Kuinka perustaa verkkokauppa

Kuinka perustaa verkkokauppaHaluatko perustaa verkkokaupan? Tai ainakin harkitsee mahdollisuutta? Olet oikeassa paikassa.


Tässä vaihe vaiheessa esittelemme sinulle kuinka aloittaa verkkokauppa tyhjästä. Tämän oppaan lopussa sinulla pitäisi olla täysin toimiva verkkokauppasivusto, joka sisältää tuotteita ja ostoskoria.

Nykyaikaisten työkalujen ja ratkaisujen ansiosta jokainen voi käynnistää oman verkkokaupan tietämättä suunnittelua tai koodausta.

1. Päätä, mitä haluat myydä ��

Ensimmäinen askel, joka on ehdottoman välttämätön, on tehdä valitse oma markkinarako. Kuten usein määritellään, markkinarako on erityinen pala laajemmille markkinoille.

Anteeksi, jos tämä kuulostaa hiukan liian sanastoiselta. Jaotellaan se yksinkertaisempiin termeihin. Pohjimmiltaan, kun valitset oma markkinarako, sinun on päätettävä:

 • Mitä haluat myydä?
 • Kenelle aiot myydä sen?
 • Miksi he ostaisivat?

Nämä kolme kysymystä voivat vaikuttaa melko ilmeisiltä, ​​mutta ne ovat todella kaukana.

Ihanteellisen asiakaskunnan määritteleminen ja selvittäminen, miksi he ostaisivat sinulta, helpottavat työtäsi myöhemmin paljon. Suurin virhe, jonka ihmiset tekevät, on mennä liian laajasti siinä toivossa, että mitä suuremmat potentiaaliset markkinat ovat, sitä todennäköisemmin he saavat hyvää myyntiä. Tämä ei ole oikein.

Jos kohdeasiakaskunta on yksinkertaisesti ”hengittäviä ihmisiä”, sinulla on vaikea sijoittaa tuotteesi markkinoille, mainostaa sitä ja selittää, mikä tuotteessa on niin arvokasta.

Yleensä ottaen, keskittyminen yhdelle kapealle on parempi kuin mennä kokonaan.

Parasta on aloittaa alueelta, josta olet jo henkilökohtaisesti kiinnostunut, asiantunteva tieto tai intohimo. On todella vaikea toimia kentällä, josta et tiedä mitään.

Joten aloita mielenkiinnostasi, siirry sieltä. Määritä kuka on ihanteellinen asiakas ja mikä saa hänet haluamaan ostaa haluamiasi tuotteita.

Hyvä lähtökohta on tarkastella sitä, mitä kilpailunne markkinaraolla tekee. Katso kuinka he asemoivat tuotteitaan, kuka heidän asiakkaansa ovat. Opi siitä ja rakenna muiden kokemuksiin.

2. Valitse välillä toimitukset ja omien tuotteiden myynti Products

Aloitetaan alusta selittämällä kaksi suosittua verkkokaupan skenaariota:

Skenaario nro 1 on perinteinen tapa ylläpitää verkkokauppaa. Tässä mallissa:

 • (1) saat tuotteita toimittajalta tai luot niitä itse → (2) tarjoat näitä tuotteita asiakkaille verkkosivustosi kautta → (3) asiakas ostaa tuotteen → (4) lähetät tuotteen heille

Tässä on tilausmyynnin malli:

 • (1) aloitat listaamalla tuotteet verkkosivustollesi → (2) asiakas ostaa tuotteen → (3) toimittaja lähettää tuotteen suoraan asiakkaalle

Dropshipping -mallin tärkein etu on, että sinun ei tarvitse pitää itse varastoa. Tämä tarkoittaa, että tuotteiden valmistuksesta tai varastoinnista ei aiheudu kustannuksia. Itse asiassa kaikki myymäsi on puhdasta voittoa, koska joudut maksamaan toimittajalle vasta, kun olet saanut tilauksen asiakkaalta.

Perinteisessä mallissa sinun on poistettava rahat etukäteen, jotta voit joko hankkia tuotteita toimittajalta tai saada ne luomaan. Sinun on tehtävä se ennen kuin voit koskaan alkaa myydä niitä.

Toisaalta tippalaivaaminen ei ole sinulle, jos myymäsi tuotteet ovat oman tuotannon tai ne on räätälöitävä / räätälöitävä ennen kuin niitä voidaan myydä.

Kaiken kaikkiaan, jos mahdollista, valitse tippalaivaus – ja varsinkin jos se on ensimmäinen yrityksesi perustaa verkkokauppa. Dropshipping on hieno tapa testata vesialueet ja vahvistaa, että myydyt tuotteet ovat todella jotain, jonka asiakkaat haluavat ostaa. Sitten myöhemmin voit laajentaa ja alkaa tarjota myös omia tuotteitasi.

3. Valitse tarkat myytävät tuotteet ��️

Yksi hyvistä asioista tippalaivauksessa on, että melkein jokaiselle markkinaraolle on valittavissa runsaasti erilaisia ​​tuotteita.

Tämä on erinomainen uutinen yrityksille, jotka ovat vasta aloittamassa ja jotka eivät halua investoida omaan tuotekehitykseen. Yleiset vaiheet ovat:

 • Tutki nichesi. Tutki, millaisia ​​tuotteita kilpailijat myyvät ja mitkä ovat heidän myydyimmät tuotteet.
 • Siirry verkkosivuston sisältösivustoille löytääksesi, millaisista haasteista, tuotteista tai asioista yleensä kohdeyleisösi lukee.
 • Siirry niche-aiheisiin foorumeihin ja katso, mistä asiakkaasi puhuvat.
 • Tee haku Googlessa avainsanoillasi, jotka ovat kaikkein osuvia.
 • Mene Amazoniin ja tee vastaavaa tutkimusta. Katso mitä tuotteita myy hyvin.

Kaikkien tämän tutkimuksen avulla voit nyt mennä suosituille markkinoille ja alkaa etsiä tiettyjä tuotteita, joita voit myydä.

Suurimmat tällaiset markkinat ovat AliExpress. Se on useimpien standardien mukainen säännöllinen verkkokauppamarkkina, mutta sen avulla voit myös luoda suhteita kauppiaisiin ja tarjota heidän tuotteitaan tippaajana. Mene sinne ja etsi tuotteita, jotka ovat sopusoinnussa tekemäsi tutkimuksen kanssa ja vaikuttavat myös jotain mielenkiintoista – tarpeeksi, jotta asiakaskunta voi nauttia.

AliExpress

Suosittelemme aloittamista 10-50 tuotteesta. Tämä antaa sinulle enemmän kuin tarpeeksi tavaraa tehdäksesi kaupasta täydellisen eikä myöskään hukutta sinua siihen, mitä tapahtuu työskennellessäsi kaupan kanssa päivittäin..

Kun olet laatimassa tuoteluetteloa, pidä seuraavat seikat mielessä:

 • Varmista, että tuote on saatavana kuljetukseen paikoissa, joissa kohdeyleisösi on. Lisäksi mitä alhaisemmat lähetyskulut, sitä parempi.
 • Tarkista toimitusajat ja varmista, että ne eivät ylitä sitä, mitä pidät hyväksyttävänä (jätän päättämään, mikä on hyväksyttävää ja mikä ei ole sinun mielestäsi).
 • Vältä mahdollisuuksien mukaan tuotemerkkituotteita (et halua riippua siitä, että pystyt esimerkiksi myymään Adidas-lenkkarit).
 • Pikakaupoissa on yleinen käytäntö asettaa marginaalit noin 50%: n marginaaliin. Tarkoittaa, kun etsit myytäviä tuotteita, keskity tuotteisiin, jotka ovat puolet hinnasta verrattuna siihen, mihin haluat myydä niitä.

Kuten aiemmin mainitsimme, 10-50-tuoteluettelon käyttö on sopiva aloittamiseen. Käytämme tätä luetteloa myöhemmin, kun tuomme tuotteita todelliseen verkkokauppaan.

4. Keksiä yrityksen nimi ja rekisteröi verkkotunnus ��

Kaupalle nimen valitseminen on epäilemättä hauskin osa koko yritystä. Ihmiset rakastavat nimetä asioita. Varsinkin yritykset.

Kuitenkin. Nimellä, jolla lopulta päätät, voi olla paljon merkitystä tulevaisuuden menestyksellesi ja kyvyllesi markkinoida yritystä tehokkaasti. Tässä on mielessä pidettävät asiat, kun aivoriihi johtaa yrityksen nimeä:

Valitse nimi, jonka ääntäminen on helppoa

Kuvittele itsesi puhuvan puhelun kanssa jonkun kanssa ja sinun tarvitsee mainita myymälän nimi. Pitäisikö sinun selittää se toisen henkilön ymmärtämiseksi?

Jos teet niin, nimi on liian monimutkainen. Valitse jotain yksinkertaista ja helppoa lausua ensimmäisellä kerralla.

Valitse nimi, joka on helppo muistaa

Tämä liittyy jonkin verran edelliseen kohtaan. Sen lisäksi, että nimesi on helppo lausua, sen on myös oltava helppo muistaa.

Voit saavuttaa tämän muutamalla tavalla. Jatka täysin valmistettua sanaa, koska nimesi on yksi ratkaisu (ajattele “Google”). Vaihtoehtoisesti voit koota kaksi sanaa, joilla on todellisia merkityksiä, mutta jotka luovat jotain omaperäistä, kun ne laitetaan vierekkäin (ajattele “Face-kirja”).

Valitse nimi, joka on vetoketjullinen

Nimesi on oltava tarpeeksi omaperäinen, jotta ihmiset eivät erehty sitä mihinkään vastaavaan yritykseen.

Jos esimerkiksi haluat nimetä pizzeriasi “Pizza Deniksi”, mutta kaupungissa on toinen yritys, nimeltään “Pizza Pan”, se ei ole hyvä nimi.

Valitse lyhyt nimi (ish)

Enintään 2-3 sanan yhdistelmä.

Kauemmin, ja se tulee olemaan vaikeampi muistaa ja vähemmän merkkituotteita.

Älä käytä mitään erikoismerkkejä tai numeroita

Unohda myös pisteet, alaviivat, viivat jne.

Valitse nimi, joka on saatavana .com-verkkotunnuksena

.com on joukon suosituin ja tärkein verkkotunnuslaajennus. Jos aivoriihi on nimi, älä mene sellaiseen, jolla ei ole nimeä .com verkkotunnus käytettävissä.

Voit tarkistaa, onko unelmiesi verkkotunnuksesi saatavana sivustolla kuten Domain.com (mutta älä osta sitä vielä).

verkkotunnuksen

5. Aloita verkkokaupan verkkosivusto itse. ��️

Viimeinkin on aika rakentaa todellinen verkkokauppa.

Tässä on paras osa: voit tehdä kaiken yksin, ammattilaisen apua ei tarvita, eikä sinun tarvitse uhrata lopputuloksen laatua. Lue: Verkkokauppasi tulee olemaan yhtä toimiva ja hyvännäköinen kuin jos sen rakentaisi ammattilainen.

1) Siirry Bluehostiin ja kirjaudu Web-hosting-palveluun

Bluehost on suosituin verkkosivusto. He ovat olleet olemassa jo vuosia ja ovat osoittautuneet toimittavansa huipputason palveluita. Samanaikaisesti ne ovat enemmän kuin kohtuuhintaisia ​​- kuukausittainen isännöintilaskusi tulee olemaan vain 2,75 dollaria.

Aloita käymällä Bluehost.com-sivustossa ja napsauttamalla pääpainiketta:Aloita verkkokauppa Bluehostilla

Valitse halvin suunnitelma ja napsauta valita: valitse suunnitelma verkkokaupan perustamiseksi

Kirjoita seuraavassa vaiheessa verkkotunnus, jonka haluat rekisteröidä myymälääsi:

valitse verkkotunnus

Saat tämän verkkotunnuksen ilmaiseksi ensimmäisenä vuonna.

2) Asenna WordPress

WordPress on verkkosivustojen käyttöjärjestelmä. Se on avoimen lähdekoodin, tehokas ja helppo työskennellä. Aiomme käyttää sitä kaupan perustana.

Asenna WordPress kirjautumalla sisään Bluehost-käyttöpaneeliin, siirry kohtaan Sivustoni, ja napsauta sitten Luo sivusto.

luoda sivusto ja perustaa verkkokauppa

Bluehost kysyy joitain perustietoja, kuten nimeä, jonka haluat asettaa sivustoosi, ja tunnisteen.

Valitse seuraavaksi verkkotunnuksesi luettelosta – Bluehost pyytää sinulta tätä vain varmistaaksesi, mitä osoitetta haluat käyttää sivustolla.

määritä verkkotunnus

Klikkaa Seuraava WordPressin asentamiseen.

Muutaman sekunnin kuluttua näet vahvistusnäytön ja voit kirjautua sisään WordPress-järjestelmänvalvojapaneeliin.

3) Asenna WooCommerce

WooCommerce on WordPress-laajennus, joka laajentaa sitä verkkokaupan toiminnoilla. Tämä on tärkein laajennus, jonka avulla pääosin voit perustaa verkkokaupan. Se on myös ilmainen ja avoimen lähdekoodin tapa, kuten WordPress itse.

Asenna se kirjautumalla sisään WordPress-hallintapaneeliin ja siirtymällä kohtaan Laajennukset → Lisää uusi (sivupalkin valikosta).

Kirjoita hakukenttään ”WooCommerce” ja asenna ja aktivoi laajennus.

asenna WooCommerce

WooCommerce vie sitten sinut käsin läpi alkuperäisen asennuksen, joka tarvitaan myymälän käynnistämiseksi.

WooCommerce-asetukset

4) Lisää tuotteesi

Tässä vaiheessa on aika lisätä ensimmäiset tuotteesi kaupan luetteloon.

Jos aiot tarjota omia tuotteita, voit lisätä ne sisään Tuotteet → Lisää tuote. Näet seuraavan näytön: 

lisää tuote

Täällä on tilaa tuotenimellesi, kuvauksellesi ja myös kaikille muille yksityiskohdille, kuten hinta ja lähetustiedot.

Jos aiot toimittaa aluksen, sinun on asennettava lisälaajennus, jonka avulla voit tuoda tuotteita toimittajilta. Yksi parhaista ratkaisuista uusille kaupoille on Dropship.me. Voit alkaa käyttää sitä ilmaiseksi ja voit sitten päivittää maksulliseen suunnitelmaan, jos haluat tuoda lisää tuotteita.

dropship.me

Asentaessasi Dropship.me saat käyttöösi yli 50 000 tippaavien tuotteiden markkinoita AliExpressin kaltaisilta markkinoilta..

5) Valitse teema

Viimeinen vaihe on teeman (suunnittelupaketin) valitseminen verkkokauppaan.

Hienoa WordPressissä on se, että sille on tuhansia teemoja kaikkialla verkossa.

Haluamme kuitenkin tuoda esiin kolme teemaa, joista seuraa niiden erityisiä etuja:

 • Myymälä. Tämä on WooCommercen virallinen teema. Siinä on kaikki perusominaisuudet ja se on helppo aloittaa. Suunnittelu on vähän yksinkertainen, mutta se voi olla mitä haluat.
 • Neve. Upea näköinen teema, joka kehittää laatikon ja mukana tulee malli, joka on optimoitu toimimaan verkkokaupassa.
 • Astra. Sveitsin armeijan veitsityyppi, jonka mukana tulee paljon aloitussivustoja ja asetuksia, joihin sinun täytyy sukeltaa. Jos haluat miettiä asioita, käytä sitä.

�� Jos haluat lisää vinkkejä verkkokaupan asentamiseen Bluehostin ja WooCommercein avulla, meillä on tarkempi ohje aiheesta tästä.

6. Asenna maksutavat ��

Viimeinen palapelin pala, kun yritetään perustaa verkkokauppa, on maksujen vastaanottaminen asiakkailta.

Oletusarvon mukaan WooCommerce antaa sinun hyväksyä maksut kautta PayPal. Sinun ei myöskään tarvitse tehdä paljon, jotta myös tämä maksujärjestelmä otetaan käyttöön. Olet todennäköisesti jo hoitanut sen WooCommerce-alustavan asennuksen aikana.

paypal-kotisivu

Voit kuitenkin valita toisen maksujärjestelmän tai jopa käyttää pari vaihtoehtoista järjestelmää samanaikaisesti. Yksi syy tähän voi olla se, että jotkut asiakkaasi pitävät parempia maksutapoja kuin muut. Joten mitä enemmän heistä on integroitu myymälöisi, sitä enemmän myyntiä saat.

Kaksi WooCommerce-kaupan suosituinta lisämaksutapaa ovat raita ja neliö. Nämä ovat erityisen hyviä valintoja, jos haluat hyväksyä luottokortit (mitä varmasti teetkin).

Sekä Stripe että Square ovat ilmaisia ​​aloittamiseen. Kuten jokaisesta maksutavasta, jokaisesta tapahtumasta peritään lisäksi lisämaksuja (sama on PayPalin kanssa), joten ole vain tietoinen siitä.

Uuden maksutavan asentaminen verkkokauppaan on helppoa. Nämä maksujärjestelmät toimitetaan kaikki WordPress-laajennuksina, joten voit asentaa ne samalla tavalla kuin WooCommerce.

Sen jälkeen jokaisella maksujärjestelmällä on oma asennusmenettely. Suurimman osan ajasta on kuitenkin kirjauduttava tilille ja tarkistettava tietosi.

7. Aloita verkkokaupan markkinointi ��

Voit tehdä paljon erilaisia ​​asioita saadaksesi sanan kaupastasi, mutta keskitymme tässä vain neljään – neljään, jotka työskentelevät todennäköisimmin vuonna 2020 ja jatkavat eteenpäin.

Vaikuttajien markkinointi

Vaikuttajien markkinointi on suhteellisen uusi tapa mainostaa myymälääsi. Suurin osa siitä tehdään Instagramissa.

Tapa toimii seuraavasti:

 1. Löydä kapealla suosittuja tai tunnistettavissa olevia ihmisiä mistä tahansa syystä.
 2. Ota heihin yhteyttä ja kysy, mitkä hinnat ovat heidän kaltaisten tuotteiden mainostamiseen. Kiinnitä huomiota myös seuraavien kokoon ja kysy, kuinka monta sitouttamista he saavat samanlaisissa virkoissa.
 3. Sovita kahden tai kolmen mainosviestin aikana ja lähetä heille tuotteesi.

Maksetut mainokset

Maksetut mainokset eivät periaatteessa koskaan epäonnistu. Jos jollain on markkinoita ja kohdistat markkinoille mainosten avulla, saat jonkin verran myyntiä.

Suosituin alusta tuotteidesi mainostamiseen on Google AdWords. Aloittaminen heidän kanssaan on suhteellisen helppoa, ja Googlella on omat oppaat jotta pääset alkuvaiheisiin.

Sosiaalisen median markkinointi

Vaikka Instagram on varmasti nykypäivän trendikkäin sosiaalisen median verkko, tämä ei tarkoita, että se on ainoa paikka, jossa sinun tulisi mainostaa myymälääsi.

Itse asiassa sinun pitäisi olla läsnä kaikissa paikoissa, joissa asiakkaasi todennäköisesti hengailevat. Tämä tarkoittaa nykyaikana suurimpaa osaa suosituista sosiaalisen median verkostoista. Tai ainakin parhaat, kuten Facebook, Twitter ja valinnaisesti Pinterest (jos asiakkaasi käyttävät sitä).

Lähestymistapasi kaikkiin näihin verkkoihin on samanlainen, mutta tavoitteet ja tapa rakentaa viestisi ovat erilaiset.

Ensimmäinen asia, jonka sinun pitäisi tehdä, on tutkia mitä kilpailusi tekee ja kuinka he etenevät mainostaessaan myymälöitään. Ota huomioon heidän strategiansa ja taktiikansa ja katso, mitä voit mukauttaa tilanteeseesi. Kiinnitä ensisijaisesti huomiota:

 • heidän lähettämiensä viestien tyyppi
 • lähetystaajuus
 • kuinka usein he mainostavat tuotteitaan suoraan
 • mikä on heidän yleinen äänensä ja miten heidän viestinsä saa sinut tuntemaan

Aseta seuraavaksi omat tavoitteesi, mitä haluat saavuttaa sosiaalisen median kautta.

Yleisimmin näiden tavoitteiden tulisi olla merkkitietoisuuden lisääminen asiakkaiden keskuudessa, ja vain toisinaan mainostamalla tuotteitasi ja yrittämällä tuottaa suoraa myyntiä. Jos työnnät tavaroitasi liikaa, vieraat ihmiset nopeasti.

Seuraava vaihe on julkaisukalenterin asettaminen paikalleen ja joidenkin sosiaalisen median viestien valmistelu etukäteen. Voit sitten julkaista kyseiset viestit esimerkiksi työkalujen avulla Puskuri.

Sisämarkkinointi ja SEO

Sisämarkkinointi ja SEO ovat nykyään tehokkaimpia tapoja mainostaa kaikkia verkkosivustoja (mukaan lukien verkkokaupat).

Sisältömarkkinoinnin idea on yksinkertainen: annat ihmisille oivalluksia yritykseesi liittyvistä aiheista ja herätät siten kiinnostusta tarjoamastasi.

Jos myymäläsi myy esimerkiksi talvisukkia, voit tarjota ihmisille neuvoja esimerkiksi siitä, kuinka valita suksisukat. Voit toimittaa neuvoja yksinkertaisen blogin muodossa. Kun ihmiset lukevat sisältöäsi, he saavat myös tutustumisen myymälääsi ja sukat, jotka sinulla on luettelossasi.

Samaa periaatetta voidaan mukauttaa mihin tahansa markkinoihin tai markkinarakoihin. Ota selvää, mitä ihmiset haluavat tietää, ja luo sitten sisältöä, joka toimittaa kyseisen tiedon heille.

Suorittaessasi tätä, optimoi sisältösi niin, että se on paremmin löydettävissä Googlen kautta. Sen raportoitu että Google vastaa 94%: sta web-sivuston kaikesta orgaanisesta liikenteestä.

�� Tässä on lisätietoja siitä, kuinka saada lisää liikennettä verkkokauppaan tai verkkosivustoosi SEO avulla.

Yhteenveto

Kuten huomaat, verkkokaupan perustaminen ei ole loppujen lopuksi niin vaikeaa. Tarvitset vain kaupan käynnistämisen nopeasti, suunnittele askeleesi ja hyödynnä nykyaikaisia ​​työkaluja, kuten WordPress ja WooCommerce.

Ottaen huomioon kerta, tässä on kaikki vaiheet jälleen kerran:

 1. Päätä, mitä haluat myydä
 2. Valitse tilauksen ja omien tuotteiden myymisen välillä
 3. Valitse tarkat myytävät tuotteet
 4. Keksiä yrityksen nimi ja rekisteröidä verkkotunnus
 5. Aloita verkkokaupan verkkosivusto itse
 6. Määritä maksutavat
 7. Aloita verkkokaupan markkinointi
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map