Ultimate Visual Composer Ръководство за създаване и изтегляне на страници за WordPress

Последно ръководство за визуалния композитор за WordPress

Visual Composer се превърна в един от най-продаваните приставки за изграждане на страници за WordPress. От излизането си през май 2011 г. плъгинът се е взривил с повече от 150 000+ клиенти (и това не се брои стотиците хиляди потребители, които са получили копие в пакет с тема), 200+ добавки и разширения и стотици положителни отзиви в мрежата.


Ако все още не притежавате собствено копие на приставката, може би сте я виждали в пакет с премия WordPress тема в миналото или може би сте се натъкнали на старо ръководство за Visual Composer някъде в мрежата. Много неща се промениха от пускането на Visual Composer за първи път, затова искахме да ви преведем през всички страхотни функции, които съставят този мощен плъгин.

Запознайте се с Visual Composer

Visual Composer Page Builder

Ако не сте запознати, Visual Composer е плъгин за създаване на плъзгане и пускане на страница за WordPress. Този удобен плъгин за денди отнема тежката част от създаването на потребителски изглеждащи публикации и страници в WordPress. Не се изискват знания за кодиране. Просто инсталирайте приставката и можете да започнете работа, създавайки вашите публикации и страници. Освен това е съвместим с повечето безплатни теми и много премиум теми, а също така е напълно съвместим с популярни приставки като Contact Form 7, Slider Revolution и много други (които ще се докоснем по-късно).

Инсталиране на Visual Composer

Преди да можете да създадете свои собствени страници, ще трябва да изтеглите и инсталирате Visual Composer. Има два начина да защитите копие на приставката: или покупка ваше собствено копие или закупете a премиум тема с включен плъгин. Най- плъгин работи точно същото без значение кой маршрут сте избрали, единствената разлика в тези два метода е как да го инсталирате.

Вариант 1: Закупете собствено копие, което да използвате на вашия сайт WordPress

Първият начин да получите ръцете си върху копие на Visual Composer е да закупите приставката за себе си. Просто отидете в CodeCanyon, добавете копие на Visual Composer в кошницата си (препоръчваме ви да добавите допълнителната поддръжка, за да имате пълна година съдействие от автора на плъгините на ваше разположение) и завършете покупката си.

Закупете визуалния композитор

След това отворете страницата за изтегляне. Кликнете върху зеления бутон за изтегляне до току-що закупения плъгин Visual Composer и изберете само инсталируемия WordPress файл.

Изтеглете Visual Composer

Сега влезте в таблото за управление на WordPress и отворете Приставки> Добавяне на нови. Кликнете върху Качване на приставката бутон в горната част на екрана.

Качете Visual Composer Plugin

Изберете пощенския файл Visual Composer, който сте изтеглили от CodeCanyon. След това просто кликнете, за да инсталирате и активирате приставката.

Тъй като сте закупили приставката, ще трябва да добавите и лицензионния си код, за да завършите процеса на активиране. Просто кликнете върху връзката в горната част на екрана и след това върху гигантския син бутон, за да активирайте вашето копие на Visual Composer.

Кликнете, за да активирате Visual Composer

Това ще отвори портал, за да можете WPBakery да потвърди вашата покупка. Щракнете върху големия зелен одобрявам бутон. Не се притеснявайте – вие давате само разрешение на WPBakery да потвърди, че вашето потребителско име / имейл наистина е закупило копие на Visual Composer.

Активирайте Via Envato

Просто следвайте подканите, за да завършите активирането и да се върнете към таблото за управление на WordPress. Сега сте готови да започнете да изграждате!

Вариант 2: Визуалният композитор беше в комплект с вашата WordPress тема

Ако сте закупили тема с включения Visual Composer инсталация е различна и тя може да варира според автора. Ще ви покажем как да инсталирате приставката, ако използвате тема на WPExplorer като Total (и тя трябва да е доста сходна с повечето други премиум теми).

Първо ще трябва да изтеглите и инсталирате вашата WordPress тема. Ако сте закупили вашата тема от Themeforest, това е същият процес като изтеглянето на Visual Composer. Влезте в своя акаунт Themeforest и отидете на страницата за изтегляне. След това намерете вашата тема, кликнете върху бутона за изтегляне и изберете само инсталируемия WordPress файл.

Изтеглете WordPress Theme

След това влезте в инсталацията си на WordPress и кликнете върху Външен вид> Теми> Добавяне на ново. След това кликнете върху Качване на тема опция в горната част на страницата. Ще трябва да отворите изтегления zip файл, за да намерите инсталируемия WordPress файл. Това е така, защото темата Total е в комплект с добавени функции като премиум приставки, примерни данни и PSD файлове.

Инсталирайте Total WordPress Theme

След като намерите файла, можете да качите, инсталирате и активирате темата. След активиране Total ще ви подкани да инсталирайте препоръчани приставки – включително Visual Composer.

Общо препоръчителни приставки

Просто щракнете върху връзката към Започнете да инсталирате приставки. Изберете Инсталирай от падащото меню за групови действия проверете всички плъгини, които искате да инсталирате, и щракнете върху Приложи.

Инсталирайте препоръчителни приставки

Това е всичко, което трябва да направите! Няма нужда да активирате Visual Composer чрез Envato. Тъй като сте закупили тема вместо свое копие на приставката нямате лицензен код за проверка и няма да имате достъп до актуализации на плъгини, докато те не бъдат предоставени от автора на темата.

Незадължително активиране на визуален композитор

Разбира се, ако искате да закупите свое собствено копие, за да получавате актуализации по-бързо, със сигурност може, но не е задължително да използвате Visual Composer с вашата тема. С този можете да преминете към действително използване на приставката.

Първи стъпки с Visual Composer Builder

Сега, когато имате инсталиран Visual Composer, време е да започнете с настройките си на приставки. В таблото за управление на WordPress сега трябва да видите опция за Visual Composer. Кликнете върху него, за да отворите страницата с настройки.

Общи настройки на Visual Composer

Най- Основни настройки раздела съдържа прости опции за разрешаване / деактивиране на отзивчиви елементи от подреждане на малки екрани (така че можете да имате стандартен триредов ред да стане три реда на една колона спрямо свиването на три реда колони на мобилни устройства), избор на подмножество от шрифтове на Google и бутон за почивка за връщане на екскурзоводско обслужване на Visual Composer.

Мениджър на ролята на визуален композитор

Ако в уебсайта използвате няколко потребителски роли, тогава Visual Composer Ролен мениджър със сигурност ще ви бъде полезен. Тази страница за настройка позволява да ограничите достъпа на потребителите до различни функции на Visual Composer въз основа на роля. По този начин можете да разрешите на администраторите достъп до всички функции, като същевременно ограничавате редакторите само до страниците на блога и сътрудниците до нищо.

Споменахме за това по-рано по време на инсталацията, но Продуктов лиценз раздела е мястото, където можете да потвърдите лицензния си код, ако сте закупили собствено копие на приставката. Ако вашето копие на Visual Composer е в комплект с тема, можете да игнорирате този раздел.

Елементи за създаване на страница

Елементи на конструктора на визуални композитори

Visual Composer се предлага с 34 стандартни елемента за създаване на страници за много функции, които искате да добавите към страниците си (екранната снимка по-горе показва всички тях, плюс елемента за формуляр за контакт 7, за който говорим по-късно). Много от елементите включват добавени опции за цветове, рамки, подплънки, полета, персонализирани CSS, анимации и други. Ето кратко извличане на съдържанието:

 • Редове са страницата на вашите страници. Ще използвате елемента на реда, за да създадете колони и да вмъкнете всички други елементи на страницата си.
 • Текстови блокове са точно това, което звучат – блокове текст. С помощта на стандартния WordPress WYSIWYG редактор можете да добавяте и форматирате текст с този модул.
 • Икони включвайте икони на шрифтове от следните библиотеки с икони: FontAwesome, Open Iconic, Typicons, Entypo, Linecons и Mono Social.
 • Разделител и разделител с текст са начини за създаване на редове (и или текст) между раздели, които създавате на страниците си.
 • Кутии за съобщения са чудесни за добавяне на бележки, сигнали или други масажи с бокс.
 • Facebook, Tweet, Google+ и Pinterest всички прости бутони за социално споделяне, които можете да добавите за потребителите, за да споделят страницата, която създавате.
 • Често задавани въпроси са превключватели, които могат да се използват за добавяне на скрито съдържание, което потребителите могат да разкрият, докато четат през вашата страница.
 • Най- Единично изображение е точно това – просто изображение с добавени опции за оразмеряване, анимация, връзка и други.
 • Раздели, турнета и акордеони са подобни на често задаваните въпроси, тъй като съдържат скрито или сгъваемо съдържание, но с отворен първи раздел.
 • А Контейнер за страница е основен плъзгач на съдържанието (но можете да вмъкнете почти всеки елемент за създаване на страници във всяка „страница“ на контейнера).
 • Персонализирани рубрики улеснявайте добавянето на собствени заглавия към секции, като използвате персонализирани шрифтове, оразмеряване, цветове и други.
 • Бутони ви позволяват да добавяте връзки към други страници или външни уебсайтове.
 • А Призив за действие е поле за надпис с добавен бутон, който привлича вниманието на потребителите и ви позволява да добавите малко убедително съдържание.
 • Най- Widgetised Sidebar ви позволява да вмъквате собствена персонализирана странична лента навсякъде на страницата.
 • Най- Видео Плейър улеснява вмъкването на различни видео формати, поддържани от WordPress.
 • Google Maps е друга проста опция – просто поставете кода си в Google Map, за да поставите карта на страницата си.
 • Прогрес барове, кругови диаграми, кръгли и линейни графики са всички начини за графизиране или показване на данни или умения.
 • Празно пространство прави лесно добавянето на вертикален пробив между елементите.
 • Мрежи за пощи, медии, масонства и зидария са всички персонализирани решетки, които можете да добавите към страници (с опция за смесване и съвпадение на публикации или видове медии).

Визуални елементи на джаджа за композитори

Плъгинът включва и 8 елементи на джаджа който може да се използва за изграждане на собствена странична лента, ако решите да го направите. Те стават полезни, когато създавате персонализирани целеви страници, където страничната ви лента може да не е на типично местоположение или ако целият ви уебсайт е голяма мрежа от целеви страници, като няма две, използващи една и съща странична лента.

Визуални разширения за композитори

Основните елементи на Visual Compose са чудесни за започване на работа, но в крайна сметка ще искате или имате нужда от повече, за да създадете свои персонализирани оформления на страници. Това е възможно чрез разширения. Има няколко различни източника за разширения Visual Composer.

Общо елементи за създаване на страница за Visual Composer

Първият начин за разширете своя Visual Composer е чрез вашата тема. Чудесен пример е нашата тема WordPress Total, която включва 39 добавени елемента за създаване на страници. Те са включени изключително с Total, за да работите с неговите функции, така че трябва да имате инсталирана тема и активна, за да ги използвате. Общо включва разширения за персонализирани типове публикации (отзиви, персонал, портфейли), персонализирани галерии, прости плъзгачи, социални и много други. Това ви улеснява да добавяте желаното съдържание там, където искате.

Добавки на визуални композитори на трети страни

Ако темата ви не включва разширения, които можете да инсталирате разширения за визуални композитори на трети страни. Те могат да варират от безплатно до 55 долара и са достъпни от различни автори в CodeCanyon и в мрежата. Ако искате да добавите няколко допълнителни функции като таблици за ценообразуване и социални, тогава безплатният плъгин за Sympt Shortcodes е най-добрият път (ние в крайна сметка го създадохме тук на WPExplorer). Ако искате да добавите още опции за лодка, тогава премиум приставка като Ultimate Add-on може да е подходяща за вас. Има буквално стотици опции – можете да видите a пълен списък на съвместими добавки на WPBakery.

Въпреки това решите да разширите своя Visual Composer, препоръчваме ви не използвайте всички разширения за тема и плъгини едновременно. Повече не винаги е по-добре – особено в този случай. Това не само ще създаде много опции за припокриване и дублиране, но и ще забави значително вашия сайт (тон код влиза във всеки елемент за създаване на страници). Затова изберете разширението, което работи най-добре за вас, и се придържайте към него.

Редактиране на Backend & Frontend

С Visual Composer не сте ограничени в това как можете да създавате и редактирате страниците си. С този мощен плъгин имате възможност да правите промени от модулния бекенд или от визуалния фронт.

Редактор на бекенд на визуални композитори

Редактор на бекенд на визуални композитори

Ако решите да използвате бекенд редактор всеки елемент се показва като модулен елемент, който можете да вмъкнете, плъзнете и пуснете на мястото си. Този метод е чудесен, ако искате бързо да подредите телена рамка на това, което искате да изглежда страницата ви, а също така може да бъде по-бърза от фронта, ако имате по-бавна сървърна или интернет връзка.

Задният редактор е доста лесен за използване. Просто кликнете върху синия бутон за Backkend Editor за да активирате Visual Composer за страницата или публикацията, която редактирате.

Активирайте редактора за резервни дни

След това кликнете върху тюркоазения бутон, за да +Добавете елементи.

Добавете елементи чрез Редактора на Backend

От тук можете да започнете да вмъквате всички и всички елементи на страницата, които желаете!

Visual Composer Frontend Editor

Visual Composer Frontend Editor

Най- челен редактор предлага много по-добър преглед на това как ще изглежда крайната ви страница, тъй като по същество е визуален редактор в реално време. Тя ви позволява да вмъкнете всички същите елементи на конструктора на страници като бекенд редактора с допълнителното предимство да можете да ги виждате в действителност вместо модул. Можете да видите колко наистина изглежда голямо 300px изображение или ако наистина се появява лилав бутон с шестнадесетична стойност # 6e2f93.

За да активирате редактирането на фронта, кликнете върху някое от двете Frontend Editor опции за вашата страница или публикация.

Активиране на Frontend Editor

Това ще освежи екрана ви и ще ви отведе до преглед на живо на вашата публикация или страница с всички същите опции за изграждане на страници като редактора.

Добавете елементи чрез Frontend Editor

Просто щракнете, за да започнете да добавяте елементи. Основната разлика тук е, че вече можете да виждате елементи, докато ги вмъквате и можете да използвате опции за визуализация в горната лента, за да получите представа как ще изглежда страницата ви на настолни компютри, лаптопи, таблети и телефони.

Добавяне и редактиране на елементи на страницата

Независимо дали използвате задния или предния редактор, ще имате едни и същи опции за персонализиране на различните елементи за създаване на страници. Докато опциите варират между отделните елементи, има няколко основни функции, които трябва да знаете, след като поставите вашия елемент.

Визуален композитор: Редактиране на ред

Опции за реда на визуалния композитор

Без значение какво искате да добавите към страницата си първо трябва да поставите ред. След като го поставите, можете да задържите курсора на елемента на лицевата страна, за да разкриете синьото опции за ред (в бекенда те са винаги видими в горната част на всеки ред).

 • Първият Икона на реда е мястото, където можете да щракнете, за да плъзнете и пуснете реда до ново положение на страницата си.
 • Най- молив иконата отваря опции за настройките на вашия ред. Те могат да варират в зависимост от вашата тема. С темата Total ще видите опции за локален идентификатор на превъртане, разтегляне на редове (за редове с пълна ширина), ред с пълна височина, минимална височина, видимост на мобилно, центрирано съдържание, колони с равни височини, анимация, типография, максимална ширина, разстояние между колоните , фоново видео или паралакс и опции за дизайн (поле, рамка, подплънка, цвят / изображение на фона).
 • колони са да определите броя на колоните във вашия ред. Има опции по подразбиране за до 6 колони, но можете да определите и собственото си персонализирано оформление на колони, ако желаете.
 • плюс добавя нов ред под този, който редактирате.
 • Най- Duplicate икона ще клонира текущия ви ред и цялото му съдържание (известен също като всички елементи, които сте вкарали в реда). Това е чудесно, ако искате да използвате повторно оформление на редица няколко пъти на една и съща страница.
 • боклук е просто да изтриете цял ред и неговото съдържание.
Визуален композитор: Редактиране на колона

Опции за колона на визуални композитори

Когато задържите курсора на ред в редактора на фронта, ще видите също жълто опции на колоните (в бекенда ще намерите същите опции и икони, показани над всяка колона).

 • Първият икона Колона е същото като редовете – щракнете върху него, за да плъзнете и пуснете и пренаредите колоните в реда им.
 • Най- молив е общи настройки на колоните. Подобно на редовете, опциите на колоните могат да варират в зависимост от темата, която използвате. С Total са достъпни следните опции: видимост на мобилни устройства, анимация, типография, минимална височина, опции за дизайн (граница, рамка, подплънки, фон) и настройки на отзивчивостта (персонализирано изместване, ширина или скрити опции въз основа на устройството).
 • За колоните плюс икона ще добави елемент в горната част на колоната над всеки друг вече вмъкнат елемент.
 • Отново боклук иконата е да изтриете цялата колона плюс нейното съдържание. След изтриване на колона оставащите колони поддържат своите размери (ако изтриете 1 от 3 колони, останалите 2 колони ще продължат да са с колони с размер 1/3), така че не забравяйте да редактирате ширините на колоните си след изтриването.
Визуален композитор: Редактиране на елемент на страницата

Опции за елемент на страницата за визуален композитор

В рамките на вашия ред или колони ще използвате иконата плюс, за да вмъкнете елемент на страницата. В екрана по-горе добавихме a Поле за съобщение. Когато поставите елемент, настройките автоматично ще се отворят. За да редактирате елемент, който вече сте добавили, просто задръжте курсора на елемента в редактора отпред или отзад, за да разкриете следните опции:

 • Най- молив Иконата ще отвори настройките (които са описани по-долу).
 • Най- Duplicate икона ще клонира елемента на страницата ви точно както го имате (настройки и всички).
 • Накрая на боклук ще изтрие само вашия елемент за създаване на страница. от реда или колоната, където сте го поставили, оставяйки всички останали елементи в такт.
Визуален композитор: Елемент на страницата Общи

Основни опции на елемента на страницата

Когато поставите нов елемент или кликнете върху иконата Молив за елемент, ще отворите елемента за създаване на страница настройки. Те са (в по-голямата си част) разделени на няколко раздела, за да ви е по-лесно да видите всички опции за персонализиране, достъпни за вас. В допълнение към раздела за настройки има и зъбно колело в горния десен ъгъл, който можете да използвате, за да запазите избраните от вас настройки като предварително зададена да се използва повторно по-късно или като по подразбиране да се използва автоматично всеки път, когато поставите този конкретен елемент.

Най- Общ раздел включва общи опции за вашия елемент на страницата. Те ще варират в зависимост от това кой елемент вмъквате (но във всеки случай редактирането е толкова просто, колкото и използването на падащо меню, избор на цвят, отметка или текстово поле). Например на Поле за съобщения в екрана по-горе включва опции за стил, форма, цвят, икона, текст и анимация. Но ако поставите a бутон вместо това ще намерите опции за текст, URL, стил, форма, цвят, размер, подравняване, икона и анимация.

Визуален композитор: Дизайн на страницата

Опции за дизайн на елементи на страницата

Най- Раздел Опции за дизайн е вторият стандартен раздел, който ще видите на всеки елемент за създаване на страници. От тук можете да добавите персонализиран фон (цвят или изображение), рамка, подплънка и поле към вашия елемент. Опциите за опростяване на контролите намаляват опциите за полето CSS, така че можете да въведете по една универсална стойност за всяка опция (марж, граница и подплънки). Една забележка, която трябва да запомните: когато приложите фон, той се съдържа във вашата граница. Така увеличаване на вашите подплънки ще увеличи видимия фон, който сте добавили около вашия елемент, но ако сте увеличете маржа си ще увеличите празното пространство около елемента на страницата си (разкриване на реда / страницата зад него)

Разбира се, в зависимост от модула, в който вмъквате елемента на страницата си, може да има много повече раздели. Например Visual Composer Мрежа за публикуване е добавил раздели на опции за Настройки на данни и Дизайн на елементи. И ако използвате персонализирани елементи на страницата чрез разширение като Обща мрежа на персонала може да има още повече вградени опции (като опции на заявки, персонализиране на изрязване на изображения, мета, социални връзки, откъси и т.н.) в зависимост от това какво е включил авторът на разширението.

Забележка: Можете да разгледате изчерпателен списък с елементи в нашия Ръководство за модули за общо строителство. Въпреки това, най-добрият начин да научите какво прави всеки модул е ​​да играете с Visual Composer. Създайте тестова страница и практикувайте вмъкване и редактиране на елементи. Бързо ще се свържете и ще създавате страници като професионалист!

Популярни съвместими приставки

В допълнение към разширенията Visual Composer много популярни плъгини са съвместими с Visual Composer и автоматично добавят свой собствен елемент за изграждане на страница. Ето няколко от многото плъгини, които ще се радвате да чуете, че ще работят безпроблемно с плъгин Visual Composer за още по-добро създаване на страници.

Елементи на WooCommerce за Visual Composer

WooCommerce: Ако искате да създадете магазин с WordPress, тогава WooCommerce е пътят. Този плъгин е не само безплатен и пълен със страхотни функции, но е напълно съвместим с Visual Composer. След инсталирането и активирането на WooCommerce не само ще добавите собствени настройки и опции, но и добавя 17 нови елемента за създаване на страници за да си играете.

Revolution Slider WordPress Plugin

Плъзгаща революция: Плъзгачите са чудесен начин да добавите раздел за грабване на вниманието и съдържанието към всяка страница и Slider Revolution е перфектен плъгин, който да прави точно това. С този плъгин можете да плъзгате и пускате елементи като текст, бутони, изображения и дори видеоклипове, всички с добавени анимации и ефекти, за да създадете впечатляващи плъзгачи. Вижте го в действие на много от нашите демонстрации Total!

LluerSlider WordPress Plugin

LayerSlider: Друг чудесен вариант за плъзгачите е плъгинът LayerSlider. Той е също толкова страхотен като Slider Revolution, но с малко по-различен интерфейс и опции. Той дори включва персонализиран преходен конструктор, така че можете да създавате една единствена по рода си анимация. Това е и един от двата първокласни плъзгача, в комплект с нашата тема за WordPress, така че да знаете, че е доста страхотен.

Форма за контакт 7 Безплатен Plugin за WordPress

Форма за контакт 7: Формите за контакт са важна част от всеки уебсайт – независимо дали сте блогър с формуляр за бизнес запитвания или зъболекар с формуляр за срещи. Контакт формуляр 7 е напълно безплатен, гъвкав и с помощта на Visual Composer вмъкването на вашите форми за контакт е лесно с елемента на формуляра.

WPML приставка за превод на WordPress

WPML: Ако трябва да създадете многоезичен уебсайт, WPML е една от най-важните опции за превод на вашите публикации и страници. Плюсът WPML е напълно съвместим с Visual Composer, така че е възможно да превеждате всяка персонализирана страница, която създавате.

Безплатен WordPress плъгин за полиланг

Polylang: Ако не искате да инвестирате в WPML, Polylang е чудесна безплатна опция, която е напълно съвместима с Visual Composer (това е един от безплатните приставки, които препоръчваме да направите вашия сайт WordPress многоезичен).

Yoast SEO Plugin

Йоаст SEO: Yoast улеснява всеки потребител да подобри SEO на място. Има много важни SEO функции, включително Sitemap, мета описания, галета и др. Най-доброто от всичко – Yoast SEO играе хубаво с Visual Composer, така че можете да се притеснявате за създаването на по-добри страници, вместо да изследвате SEO.

Templatera Template Manager за Visual Composer

Templatera: Тази приставка не е просто съвместима – тя е създадена от WPBakery (авторите на Visual Composer), за да разшири функционалността на техния създател на страници. Templatera прави възможно запазването и повторното използване на шаблони, така че създаването на страници за повторение е лесно. След като инсталирате приставката, добавя своя собствена опция в настройките на Visual Composer в таблото за управление на WordPress, така че е лесно да импортирате, експортирате и използвате отново шаблоните си (което сметнахме, че е толкова страхотна функция, че свързахме този плъгин и с Total).

И сме сигурни, че има много повече страхотни съвместими плъгини! Ако се съмнявате в съвместимостта на нов плъгин с Visual Composer, просто се свържете с автора на новата си приставка и попитайте.

Разширени опции за Visual Composer

За по-напредналите потребители има няколко допълнителни опции в Visual Composer, които можете да използвате, за да добавите персонализирани къси кодове към вашия създател на страници и да създадете персонализирани медийни решетки.

Visual Composer Mapcode Mapper

Първо е Mapper Map. Тази опция се намира в настройките на Visual Composer и може да се използва за картографиране на вашите собствени персонализирани къси кодове към Visual Composer. Това е чудесно, ако имате кратък код, който обичате (като може би такъв за таблица с цени), който не е включен в Visual Composer по подразбиране.

Втората разширена опция е включената Grid Builder. С тези функции можете да създавате персонализирани мрежи (подобно на медиите и публикациите) със собствени персонализирани оформления за вашето съдържание. Например, можете да създадете персонализирана решетка за публикации в блог с кръгли изображения, име на автор на публикация с удебелен персонализиран шрифт, дължина на персонален откъс, бутон за четене още и втори бутон, свързващ препоръчания продукт. Добивам представа? Можете да изградите всяко разположение на мрежата, което искате с тонове опции за елементи, цветове, полета, рамки и други.

Обобщавайки

Има тонове, които можете да направите с WordPress и Visual Composer. Ако искате да видите съставителя на страници по време на работа, просто разгледайте всички наши демо демонстрации на теми, където се опитахме да покажем разнообразието от стилове и оформления, които могат да бъдат създадени с помощта на Visual Composer.

И ако сме пропуснали нещо просто ни попитайте. Ще се радваме да ви кажем всичко, което искате да знаете за Visual Composer и как работи – оставете коментар по-долу. Благодаря за четенето!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map