Ръководство за ръководство на Envato WordPress за автоматични актуализации на теми

ЗАБЕЛЕЖКА: Инструментариумът Envato е заменен от приставката Envato Market. Моля, вижте нашето съвсем ново ръководство за автоматични актуализации на Envato Market за подробности за това как да инсталирате и настроите новия плъгин.


Милиони хора използват WordPress теми и много потребители и разработчици избират да закупят премиум теми от Themeforest. Това е уважаван магазин за теми, на който могат да се доверят, че е познат за качествените теми на WordPress, и страхотни автори теми (като WPExplorer, разбира се). Друга чудесна характеристика на Themeforest е техният плъгин Envato WordPress Toolkit за автоматично актуализиране на темите на WordPress. Envato създаде този плъгин, така че авторите на Themeforest могат да предоставят на купувачите бързи и ефективни актуализации, за да запазят темите си за грешки и съвместими с най-новата версия на WordPress. Това бързо ръководство ще ви покаже как да изтеглите, инсталирате и настроите приставката за Envato WordPress Toolkit (направихме и видео ръководство за Envato WordPress Toolkit, ако предпочитате да гледате, а не да четете).

Вземете вашия ключ за API на Envato

Преди да инсталирате приставката, трябва да поискате вашия ключ Envato API, тъй като може да отнеме от няколко минути до няколко часа, за да бъде разпознат ключът. Всичко, което трябва да направите, е да влезете в Themeforest и да посетите страницата на потребителския си профил. Кликнете върху Настройки. Трябва да видите API ключове раздел по-долу. Просто щракнете върху бутона, за да генерирате вашия ключ за API.

генерират-Envato-API ключ

Envato ще създаде произволен 32-символен API API ключ, който да използвате. Можете да създадете няколко клавиша, ако трябва (някои потребители предпочитат да правят това, ако инсталират всяка покупка на тема в различен домейн).

Envato-API ключ

Изтеглете, инсталирайте и активирайте Plugin на Envato WordPress ToolKit

Сега, когато имате своя API API, ще трябва да вземете приставката. Посетете Envato WordPress Toolkit Github страница за да изтеглите zip файла на приставката.

изтегляне-инструментариум-цип

Инсталирате Envato WordPress Toolkit, подобно на всеки друг плъгин. Влезте в таблото за управление на WordPress и отворете секцията с приставки. Кликнете Добави нов, след това изберете Качи метод. Потърсете файла с приставки, който сте изтеглили от Github (трябва да бъде наречен „envato-wordpress-toolkit-master.zip“ или нещо подобно). Кликнете Инсталирай сега, тогава Активирате приставката.

инсталиране-Envato-инструментариум-плъгин

След като бъде инсталиран и активен, на таблото за управление трябва да видите елемент от менюто на Envato Toolkit.

Настройка на Envato WordPress Toolkit

Настройването на приставката е супер лесно, тъй като вече имате своя ключ за API на Envato. Просто кликнете върху Envato Toolkit елемент от менюто на таблото ви за управление и въведете вашето потребителско име и ключ на Envato. Тогава Запази вашите настройки.

добавка ви-API ключ

След като бъде запазен, инструментарият трябва да разпознае вашия ключ за API и да покаже всичките ви покупки от Themeforest. Ако приставката не разпознае вашия ключ за API, възможно е ключът ви да е твърде нов. Не забравяйте, че споменах, че може да отнеме няколко минути или няколко часа? Опитайте да изчистите кеша си или да опресните браузъра си, и ако това не работи, изчакайте го като прочетете нашия час WordPress блог и опитайте отново след час.

виж всички--покупки

И така, след като покажете списъка си с покупки, можете да инсталирате и актуализирате темите си Themeforest направо от таблото си за управление. Това означава, че не е нужно да влизате в Themeforest, за да проверите за актуализации на темите – вместо това можете бързо, лесно и автоматично да актуализирате темите си.

Автоматично актуализирайте вашите теми

Всичко, което трябва да направите, за да актуализирате тема, е да кликнете върху Актуализирайте автоматично връзка към тази тема в инструментариума ви. Плъгинът ще ви подкани да потвърдите актуализацията си. Това ще ви напомня, че ако сте редактирали вашия стилов лист или други основни файлове, без да използвате дъщерна тема, ще загубите промените си. Не се притеснявайте за опциите за стилизиране, които сте задали в инструмента за настройка на теми WordPress или в панела с опции за теми – тези опции няма да бъдат осъществени чрез актуализиране на вашата тема.

потвърди обновяване

Тъй като винаги следвате най-добрите практики и сте използвали детска тема за всички промени в кода на темата, щракнете върху Добре за да актуализирате темата си. След това ще видите екран за актуализиране, с който сте свикнали.

актуализация тематика

След като актуализацията приключи, ако се върнете в раздела Инструментариум Envato, ще видите, че вашата тема е актуална сега.

инструментариум-нагоре-актуалната

Това е. Лесно нали? Просто проверете Envato WordPress Toolkit Github страница от време на време, за да видите дали има актуализация на приставките. В момента той няма автоматичен актуализатор, така че няма да видите известие за актуализация в таблото си за управление на WordPress.

Винаги е добра идея да актуализирате напълно темите си, тъй като авторите често коригират грешки, актуализират се за най-новата версия на WordPress и добавят нови функции. Надяваме се, че този бърз урок ще ви помогне да направите актуализацията на вашите теми Themeforest още по-лесно!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map