Научете как да направите WordPress теми: Всички най-добри ресурси

WordPress е страхотен. Инсталирането му е лесно и за изтегляне има множество безплатни и премиум теми. Или винаги бихте могли сами да си направите тема. Не знаете как да кодирате? Няма проблем, покрихме ви! Всеки човек е начинаещ в един момент и с WordPress колкото повече ресурси, толкова по-добре. За щастие има много места, към които можете да се обърнете за помощ и инструкции, без изобщо да се налага да напускате бюрото си. По-долу са книги, уроци, теми за начинаещи и няколко допълнителни елемента, които смятаме, че са чудесни за научаване как да кодираме WordPress. Напред и започнете – ще кодирате за нула време!


Книги

Как да бъдем дизайнер на WordPress Rockstar

Как да бъдем Rockstar дизайнер на WordPress е страхотна книга, с тонове информация, чудесна за начинаещи кодиране. Книгата ще ви преведе през три теми за WordPress, за да ви покаже как да развиете солидно портфолио, блог и общи сайтове на WordPress. И докато преминавате през всеки от уроците, които изграждат един върху друг, за да разширите постепенно вашия набор от умения за кодиране. Всички файлове във Photoshop, HTML, CSS и WordPress PHP са включени, така че ще имате много референтен материал и единственото условие е да сте изложили някои HTML / CSS.

Копаене в WordPress

Това е мястото за начало и дори написахме Digging Into WordPress Review всичко за него. Тази книга предоставя практически знания и съвети за трансформиране от начинаещ WordPress в майстор на кодиране. Книгата ви учи на основите на инсталирането, настройката, анатомията на темите, разработването на теми / приставки, коментар за създаване, сигурност на сайта и как да поддържате здравословен блог. Има множество страхотни съвети, които може да не намерите другаде, както и продължителност на актуализациите. Затова всеки път, когато излезе ново издание на Digging Into WordPress, ще имате достъп до цялата нова информация и уроци.

Изграждане на WordPress теми от нулата

Изграждането на WordPress теми от Scratch ви превежда през процеса на кодиране на WordPress. Докато преминавате през уроците, ще научите как да кодирате тема на WordPress, като се започне от HTML / CSS шаблон, как да създадете персонализирани типове публикации, да разработвате опции за тема и джаджи, както и как да изградите приставки и други. Тази книга изисква предистория в HTML, CSS, PHP, MySQL и JavaScript, така че бих казала, че това е за начинаещи от по-високо ниво или за тези с междинни познания за уеб разработка.

уроци

Разработване на първата ви WordPress тема от WP Tuts+

Разработването на първата ви тема за WordPress е поредица от три части, която е чудесно място да започнете, ако сте нови в разработването на теми за WordPress. Стъпка по стъпка ръководствата ви учат основи за WordPress, разработка и дизайн. И до приключване на серията ще създадете своя собствена цялостна тема на WordPress.

Учебни колела за разработка на тема WordPress от WP Tuts+

С WordPress Training Wheels вие се водите през серия от уроци, за да създадете своя собствена тема WordPress. Тази серия е предназначена за начинаещи и ви превежда през процеса на трансформиране на HTML шаблон във функционираща тема на WordPress. Ръководствата го поддържат основно и са лесни за следване – идеални за всички новобранци.

Как да изградите отзивчива тема за WordPress с Bootstrap от Treehouse

Този урок на Как да изградите отзивчива тема за WordPress с Bootstrap се възползва от Bootstrap и ви води чрез създаване на отзивчива тема на WordPress. Bootstrap предоставя силна основа за обучение за създаване на отзивчиви теми, а единствената предпоставка за този урок е, че имате опит с добавяне на публикации и инсталиране на плъгини като администратор. Темите и функциите на темата, обхванати включват: персонализиран дизайн на началната страница, страница, контактна страница, новинарски раздел с коментари и widgetized странична лента.

Как да създадете WordPress тема 2-ро издание от ThemeShaper

Това подробно Урок по темата за WordPress от ThemeShaper ви показва как да изградите тема на WordPress от началото до края и дори обяснява защо някои методи са предпочитани пред другите. Поради подробностите, това е продължаваща серия от 16 части и си струва да отделите време, за да я проверите. Авторът дори потвърждава, че до завършването на урока трябва да можете да правите почти всичко, свързано с WordPress Тема, която искате.

Създаване на тема за дете за WordPress от WP Tuts+

Създаването на проста детска тема за WordPress е чудесен урок, който ви превежда как да създадете детска тема за WordPress. Тъй като WordPress ви позволява да отделите дизайна от съдържанието, можете да запазите тема и да промените дизайна, като използвате детска тема. И след като завършите този урок, трябва да можете да създадете своя собствена проста детска тема.

Теми за начинаещи за справка

Двадесет и дванадесет WordPress тема

По подразбиране Двадесет и дванадесет тема на WordPress е страхотна тема за начинаещи, от които да се учим. Със своя дизайн на голи кости, основна структура и ограничени функции е доброто място да започнете, ако искате да изберете добре кодирана тема.

Тема за подчертаване (_S)

Най- Подчертава темата на WordPress е друга силна тема за начинаещи от Automattic. За разлика от двадесет и дванадесет, тук не е включен стил / дизайн – има само HTML5 шаблони. Тази тема е предназначена да бъде редактирана и разширена, за да развиете своя собствена тема и да подобрите вашите умения за кодиране.

Други полезни ресурси

WordPress Cheat Sheet

Този сочен малък късмет е WordPress Cheat Sheet, който обобщава куп полезни WordPress функции. Разпечатайте го и залепете с касета на бюрото си или го задайте като фон на вашия работен плот – тогава винаги ще имате бърза справка, когато имате нужда от него!

Тема Анатомичен мамян лист

Този тематичен анатомичен Cheat Sheet е проста диаграма за това, което съставя тема. Необходим ли е всеки елемент? Не. Има ли други неизброени елементи, които бихте могли да искате да включите в тема? Ами да. Това е опростен лист за мами, показващ основните кости на повечето теми на WordPress, и това е чудесен ресурс за бърз поглед, който се използва при съставяне на нова тема.

Шаблон йерархия на шаблона

Този страхотен малък мамян лист визуално излага йерархията на шаблоните на WordPress. Йерархията показва файловете с шаблони във вашата тема и реда, в който са заредени. Това е особено полезно, когато планирате да създавате различни оформления за различни видове съдържание във вашите теми.

WordPress Codex

Както винаги, можете да се обърнете към WordPress Codex за всичко, което не можете да намерите другаде. В кодекса има област от полезни съвети и уроци, които със сигурност ще ви помогнат в един или друг момент. И тъй като уроците идват директно от WordPress, знаете, че са законни.

Вашите препоръки за ресурси

С какви ресурси имате успех? Ако сте използвали някой от горепосочените ресурси или сте намерили други в мрежата, ще се радваме да чуем кои са били полезни. Кажете ни за вашите преживявания в коментарите по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map