Най-добрият софтуер за генериране на олово за WordPress – OptinMonster Review & Guide

Ръководство за преглед и настройка на OptinMonster

Когато управлявате успешен блог или онлайн бизнес с WordPress (или с каквато и да е уеб платформа за този въпрос), се нуждаете от обикновена читателска база, както и последователен поток от нови читатели, за да се развивате. SEO върви дълъг път за намирането на вашия уебсайт в търсачките, но след като имате нов посетител на сайта си, искате да продължите да се връщат. Един от най-популярните и ефективни начини за задържане на новите читатели е чрез внедряване на софтуер за генериране на олово за WordPress. Днес ние обхващаме целта на софтуера за генериране на олово, както и поглед към любимия ни – OptinMonster.


Какво е олово поколение софтуер?

А водя е потенциален нов абонат или клиент. Оловно поколение е процесът на спечелване на интереса на клиента към това, което може да предложите. И софтуер за поколение олово е програмата или плъгинът, който ви помага да култивирате и улавяте тези потенциални клиенти.

За WordPress специално софтуер за генерация на олово обикновено се използва за създаване на изскачащи прозорци, плаващи ленти и редове в реално време за отглеждане на списъци с абонамент за бюлетин. След това тези списъци могат да се използват за увеличаване на читателската ви блог или за насърчаване на стоки или услуги, които предлагате чрез вашия уебсайт. От своя страна това ви помага да превърнете еднократните посетители на вашия уебсайт WordPress в посетители на връщане.

Що се отнася до опциите за генериране на олово, има доста ясна линия за това какво мислят потребителите – или ги обичате, или ги мразите. Но без значение как се чувствате към оптините, не можете да пренебрегнете факта, че те са много ефективни и са документирани за удвояване и утрояване на абонаментните цени (а в някои случаи дори и повече – например как Ники, в шевове използва опции за увеличаване на абонатите с 1375%).

Най-добрият софтуер за генериране на олово за WordPress: OptinMonster

Софтуер на OptinMonster Lead Generation за WordPress

Опитахме много плъгини и решения за WordPress и сме силно впечатлени от OptinMonster и вярваме, че това е най-добрият софтуер за поколение на разположение днес. С опциите за персонализиране, вграденото отчитане и усъвършенстваните технологии за проследяване на намеренията за изход и разделянето на тестовете ще бъдете силно притиснати да намерите създател с еднакво съвпадение. Ние му даваме 5 звезди за лекота, ефективност и яснота.

На първо място OptinMonster е невероятно лесен за използване. Разработчиците ясно са вложили много мисли и усилия в създаването на интуитивен интерфейс за създаване на оптини. Създателят на включване на живо разполага с лесни за използване цветови подбирачи, текстови формати, падащи падащи елементи за избор на действия и други. По този начин, дори ако не сте самият разработчик, все още можете да създавате персонализирани и функции с богати форми за отказ, без да въвеждате нито един ред код.

OptinMonster също е супер ефективен. Целта на формулярите за отказ е да разширите списъците си и с разнообразието от стилове, формати и опции за отваряне можете да създадете формуляр, който конвертира с вашата читателска аудитория. Има добавени функции за задействане на превъртане, намерение за излизане, заключено съдържание, изоставяне на количката и други. С толкова много налични настройки можете да създадете достъпи за всеки сценарий, за да заснемете възможно най-голям брой потенциални клиенти.

Ясно отчитане е друга ключова характеристика, която прави OptinMonster толкова мощен. Можете да видите и сравните как се справят вашите отстъпки (брой посетители, реализации и честота на кликване) от таблото за управление на OptinMonster. Плюс това можете да интегрирате своите регистрации с проследяването на Google Analytics, за да получите още по-добра представа за това кой, какво, кога и къде кликват хората.

Членство в OptinMonster

Дори и да не искате да харчите пари веднага, все пак можете да започнете с OptinMonster за $ 0. Ето едно бързо въведение видео, ако все още не се продава:

Понастоящем OptinMonster предлага 14-дневна гаранция за връщане на пари без риск, за да можете да опитате, без да сте напълно ангажирани. Така че, ако искате да го направите, продължете да четете и следвайте нашето лесно стъпка по стъпка ръководство за започване на работа.

Как да настроите OptinMonster за първи път

OptinMonster е много лесен за използване и изненадващо бърз за настройка. Има само няколко стъпки и не би трябвало да ви отнеме повече от обедна почивка, за да създадете първата си опция и да сте готови да започнете.

Създайте акаунт в OptinMonster

Първи неща първо – трябва да се регистрирате за план. Тази част трябва да отнеме само няколко минути. Затова преминете към уебсайта на OptinMonster, проверете техните 3 опции за план и изберете този, който е подходящ за вас (въпреки че ние съветваме да изберете годишната цена, тъй като веднага ще спестите огромните 40%).

Цени на OptinMonster 2016

Ако сте блогър, тогава Основен план вероятно е достатъчен за вашите нужди. Може би дори плюс план ще работи и ако искате още няколко възможности. Но ако искате да използвате всички страхотни функции на OptinMonster или ако искате да го използвате в редица сайтове, силно препоръчваме професионалист план. Това е най-скъпото, но наистина това, което е $ 29 на месец, за да имате достъп до мощни функции като оптимизация за специфично мобилно оптимизиране, персонализирани изскачащи електронна търговия, добавени CSS ефекти, технология за намерение за излизане, автоматизация на поведението в реално време и много други.

С направения избор на план, просто продължете с останалата част от процеса на регистрация (имейл, име, парола, плащане и т.н.).

Създайте и персонализирайте своя Вход

Вход в акаунта на OptinMonster

След като създадете акаунт, можете да влезете в него. Трябва да видите подобен екран на този по-горе. Кликнете върху големия зелен бутон „Create New Optin“.

Име на кампанията на OptinMonster

Следващата стъпка е да дадете име на кампанията си и след това да добавите URL адреса на уебсайта, където ще използвате вашата форма за отказ.

OptinMonster Добави уебсайт

Кликнете върху синята връзка „Добавяне на нов уебсайт“, за да отворите модалния прозорец, добавете псевдонима и домейна на вашия сайт, след което запазете.

Избор на форма на OptinMonster Optin

Сега можете да започнете да създавате вашата действителна форма за отказ. Основните планове ще имат достъп само до изскачащи лайтбокси, а Плюсовите планове включват лайтбокси, плаващи ленти, странични ленти и след опции след публикуване / на линия. Но ако искате опции като моментната снимка по-горе, ще трябва да отидете с Про план. Това добавя допълнителни опции за вграждане в слайд, мобилни и цял екран, както и персонализирана електронна търговия, социални медии и интелигентни изскачащи изображения на Canvas. Просто изберете оформление и шаблон, които искате да използвате (забележете: за опциите за анимация на CSS трябва да изберете шаблона на Canvas). За това ръководство ние избрахме опцията за цял екран „Вход“.

Персонализиране на опции на OptinMonster

След като изберете стил, ще бъдете отведени в редактор на живо, където можете да започнете да персонализирате вашия optin. Основните и Plus плановете предлагат подобни дизайнерски функции, които включват лесния за използване OptinMonster точка и щракване създател на шаблони, персонализиран опции за шрифт, персонализирана CSS поддръжка и опция за добавяне на собствено съобщение за успех и страница за потвърждение. С Pro план ще имате достъп и до Да / Без шаблони както и MonsterEffects които можете да използвате, за да добавите привлекателни CSS анимации към различни елементи от вашата опция.

Още първият раздел за настройка на редактора включва основни опции за вашата кампания, включително стандартната продължителност на бисквитките и успеха ви. Те се използват, за да определят кога вашите читатели ще видят отново вашето участие, след като го видят или завършат процеса на отказ. Ако искате вашето включване винаги да се вижда, задайте бисквитките си на 0.

OptinMonster Optin Персонализиране на стилистиката

Следващият раздел с етикет Optin е мястото, където ще намерите опции за персонализиране на цвят и шрифт, опцията за включване на връзка към вашата политика за поверителност и персонализиран CSS редактор. За да промените действителния изведен текст, просто посочете и щракнете. Когато започнете да редактирате текста, ще видите и мини текстов редактор с основни опции за украса на текст и връзки, както и опции за добавяне в емотикони и персонализирани стилове на абзаци.

OptinMonster Да / Не Optin

Ако решите Pro план от OptinMonster, ще видите и раздел за добавяне в бутоните Да / Не. Има включени опции за стилизиране на всеки бутон и добавяне на действия за това, когато читателите щракнат.

Съобщение за успех на OptinMonster

Преминавайки към секцията Успех, можете да персонализирате какво се случва, когато четецът се включи успешно. Ако решите да покажете успешна тема, в Pro Pro са включени три.

Правила за показване на OptinMonster

С вашия напълно проектиран и готов за старт трябва да настроите вашите правила за показване. Те определят дали и кога вашата опция се показва на вашите читатели. Има много правила по подразбиране за кампании, но също така имате възможност да добавите свой собствен персонализиран набор от правила, ако желаете.

Излезте от намерението е ефективна настройка за избор изключително за членове на Pro. С този набор от правила за кампанията вашето включване ще се задейства, когато OptinMonster усети, че читателите ще напуснат вашия уебсайт. Тази функция е изключително полезна за улавяне на еднократни посетители и закачането им да се върнат.

OptinMonster Добави доставчик на имейл

Разделът „Интеграции“ е важен – оттук свързвате формуляра си за участие с вашия имейл списък. Понастоящем OptinMonster се интегрира с 24 различни доставчици на електронна поща (от ActiveCampaign до Webhook). Просто изберете вашия доставчик и следвайте необходимите подкани, за да регистрирате акаунта си. Избрахме MailChimp, който изисква ключ за API.

MailChimp Вземете API ключ

За да генерирате нов ключ за API на MailChimp, просто влезте в акаунта си в MailChimp и отидете в профила си. Оттук наближете курсора върху екстра елемент от менюто, след което кликнете върху API ключове.

MailChimp Генериране на API ключ

Сега просто кликнете върху бутона „Създаване на ключ“, за да генерирате незабавно новия си API ключ. Копирайте вашия API ключ и се върнете в редактора за включване на OptinMonster.

OptinMonster Добави ключ за API на MailChimp

Поставете вашия ключ за API и добавете етикет на акаунта (това е само за вас, така че не е необходимо да обмисляте твърде много). След като акаунтът ви потвърди, че ще видите допълнително падащо меню, изберете списъка си, опция за добре дошъл имейл за нови абонати и възможност за активиране на двойно потвърждение за включване.

OptinMonster Google Analytics

Последният раздел в редактора за включване е да активирате Google Анализ за вашата форма за включване. От тук можете да добавите проследяване, за да видите как формата ви се конвертира, както и цялата друга страхотна информация, която Google може да предостави (като поведение, придобиване и т.н.).

След като приключите с всички опции за запис, запазете формата си.

Активиране и вграждане на вашия код за вписване

С вашия готов формуляр за включване, всичко, което е останало, е да активирате кампанията си и да вградите своето участие в уебсайта си.

Възобновяване на кампанията OptinMonster

За да активирате кампанията си, задръжте курсора на мишката върху елемента от менюто „Кампания (на пауза)“ в горната част на страницата. Кликнете, за да възобновите кампанията.

OptinMonster вграждане на кампания

За HTML и други уебсайтове OptinMonster предоставя вградени кодове, които могат да бъдат копирани и поставени, но за WordPress не е необходим вграден код. Вместо това ще трябва да инсталирате приставката за OptinMonster WordPress.

Инсталирайте приставката за OptinMonster WordPress

За да добавите своето включване с плъгина, първо влезте в административния панел на WordPress за сайта, към който искате да добавите своето участие (това трябва да бъде същият URL адрес на уебсайта, който първоначално сте добавили, когато създавате своя регистрация). След това отидете на Plugins> Add New и прегледайте „OptinMonster“.

Инсталирайте приставката OptinMonster

Първият резултат трябва да има малко зелено чудовище. Щракнете върху бутона за „Инсталиране сега“ и след това щракнете върху „Активирай“.

Акаунт на OptinMonster Connect

След активиране на приставката трябва да видите екрана за добре дошли. Следващата стъпка е „Свържете се“ с вашия акаунт в OptinMonster. След като щракнете върху, трябва да бъдете изведени на екран, за да въведете вашата информация за API на OptinMonster. За да получите това, ще трябва да се върнете към профила си в OptinMonster.

OptinMonster Генериране на API ключ

Отворете таблото си за управление в OptinMonster и кликнете върху опцията „API“. Просто кликнете върху зеления бутон, за да генерирате вашето потребителско име и ключ за API. Копирайте ги и се върнете на екрана за връзка с приставки.

API на OptinMonster Save

Поставете информацията за вашия API и запазете. След като сте запазени, трябва да видите опция за вашия Optins.

OptinMonster View Optins

Кликнете върху раздела Optins, за да видите формулярите за отказ, които сте създали на уебсайта на OptinMonster. Ще видите, че вашата опция по подразбиране е „Деактивирана“. За да го активирате, задръжте курсора на опцията и кликнете върху опцията „Редактиране на изходните настройки“.

Настройки на изхода на OptinMonster

Поставете отметка в квадратчето за първата опция за „Активиране на оптимизиране на сайта“. Можете също така да преминете през и да направите други настройки за настройка за зареждане на регистрацията на конкретни страници, категории или маркери. След като приключите, щракнете върху запазване и вашето включване трябва да бъде активирано и лесно видимо в лицевата страна на уебсайта ви – това е всичко!

Сега можете да се върнете назад и да създадете повече достъпи за разделно тестване, да създадете различни стилове, които да се използват в различни публикации или целеви страници, и да се опитате да създадете достъпи с различни стимули (безплатни електронни книги, ексклузивни сделки и т.н.). Така че станете творчески и започнете да отглеждате списъците си!

Обобщавайки

Както можете да видите, OptinMonster не е просто обикновена изскачаща приставка – това е пълен софтуер за генериране на олово, който можете да използвате за разрастване на вашия блог и вашия бизнес. Ние ви показваме колко е лесно да започнете, така че всичко, което е останало, ако можете да рискувате и да го опитате. Силно се съмняваме, че ще останете разочаровани и OptinMonster е достатъчно уверен в своя продукт, че предлага 14 гаранция за връщане на пари без риск.

Вземете OptinMonster

Ако имате някакви въпроси относно нашия опит с OptinMonster, или ако имате някакви съвети или препоръки на собствените си, не се колебайте да ни оставите коментар удар. Особено бихме искали да чуем, ако успешно сте използвали OptinMonster, за да увеличите своите резултати!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map