Лесно цифрово изтегляне Ръководство за начинаещи и препоръчителни добавки

Така че искате да продавате продукт онлайн. Смятаме, че това е страхотно! Сега всичко, което е останало, е да решите как. Късмет за вас WordPress улеснява стартирането на собствен онлайн магазин и ако продавате цифрова стока, не можете да направите по-добре от Лесни цифрови изтегляния – безплатната приставка за електронна търговия WordPress, която прави продажбата на цифрови стоки лесна.


Функции за лесно цифрово изтегляне

Сигурен съм, че искате да знаете какво прави Easy Digital Downloads (EDD за кратко) такъв чудесен избор за WordPress и защо трябва да го изберете между други опции за електронна търговия. Има много причини, поради които вашият индивидуален магазин може да иска да използва EDD, но има няколко причини, които се отнасят за всички.

Безплатно

На първо място е безплатно, което означава, че основният плъгин със сигурност се вписва в нечий бюджет. Не позволявайте на несъществуващия ценови маркер да ви изхвърли, EDD е добре поддържан плъгин с редовни актуализации и лепенки за сигурност, за да се гарантира безопасното пазаруване. Освен това има много безплатни добавки и разширения, достъпни директно от EDD, както и от трети страни в WordPress.org.

Бързо и лесно

Плъгинът също е лесен за използване. Дори и да пропуснете документацията (въпреки че препоръчваме да я използвате за помощ, ако / когато имате нужда от нея), можете да получите вашия магазин за лесно цифрово изтегляне, който се захранва и работи доста бързо. Интерфейсът и опциите са много интуитивни и настройките за приставката са ясно обозначени.

Прост и разтегателен

И накрая, EDD опростява нещата. Няма вградени множество опции за продукти като други приставки за електронна търговия. Това прави EDD много по-малко преобладаваща опция при първо започване на работа с вашия магазин, но също така означава, че има безкрайни възможности за разработчиците, които искат да разширят приставката. С по-малко възможности за разработчици на стил могат да съсредоточат вниманието си върху функциите, които искат да добавят или подчертаят, за да създадат наистина персонализирани магазини.

Лесно ръководство за настройка на цифрови изтегляния

Лесно ръководство за настройка на цифрови изтегляния

Готови ли сте да започнете настройка с Easy Digital Downloads и да започнете да продавате свои собствени цифрови стоки? Процесът е прост и няма да ви отнеме повече от един следобед. Необходими са ви само няколко ресурса, така че без да отделяте повече от времето си, нека започнем.

Предварително: Изисквания за създаване на онлайн магазин с лесно цифрово изтегляне

Изчакайте само една секунда! Преди да започнете, ще трябва да имате самостоятелно инсталирана WordPress инсталация. Самостоятелно хостваният WordPress се управлява от вашия собствен домейн и се хоства със собствен план за уеб хостинг (да не се бъркате с безплатните блогове, предлагани от WordPress.com, можете да научите повече за разликите между WordPress.org и WordPress.com на нашия блог).

За вашата самостоятелно инсталирана WordPress инсталация ще ви е необходимо следното (разбира се, споменатите марки и компании са просто нашите препоръки, но все пак се нуждаете от всяка от тях, независимо от това къде сте избрали да ги закупите):

 • Хостинг план
  Тъй като ще създавате онлайн магазин, ние силно ви препоръчваме да закупите добър, управляван хостинг план, който може да поддържа трафика, който уебсайтът ви ще получава. Управляваният хостинг идва с вече инсталиран WordPress, така че след като изберете плана си, WordPress вече е на вашия сървър готов за работа. Силно препоръчваме WP Engine – той е това, което използваме и никога не сме имали проблем. Те се грижат за вашите сървъри за вас и ако разглеждате нашия уебсайт или някоя от демонстрациите ни за тема на WordPress, ще видите, че той пламва бързо. Плановете започват от $ 29 / месец и предлагат много ресурси за нов онлайн магазин.
 • Име на домейн
  Това е вашият действителен URL адрес и ако той не е включен в хостинг плана ви, ще трябва да го закупите от регистър на домейна (препоръчваме също да добавите поверителност, особено за да избегнете всички досадни спами, ако имейл адресът ви е публичен). Ние използваме GoDaddy за имената на домейни (където можете да получите вашия домейн само за $ 4,99 за първата година), но други популярни регистри включват Domain.com и NameCheap. След като имате име на домейн, ще трябва да го насочите към вашия сървър. Направете препратка към документите за помощ на регистъра на вашия домейн с инструкциите на вашата хостинг компания за насоки как да направите това.
 • SSL сертификат
  Ако продавате нещо, което ще трябва да фактурирате лична информация от клиенти. Това означава, че вашият уебсайт абсолютно трябва да има SSL сертификат. Можете да получите безплатен SSL от Да шифроваме, обаче те трябва да се подновяват на всеки няколко месеца и да не предлагат същите защити като техните първокласни колеги. Спестете си от стреса и просто закупете сертификат едновременно с получаването на вашия домейн. GoDaddy предлага SSL сертификати на разумна цена (и с този купон на GoDaddy SSL можете да спестите до 28%, струвайки ви само $ 49,99 на година) и ако следвате техните ръководство това е доста лесно да се инсталира Можете също да използвате нашето безплатно ръководство за SSL, ако използвате хост, който все още не поддържа Нека шифроваме.

След като имате вашето име на домейн, SSL и хостинг на всички готови, можете да започнете да изграждате уебсайта и магазина си с EDD.

WPCrafter Лесно цифрово изтегляне Видео ръководство

Адам от WPCrafter.com събра този страхотен видео урок, за да ви преведе през процеса на настройка на Easy Digital изтегляния за първи път. Той обхваща всички стъпки, за които говорим по-долу. Препоръчваме да гледате видеоклипа и да използвате нашето ръководство, за да следвате заедно с основните моменти. Дотогава ще станете професионален EDD! Също така не забравяйте да разгледате всички останали на Адам Видео уроци за WordPress също – той покрива множество полезни съвети, трикове и ощипвания на WordPress с нови видеоклипове всяка седмица (затова се абонирайте, за да сте сигурни, че никога няма да пропуснете!).

Стъпка 1: Изтеглете и инсталирайте лесни цифрови изтегляния

WordPress наистина прави всичко лесно, а инсталирането на EDD е също толкова просто като инсталирането на всеки друг плъгин. Първо, влезте в инсталацията си на WordPress. От главното табло отидете до Приставки> Добавяне на нови.

Лесни цифрови изтегляния WordPress Plugin

Оттук търсете „лесно цифрово изтегляне“. Първият резултат трябва да бъде Easy Digital Downloads от Пипин Уилямсън. Щракнете върху Инсталирай сега бутон и след това Активирате.

Лесни цифрови изтегляния WordPress Plugin инсталиран

Трябва да видите страница за потвърждение, подобна на тази по-горе. Това добавя нова опция на таблото, наречена Downloads. Тук ще можете да управлявате вашия онлайн магазин и всички цифрови стоки, които добавяте за продажба.

Стъпка 2: Настройки на магазина за лесно изтегляне

Преди да добавим продукти, смятаме, че е важно да имате основните опции на вашия магазин. Разбира се, има вградени множество страхотни опции, за да можете да оптимизирате магазина си, колкото искате. Просто ще засегнем опциите, които смятаме за най-важни, но това не бива да ви спира да преглеждате внимателно всички настройки, за да сте сигурни, че съвпадат с вашите нужди.

Лесни цифрови изтегляния Общи настройки

За да започнете, кликнете върху Изтегляния> Настройки. Това ще ви отведе до страницата с общи настройки. Когато инсталирате EDD вашата каса, страниците за успех, неуспех на транзакции и историята на покупките се създават автоматично и присвояват за вас (лесно нали?). На тази страница всичко, което трябва да направите, е да добавите своето Местоположение на магазина: държава и държава. След това щракнете, за да запазите.

Настройки за валута на цифрово изтегляне

След това щракнете върху синьото Настройки за валута връзка в раздела Общи. По подразбиране EDD ще използва стандартните настройки на щатския долар за вашата валута. Ако използвате това, не трябва да се правят промени, но за друга валута редактирайте настройките за вашата валута, позиция на знака на валутата, хиляди и десетични разделители. Отново, не забравяйте да запазите.

Лесни цифрови изтегляния

Сега изберете Порти за плащане раздел. Този раздел е мястото, където можете да активирате начините на плащане, които искате да приемете. По подразбиране EDD включва Paypal и Amazon, но поддържа редица други шлюзове, включително Stripe, BitPay, Braintree, NETbilling, Authorize.net и други. Всички тези шлюзове са достъпни като премия за добавки към EDD за $ 49 на година.

ЗАБЕЛЕЖКА: Тук също можете да активирате тестов режим. Препоръчваме да използвате тестов режим при първото настройване на вашия магазин, за да сте сигурни, че правилно сте конфигурирали вашия шлюз (и).

Лесни цифрови изтегляния Стандартни настройки на Paypal

Ако използвате PayPal, кликнете върху PayPal Standard опция в раздела Gateways Payment. За много магазини PayPal е лесен и ефективен начин за приемане на плащания. Настройката е доста проста. Ще трябва да добавите своя имейл с PayPal, Данни за подпис на API и след това запазете.

Ако сте добавили допълнителни добавки към шлюза, сега е моментът да ги конфигурирате. Всеки шлюз ще има различни настройки, така че за справка се обърнете към документацията на всяка добавка.

Лесни цифрови изтегляния Настройки за електронна поща

Следващият раздел за преглед е Настройки за имейл. EDD включва шаблон за имейл по подразбиране, така че ако сте доволни от това, просто добавете собственото си лого и запазете. Можете, разбира се, да добавите свой собствен персонализиран шаблон или да използвате добавката за имейл шаблони (която включва 12 шаблона за имейл само за $ 15).

Пример за лесно цифрово изтегляне на имейл

Можете също да кликнете върху Визуализация Получаване на покупката за да видите имейла, изпратен до вашите клиенти. Ако искате да направите каквито и да било промени, използвайте опциите под синята връзка за покупка на разписки в раздела Имейли.

Лесни стилове за цифрово изтегляне

С имейлите си подготвени, щракнете върху Стилове раздел, за да изберете стил и цвят на бутона по подразбиране. Ако използвате тема на WordPress без опции за стилизиране, това е бърз и лесен начин да се уверите, че вашият магазин поне отговаря на цветовата схема за вашия бизнес.

Ако искате наистина да промените начина, по който изглежда вашият магазин за EDD, препоръчваме да използвате тема на WordPress, специално създадена и интегрирана с EDD. По този начин знаете, че няма да има проблеми със съвместимостта и ще можете да стилизирате магазина си без много усилия от ваша страна..

Ако предпочитате сами да се справите с някои персонализирани CSS, проверете бутоните Disable Styles в този раздел и щракнете върху save. След това използвайте указанията в документацията за помощ EDD за персонализиране на приставката за да започнете със собствен персонализиран CSS.

Лесни цифрови настройки за изтегляне на изтегляния

Разделът „Данъци“ е много важен и колкото и да се радваме да ви дадем безплатни съвети за това, ние не сме счетоводители. Как ти настройка на EDD данъци ще зависи от наредбите и правилата, които се прилагат за вашето индивидуално местоположение. Уверете се, че направете вашето проучване, активирайте необходимите си данъчни настройки и след това запазете промените.

Настройки за лесно изтегляне на цифрови изтегляния

Преминавайки към раздела Misc, щракнете върху Настройки за плащане. Най-важният вариант е да наложите SSL при плащане. Това криптира данните на уебсайта, изпратени между браузъра на клиента и вашия сървър. Като онлайн търговец, приемащ чувствителна информация за плащане, е важно да използвате разумни мерки за защита, за да защитите данните на клиентите си, а това означава да използвате SSL за страницата си за плащане.

Настройки за изтегляне на файлове за лесно цифрово изтегляне

Ако искате да зададете ограничения за това, колко пъти вашите продукти могат да бъдат изтеглени, отидете на Изтегляния на файлове раздел, за да активирате опцията File Limit Download. По този начин можете да определите дали даден елемент може да бъде изтеглен само веднъж, два пъти, неограничен и т.н..

Настройки за счетоводство с цифрово изтегляне

За любовта на вашия счетоводител, моля, активирайте опцията Поредни номера на поръчки под Настройки за счетоводство в раздела Misc. Това ще направи проследяването на вашите финансови средства и отчетите, свързани с тях, много по-лесно за вашия човек номер.

Условия за споразумение за лесно цифрово изтегляне

Накрая отидете на Условия за споразумение раздел, за да създадете вашите условия, с които клиентите трябва да се съгласят, преди да проверят. Ако имате нужда от помощ при създаването на вашите условия, можете да направите бързо търсене с Google. Един от ресурсите, който открихме, е “Условия”, за който има страхотна статия правни споразумения за цифрови продукти. Разгледайте го, за да научите повече за различните правила, условия и условия, които трябва да създадете, когато продавате цифрови стоки.

Woohoo – вашите настройки са готови и вече можете да преминете към добавяне на изтегляния на продукти във вашия магазин.

Стъпка 3: Добавяне на продукти за лесно цифрово изтегляне

С инсталирането и настройката на EDD можете да добавите време за изтегляне. Първата стъпка е да кликнете върху Изтегляния> Добавяне на ново. Това ще отвори чисто нова продуктова страница, за да добавите цялата си информация за изтегляне.

Лесен продукт за цифрово изтегляне

Можете да погледнете екранната снимка по-горе, за да видите как може да изглежда продуктът ви, когато приключите с добавянето в съдържанието си. Ще искате да попълните повечето секции.

Започвайки от върха, ще трябва да добавите продукт Заглавие и a описание, както и изберете всички приложими Категории или Tags ако ще ги използвате за вашия магазин.

Придвижвайки се надолу по страницата, трябва да видите метабокс за добавяне на вашия Изтеглете цени. Това е мястото, където въвеждате цената си или активирате променливо ценообразуване, ако искате да предложите повече от един формат за изтегляне (като разлики лицензи за продукти, различни размери на файлове и т.н.).

След това изберете вашия Вид на продукта (по подразбиране или пакет) и след това качете вашите файлове (файлове) в Изтегляния на файлове раздел.

И накрая, имате възможност да отмените глобалните настройки за изтегляне, които сте приложили по-рано, като например ограничения за изтегляне и опции за бутони. Можете също да качите черта Изтегляне на изображението ако има смисъл за вашите продукти.

Когато свършите всичко, публикувате изтеглянето си и след това повторете процеса за всичките си други продукти!

Стъпка 4: Създаване на вашата основна страница на магазина

Почти сте направили създаването на вашия магазин! Последната стъпка е да създадете основната си страница в магазина, която да показва всичките ви продукти. EDD използва кратки кодове, за да улесни вмъкването на вашите продукти на която и да е страница.

Страница за лесни цифрови изтегляния

Просто създайте нова страница и въведете краткия код за изтегляне на EDD. Можете да видите какво използвахме на изображението по-горе. Има тон от различни параметри на къси кодове можете да използвате, за да промените как изглеждат изтеглянията, когато вмъквате тема (опции за скриване на бутона за покупка, брой колони, показване на пълното описание на артикула и други). Използвахме опциите за брой изтегляния на страница, брой колони и за добавена страница.

Лесно цифрово изтегляне Магазин отпред

И така изглежда магазинът ни отпред. Забележете, това е по подразбиране Тема на WordPress 2015. Единствените ощипвания, които направихме, бяха качването на персонализирано лого за нашия Cool Store (което може да се добави от WordPress Customizer под Външен вид> Персонализиране> Идентичност на сайта), както и промяна на подрязването на миниатюра подрязване (което може да бъде променено от вашето табло на WordPress под Настройки> Медия).

Персонализиране на вашия магазин за лесни цифрови изтегляния

Искате страхотно изглеждащ магазин за EDD, без да се налага сами да кодирате куп персонализирани CSS? Лесно – за това са теми и добавки за добавки. С добра тема и няколко полезни приставки можете да създадете страхотен електронен магазин с всички функции, необходими за вашия бизнес.

Лесни цифрови изтегляния WordPress теми

Най-бързият начин да промените как изглежда вашият магазин за EDD е с тема. Разработчиците на теми са отделили време да насочат към всички CSS елементи в приставката за електронна търговия, за да можете да имате красив магазин. Въпреки че в мрежата има много страхотни теми за EDD и това са само няколко от нашите любими.

Безплатно лесно цифрово изтегляне WordPress тема

Най- Тема на Vendd WordPress от Easy Digital Downloads е не само безплатно, но също така е проектиран и разработен от същия екип зад EDD. Това означава, че не е нужно да се притеснявате за проблеми със съвместимостта, тъй като всеки аспект на темата работи безпроблемно с EDD. Има много вградени опции за цветове, фонове, шаблони на страници за подаване на предния край, 3 оформления на страници и други.

Checkout Premium Easy Digital Downloads WordPress Theme

Друга чудесна опция е Checkout WordPress Theme от Array, която включва елегантно стилизирани опции за създаване на дигитален магазин или пазар. Добавените тематични функции за екипна страница, таблици с цени, препоръки, персонализирани шрифтове Typekit, персонализирани цветове и други улесняват създаването на един уникален дизайн в магазина.

Olam Premium Easy Digital Downloads WordPress Theme

Ако търсите гъвкава премия тема, трябва да разгледате темата на Olam WordPress от webNesters. Olam е отлична опция за създаване на онлайн магазин с WordPress, тъй като поддържа множество приставки за електронна търговия, включително EDD. Темата включва и създателя на страници на Unyson, за да можете да създадете персонализирани страници в допълнение към мощния магазин за EDD.

Squarecode Premium Easy Digital Downloads WordPress Theme

И накрая, ако се интересувате да стартирате свой собствен пазар, тогава темата Squarecode Marketplace WordPress от Cr3ativThemes е чудесен избор. Тази тема е напълно съвместима с всички добавки на пазара EDD и включва лесни опции за персонализирани цветове, фонове, лого, фавикон, кашони или оформления на пълни страници, персонал, портфолио, кариери и много други.

Лесни цифрови изтегляния Добавки

В зависимост от това, което продавате, ако искате да имате филиали или ако искате да можете да продавате членство, на пазара на EDD се предлагат множество страхотни добавки за премия, които да ви помогнат да добавите повече функции към вашия дигитален магазин. Понастоящем има повече от 150+ безплатни и премиум добавки за избор. Ето само няколко от нашите любими.

Отзиви за продукти Лесно цифрово изтегляне Добавка

Най- Добавка за отзиви за Easy Digital Downloads прави възможно клиентите ви да оставят оценки и отзиви за вашите изтегляния. Това е чудесен начин да покажете доказателство, че правите страхотни продукти, а добавката дори включва опция за изпращане на вашите рецензенти код на купон като благодарност за това, че сте оставили тяхното мнение.

PayPal Pro / Express Лесно цифрово изтегляне Добавка

За по-професионален опит в касата трябва да вземете предвид PayPal Pro & Express Добавка за EDD. С потребителите на PayPal Pro правят покупка на кредитна карта, без да напускат вашия сайт, а PayPal Express предлага допълнителни слоеве за сигурност, така че информацията на клиентите ви да остане в безопасност.

Социални отстъпки Лесно цифрово изтегляне Добавка

Дайте на клиентите си награда с Добавка за социални отстъпки за лесно цифрово изтегляне. С тази добавка можете да предлагате отстъпки, когато потребителите споделят вашите продукти в различни социални мрежи. Но можете също да деактивирате функцията за отстъпки и да използвате добавката като лесен начин за добавяне на бутони за социално споделяне към страниците с продукти.

Dropbox Лесно цифрово изтегляне Добавка

Най- Добавка за Dropbox за лесно цифрово изтегляне ви позволява да хоствате своите файлове за сваляне на Dropbox вместо на вашия уебсайт. Това може да ускори процесите на изтегляне, както и да отнеме огромно натоварване от вашия сървър, спестявайки пари за хостинг или трансферни такси.

Повтарящи се плащания Лесно цифрово изтегляне Добавка

Искате ли да предложите изтеглянията си като част от премиум членство? Най- Повтаряща се добавка за плащания за EDD ви позволява да задавате периодични плащания, които се таксуват за вашите клиенти на дневна, седмична, месечна, годишна и т.н. основа. Комбинирайте това с Добавка за ограничаване на съдържанието за да създадете зони, само за членове, за вашите абонати.

Създайте свой собствен стартов пакет Лесно цифрово изтегляне пакет от добавки

За много нови магазини Easy Digital Downloads Комплект за стартов пакет перфектно е. Имате възможност да изберете всички добавки, които искате наведнъж. И когато закупите 5 или повече добавки, незабавно ще спестите 30% от покупката си. Не можете да победите тази сделка!

Пазар Лесно цифрово изтегляне пакет от добавки

Ако планирате да изградите свой собствен пазар, тогава Easy Digital Downloads Пазар пакет трябва. Този пакет от 8 премиум разширения включва всички добавки, които ще ви трябва на всички членове, за да изпратите артикули за продажба, да управлявате комисионни, да събирате прегледи на клиенти, да предлагате награди и други. Освен това ще спестите 170 долара, като закупите всички 8 добавки като пакет.

Основни разширения Лесно цифрово изтегляне Комплект добавки

И накрая, ако просто искате всички добавки, тогава вземете Easy Digital Downloads Основен пакет за разширения. Това включва и неограничен лиценз за използване за всеки един от премиум добавките, които в момента се предлагат от EDD. Този пакет е най-скъпият, цени от $ 495, но ако вашият уеб разработчик, който ще използва много добавки многократно, е голяма работа (ще спестите близо 80%).

Обобщавайки

Имате го – нашето пълно, задълбочено ръководство за това как да инсталирате Easy Digital Downloads за първи път, както и колекция от любимите ни WordPress теми и EDD добавки. Надяваме се, че сме ви помогнали да усъвършенствате вашите EDD умения, за да можете да започнете да продавате собствените си цифрови продукти онлайн.

Имате въпрос, който не покрихме в тази статия? Или още съвети за новите потребители на Easy Digital Downloads? Оставете ни коментар по-долу – ще се радваме да чуем от вас!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map