Как да управлявате съдържанието на WordPress с администраторски колони Pro

Ако искате да създадете ясна и организирана среда за редактиране, в която да работите, тогава Административни колони Pro е за теб. Създаването на сайт на WordPress означава, че постоянно се занимавате с голямо количество съдържание, независимо дали това са публикации в блогове, страници или други видове публикации. Това може да стане трудно за лесно управление и редактиране.


Admin Column Pro ще показва мощни колони, които ви позволяват бързо да сортирате, филтрирате и редактирате съдържание. Това ще ви помогне да спестите време, ще поддържате добре организираното ви съдържание и ще ви позволи безпроблемно да получите достъп до важна информация.

В този преглед на администраторските колони Pro ще обсъдим характеристиките и функционалностите, които предлага този плъгин за WordPress. След това ще разгледаме как да настроите и работи плъгина и как да използвате някои от най-важните му инструменти.

Функции на административните колони

Добавете колони

Admin Column Pro е многофункционален плъгин, който се настройва бързо и лесно и в крайна сметка ще подобри вашето WordPress администраторско изживяване. Можете да изберете от над 160+ колони, отговарящи за всички типове съдържание, за да ви помогнем да изградите перфектния преглед. Съставителят на плъзгане и пускане също ще ви позволи да организирате оформления на колони според вашите нужди, без да се налага да докосвате ред код.

Веднъж създадено, съдържанието може да се сортира и филтрира според критериите по ваш избор. Редовното редактиране ви позволява да редактирате данни директно от страница за преглед, без да се налага да отваряте отделни части от съдържанието. Това го прави идеално решение за онези от нас, които искат да оптимизират процеса на внасяне на изменения в съдържанието.

Така че сега знаем малко за това, което предлага Admin Column Pro, нека разгледаме по-подробно функционалността на този плъгин за WordPress …

Добавете колони, за да отговарят на вашите нужди

колони

Административните колони ви позволяват лесно и бързо да добавяте колони към страниците си с обзор. Това означава, че можете да преглеждате определена информация, съдържаща се в публикацията или страницата. И всичко това, без всъщност да се налага да ги отваряте. Над 160 вида колони са предоставени, които администраторските колони Pro се гордеят обхващат всички типове съдържание. Добавете колона с представени изображения, показвайте всички маркери за публикации в колона или колона с име на автора, сред повече.

Плъзнете и пуснете Builder

Влачите и пускате

Лесната употреба на този плъгин определено е една от неговите превъзходни характеристики. Admin Column Pro включва интерфейс за плъзгане и пускане, което улеснява подреждането на колоните ви. Можете да създадете оформления на колони, които имат организационен смисъл за вас, като просто щракнете и плъзнете колони наоколо. Без нужда от кодиране, дори скромен начинаещ ще може да се справи с този софтуер за минути.

Сортирайте и филтрирайте бързо, за да намерите правилното съдържание

Вид

Admin Column Pro прави бързо подреждането на данните, като ви помага лесно да организирате съдържанието си по начин, който отговаря на вашите нужди. Сортирайте по дължина на публикацията, медия, коментари или потребители сред много други опции. След като сортирате колоните си, тези резултати автоматично се запазват като ваше предпочитание, докато не ги сортирате отново.

филтър

Филтриране на данни на колоните е също толкова просто, колкото и сортирането. Падащо меню ви позволява да търсите и филтрирате съдържанието си. Това може да бъде особено полезно, ако искате да разгледате група продукти, публикации от определен месец или статии, написани от конкретен автор.

Лесно за редактиране директно в страницата за преглед

редактиране

Лесността на редактирането на данни на колоните е мястото, където Admin Column Pro влиза в своя елемент. Както споменахме по-рано, функцията за редактиране на приставката ви позволява да редактирате публикации, без дори да ги отваряте. Проверете колоните си, за да потърсите несъответствия в съдържанието си и след това редактирайте някое от полетата в прегледа. Това не само ще ви спести време, но ще ви помогне да осигурите високо качество и последователно съдържание във вашия WordPress сайт.

Интеграция с други WordPress приставки

Интеграции с плъгини на администратори колони

Admin Column Pro се интегрира с някои други популярни приставки, включително WooCommerce, bbPress и Yoast SEO, наред с други. Това означава, че можете да организирате и управлявате данните от тези поддържани приставки.

Например, ако използвате магазин на WooCommerce, можете да показвате колони, показващи цените на продуктите, размерите на всеки артикул, независимо дали те са на склад и други. След това не само ще можете бързо да преглеждате ключова информация за всичките си продукти на едно място, но и можете да редактирате тази информация, като ви помага лесно да управлявате и актуализирате данните си в WooCommerce.

Плюс това Видове инструменти добавката за интеграция означава, че можете лесно да добавяте колони за персонализирани полета и таксономии, създадени с видове. Графите на администратора автоматично разпознават вашата настройка от Типове, така че можете да добавяте персонализирани полета само с няколко кликвания. По същия начин с Pods можете да създавате и редактирате персонализирани типове публикации, след което да използвате Admin Column Pro, за да модифицирате типовете си публикации, за да показвате всяко поле за тип публикация като колона (като цветове, местоположения, цени и т.н.).

Други функции на администраторите колони Pro

Както можете да видите, Admins Column Pro може да предложи много. Въпреки че сме разгледали повечето акценти, ето още няколко важни, макар и по-малко вълнуващи функции …

 • Множество набори от колони – Създавайте персонализирани изгледи на екрана и създавайте персонализирани набори от колони въз основа на ролята на потребителя за ефективно управление на публикации, страници и т.н..
 • Хоризонтално превъртане – Не се притеснявайте за малките екрани, просто разрешете хоризонтално превъртане от менюто „Опции на екрана“, за да улесните навигацията.
 • Графи за таксономия – Добавете колона към вашия преглед на таксономията, за да видите повече съдържание, без да се налага да го отваряте една по една.
 • Импортиране и експортиране – лесно мигрирайте настройките на колоните си към друг уебсайт или ги използвайте като резервни копия.
 • Многосайтови колони – Ако имате мултисайт, всички потребителски колони могат да се използват за мрежови потребители.
 • Поддръжка – Admin Column Pro идва със обширна документация и специализиран екип за разработчици осигурява директна поддръжка по имейл.

Както можете да видите, администраторът колони Pro е избухнал с впечатляващи и мощни функции. Така че сега нека да разгледаме как да стартирате тази плъгин и да стартирате на вашия WordPress сайт …

Започнете с Admin Column Pro

Admin Column Pro е изключително лесен за настройване и използване. Продължете да четете за бърз старт, за да започнете и да използвате най-популярните функции на този плъгин.

Инсталирайте приставката

Добавете нов плъгин

Първо, закупете приставката от администратора колони Pro и го изтеглете от вашия Страница с акаунти. След това влезте в уебсайта си на WordPress и изберете „Приставки> Добавяне на нов“.

Кликнете върху „Качване на приставка> Избор на файл“. Изберете ZIP zip файл на администраторските колони и изберете „Инсталиране сега“.

Меню от администраторски колони

След като активирате приставката, в менюто „Настройки“ ще намерите меню „Графи за администратори“..

Активирайте вашия лиценз

Раздел Настройки

За да сте сигурни, че приставката автоматично получава актуализации, трябва да активирате лиценза си за администраторски колони Pro. Изберете „Настройки> Графи на администратори“. Сега ще се появи екранът за настройки на административните колони. Изберете раздела „Настройки“.

Активирайте лиценз

Под „Актуализации“ въведете своя лицензионен код и кликнете върху „Актуализиране на лиценза“. Ако не сте сигурни, вашият лиценз може да бъде намерен на страницата с вашия акаунт.

Добавяне, премахване и управление на колони

След като вашата приставка е инсталирана и лицензът се активира, вие сте готови да започнете да създавате колони. Admin Column Pro има много интуитивен интерфейс, който прави изключително лесно да добавяте, премахвате и управлявате колоните си. На екрана Настройки на административните колони изберете раздела „Графи за администратори“.

Колоните на администраторите

В падащото поле изберете към коя страница на наслагване на съдържание, към която искате да добавите колони. За тази статия съм избрал „Публикации“, като по този начин ми позволява да добавяте колони към моята страница с наслагване.

+ Колона

След това кликнете върху „+ Колона“ в долната част на страницата. Сега можете да изберете типа колона, която искате да покажете, и да промените нейните настройки, включително етикетиране на новата колона и определяне на нейната ширина. Важното е, че тук трябва да включите Inline редактиране, сортиране и филтриране. Имайте предвид, че не всички видове колони поддържат и трите от тези функционалности, така че може да не ви бъде предложена възможността да ги активирате всички.

Премахване на Редактиране

За да премахнете или редактирате колона, просто задръжте курсора на мишката върху реда на колоната и след това изберете „премахване“ или „редактиране“.

Влачите и пускате

За да промените реда, в който колоните ще се показват, плъзнете и пуснете колоните в предпочитаните от тях позиции.

Преглед на екрана с публикации

Когато добавите и организирате всички колони според вашите нужди, кликнете върху „Запазване“. Сега изберете „Преглед на екрана с публикации“, за да видите новите си колони в действие.

Филтриране и сортиране на колони

След като създадете необходимите колони, можете да започнете да ги използвате, за да ви помогнат да организирате и управлявате съдържанието си. Както бе обсъдено по-рано, търсенето на съдържанието ви чрез инструментите за сортиране или филтриране може да бъде особено полезно, ако искате да намерите, прегледате или редактирате конкретни данни.

Активиране на сортирането

Ако искате да сортирате колона, първо проверете дали сортирането е достъпно за този тип колона и дали сте активирали „Сортиране“, когато настройвате колоната. След това отворете страницата за преглед, съдържаща колоните, които искате да сортирате. Тук отворих страницата си с публикации.

Сортиране на броя на думите

Когато задържите курсора на мишката върху заглавието на колоната, която искате да сортирате, ще се появи стрелката за опция за сортиране. Просто щракнете върху стрелката и вашата колона автоматично ще сортира. Тук можете да видите, че сортирах публикациите в блога от най-големия до най-малкия брой на думите.

Препоръчан филтър за изображения

Опциите за филтриране за всеки тип колони се появяват в горната част на страницата в падащите полета. За да филтрирате колона, изберете от наличните опции за филтриране и след това кликнете върху „Филтриране“. Тук съм филтрирала публикации в блога, за да покажа тези, които все още показват представено изображение. Отново, когато филтрирате, първо проверете дали типът колона поддържа филтрирането и дали е активиран.

Редактиране на колони

Редовно редактиране

Редактирането на колони е също толкова просто, колкото и сортирането и филтрирането. Изберете „Inline Edit“ в горната част на страницата с публикации и вече ще ви бъде разрешено да редактирате съдържанието, показано в колоните за редактиране.

Добавете FI

Тук редактирам публикация в блога, която се нуждае от представено изображение към нея. Кликвайки върху иконата за редактиране в колоната с представено изображение, мога да избера и прикача изображение към публикацията, без изобщо да се налага отварянето на публикацията.

FI Edit

Опции за ценообразуване

Административни колони Pro се предлага от само $ 49. Този личен план ви позволява да използвате Admin Column Pro на един сайт и включва една година актуализации и поддръжка. Плановете за бизнес и програмисти са достъпни и за по-големи онлайн фирми и професионалисти. Най-големите предимства на надграждането до един от тях от личен план е използването на множество сайтове, както и всички споменати по-рано добавени премии на трети страни (Pods, Advanced потребителски полета, WooCommerce и т.н.)

Важното е, че Admin Column Pro предлага гаранция за връщане на парите от 60, така че ако не сте доволни от приставката, ще получите пълно възстановяване. Това показва колко уверени са Admin Column Pro в своя продукт.

Заключителни мисли

Както можете да видите използването на Admin Column Pro за управление на съдържанието ви в WordPress е изключително лесно и ефективно. Този плъгин предлага възможността да ви спести време, както и да ви позволи да елиминирате грешки в момче от училище, създавайки професионален, организиран и последователен блог.

Разберете повече за Административни колони Pro днес. И както винаги, ако имате въпроси или нещо, което да добавите, оставете коментар по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map