Как да публикувате публикации в блога на WordPress чрез имейл

Блогирането може да бъде много по-забавно, когато знаете, че имате на разположение няколко готини WordPress опции. Например знаете ли, че можете да съставяте, форматирате и публикувате публикации в блога на WordPress направо от вашата пощенска кутия? О да, можете и това е лесно неща :).


Само си представете обема работа, който можете да свършите по този начин? Помислете за гъвкавостта и ползата от полезността, която ви носи тази опция. Искам да кажа, че можете да публикувате от където и да е, използвайки което и да е устройство с интернет, независимо дали имате WordPress мобилно приложение. Ако сте развълнувани, нека разгледаме трите основни начина, които можете да използвате за публикуване на публикации в блога на WordPress по имейл:

 1. Публикуване по имейл в Jetpack
 2. Разширена публикация по настройки за електронна поща (за средно напреднали до напреднали потребители на WordPress)
 3. Публикуване в WordPress чрез добавки по имейл

Ще покрием тези методи един по един, като ще ви дадем всички подробности, които са ви необходими, за да се възползвате максимално от опцията за WordPress по имейл. Всички тези методи ще изискват създаване на имейл акаунти и конфигуриране на няколко опции, така че трябва да си прекарате страхотно. Да започнем с модула „Публикуване по имейл“ в Jetpack.

Публикуване по имейл в Jetpack

Публикувайте по имейл JetPack

Реактивни раници ви позволява да презареждате вашия уеб хост WordPress уебсайт, като ви предлага няколко приятни функции, включително Публикуване по имейл. И така, как да публикувате по имейл с помощта на Jetpack? Очевидно е, че първо трябва да инсталирате Jetpack на вашия WordPress сайт (Забележка: не можете да използвате тази функция при локална инсталация на WordPress от JetPack, просто fyi, ако се надявате да тествате това на своя localhost). С Jetpack, инсталиран на вашата WordPress платформа, е време за следващата стъпка: генериране на специален имейл адрес. Ще изпратите всички публикации, които искате да публикувате, на този имейл адрес, така че е важно да го запазите в тайна. Хората (четете хакери) с достъп до този имейл адрес могат да публикуват публикации във вашия блог, нещо, което определено не искаме.

Публикуване в JetPack по имейл: Активиране на функция

Как създавате този специален имейл адрес в Jetpack? Това е най-лесната част. Свържете Jetpack с вашия акаунт в WordPress.com и след това активирайте модула Post by Email в настройките. След това отидете до Потребители -> Вашият профил от вашето администраторско меню и щракнете Активиране на публикуване по имейл. Запазете промените, като кликнете Актуализиране на потребителския профил в долната част на екрана.

Публикуване в JetPack по имейл: Активиране на потребител

Този прост процес ви въоръжава със специален имейл адрес, който, ако сте забравили, трябва да остане известен само на вас и / или на вашите надеждни автори.

JetPack Post по имейл: Персонализиран имейл адрес

Със специалния си имейл адрес в ръка е време да съставите, форматирате и изпратите / публикувате първия си имейл адрес. Не пускайте бутилките все още, предстои ни дълъг път;).

създаване на-а-пост-чрез-мейл

Запалете любимия си имейл клиент (обичам Gmail за бизнеса. Благодаря ви Google Apps) и започнете да съставяте своя блог пост. Заглавието на вашата публикация в блога влиза в предметно поле от имейла ви и съдържанието на публикацията влиза в основната част на имейла ви – точно като обикновен имейл. Разбира се, след като свършим съставянето и форматирането на публикацията, ще я изпратим на този специален имейл адрес, който генерирахме по-рано, така че копирайте в да се поле.

Форматиране на публикацията ви от вашия имейл клиент

След композирането можете да форматирате публикациите си преди публикуването, но само ако вашият имейл клиент поддържа HTML или форматиране на богат текст. Ако вашият имейл клиент не поддържа богат текст / HTML, ще трябва да изпратите вашите публикации до дама папка и ги форматирайте по-късно, което, ако питате мен, побеждава целта на публикуването на публикации в блогове чрез имейл. Добре, че повечето уеб-базирани имейл клиенти поддържат HTML и богато форматиране на текст, така че трябва да бъдете обхванати в това отношение. Ще ви насърча да създадете имейл акаунт с уеб базиран имейл доставчик (например Gmail, Hotmail и т.н.), за да се грижите за форматирането..

Трябва обаче да знаете, че функцията „Публикуване по имейл“ ще премахне част от персонализираното ви форматиране, което означава, че вашите публикации ще изглеждат малко по-различно от това, което имате в своя имейл клиент. Общото правило тук е да поддържате форматирането до минимум или да следвате някои от уроците, които научих, когато играех с тази функция в тестов блог.

Уроци, които научих

След като изпратих първия си тестов пост и изчаках до дванадесет (12) минути (повече за това за секунда), разбрах, че системата за публикация чрез електронна поща съблече вградени изображения и прикачени файлове, но запазена смелкурсив и всички връзки. Трябваше да чакам около дванадесет (12) минути, защото WordPress.com трябваше да реши какво да прави с прикачения си файл, който беше отхвърлен поради невалиден тип файл.

Бях прикачил текстов файл .LOG и WordPress.com трябва да се опитва трудно да се справи с това. Реших да пробвам различни типове файлове. Пускам втори тестов пост и прикрепям MS Word документ и .png изображение. Този път добавих изображението от мрежата (използвайки уеб URL), вместо просто да го добавя директно в имейла.

Вторият тестов пост се появи в моя Екран за публикации почти веднага. Този път изображението не беше съблечено, но прикачените файлове нямаха толкова късмет. Очаквах прикачените файлове да се покажат в края на тестовия пост, но на тяхно място имаше два „къси кода“, [attach1] и [attach2]. Активирах галериите си, така че дори не ходете там. По-късно намерих своите прикачени файлове в Медийна библиотека. Сравнявайки двата тестови поста, това беше известен напредък!

Основно извеждане:

 • Някои типове файлове, като файлове, завършващи с .LOG, ще бъдат отхвърлени автоматично и ще забавят публикацията ви с около десет (10) до петнадесет (15) минути
 • Приложенията се изпращат направо до Медийна библиотека
 • Изображенията ще се показват в публикациите ви само ако ги поставите като уеб URL. Всички изображения, които добавите директно в тялото на имейла си, ще бъдат премахнати или игнорирани
 • Не знам критерия, който момчетата използват в WordPress.com, но някои от моите тестови публикации бяха изпратени до дама папка, докато други бяха публикувани незабавно (сравних двете и стигнах до следващата ни точка)
 • Публикуват се добре форматирани публикации веднага (публикации с валидни категории, маркери, прикачени файлове и изображения в уеб URL)

Сега, когато току-що разбрахме, че всички прикачени файлове са изпратени до Медийна библиотека, и всички вградени изображения се игнорират, какво се случва с други екстри, като имейл подписа ви? Ще бъде ли публикуван в блога ви заедно с публикацията? Е, не. Системата за публикуване по имейл ще премахне всеки имейл подпис, който използва стандартния модел на подпис на тире на тире (-). Освен това системата за изпращане по имейл ще се отърве от всичко след


свободен край.

Използване на кратки кодове за персонализиране на вашите публикации

Публикуване в JetPack по имейл: Кратки кодове

Имах широка задоволителна усмивка (по-скоро като усмивка) на лицето си, след като тествах къси кодове. След кратко време и без да нарушавам пот, научих, че можете да добавяте категории, маркери, откъси, слуги, анкети, да забавяте вашите публикации с часове или дни и да включвате и изключвате коментарите наред с други неща. Ето списък на наличните къси кодове:

 • [заглавие Вашето желано заглавие на публикацията] – Задава заглавието на вашата публикация в случай, че нямате достъп до полето за тема от мобилното си устройство
 • [категория a, b, c] – Добавя категории a, b и c към вашата публикация. Например [категория Рецепти, Как да] ще присвои категории Рецепти и Как да до вашия пост
 • [забавяне +1 час] – Този кратък код ще инструктира WordPress да публикува публикацията ви след един (1) час. [забавяне +2 дни] означава, че публикацията ви ще бъде публикувана след два дни
 • [край] – Всичко след това лошо момче се игнорира. Поставете го в самия край на публикацията си с празен ред над него. Това е единственият кратък код, който не можете да използвате никъде другаде в тялото на имейла си. Можете да поставите всеки друг кратък код навсякъде във вашия имейл с изключение на предметно поле разбира се ��
 • [тагове a, b, c] – Добавя тагове a, b и c към вашата публикация
 • [excerpt] Вашият откъс отива тук … [/ excerpt] – Този кратък код добавя откъс към вашата публикация
 • [slug add-your-slug-here] – Добавя служител към вашия пост. Слугът е браузър и SEO приятелски URL на вашата публикация
 • [коментари за | off] – Включва или изключва коментарите
 • [nogallery] – Деактивира галерията и показва всички изображения на линия
 • [[слайдшоу]] – Превръща вашата галерия в слайдшоу
 • [още] – Работи точно като още таг
 • [анкета] Тест и отговори [/ анкета] – Добавя анкета на Polldaddy
 • [nextpage] – Позволява ви да страница за блогване на страницата ви
 • [публикувайте | yahoo | туитър | facebook] – Позволява ви да зададете опциите си за популяризиране. Например, [publicirate off] деактивира функцията за публикация за тази конкретна публикация и [рекламиране на туитър] изпраща известие само до вашия акаунт в Twitter.
 • [състояние публикуване | висящо | чернова | частно] – Какво мислите, че това прави?

Забележка: Трябва да напишете всички кратки кодове в малки букви.

Публикуване по имейл в Jetpack: Екстри

Само малко повече, което трябва да знаете. Потребителите с администраторски, авторски и редакторски роли могат да публикуват публикации в блога на WordPress автоматично само като изпращат публикацията на вашия специален имейл адрес. Потребителите с права на сътрудник не могат да публикуват в блога автоматично. Всички техни изявления ще бъдат в очакване на преглед.  Освен това всеки потребител може да създаде свой секретен имейл адрес. Колкото по-веселото е, нали? Haha.

Настройки за разширена публикация по имейл

Искате да си изцапате ръцете? Любов, гледаща под капака? Търсите алтернативен метод за публикуване на вашите публикации в WordPress по електронната поща? Може би вашият модул за публикуване по имейл Jetpack е повреден или просто не ви харесва Jetpack, тъй като забавя уебсайта ви. Или може би простотата на опцията Jetpack не ви интересува. Този раздел е точно това, което сте чакали.

Този втори метод за публикуване на публикации чрез електронна поща разчита на функцията за публикуване по имейл, която е част от ядрото на WordPress. Според WordPress Codex, тази вградена функция е „… остаряла и ще бъде премахната в предстоящо издание.“ Не знам кога направиха тази обява, но това е още една причина да се възползвате от опцията Jetpack или да използвате приставки. Така или иначе нека да конфигурираме пощенските сървъри и да отворим някои портове, тъй като ние ще се нуждаем от тези настройки при работа с плъгини ��

Първо влезте във вашия уеб хостинг акаунт и създайте нов имейл акаунт. В по-голямата част от акаунти за уеб хостинг ще намерите тази опция, като отидете на cPanel -> имейл акаунти. Самото създаване на имейл акаунт няма да ви помогне много, трябва да го добавите (имейл адреса) към уебсайта си на WordPress. Въоръжени с новия си имейл, отидете на Настройки -> Писане и превъртете надолу към Публикуване чрез имейл секция. Време е да конфигурирате вашия пощенски сървър.

WordPress-ядрен-пост-чрез-мейл

Въведете данните, както е показано по-долу:

 • Пощенски сървър: Въведете вашето име на домейн
 • Порт: 110
 • Потребителско име: Въведете имейл адреса, който сте създали по-горе
 • парола: Въведете съответната парола за имейл адреса по-горе

С мен ли си? Има още една малка стъпка. Трябва да посетите www.yourdomain.com/installdir/wp-mail.php да анализирате публикации всеки път, когато публикувате, използвайки този имейл акаунт.

Където:

 • yourdomain.com – вашето име на домейн
 • installdir – пътят към вашата инсталация на WordPress. Пропуснете (премахнете) това, ако WordPress е инсталиран в public_html папка

Забележка: повикване WP-mail.php ръчно е тромаво, не се препоръчва и скоро ще бъде оттеглено. Ето една алтернатива. Добавете следния код към файла function.php, за да проверявате за имейл на всеки петнадесет (15) минути:

функция retrieve_post_via_mail () {
вълни (); // Показване на страницата, преди да започне извличането на поща
if (get_transient ('retrieve_post_via_mail')) {
се върне; // Пощата е проверена наскоро; не проверявайте отново
} else {// Пощата не е проверявана повече от 15 минути
dogery ('wp-mail.php');
set_transient ('retrieve_post_via_mail', 1, 15 * MINUTE_IN_SECONDS); // проверете отново след 15 минути.
}
}
добавяне ('изключване', 'retrieve_post_via_mail');

Всички публикации, които публикувате чрез този метод, ще бъдат изпратени направо в папката чернови. Можете обаче да изберете автоматично да публикувате публикации без одобрение от администратора в настройките си на WordPress. Всичко зависи от теб ;).

Публикуване в WordPress чрез добавки по имейл

И тук идва плъгините! Всички обичаме плъгини, нали? Знаеш ли, те са супер полезни, лесни за инсталиране и забавни за използване, особено когато не е нужно да конфигурирате милион и една опция. Публикацията чрез плъгини за електронна поща открих, че всички имат едно общо нещо: те се стремят да заменят функцията „Публикуване по имейл“ на WordPress, която рано или късно ще хапе праха. Основната разлика е, че всеки от тези плъгини ви предлага повече функционалност, що се отнася до публикуването на публикации чрез имейл. Публикуването по имейл не трябва да е предизвикателство, когато използвате някоя от следните приставки за добро използване.

Безплатен Plugin за WordPress Postie

Безплатен Plugin за WordPress Postie

Според Уейн Алън, автор на плъгини, Postie ви дава право да публикувате публикации в блогове по имейл с добавени разширени функции, които няма да намерите в основната опция за WordPress по имейл. С впечатляваща оценка от 4.3 / 5.0 и над 225K изтегляния, е безопасно да спорим, че Postie набира доста скорост. Или може би хората просто обичат този плъгин, защото той ви предлага възможността да добавяте снимки и видеоклипове по имейл, да премахвате автоматично подписи на имейли, да назначавате категории и да правите много други готини неща. Postie поддържа POP3, IMAP и SSL.

Публикуване по имейл Безплатен приставка за WordPress

Публикации по имейл Безплатен Plugin за WordPress

Разработено от Кат Хаган, Post by Email има бляскава оценка от 4,4 / 5,0, докато все още е в бета етап. Плъгинът предлага няколко приятни функции като поддръжка за POP3 и IMAP сървъри, SSL, така че имейлите ви да са защитени, защита на базата на ПИН за обезкуражаване на подправянето по имейл, достъп до вградените роли на WordPress, присвояване на етикети, категории и персонализирани таксономии, функционалност на ahortcode и т.н. Просто инсталирайте приставката, конфигурирайте няколко опции (точно както направихме в предишния раздел) и вашата работа е свършена!

След часове труден поглед, търсенето ми намери само тези два плъгина и онлайн услуга, наречена Posterous, която вече не е налична. Недоволни много? Не бъдете, просто ви трябва един от плъгините и ще сте наред.

Тази топка вече е във вашия съд …

Публикували ли сте някога публикации в блога на WordPress по имейл? Какви са някои от уроците, които научихте? Знаете ли за друга публикация на приставки за WordPress по имейл? Моля, споделете мислите си с нас в секцията за коментари по-долу. Честит публикация!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map