Как да публикуваме отзиви в WordPress за подобрени цени на реализация

Публикуването на клиентски или клиентски отзиви на вашия уебсайт е идеалният начин за това изграждат доверие и авторитет с вашата целева аудитория. Освен това е чудесен начин да покажете опита си и някои клиенти, с които сте работили.


Някои методи за публикуване на отзиви на клиенти обаче са по-ефективни от други и като го направите по правилния начин, можете драстично да увеличите броя на посетителите, които стават клиенти или клиенти. Преди показвах отзиви на клиентите си по определен начин, но след като направих някои проучвания, се оказа, че не ги правех повечето от тях.

За да разберете как изберете най-добрият плъгин за WordPress или тема и ги представете по правилния начин за максимален ефект, прочетете в нашето ръководство за публикуване на отзиви в WordPress.

Примери за ефективна употреба на препоръки

Само за да сте наясно как може да изглежда препоръка, когато се публикува на вашия уебсайт, и за да ви дадем някои идеи как можете да ги включите в своя сайт, ето няколко примера за други уебсайтове, които ги използват ефективно за получаване на нови клиенти и клиенти.

Препоръки StudioPress

Уебсайтът StudioPress върши чудесна работа за поставяне на множество препоръки в ограничено пространство на началната си страница.

Кирсти Хайнс

Кристи Хайнс използва отзиви от клиенти с висок профил на нея началната страница на портфолиото на блогове на свободна практика бързо да предаде своята достоверност на нови посетители.

Как да получите препоръки

Всеки път, когато искам обратна връзка от клиенти за моята страница с препоръки, се опитвам да ги улесня възможно най-лесно. Чрез включването на примери за други положителни отзиви, които са дадени в заявката, предоставянето на шаблон, който да следват, улеснява работата им.

Можете дори да стигнете до това да добавите специален формуляр към уебсайта си със съответните въпроси и полета, които улесняват клиентите ви дори да подадат своята оценка. Някои препоръчителни приставки включват тази функция.

Свързването с клиентите ви чрез социалните медии отново може да им улесни да ви изпратят препоръка с размер на хапки, която можете да публикувате на вашия сайт, и да го свържете с техния профил за допълнително социално доказателство.

Съвети за показване на отзиви на клиенти

След като знаете как да събирате отзиви от вашите клиенти и клиенти, ето няколко съвета за показването им на вашия уебсайт за максимален ефект, с някои връзки към съответните казуси и доклади:

 • Приоритизирайте отзивите от клиенти с висок профил над обикновените
 • Публикувайте ги на целия си уебсайт, а не само на специална страница
 • Включете лого или за предпочитане снимка на клиента
 • Видеоотзивите могат да причинят 25% повишение на конверсията
 • Добавете връзка към източника, така че посетителите да могат да го проверят
 • Включете връзки към профили в социалните медии за демонстрация социално доказателство
 • Където е подходящо, препратка към страница с казус, подробно описваща проекта

Въпреки че някои отзиви са по-добри от никоя, ощипването им, за да изглеждат по-автентични, като същевременно включва и съдържание, повишаващо реализацията, като снимки и видеоклипове, може да ги направи още по-ефективни.

WordPress Testimonial Plugins

За щастие има някои страхотни плъгини за WordPress, които улесняват публикуването им на вашия сайт по начин, който ще помогне да убеди посетителите да станат клиенти и клиенти.

Препоръки на Viavi WP

Viavi Testimonials Plugin

От безплатните опции този плъгин има най-атрактивно представени препоръки. Viavi WP Testimonials е наскоро пуснат, така че е успял да постигне само 30 изтегляния досега. Изглежда обаче, че е напълно функционален и работи без проблеми по време на тестване. Плоският дизайн е напълно отзивчив и препоръките могат да бъдат изброени заедно или показва се с помощта на плъзгач. Има и три стила и осем цветни кожи, от които да избирате за представяне на отзивите.

Вземете Viavi WP Testimonials

Препоръки от WooThemes

WooThemes Testimonials Plugin

Този безплатен препоръчителен плъгин е от WooThemes, но с радост ще работи по всяка тема. След като въведете отзивите от минали клиенти като персонализирани типове публикации, след това можете да ги показвате на уебсайта си чрез шрифтовете, джаджите или директно в файловете на шаблоните на вашата тема. Това е добър вариант за тези, които искат изчистен и нестилен дизайн които ще приемат външния вид на тяхната тема, а не на такава, която има свое собствено форматиране.

Вземете препоръки от WooThemes

Витрина

Витрина Plugin

Тази опция за премия с ниска цена е пълна с функции за показване на препоръки, казуси и прегледи на вашия уебсайт WordPress. Този плъгин улеснява показването на множество препоръки в ограничено пространство благодарение на вградения му плъзгач, като алтернатива можете да ги показвате с помощта на мрежова подредба. Има и повече от 15 опции за оформление и персонализиране да избирате, за да се уверите, че съдържанието ви съответства на стила на вашия уебсайт. Плъгинът ви позволява да показвате препоръки във фиксирана мрежа или в плъзгач за превъртане.

Самите препоръки изглеждат страхотно, с избор на пет кожи. Всяка кожа ви позволява да добавяте миниатюрно изображение на дадения препоръчител (доказано, че допълнително повишава достоверността на свидетелството) и оценка на звезди от пет. Кожите включват препоръки за кавички, отзиви за реч и, моят личен фаворит, отзиви за кутиите с карти.

Showimonials Showcase ви позволява да зададете целевия URL адрес на своите отзиви, така че когато потребителят кликне върху един от тях, той може да бъде отведен до желаното от вас място – чудесно за свързване към по-задълбочени проучвания на случаи за конкретни клиенти. Можете да поставите препоръки на всяка страница, използвайки кратък код, или да ги поставите във всяка област на джаджа, като използвате специалния джаджа. Като крайна полза метаданните на схемата се добавят автоматично към препоръките – кодът, който захранва богати фрагменти – така че оценките на звездите от вашите препоръки могат да се показват и в SERPs, което е чудесно за повишаване на вашия CTR.

Вземете витрина за демонстрации

Отзиви за клиенти на WP

WP Plugin за препоръки за клиенти на WP

Този плъгин е достъпен като безплатен бонус с мощния плъгин Rich Snippets (просто използвайте кода „БЕЗПЛАТНО“ в раздела „Добавяне / подновяване на абонаменти“, за да го получите), който е създаден, за да ви позволи публикуване на професионални рецензии на вашия сайт WordPress.

Плъгинът WP Customer Testimonials включва кратък код за вмъкване на формуляр в една от вашите публикации или страници, за да може клиентите и клиентите да представят своите препоръки. С този плъгин получавате няколко опции за показване на вашите препоръки по различни начини, включително публикуването им като джаджи.

Това е доста гъвкава опция и ако се интересувате от закупуване на плъгин, който ви позволява да публикувате отзиви на вашия уебсайт, тогава можете да получите безплатен плъгин за WP Customer Testimonials.

Вземете WP отзиви за клиенти

Теми с препоръка за подкрепа

Когато работите как ще представите своите отзиви, не забравяйте да проверите текущата си тема на WordPress или тази, на която сте обърнали внимание, и вижте дали тя включва поддръжка за тях.

Обща тема

Някои модерни теми на WordPress включват поддръжка за съхранение на препоръки от клиенти и клиенти и след това представянето им по най-ефективния начин на вашите посетители. Един такъв пример е нашата многофункционална многофункционална тема на WordPress. Тази тема включва персонализиран тип публикации, създаден специално за публикуване на отзиви и оценки от клиенти и клиенти. Този подход премахва необходимостта от търсене на подходящ плъгин и ви позволява да добавяте препоръки към вашия сайт веднага щом е стартиран и работи.

Научете повече за общо


Публикуването на отзиви на вашия уебсайт е мощен начин увеличаване на процентите на конверсия, дали вашата цел е да продавате повече продукти, да регистрирате повече клиенти или да резервирате повече работа. Като ги представите по професионален начин и след това ги покажете на целия си уебсайт, особено на страниците си за кацане и продукти, можете да увеличите процента на конверсия, като вземете кредит за работата си. Уведомете ни в секцията за коментари по-долу дали някога сте използвали някой от горните приставки или ако имате други препоръки, които може да сме пропуснали.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map