Как да изградим уебсайт за многократно финансиране с WordPress

Уебсайтове за групово финансиране като Kickstarter, RocketHub и Indiegogo са помогнали да получите няколко страхотни проекта от земята, включително часовника Pebble, конзолата за видеоигри Ouya и потребителския 3D принтер.


Ако обаче имате проект, за който искате да намерите финансови средства или искате да създадете собствена общност за набиране на средства, сега няма причина да не можете да създадете свой собствен уебсайт за краудфандинг. Всичко, от което се нуждаете, е WordPress, плъгин за краудфандинг и подходяща тема и можете да работите за нула време.

В тази статия ще разгледаме най-добрите възможности за изграждане на собствен уебсайт за краудфандинг, независимо дали става въпрос за осигуряване на финансиране за вашите собствени проекти или за подпомагане на поддържането на контакти с изобретатели и дизайнери.

WordPress плъгин IgnitionDeck Crowdfunding

Плъгин за IgnitionDeck Crowdfunding

Когато става дума за създаване на уебсайт за краудфандинг с WordPress, опциите за плъгини са доста тънки на земята. В предишното ни ръководство по тази тема, приставката за AppThemer Crowdfunding от Astoundify беше инструмент за избор. Оттогава обаче IgnitionDeck, който има собствено решение за набиране на средства за WordPress, има придоби плъгин Astoundify и популярната им тема Fundify.

Затова днес ще разгледаме решенията за краудфандинг от IgnitionDeck. Има безплатна версия на плъгина IgnitionDeck на разположение, което трябва да ви даде добър преглед на интерфейса, който можете да използвате за създаване на неограничен брой проекти за краудфандинг, поръчка или набиране на средства на вашия уебсайт WordPress. По-модерните функции обаче се намират в премиум версия, и включват:

 • Интеграция с PayPal и Stripe
 • Тема за рамково финансиране на 500 рамки
 • Едно или повече разширения на IgnitionDeck
 • Плъгин за вносител на Kickstarter
 • Плъгин за електронна търговия IgnitionDeck
 • Регистрация на членство и табла
 • Повтарящи се обещания или дарения
 • Изпращания на предния проект

Както можете да видите от опциите, надстройката до една от трите премиум версии на IgnitionDeck ще ви даде възможност да изградите напълно функциониращ уебсайт за crowdfunding с WordPress като негова база. В зависимост от избрания от вас лиценз, можете да имате всичко, което да работи и да позволи на посетителите да се регистрират и да започнат да добавят свои собствени продукти с надеждата да намерят финансови поддръжници, с множество възможности за обработка и събиране на плащания.

Що се отнася до създаването на уебсайта Ви за краудфандинг, екипът на IgnitionDeck предлага услуга за първокласна услуга, в която те се грижат за всичко – от инсталирането на WordPress, до създаването на първия си проект, като крайният резултат е, че ще имате работеща инсталация IgnitionDeck. Ако времето е пари, тогава тази услуга може да ви помогне да спестите много и от двете.

Независимо дали искате да бъдете домакин на ваши собствени проекти за краудфандинг в търсенето на подкрепящи, или да оставите други да бъдат домакини на свои собствени проекти, IgnitionDeck в момента е най-силният кандидат за потребителите на WordPress. Въпреки че IgnitionDeck не е безплатна опция, еднократната такса се сравнява благоприятно с процентната сума, таксувана от хостваните услуги за краудфандинг като Kickstarter, Indiegogo и RocketHub.

Разширения за запалване

Друга продажна точка на IgnitionDeck са разширенията, които са достъпни за него. В зависимост от лиценза, който сте избрали при закупуване на приставката, ще получите достъп до поне едно от тези разширения, като останалите ще бъдат достъпни срещу допълнително заплащане. Някои от акцентите от библиотеката с разширения за IgnitionDeck включват:

 • Плащания в Amazon: използвайте API за мощни плащания на Amazon
 • Цели за стречинг: добавяне и поддържане на динамични цели за разтягане
 • Постоянен контакт: препращайте поддръжници към вашия имейл списък

Можете да видите пълния списък с опции на страницата им за разширения.

Вземете IgnitionDeck 

Теми за финансиране на WordPress

Докато горният плъгин IgnitionDeck на теория ще работи с всякаква тема, разработчиците са създали подбор от теми, създадени специално за създаване на уебсайт за краудфандинг с WordPress.

500 Рамка

500 Рамка

Отзивчивият 500 Framework е безплатна тема, която се предлага с IgnitionDeck и вече включва поддръжка на WooCommerce за обработка на процеса на плащане. Рамката ви дава възможност да персонализирате цветовете на вашия уебсайт чрез визуален набор от контроли, без да е необходимо да редактирате никакъв код. Има редица детски теми за рамката, които добавят изцяло нов облик към основния набор от функции.

Визуализация 500 Вземете 500

поддръжник

Тема на Backer Crowdfunding

Изчистеният и минималистичен дизайн на Backer ще се хареса на всеки, който търси елегантен и модерен вид на своя уебсайт за crowdfunding. След като тази тема на трети страни е инсталирана на вашия сайт Backer улеснява персонализирането на цветовете, използвани за много от елементите на темата, което ви позволява да създадете персонализиран вид с тема на масовия пазар. Независимо дали хоствате свои собствени проекти или се надявате да създадете общност от потребители, промотиращи свои собствени проекти, Backer покрива и двата ъгъла.

Визуализация Backer Вземи Backer

Fundify

Тематично финансиране на темата за финансиране

Сега, собственост на екипа на IgnitionDeck, Fundify продължава да е популярен избор сред тези, които създават уебсайтове за crowdfunding, работещи с WordPress. Темата на Fundify е идеална за създаване на уебсайт за популяризиране на личен проект или за изграждане на уебсайт за набиране на средства за много автори. Подобно на най-добрите уебсайтове за краудфандинг, отделните страници на проекти в Fundify показват цялата важна информация, включително търсената сума, общата получена досега и ползите за бенефициентите, залагащи на определени суми..

Инвеститорите и поддръжниците лесно могат да намерят своя път чрез неограничения брой проекти, които тази тема и комбинация от плъгини поддържа. Използването на категории проекти и други механизми за филтриране трябва да увеличи шансовете желаещ бекър да се представи с проект, който не може да откаже. Цената на тази премиум тема за краудфандинг включва една година поддръжка и актуализации, които могат да бъдат подновени след първата година на използване.

Визуализация Fundify Вземете Fundify

заключение

За пореден път WordPress и десетките разработчици, работещи в неговата екосистема, направиха много лесно създаването на конкретен тип уебсайт, който в противен случай би изисквал големи времеви или финансови инвестиции. Макар че в този случай премиум опциите ще дадат най-добри резултати, сумата пари, необходима за получаване на професионално изглеждащ и функциониращ уебсайт за crowdfunding онлайн, е много разумна.

Независимо дали искате да създадете своя собствена общност за набиране на средства, или просто да получите финансова подкрепа за най-новата си страхотна идея, WordPress го обхвана. Използвали ли сте плъгинът IgnitionDeck и набор от съвместими теми или имате опит с използването на други инструменти за набиране на средства за WordPress? Моля, споделете вашия опит в коментара по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map