Как да интегрираме AWeber с WordPress, за да разраснете бюлетина си

Как да интегрираме AWeber с WordPress (Ръководство за начинаещи)

Всеки собственик на онлайн бизнес търси начин да ангажира потребителите и да увеличи продажбите. Най-добрият начин да направите и двете неща често е да създадете силна връзка с вашата публика. Това обаче може да се окаже трудно, когато едва започвате.


Маркетингът по имейл е отлична стратегия, въпреки че ще ви трябва правилния инструмент, който да ви помогне. Aweber, например, може да е само решението, което търсите. Тази платформа за маркетинг на имейли предлага няколко функции, които могат да ви помогнат да свалите кампаниите си на земята.

В тази публикация ще обсъдим предимствата на имейл маркетинга, след което ще разгледаме как AWeber може да улесни задачата. След това ще разгледаме как да интегрираме AWeber с вашата WordPress инсталация и ще завършим с няколко съвета за оптимизиране на вашите резултати. Нека се потопим!

Защо имейл маркетингът е от решаващо значение за вашия бизнес

Маркетингът на имейли за WordPress включва използване на списък с абонаменти за електронна поща (обикновено захранван от вашата инсталация на WordPress или трета страна), за да развиете по-силни връзки с вашите читатели или клиенти. Можете да използвате имейл кампаниите си, за да споделяте качествено съдържание, да рекламирате специални сделки и събития или да информирате аудиторията си с периодичен бюлетин.

Има много ползи от използването на имейл маркетинг, като например:

 • Ниска цена: В сравнение с традиционния маркетинг, имейл маркетингът е сравнително евтин.
 • Повишена информираност за марката: Вашата целева аудитория ще стане по-запозната с вашата марка чрез имейлите ви и лесно може да споделя вашето съдържание.
 • Възможността да се насочва към висококачествени клиенти: Ако вашият списък с имейли е базиран на абонамент, знаете, че читателите му вече се интересуват.

Може би се чудите как да продължите да осъществявате маркетингова кампания по имейл, особено ако сте на бюджет. Можете да опитате да създадете списък с имейли ръчно, но ще получите много по-добри резултати, като използвате инструмент, посветен на процеса.

Представяме Ви Уебър

AWeber бюлетини

AWeber е платформа, която ви позволява да създавате, управлявате и анализирате маркетингови кампании по имейл. Той е лесен за използване и удобен за начинаещи, което го прави солиден избор за всеки потребител. Ще се възползвате от гъвкави функции, които са лесни за изпълнение и надеждна поддръжка, за да ви помогне, когато се забиете.

Основни функции:

 • Лесно създавайте имейли с редактор с плъзгане и пускане.
 • Създайте персонализирани формуляри за регистрация, за да събирате важна информация за потребителя.
 • Насочете към абонатите конкретни имейли въз основа на техните предпочитания.
 • Проследявайте маркетинговите си резултати с помощта на анализи.

Цена: Опциите за ценообразуване на AWeber варират от 19 до 149 долара + на месец.

Как да интегрираме AWeber с WordPress

Първо, препоръчваме да отделите малко време, за да проверите Пълната документация на AWeber, за да усетите как функционира платформата. След това, ето няколко прости стъпки, за да го накарате да работи с WordPress

Стъпка 1: Публикувайте формуляр за регистрация на вашия сайт

За да започнете, отворете акаунта си в AWeber и кликнете върху Форми за регистрация:

AWeber Select форми за регистрация

Изберете зеленото Създайте форма за регистрация бутон за отваряне на екран за избор на шаблон. Тук можете да визуализирате шаблони и да изберете този, който искате да използвате за формата си:

AWeber Изберете шаблон

След като изберете шаблон, ще получите опцията да изберете цвят. След като направите своя избор, кликнете върху Заредете шаблон. Това ще ви накара да настроите и ще ви позволи да започнете да персонализирате настройките на шаблона.

Първото нещо, което ще бъдете подканени, е да добавите основна информация, като текст на заглавието и име на формата си. След това можете да решите къде ще бъдат изпратени вашите абонати, след като го попълнят. Това може да бъде обикновена страница, създадена от AWeber, или ваш собствен уебсайт:

AWeber Изберете дестинация след изпращане на формуляраИзборът, който правите тук, зависи от вас. След като сте доволни от решението си, запазете формата си и кликнете върху Отидете на стъпка 3.

Време е да добавите формуляра си към вашия сайт WordPress. За да го публикувате сами, изберете Ще инсталирам моята форма:

AWeber Инсталирайте самиЩе ви бъде предоставен фрагмент от Javascript – копирайте го сега. След това отидете до Страници в таблото за управление на WordPress и отворете страницата, където искате да поставите формуляра си. В текстовия редактор поставете фрагмента на Javascript, където искате формулярът да се появи на вашата страница:

Вмъкнете AWeber javascript в страницата

И накрая, запазете или актуализирайте страницата. Ако го визуализирате от предния край, сега трябва да видите формата си!

Стъпка 2: Настройте функцията за излъчване на блог AWeber

Сега, когато формулярът ви е готов, върнете се към вашия акаунт в AWeber. при Съобщения, избирам Блог излъчвания и кликнете върху Създайте блог излъчване:

Създайте блог излъчващ с AWeberДобавете URL адреса на RSS за емисията на вашия WordPress в съответното поле, след което изберете шаблон за емисия от падащия списък от дясната страна на областта за съобщения:

Изберете своя шаблон за излъчване на AWeberСлед това ще можете да определите някои основни настройки за излъчванията си. Можете да зададете график за това кога ще бъдат изпратени и да изберете задействане. Например, можете да изпращате излъчвания след публикуване на определен брой нови публикации или в определени дни от месеца:

Колко често трябва да се изпраща излъчване?

Ако искате да изпращате излъчвания автоматично въз основа на избрания от вас тригер, проверете Изпращане автоматично. След това запазете настройките си и сте готови! Не забравяйте да тествате излъчването си, за да сте сигурни, че всичко работи според очакванията.

Съвети за оптимизиране на резултатите от вашия имейл маркетинг

OptinMonster Plugin за генериране на олово

Интегрирането на AWeber с OptinMonster ви дава възможност да се възползвате от функциите на двата инструмента.

Сега, когато знаете как да интегрирате AWeber с WordPress, нека поговорим за няколко неща, които можете да направите, за да оптимизирате резултатите си. Първо, има няколко основни стратегии, които може да искате да следвате:

 • Вземете активен подход за проследяване на вашите резултати. Функциите за анализ на AWeber предоставят множество полезна информация, като например броя на отворените, честотата на кликване и отписването. Можете да използвате тези подробности, за да определите кое съдържание е най-ефективно.
 • Сегментирайте списъците си. Използвайки информацията от резултатите от анализите си, можете да създадете сегментирани списъци, за да насочвате към различни видове абонати със съдържанието, което най-много ги интересува..
 • Свържете AWeber с доставчика на вашата целева страница. Ако в момента използвате доставчик на целева страница, можете да го свържете безпроблемно с AWeber.
 • Вижте интеграциите на приложения на AWeber. Можеш свържете AWeber към много програми които вече използвате, като MailOptin или приложения за социални медии.

И накрая, можете също да помислите да вземете един или повече инструменти, които ще подобрят вашата инсталация на AWeber:

 • OptinMonster е многофункционален плъгин за WordPress, който можете да използвате, за да създадете силно конвертиращи форми за отказ за вашия сайт. Можете лесно да интегрирате списъка си с абонати AWeber с вашите форми на OptinMonster, за да увеличите генерирането на олово.
 • Heyo е инструмент, който ви позволява да създавате страници на кампании, които са оптимизирани за социални медии и мобилни устройства. Свързването му с AWeber може да увеличи вашите клиенти и да насърчи по-добра ангажираност.
 • Digioh ви позволява да изпращате сигурни изтегляния на файлове до хората от пощенските ви списъци. Така че, ако имате лотария или раздаване и трябва да изпращате файлове на победителите, например Digioh предоставя частен начин да направите точно това.

Всяка от тези стратегии и инструменти може да бъде предимство за вашата нова интеграция в AWeber, затова препоръчваме да ги проверите!


Един от най-възнаграждаващите аспекти на имейл маркетинга е начинът, по който той ви позволява да поддържате връзка с вашата аудитория, след като те напуснат уебсайта ви. Вашите абонати се регистрираха в пощенския ви списък, което показва, че искат информацията, която предоставяте.

Сега просто трябва да насочите към тази аудитория с ценно съдържание. Използвайте нашите съвети, за да разширите списъка си с имейли, след което изпомпвайте полезно съдържание и публикации, които да изпращате на аудиторията си.

Имате ли въпроси как да оптимизирате вашата маркетингова стратегия за електронна поща с помощта на AWeber? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map