Как да добавите социални вход към вашия WordPress сайт

Как да добавите социални вход към вашия WordPress сайт

Предлагането на най-доброто потребителско изживяване е жизненоважно, още повече, ако имате членство или уебсайт за електронна търговия. Когато успехът на уебсайта ви зависи силно от регистрацията на потребителите, можете да използвате социалните входни данни, за да предложите страхотно потребителско изживяване на вашите страници за регистрация, вход и каси на други места.


Социалното влизане позволява на вашите потребители да се регистрират и да влизат в уебсайта си на WordPress, като използват съществуващите си акаунти в социалните медии като Facebook, Twitter и Google. С едно щракване вашите потребители могат да се регистрират и впоследствие да влязат на вашия уебсайт, без непременно да създават акаунт по старомодния начин.

Старомодният начин включва създаване на ново потребителско име и парола. Някои уебсайтове ви молят да потвърдите имейла си или да предоставите повече информация, за да регистрирате нов акаунт, което изключва много потребители. Освен това много съвременни уеб сърфисти са свикнали да влизат в социалните мрежи и очакват уеб сайтовете да предлагат тази функция по подразбиране.

Защо социално влизане?

Ако сте чели дотук, може би се чудите защо социалното влизане е важно. Е, ето няколко забавни факта, само за да се изгради инерция.

Знаеше ли:

 • Потребителите мразят създаването на нов акаунт в уебсайтовете. Резултатите от изследванията показват, че огромен 86% от хората не харесват създаването на нов акаунт в уебсайтове. В повечето случаи и за да бъдем справедливи тук хората трудно ще си създадат акаунт, да речем, да оставят коментар. Социалното влизане елиминира необходимостта от създаване на акаунти, които традиционно предлагат на потребителите безпроблемно средство за регистрация на вашия уебсайт.
 • Социалното влизане спасява вашите потребители от умора от парола (вмъкване на връзка), като по-лесно улеснява процеса на влизане. Потребителите ви няма да трябва да помнят още една комбинация от потребителско име и парола.
 • Ако потребителят забрави идентификационните си данни за вход, е по-вероятно да изостави процеса на влизане, отколкото да се опита да нулира паролата си. Това, скъпа, означава повече неуспешни влизания за вас, което се изразява в по-високи степени на отпадане и по-ниски проценти на реализация. Социалният вход смекчава този проблем.
 • Много от нас са виновни, че оставяме формуляри непълни или въвеждаме фалшива информация при създаване на нов акаунт в уебсайт. Това представлява огромно предизвикателство както за собствениците на уебсайтове, така и за търговците. Например, как ще предложите на потребителите си по-добри и персонализирани изживявания, когато те хранят с фалшиви данни? Когато посетителят на вашия сайт използва социално вход, вие получавате проверени и качествени данни като възраст, пол, интереси, списъци с приятели и т.н..
 • Можете да оптимизирате и ускорите касата на вашия онлайн магазин със социално вход, тъй като потребителите могат да се регистрират / влязат, без да изоставят количката си (вмъкнете линк), за да попълнят форма за регистрация / влизане.

Източник: Проучване на социалната идентичност

Сладки ползи по целия път

Както ясно виждате, социалният вход има няколко сладки предимства. И най-добрата част е, че можете лесно да добавяте социални вход към вашия WordPress сайт с помощта на плъгин.

В днешното обслужване ние изтъкваме няколко приставки за вход в WordPress, идеални за вашия уебсайт. Изберете един и споделете в коментарите своите мисли, както и любимия си социален плъгин за вход.

Това не може да се спрем на бизнеса.

Ние продължихме да създаваме впечатляващ списък с безплатни и първокласни WordPress социални приставки само за вас. Ще намерите ли идеалните решения за социално влизане? Е, това зависи изцяло от вашите нужди и предпочитания.

Без допълнително обожание, ето какво предлага WordPress, що се отнася до социалните плъгини за вход.

1. Супер социализатор

WordPress социален дял, социално влизане и социални коментари Plugin - Super Socializer

Първият в списъка е Super Socializer, прекрасен плъгин за WordPress, който ви помага лесно да добавяте социални вход, споделяне на социални и социални коментари към уебсайта си.

Този мощен звяр ви позволява да добавяте бутони за социално влизане към страницата за вход в WordPress, страницата за регистрация, коментарите, страницата за проверка на WooCommerce и други области на вашия уеб сайт благодарение на джунджурии и кратки кодове.

Super Socializer поддържа социално вход от 10 социални мрежи и ви позволява да синхронизирате основните данни на социалните профили на потребителя със съответния профил на WordPress.

Освен всичко това, потребителите могат да свържат социалните си акаунти със своите WordPress акаунти по желание в таблото за управление на администратора на WordPress. Освен това, този плъгин за социално влизане в WordPress е съвместим с bbPress, BuddyPress, AMP, myCRED, мултисайт на WordPress и редактора на Гутенберг..

Освен това, това е оплакване от GDPR, защото, добре, законите за поверителност вече не са това, което са били преди. За да стартирате, Super Socializer е невероятно лесен за персонализиране и доставя с други социални функции.

2. Nextend social Login и Регистрация

Nextend Social Login и Регистрация

С над 200 000 активни инсталации, докато говорим, Nextend Social Login е може би най-популярният безплатен социален плъгин за вход в WordPress.org.

След няколко минути можете да активирате регистрацията на потребителя и да влезете чрез Facebook, Twitter и Google. Точно така, плъгинът за Nextend Social Login се фокусира върху трите най-популярни социални мрежи.

Сега не е нужно да принуждавате потребителите да попълват формулярите по подразбиране или дълги регистрации; тази приставка за социално вход в WordPress безпроблемно се интегрира със съществуващите ви WordPress форми за вход и регистрация.

На страницата на профила в WordPress потребителите могат лесно да свързват или прекратяват връзката на социалните акаунти, без да нарушават пот. Освен това потребителите могат да имат достъп до своите потребителски акаунти на WordPress със или без социален акаунт.

Други забележителни функции включват възможността да се използват снимки на профили в социалната мрежа като аватари на WordPress, персонализирани пренасочвания след социално влизане, джаджи, кратки кодове, лесни за персонализиране дизайни, бърза поддръжка и добавка, която се доставя с още повече функции.

3. BS вход

bs въведете wordpress социален вход за вход

Ако възнамерявате да вземете първокласния маршрут рано, ще ви хареса BS Input добавката за социално вход от BeSquares. BS Input плъгинът добавя красота, цвят и функционалност към целия бизнес за социални вход.

Плъгинът е елегантен, за да кажем най-малко и ви предлага повече функции от повечето WordPress плъгини за социално влизане. И тъй като е супер-пупер лесно да настроите и използвате, нямате нужда от кодиране, за да се възползвате от предимствата на социалното влизане с този плъгин.

Интересните функции включват поддръжка за Facebook, Twitter, Google и LinkedIn, къс код, за да можете да добавяте социално вход към персонализирани страници или области на приспособления, стилно шкафче за сайтове, шкафче за съдържание, неограничени цветове, красиви фонове, готови за кеширане и 2 стила за социални бутони за вход.

В допълнение, BS Input поддържа каси за WooCommerce, BuddyPress, WPML и всякаква тема на WordPress. За да се стартира, плъгинът се доставя с 6 анимации за изскачащия прозорец и персонализируем шаблон за поща. Заключителна дума; това е просто, но мощно социално вход в WordPress, който работи.

4. Регистрация Магическа

регистрация магически приставка за WordPress

RegistrationMagic е може би най-добрият плъгин за регистрация на потребители на WordPress на планетата. Ръчно изработен до съвършенство, това лошо момче е единственото решение, от което се нуждаете за управление на регистрации на потребители и добавяне на социални вход към вашия уебсайт WordPress.

Плъгинът се предлага с функции като бърз създател на формуляри, изградена система за вход, кратки кодове, така че можете да пуснете формулярите навсякъде на вашия сайт, анализиране на формуляри, HTML вграден код, персонализирани полета, персонализирани CSS стилове, мениджър на подавания, прикачени файлове, социални входни данни, потребител мениджър и ще сме тук цял ден, ако трябва да преминем през пълния списък с функции. Нуждаем се от самостоятелен преглед на RegistrationMagic.

Въпросът е, че РегистрациятаMagic прави нелепо лесно да добавите социални вход към вашата форма. По време на писането, плъгинът поддържа Facebook, Twitter, Google, LinkedIn, Microsoft Live и Instagram.

По мое честно мнение, RegistrationMagic е sh * t (извинете френския ми; просто се вълнувам, когато се натъкна на такъв страхотен плъгин). Ще ви хареса и аз ви го гарантирам. Те имат безплатна версия, но ако бях на теб, щях да извикам за премиум версията и никога да не поглеждам назад. Наистина, просто ми се иска повече хора да намерят този плъгин и се надявам, че не ми се струва разпродажба.

Пробвал съм го и, по дяволите, добри ли са тези момчета или какво? И аз не съм сам.

Страхотен потребителски плъгин за регистрация и управление, с много функции и голяма бърза поддръжка за решаване на всеки въпрос. Наистина като да можеш да пренасочваш различни потребители към тяхната страница, определена за потребителска роля. Горещо препоръчвам този плъгин и екип за поддръжка. – Bosch_B

5. MiniOrange WordPress Social Login

MiniOrange WordPress Social Login

WordPress плъгин repo е подаръкът, който продължава да дава, а WordPress Social Login от miniOrange е достатъчно доказателство. Този социален плъгин за вход надхвърля очакванията, какво с обширен списък от функции, които ще раздуха перуката ви.

Плъгинът ви помага да добавяте социално споделяне и социално влизане, като използвате мрежи като Facebook, Twitter, Google, Instagram, Vkontakte, LinkedIn, Amazon, Salesforce и Microsoft Live.

Освен това можете да подканите потребителите да попълнят потребителските си профили, ако социалното влизане не върне потребителско име и имейл. На всичкото отгоре WordPress Social Login ви позволява да възлагате роли на потребители, които влизат с приложението за социално влизане. Освен това можете лесно да синхронизирате снимката на социалния профил с WordPress.

Освен това можете да добавите бутони за социално влизане към страницата за вход, страницата за регистрация, формуляра за коментари и навсякъде другаде на вашия сайт с помощта на джаджа или кратък код.

Можете дори да разрешите / деактивирате регистрацията на потребители и да активирате известията по имейл за администратор, когато потребителите се регистрират чрез социално влизане. Освен това можете лесно да персонализирате икони за вход и URL за пренасочване за вход / изход.

6. Социално влизане от BestWebSoft

Социално влизане от BestWebSoft

Може би не искате многото усъвършенствани функции, които се предлагат с повечето добавки за социално влизане в WordPress. Може би просто искате да добавите социални входни данни към вашия уебсайт и да се справите с него, без да инвестирате в скъп и прекалено сложен плъгин. Имате нужда от просто решение, което работи извън кутията.

Социално влизане от BestWebSoft е един такъв плъгин. Той е опростен до грешка, но свършва работата. Този лесен за използване плъгин дава възможност на потребителите ви да влизат и да коментират със съществуващите си акаунти във Facebook, Twitter, Google и LinkedIn.

Можете лесно да добавите бутоните за социално влизане към страницата си за вход, страницата за регистрация и формата за коментари. На всичкото отгоре можете да зададете ролята по подразбиране за новите социални потребители, да активирате регистрацията на потребителите само чрез социални бутони и лесно да свържете социални акаунти към съответните акаунти в WordPress.

Плъгинът е лесен за настройка и предлага подробна документация, за да ви помогне да се ударите в земята.

7. Социално влизане в WooCommerce

woocommerce социален плъгин

Опциите за премии за социално влизане обикновено не разочароват благодарение на допълнителни функции и специална поддръжка. Не ме разбирайте погрешно тук, не се опитвам да дискредитирам безплатни приставки. Като се има предвид, не можете да сбъркате с страхотен плъгин, като WooCommerce Social Login.

Първоначално построен специално за магазини на WooCommerce, плъгинът вече е съвместим с BuddyPress, bbPress и Peepso. Доставено за вас от елитен автор WPWeb, WooCommerce Social Login е един вид социален плъгин за вход, който се отличава с уникален набор от функции.

За начало можете лесно да добавяте социални входни файлове във формулярите за вход, регистрация и регистрация в WooCommerce, предлагащи на вашите потребители по-добро потребителско изживяване, което отваря врати за покупки без търкане..

Второ, този социален плъгин за WordPress понастоящем поддържа 11 социални мрежи, включително Foursquare, Yahoo и дори PayPal. Той се доставя с красив администраторски интерфейс за плъзгане и пускане, който улеснява управлението на всяка социална мрежа.

На всичкото отгоре получавате страхотна статистика, както и визуално представяне на ефективността на вашите социални данни. В допълнение, плъгинът може да изпраща нови данни за акаунти на потребителите чрез имейл. Колко сладко?

Ако това не е достатъчно, WooCommerce Social Login се доставя с къс код и джаджа, което означава, че можете да поставите социалните вход навсякъде на вашия сайт. Всеки път, когато потребителят влезе чрез приложението, можете да ги пренасочите към персонализиран URL адрес, така че да, има и това.

8. WP Ultimate Social

wp ultimate social

WP Ultimate Social премиум плъгин е основан на една идеология; не ви трябват множество приставки за всичките ви нужди в социалните медии. Поради тази причина можете да мислите за WP Ultimate Social като за „пакет“ от видове, които ви предлагат социални икони, социално споделяне, социални броячи, емисии в Twitter, Pinterest, автоматично публикуване и социално влизане.

AccessKeys, елитният автор зад WP Ultimate Social, твърди, че това е единственият пакет от социални медии, който някога ще се нуждаете, и от това, което видях и дългия списък от функции, съм склонен да се съглася. Момче о момче, това животно от приставка е заредено. Ще преодолея функциите бързо.

Можете да очаквате да намерите функции като 12 красиви набора от икони на PNG, икони на шрифта Awesome, мощни опции за персонализиране, 10 комплекта SVG готови за ретина, социална странична лента, отзивчив дизайн, 10 фантастични теми за социални споделяния, плаващи бутони за социални споделяния, поддръжка за 14 основни мрежи, споделяне чрез имейл и печат, поддръжка на WooCommerce, съвместимост с BuddyPress, изскачащи социални споделяния, красиви социални броячи с 20 впечатляващи теми, 5 анимации и списъкът изглежда продължава завинаги.

WP Ultimate Social се предлага с впечатляващи функции за социално влизане, поддържащи до 9 популярни социални мрежи. Можете лесно да показвате социални данни за регистрация, формуляри за вход и коментари. Освен това можете да изберете бутони за вход от 15 красиво проектирани теми.

Освен това можете да публикувате автоматично във Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr и да правите много повече. Чистият брой функции на това нещо ще ви накара да извиете назад от учудване.

9. Социално влизане от OneAll

OneAll Social Plugin

От всички добавки за социално вход в WordPress в този списък, Social Login by OneAll поддържа най-голям брой социални мрежи. Сега вашите потребители могат да се регистрират и да влязат с над 40 социални мрежи, включително харесванията на Battle.net, StackExchange, Github, SoundCloud, Vimeo, WordPress.com, YouTube, Twitch.tv, Disqus, Blogger и списъкът продължава и На.

Social Login безпроблемно се интегрира с вашата WordPress система за вход / регистрация. В допълнение, съществуващите потребители могат лесно да свържат своите социални акаунти в профили на WordPress и по-късно да влязат в свързаните социални мрежи.

Плъгинът е съвместим с GDPR и съвместим с всички плъгини и теми, които следват стандартите за кодиране на WordPress. В допълнение, той е напълно адаптивен според вашите специфични нужди. Можете лесно да добавите социално вход към страницата си за вход, страницата за регистрация, секцията за коментари, страничната лента чрез приспособление или навсякъде, благодарение на кратък код.

Но дори и с всички тези функции, Social Login от OneAll е лесен за изпълнение и използването ви трябва да се забавлявате за нула време. О, да не забравя, приставката има a премиум версия също, което ви предлага още повече опции за прилагане на социално вход като шеф.

10. WooSocial

woosocial wordpress социален вход за вход

Вдигане отзад е WooSocial, сравнително нов плъгин на пазара. Това е прост плъгин за социално влизане, създаден, поддържан и поддържан от OriginalWeb. Тъй като това е нов плъгин към момента на писането, той има потенциал за растеж по отношение на характеристиките и пазарния дял.

Основните характеристики включват поддръжка за 25 социални мрежи, 15 стила на бутони за социални влизания, кратък код, поддръжка на няколко езика и страхотна документация, за да ви поставят на правилния път.

Освен това WooSocial играе добре с WooCommerce, което ви позволява да оптимизирате процеса на касата на вашия онлайн магазин. Освен това, той е съвместим с други популярни приставки и рамки, като WPBakery Page Builder, Cornerstone и Bootstrap 4.X.


Социалното влизане ви помага да предлагате по-добро потребителско изживяване и да увеличите реализациите на вашия WordPress сайт, без да нарушавате потта. Това е идеално решение за сайтове на общността в WordPress, сайтове за членство, курсове, форуми и всеки друг уебсайт, който разчита на регистрация на потребители.

Най-добрата част е, че WordPress ви предлага множество възможности за добавяне на социални вход към вашия уебсайт. Независимо дали сте избрали безплатен или премиум приставка за социално вписване в WordPress, винаги търсете решение, което отговаря на всички ваши нужди. Надяваме се, че ще намерите идеалния плъгин за социално влизане от нашия списък.

Коя е любимата ви добавка за социално вход в WordPress? Имате въпроси или предложения? Споделете вашите мисли и най-добрите инструменти за социално влизане в коментарите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map