Как да добавите формуляр за контакт към WordPress

Как да добавите формуляр за контакт в WordPress с формуляр за контакт 7 и общо

Едно от предимствата на уебсайта е, че винаги можете да бъдете достъпни за аудиторията, с която се опитвате да се свържете. И нищо не прави трика като добавяне на Формуляр за контакт или Страница за контакт към вашия уебсайт. Формата за контакт е една от най-ефективните опции за покана към действие на уебсайт и чудесен начин да накарате посетителите да се свържат с вас. Казано по-просто, това е идеален инструмент за комуникация, който добавя ефективност на вашия уебсайт.


Често контактна форма се появява на много уебсайтове на страницата с контакти в общ формат. Но също така може да се персонализира, за да поддържа стила с вашия уебсайт. Можете също да го позиционирате под публикация в блога или в долната част на специални целеви страници, за да убедите посетителите да предприемат конкретни действия.

Формите за контакт винаги са били огромни онлайн. Да разберем защо:

 • Формулярите за контакт предлагат 24 × 7 достъп: Форма за контакт предлага бърз, удобен и денонощен достъп до всеки посетител.
 • Формите за контакт предлагат по-добро потребителско изживяване: Цялостното клиентско изживяване се подобрява с форма за контакт. Можете да разрешите на клиента да се свърже с вас от всяка точка на уебсайта. Освен това формуляр за контакт може да се синхронизира с браузъра на посетителя. След това опциите за автоматично попълване могат да отнемат скуката от попълването на формуляра. Ако обаче случайно използвате имейл връзка вместо формуляр за контакт, вниманието на клиента просто ще се премести в друг прозорец, за да настрои имейл по подразбиране.
 • Формите за контакти съхраняват записи на всички записи и улесняват работата с данните: Формата за контакт е ценен източник на важни данни. Като зададете конкретната информация, която искате в полетата във формата за контакт, можете да съберете точната информация, която ви е необходима. Цялата информация се получава от вас по абсолютно същия начин. Това ви улеснява да организирате отговорите по начин, който има смисъл.
 • Формите за контакт ви помагат да разширите списъка си с абонати: Данните в контактна форма могат да се събират, съпоставят и анализират за подобряване на маркетинга и генериране на потенциални клиенти. Формулярите могат да бъдат създадени за автоматично събиране на данни и интегриране с тях Google Analytics за да има смисъл от това. Една проста отметка, която кани читателя да „Абонирайте се за нашия бюлетин“, може да увеличи списъка ви с имейли, без да е натрапчив.
 • Формите за контакт могат да изпращат автоматични отговори и да подобряват работния процес: Настройте формулярите така, че автоматизираните отговори да се изпращат на членовете на екипа или на клиентите. Проектирайте електронни таблици и експортирайте събраните данни в тези листове за по-нататъшна употреба. Ще видите подобрение в цялостния работен процес в началото на вашия WordPress. Освен това можете да интегрирате формата с услуги като Trello, Salesforce за подобряване на работния процес.
 • Формите за контакт могат да се използват за стимулиране на потребителите да реагират: Можете да предложите стимули на посетителите да използват формата за контакт. Това е един от начините за увеличаване на ангажираността на потребителите и подобряване на събирането на данни.
 • Формите за контакт могат да ви помогнат при брандирането на вашия уебсайт: Формите за контакт не винаги трябва да изглеждат общи и скучни. Възможно е също така да оформите формите, които да са в тон с вашата марка или стила на вашия уебсайт. Той може да служи за повишаване на информираността за вашата марка и за повишаване на видимостта на вашия уебсайт онлайн.
 • Формите за контакт обикновено са по-сигурни: Формите за контакт са по-сигурен и надежден начин за събиране на информация за вашите клиенти.
 • Формите за контакт защитават вашия имейл от претоварване и спам: Формулярът за контакт на вашия уебсайт автоматично намалява броя на писмата, посягащи към вашата пощенска кутия. В същото време можете да използвате спам филтри за формулярите, за да намалите спам отговорите във формулярите. Не само това, формулярите за контакт се обработват в края на сървъра, където вашият имейл адрес не е лесно достъпен.
 • Формите за контакт помагат да се филтрират нежелани контакти: Като поискате някаква информация (телефонен номер или адрес) за лицето в контактната форма, можете да предотвратите нежеланите контакти и да гарантирате, че само истински заинтересованите читатели ще могат да се свържат с вас. Това обаче може да предпази истинските потребители, затова използвайте тази опция благоразумно.
 • Формите за контакт са полезни и за други цели: Можете да получите формуляр за контакт, за да изпълнявате двойни задължения като приемане на дарения, да направите резервации и други. Можете също така да използвате формуляри за контакт, за да събирате отзиви от посетителите или да ги насърчавате да питат за подробности или да правят запитвания относно вашите продукти.

Как да добавите формуляр за контакт към вашия уебсайт

По много причини темите обикновено не се предлагат с вградени форми за контакт. Те обикновено групират плъгин, който обработва тази функционалност. В тази публикация ще преминем през стъпките за инсталиране на Формуляр за контакт 7 на уебсайт на WordPress, използвайки темата Total.

Общо препоръчва два приставки за добавяне на контактна форма.  Форма за контакт 7, което е безплатно и Gravity Forms, ако вашето предпочитание е за премиум приставка. Можете да изберете някоя от двете опции и да добавите формуляри навсякъде на вашия сайт.

Добавяне на страница за контакти чрез Формуляр за контакт 7 и Обща тема

Когато инсталирате темата Total, препоръчително е да се инсталира и Contact Form 7. Ако не инсталирате и не активирате Contact Form 7, когато импортирате примерна демонстрация, ще трябва да запомните, за да го активирате отделно, за да го използвате на уебсайта си.

След като активирате приставката за формуляр за контакт 7, ще видите нов елемент от менюто „контакт”На таблото ви за управление. Трябва да има примерна форма за контакт, която да ви помогне да започнете. Кликнете, за да отворите формата за контакт и редактирайте съдържанието на формуляра, за да отговаря на вашите изисквания. Когато приключите с редактирането, запазете формата си, след това копирайте краткия код, който да използвате по-късно.

Вижте опцията Допълнителни настройки в редактора? Използвайки тази опция, можете да включите допълнителни настройки към всеки формуляр за контакт. Ще трябва да добавите кодови фрагменти в специфичния формат в подходящи полета на екрана за редактиране на формата за контакт.

След това от таблото за управление отворете a Нова страница. Озаглавете страницата по ваше желание, аз озаглавих страницата си „Страница за контакти“. Запазете страницата си като чернова, след което кликнете върху опцията Visual Composer, с която сте по-удобни. Ще използваме Frontend Editor но можете да използвате същите стъпки в бекенда, ако предпочитате.

Създайте нова страница

Това ще отвори редактора на реда за плъзгане и пускане на живо. Общо се основава. Вмъкнете формата за контакт, просто кликнете върху синия бутон, за да + Добавете елемент.

Обща тема: Добавяне на елемент

След това изберете Форма за къс код модул.

Обща тема: Модул за кратък код на формата

След това поставете във формата за къс код, който сте копирали по-рано, в първото поле. Запазете, за да вмъкнете формата си на страницата.

Обща тема: Вмъкване на формуляр

Сега можете да използвате опциите за вградени формуляри, които Total е включил, за да персонализирате вашите за анимация, стил, ширина и оразмеряване на шрифтове. Когато сте готови, дайте своя модулен формуляр и след това щракнете върху синия бутон в горната дясна част на екрана, за да публикувам вашата страница.

Обща тема: Опции за форма

В персонализационната тема на живо има допълнителни опции, до които можете да получите достъп чрез таблото си за WordPress. Навигирайте до Външен вид> Персонализиране> Общи опции за тема> Връзки и бутони да редактирате стилизирания бутон на темата, който се използва във вашата форма за контакт.

Обща тема: Цвят на бутона на формата

С други теми, които не включват модул за формуляр, можете просто да поставите краткия код в текстовия редактор на WordPress или в модул с текстово поле,

Добавяне на формуляр за контакт към джаджи в страничната лента

Вместо пълна страница за контакти (или може би в допълнение към нея), можете да добавите и джаджа за формуляр за контакт към страничната лента на всички или на някои от страниците или публикациите. Можете също да го добавите към долния колонтитул или във всяка област на уебсайта, която може да носи джаджа. Това ще помогне на потребителите да се свържат с вас от където и да са на уебсайта.

Общо използва нативните функции на WordPress. Така че, като сте запознати с начина, по който Персонализаторът изглежда и работи, ви дава предимство. Мениджърът на персонализатора е активиран по подразбиране. Той добавя нова административна страница на адрес Панел с теми> Мениджър на персонализиране, където можете да активирате / деактивирате секции от WordPress Customizer. Можете да научите повече за тази функция тук.

Но за да продължите със задачата си да добавим виджет за контакти, трябва да преминете към Външен вид> Персонализирайте.

Ще се появи набор от опции, щракнете върху Widgets> Main Sidebar.

Опцията Тема за области на джунджурии е активирана по подразбиране. Това ви дава възможност да създавате персонализирани области на джаджи на вашия сайт. Ако ще използвате само вградените области на страничните ленти / джаджи, тогава можете да деактивирате тази функция. Можете да научите повече за добавянето на персонализирани widgetized области тук.

В панела за персонализиране се отваря друг панел, съдържащ всички опции за джунджурии. Изберете Текстова джаджа, и тя автоматично ще бъде добавена към съществуващите главни странични ленти джаджи. Просто щракнете след това, плъзнете и пуснете, за да промените реда на джунджуриите и да промените позицията им в страничната лента.

Отворете текстовата джаджа, добавете заглавие към приспособлението и след това поставете краткия код, който сте копирали, докато създавате вашата страница за контакти.

Сега можете да кликнете върху Готово> Запазване и публикуване.

И вече ще имате основен и функционален формуляр за контакт на страничната си лента (Общият също има изискана джаджа за бизнес информация, която можете да добавите за вашия адрес, номера за контакт и имейл). Ето как формулярът ми за контакт в страничната лента се появява пред моите читатели на фронта.

Промяна на стила / формата на вашата форма за контакт

Общо поддържа всички полета за формуляр за контакт 7, включително квадратчета за отметка, радио бутони, падащи папки, reCaptcha, скрити полета, текст на заместители и други. Това означава, че е възможно да коригирате настройките за вашите формуляри, да изпращате автоматизирани отговори, да добавяте заглавие на темата и много други. Погледнете Формуляр за контакт 7 док за да научите повече за приставката и страхотните функции, които включва.

За заключение

Добавянето на контактна форма към вашия уебсайт е лесно, не струва много и подобрява ефективността и работния процес. Наистина няма причина да не приемате този прост метод за увеличаване на потребителското изживяване, като същевременно получавате важни резултати.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map