Как да добавите чат на живо към вашия WordPress сайт

Как да добавите чат на живо към вашия WordPress сайт

Само преди няколко минути бях на чат на живо, получавайки цялата помощ, която можех да получа за технически проблем, който имах с оттеглянето, което направих по-рано. За щастие за вашия наистина, доставчикът ми на услуги беше на живо (онлайн), което означава, че реших проблема си и се върнах в бизнес след по-малко от 10 минути. Сега съм един по-щастлив писател.


Но какво общо има това с теб? Първият параграф е опит да блесне светлина върху непосредствената полза, от която се наслаждавате, когато добавите чат на живо към вашия сайт на WordPress. Вие предоставяте по-добра и по-бърза поддръжка с чат на живо.

В този кратък урок обхващаме:

 • Плюсовете и минусите на чат на живо в WordPress
 • Как да добавите чат на живо към вашия WordPress сайт
 • Бърз списък на приставки за чат на WordPress на живо

В един ред ние се стремим да Ви предоставим съветите и инструментите, от които се нуждаете, за да добавите функционален чат на живо към вашия сайт на WordPress само за няколко минути. Ако имате обувки за танци, нека да танго ми амиго.

Плюсове и минуси на чат на живо в WordPress

Нека да продължим така просто.

Плюсове първо

Настройването на чат на WordPress на живо е лесно и евтино (ако не е безплатно). Второ, можете да сравните приложението си за чат с вашия уебсайт. Някой спомена ли за удобство? Вижте го по този начин, чатът на живо е навсякъде, където отидете. Защо? По-бързата поддръжка означава, че посетителят няма да трябва да чака.

Спестява ви и време; по-малко телефонни обаждания и имейли. Интернет е, поддръжката е много по-лесна с чата на живо. Помислете за нулеви прекъсвания на обслужването, което означава повече chedda. И не забравяйте, един чат оператор може да обслужва множество клиенти.

Можете също да предавате чат на живо. Фондът с таланти е впечатляващ. Това означава, че можете лесно да осигурите златна стандартна поддръжка на целия свят 24/7.

Насочен чат на живо

Можете да събирате анализи от своя чат плъгин; информация, която ви помага да предлагате по-добра поддръжка.

Можете да пускате на пазара останалите си продукти чрез чат на живо, отново благодарение на анализа. Какво ще кажете да спрете перспективата на излизане с интересен чат? Виждате ли, това означава, че можете да събирате и имейли, за имейл кампания всеки?

Вие практически контролирате приставката за чат и можете да забраните кой не спазва вашите правила за чат. Плюс това винаги е забавно да разговаряте с клиентите си, защото събирате много отзиви. Можете да огъвате чат за WordPress, където и да искате, защото няма да се счупи.

Долната линия е, че можете да осигурите поддръжка от световна класа на света отвсякъде и по всяко време.

Ако има професионалист, трябва да има кон. Така че, нека да залагаме.

Минусите

Ако инсталирате чат на живо и не уведомите клиентите си за вашата наличност, те ще се ядосат много, когато вземете отлагане. Тъй като не можете да търсите завинаги без сън, възлагайте на външни източници или станете достъпни.

Това също означава ясно посочване на часовете ви за наличност. Или използвайте плъгин, който променя чата на живо в имейл форма за генериране на потенциални клиенти, когато излизате офлайн.

И ние имаме супер злоупотребяващи клиенти, които изключват поддръжката, но тогава можете да забраните всеки, който меси със Зохана не спазва правилата.

Това е най-доброто, което измислих и опитах. Знаете ли други минуси? Уведоми ни.

Тъй като днес чатът на живо в WordPress е очевиден победител тук, ние ще добавим плъгин за чат на живо към вашия уебсайт, за да можете да се возите. Няма какво да губиш compadre, всичко това е безплатно.

Как да добавите чат на живо към вашия WordPress сайт

wp приставка за чат на живо

Тук ще използваме WP плъгин за поддръжка на чат на живо от WP-LiveChat и компания. Имаме толкова много доверие в този плъгин и ще видите защо. Това ще е забавно.

Инсталирайте и активирайте приставката за поддръжка на WP Live Chat:

WP-живо чат подкрепа-добре дошъл екран

Два бутона два раздела; Пропуснете интро, поддръжка, добре дошли и кредити в този ред. Разделът за добре дошли има някои приятни подробности, ако искате да четете. Момчетата, изброени в раздела Кредити, дават да се разбере, че предлагат поддръжка, така че не се заяждайте.

В долната част на екрана за добре дошли кликнете върху „ОК! Бутон “Старт” и Voila! – имате чат на живо за вас:

WP-живо чат подкрепа-плъгин инсталиран

Точно така, хората могат да разговарят с вас на живо на вашия сайт WordPress. Плъгинът за поддръжка на WP Live Chat има някои впечатляващи функции, включително известия, звукови сигнали и други неща.

Конфигурирайте чата на живо

Както най-определено виждате, връзката за персонализиране на вашия плъгин е точно там на преден план. Какво ще кажете да открием какво се крие зад тази връзка. Кликнете върху промяна на настройките на вашата кутия за чат:

wp екран за настройки на поддръжката на чат

О, добре вижте това. Това изглежда като обширен списък от функции и това е само безплатната версия. Разбира се, има професионална версия с още повече функции. Нека да видим какво можем да направим с кутията за чат. Кликнете върху елемента от менюто Chat Box:

wp настройките за чат на живо поддръжка на живо

Е, добре, добре … какво имаме тук? Всичко, от което се нуждаете, за да разговаряте с перспективите си веднага. Повече функции са заключени в професионалната версия. Профилните планове струват между 39 и 100 долара. Това е еднократно нещо; няма повтарящи се плащания, освен ако не подновите лиценза си, което правите ръчно. Обратно към функции, има толкова много неща за вършене.

оформление

Трябва да добавите малко цвят или да настроите кутията за чат за вашата марка? Това е толкова лесно, просто се насочете към секцията за стилизиране и проектирайте според съдържанието на сърцето си:

WP-живо чат подкрепа-стайлинг екран

Знаете ли, че можете да изследвате аудиторията си с този плъгин? Освен това можете:

 • Добавете агенти
 • Персонализирайте вашето офлайн съобщение
 • Инсталирайте персонализиран CSS или JS
 • Използвайте REST API, докато не падате надолу
 • Блокирайте посетителите по IP адрес само защото можете
 • Пренасочете потребителите към конкретна страница след приключване на чата
 • Добавете връзки към вашата база знания, преди да започне чат сесията
 • И много повече!

В края на процеса на настройка трябва да имате бутон за чат на живо като този:

WP-живо чат поддръжка по програмата на живо-чат-бокс

Когато потребител натисне бутона за старт, за да започне чат сесия, вие получавате известие (включително push известия, но първо трябва да добавите push известия към вашия сайт). Ето как изглежда таблото за управление на чата администратор:

WP-живо чат подкрепа-администратор-чат-табло

И админ сесията за чат изглежда така:

WP-живо чат подкрепа-администратор-чат-прозорец

анализ

Както можете да видите, можете да съберете много информация за потребителя и дори да видите снимката им, ако използва граватар. Виждате страниците, на които са, откъде е иницииран чатът, IP адрес и много повече в зависимост от персонализираните полета, които сте определили.

Чат на живо на сесия от гледна точка на потребителя:

WP-живо чат поддръжка по програмата на живо-чат-бокс-живо

Можете дори да активирате Node Server, за да премахнете натоварването на много чатове от вашия сървър. Това означава бърз уебсайт, което винаги е добро нещо.

За безплатен плъгин за чат на живо WP Live Chat Support плъгин печели в много области, въпреки че най-добрите функции са заключени в Pro версията. Между вас и мен попаднах на тази приставка и сега я използвам. Ами ти?

Уважаеми споменавания

Ето списък с други приставки за чат на живо в WordPress, които си струва да бъдат споменати, избрани в произволен ред:

Заключителни думи

Чатът на живо ви помага да засилите ангажираността на потребителите на вашия уебсайт, което води до по-добри реализации по линия. Има малко поддръжка, тъй като със страхотен екип, инструменти и време можете да спечелите големи в областта на обслужването на клиентите.

Имате ли чат на живо на вашия сайт WordPress? Кой плъгин използвате? Ако нямате чат на живо на сайта си, какво извинение имате за задържането? Кажете ни вашите мисли. Благодаря предварително!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map