Как да актуализирате вашата тема ThemeForest WordPress

Envato Market Plugin WordPress Ръководство за автоматично актуализиране

Актуализирането на вашите WordPress теми и приставки е също толкова важно, колкото и актуализирането на вашата основна WordPress инсталация. Ако използвате безплатна тема или плъгин чрез WordPress.org, тогава вероятно сте запознати с автоматичните актуализации чрез таблото за управление.


Обикновено, когато видите съобщение в навигацията на вашия администратор, че имате актуализация, можете да отидете Табло за управление> Актуализации и всичко, което трябва да направите, е да потвърдите актуализацията на тема или плъгин на WordPress.org или на вашата основна инсталация на WordPress. Лесно нали? Е, за съжаление, премиум теми извън WordPress.org директно не могат да бъдат актуализирани по същия начин. Всяка тема за премиум трябва да има свой собствен API за предоставяне на автоматични актуализации за техния продукт, обслужван от разработчика, и докато много от темите на ThemeForest имат вградени системи, има някои, които не го правят, и там идва „Envato Market Plugin“. на място.

Най- Envato Market плъгин ви позволява да се свържете с вашия ThemeForest акаунт, за да осигурите инсталация и актуализации за всички премиум теми и плъгини, които сте закупили от Themeforest и Codecanyon) и е много лесно да настроите и използвате!

В това ръководство ще ви преведе през всички стъпки за изтегляне на безплатния плъгин, както и за инсталиране и настройка. Преди да започнете, важно е да се отбележи, че трябва да използвате администраторски акаунт на вашия WordPress сайт, за да инсталирате приставката и да активирате автоматичните актуализации. И не забравяйте – плъгинът Envato Market предоставя само актуализации за теми Themeforest WordPress и плъгини Codecanyon WordPress (няма да предоставя известия за актуализация за теми, които сте закупили или изтеглили от други пазари). Добре, сега да започнем!

Инсталиране на Plugin на Envato Market

Изтеглете Plugin за пазара Envato

Първата стъпка е да изтеглите плъгина Envato Market. Това е достъпно на Envato (както и чрез Github) и е напълно безплатно. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона по-долу, за да отидете на страницата с плъгини Envato Market и да кликнете върху Изтегли бутон.

Изтеглете Plugin за пазара Envato

Това ще изтегли zip файла с приставката в него. Няма нужда да го разархивираме – ще го инсталираме такъв, какъвто е. Сега, когато имате приставката, продължете напред и влезте в своята WordPress инсталация, към която искате да добавите автоматични актуализации.

Добавете нов плъгин

За да инсталирате приставката, отидете до Приставки> Добавяне на нови и кликнете върху Качване на приставката бутон в горната част на страницата.

Качете ципа на Envato Market

Следващо разглеждане на envato-market.zip файл, който сте изтеглили от Github.

Инсталирайте Plugin за Envato Market

След това щракнете върху бутона за Инсталирай сега и когато бъдете подканени, щракнете върху Активирайте Plugin връзка.

Активирайте Plugin за Envato Market

Сега, когато плъгинът е инсталиран и активен, трябва да видите нов Envato Market елемент от менюто във вашия табло за управление на WordPress.

Envato Market Plugin Setup

Следващата стъпка е да синхронизирате плъгина на Envato Market с вашия акаунт Envato, за да имате достъп до всички ваши покупки на пазара, както и до актуализации на артикули.

Envato Market Plugin Основни настройки

За да започнете, кликнете върху Envato Market връзка в менюто на таблото ви за управление. Трябва да видите екран, подобен на този по-горе. Първата стъпка е да създадете маркер на Envato API. За да направите това, кликнете върху генерира личен знак връзка (подчертана в червено по-горе).

Генериране на токен на API на Envato

Ако вече сте влезли в акаунта си в Envato, ще бъдете изведени на екрана по-горе (в противен случай ще бъдете подканени първо да влезете, преди да бъдете пренасочени към тази страница). На този екран можете да видите какво плъгинът Envato Market иска разрешение за достъп чрез вашия акаунт Envato (сайтове на Envato, възможност за изтегляне на вашите артикули, списък на вашите покупки и проверка на вашите покупки).

За да продължите, дайте име на маркера си, поставете отметка в квадратчето, което сте прочели и се съгласете с условията, след което щракнете върху зеления бутон, за да създадете своя маркер.

Копирайте своя Token API Envato

След като символът ви се създаде, ще видите зелен екран за успех. Копирайте своя маркер код (това е много важно, тъй като Envato не съхранява копие на маркера за вас), проверете дали сте го копирали и щракнете върху белия бутон, който схванах го.

Поставете своя Token API на Envato

Сега се върнете към инсталацията си на WordPress и поставете в маркера си Envato API, след което щракнете върху запазване.

Възможна Envato пазарна грешка

Възможно е да видите грешката по-горе, когато въведете маркера си за първи път. Не се притеснявайте, просто се върнете на предишната страница и опитайте отново. Трябва да работи на второ движение.

Envato пазарни покупки

След като маркерът ви бъде запазен и утвърден, страницата ви ще се опресни, за да покаже целевата ви страница Envato Market с добавени раздели за вашите елементи. Добавеният раздел (и) показва всичките ви покупки за тема и плъгини, както и техните номера на версии и бързи връзки към темите и авторските страници.

Бележка за уеб дизайнери и дизайнерски агенции

Ако сте фрийлансър за уеб дизайн или дизайнерска агенция, която купува теми за клиенти, можете да използвате приставката Envato Market, за да поддържате актуализирани и сайтовете на вашите клиенти. Не бива да предоставяте на клиентите си достъп до всички ваши покупки, затова вместо това трябва да използвате Токени с единичен артикул раздел.

Упълномощаване за еднократна употреба Envato Token

Първо ще трябва да инсталирате плъгин Envato Market на сайта на вашия клиент и след това да създадете маркер, като кликнете върху генерира личен знак връзка. Направете копие на маркера си точно както бихте направили, ако създавате свой собствен жетон.

Envato ID на клиентски артикул

След това също ще трябва да намерите Идент. № на артикул за темата на клиента и / или плъгин (и). За да намерите идентификационния номер, просто отидете на страницата с тема Themeforest или Codecanyon и копирайте числовия идентификатор в края на URL адреса.

Упълномощавайте Envato елемент с Token

Сега се върнете на страницата на Envato Market в сайта на клиента, вместо да поставите маркера си в наличното глобално поле, щракнете върху Добавете артикул бутон. Това ще отвори изскачащ прозорец, за да въведете своя маркер Envato и идентификатора на елемента.

Потвърждаване на разрешението на артикула

След като запазите продукта, можете да повторите процеса, за да добавите всичките си други покупки за този конкретен клиент.

Оторизирани елементи на Envato

Сега инсталацията на WordPress, над която сте работили, ще показва само елементите (и свързаните с тях актуализации), които сте добавили. Непрограмистите може също да искат да разгледат този плъгин, ако сте направили много покупки от Envato през годините и искате да виждате само актуализации за артикулите, които в момента използвате.

Envato Market Auto актуализации за теми и приставки

Сега, когато имате инсталиран и синхронизиран към вашия акаунт плъгин Envato Market, всичките ви покупки и актуализации на артикулите ще бъдат под ръка..

Актуализации на пазарните артикули Envato

Ако е налична актуализация за закупен артикул, ще видите оранжево известие като изображението по-горе.

Страница за актуализации на WordPress

Освен това, ако е налична актуализация на тема или плъгин, вие също ще можете да я видите на основната страница за актуализации на WordPress, като щракнете върху символа за опресняване в навигационния панел на вашия администратор или като щракнете върху Табло за управление> Актуализации. От тук можете да обработвате актуализацията си обикновено, като изберете и актуализирате вашия артикул.

Забележка: НЕ МОЖЕТЕ да актуализирате приставки, групирани с тема, използвайки приставката Envato Market. Можете да актуализирате само плъгини, за които сте закупили свой собствен, индивидуален лиценз. Когато програмистът групира плъгини с тема, те трябва да предоставят актуализации на плъгини в темата или да предоставят подробности за актуализация в тяхната документация.

За да актуализирате вашия артикул чрез приставката Envato Market, просто кликнете върху Актуализация е налична връзка в оранжевото известие, за да започнете да инсталирате актуализацията.

Актуализиране на вашите Envato елементи

Ако вашият артикул показва Актуализира … съобщение за по-дълго от няколко минути, опреснете страницата и опитайте отново.

Актуализирани артикули на Envato

Когато актуализацията приключи, ще видите бързо зелено известие, че вашият артикул е бил Обновено! И това е. Тъй като са налични актуализации, ще можете да ги видите направо от таблото си за управление (много по-удобно от това сами да изтегляте актуализации, когато получавате известия по имейл от Envato).

Инсталиране на нови покупки с Plugin Envato Market

Инсталирането на нова тема или покупки на плъгини е по-лесно и когато използвате приставката Envato Market. Когато направите нова покупка, ще я видите в раздела си Envato Market (съответно под „теми“ или „плъгини“).

Инсталирайте нова тема с Envato Market

Просто кликнете върху синьото Инсталирай бутон, за да инсталирате новата си тема или плъгин (няма нужда да изтегляте цип на файла).

Потвърждение за инсталиране на темата Envato

Просто изчакайте няколко момента и трябва да видите екран за потвърждение като този по-горе. След това можете предварителен преглед (ако е тема) или просто Активирате трябва да започнете да проектирате уебсайта си (забележете: ако променяте темата на текущия си уебсайт на живо, силно препоръчваме първо да го прегледате и да използвате това ръководство, за да смените безопасно вашата WordPress тема).

Обобщавайки

Надяваме се, че това ръководство е успяло да ви помогне да направите актуализацията на актуализациите на вашите теми и теми от Codecanyon много по-лесно. Ако имате въпроси относно приставката за Envato Market или други съвети, които да добавите към нашето ръководство, просто оставете коментар по-долу. Благодаря за четенето!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map