Добавете Q&A дискусионен съвет към вашия сайт с CM отговори WordPress Plugin

Включването в социална дискусия е толкова важна част от това да бъдеш онлайн в днешно време. На практика е задължително. Имайки това предвид, ако вие наистина ли искате да насърчите дискусията за вашата индустрия или марка, защо да не включите дискусионен форум в рамките на вашия сайт? Благодарение на приставката за CM Answers от CM Plugins, можете да направите точно това.


Тази приставка за WordPress позволява на посетителите да публикуват въпроси и отговори в Препълване на стека стил и вход, използвайки техните акаунти в социалните медии (Facebook, Google+ или LinkedIn) за безпроблемно изживяване.

Какво прави приставката за CM отговори?

Този WordPress плъгин предлага лек начин за добавяне на дискусионен форум към вашия сайт. За разлика от традиционната система за коментиране, CM Answers искрено насърчава изграждането на общността около всяка избрана от вас тема. Можете да задавате конкретни въпроси, за да изискате обратна връзка от посетителите си или можете да разрешите на посетителите да задават свои собствени въпроси и да започнат свои собствени дискусии. От теб зависи.

Дискусионният форум може да служи за най-различни цели, от традиционната дискусия, до въпроси и отговори, до поддръжка на потребители или клиенти. Той е наистина многофункционален и няма да заблуди вашия сайт за разлика от някои други приставки за дискусии.

Налична е безплатна и Pro версия на този плъгин. Нека отделим известно време, за да прегледаме функциите, налични във всяка.

Безплатно

Най- Безплатна версия на този плъгин ви позволява да добавите основен дискусионен форум. Можете да модерирате въпроси и отговори и да получавате известия по имейл, когато са публикувани нови. Потребителите могат да се откажат (и се откажат) и от получаване на известия. Можете също да видите броя на показванията и броя на отговорите. Има и доста опции за персонализиране за промяна на шаблона според нуждите на вашия потребител. Въпросите могат да бъдат гласувани, за да променят и своя ранг в списъка. Плъгинът е достъпен в менюто на таблото:

CM отговори на таблото за управление

Лесно е да се модерира. Добавете въпроси и отговори и / или модерирайте добавените от потребителите. Забележка: Изображението по-долу показва Pro версията.

CM отговаря на въпроси

професионалист

Професионалната версия на CM Answers е версията, с която имах известни времена, така че това ще говоря най-много днес. Pro версията струва $ 29 и включва всичко, налично в безплатната версия, както и много допълнителни функции. First up е чисто нова функция за контрол на достъпа, която позволява на администраторите да определят кой може да задава и отговаря на въпроси. Опциите включват Всеки, Влезли потребители, и По роля:

CM отговаря на контрол на достъпа

Той също така включва функция за къси кодове, която ви позволява да вмъкнете списък с въпроси с краткия код CMA-въпроси. Можете дори да добавите параметри към него, така че списъкът да показва определен набор от въпроси от конкретен автор, които са най-популярните и т.н..

Pro версията позволява интеграция на социални медии с няколко популярни сайта, включително Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn и Microsoft Live. На всеки посетител се предоставя и достъп до индивидуално табло, което изброява „Моите въпроси“ и „Моите отговори“. Те могат да се добавят към страниците на потребителските профили с помощта на кратки кодове.

Интегрирането на приспособления ви позволява да показвате само въпросите и отговорите, които искате да намерите във всяка област в избраната от вас тема, която поддържа джаджи, като страничната лента. Има настройки за страничната лента, достъпна в менюто на плъгините:

CM отговори странична лента

Можете също да зададете конкретни настройки за модериране в Pro версията. Тези настройки ви позволяват да укажете списък с хора, които могат да публикуват въпроси и / или отговори, без да е необходимо да преминавате през процеса на модериране. Това може значително да ускори дискусията на вашия сайт. Разбира се, уверете се, че предоставяте тези изключения само на тези, които са се показали като надеждни и способни:

CM отговори умереност

Ето още няколко спецификации за лиценза Pro, за който трябва да знаете:

 • Поддръжка на много сайтове
 • Възможност за показване или скриване на гледни точки за конкретни въпроси
 • Всеки потребител получава автоматично генерирана страница с публичен профил с възможност за добавяне на връзка към профил в социалните медии.
 • Gravatar интеграция
 • Позволява прикачени файлове
 • Възможност за промяна на реда, в който се представят отговорите.
 • Поддръжка на Ajax
 • Поддръжка на маркери
 • Възможността да добавяте „лепкави“ въпроси, които се появяват в горната част на всички въпроси и / или отговори и са подчертани от цвят на фона, който посочвате.
 • Поддръжка за кодови фрагменти.
 • Персонализиране персонализиране
 • Възможността да се правят CM отговори като начална страница за вашия сайт.
 • Джаджа за социално споделяне за страници с въпроси.
 • Съобщението за благодарност на CM Answers се премахва от долния колонтитул
 • Възможност за редактиране на въпроси и отговори след публикуването им в сайта.

Можете също да добавите отказ от отговорност, който потребителите на вашия сайт за първи път ще видят. Всеки потребител може да бъде подканен да приеме Общите условия на вашия сайт:

CM отговори за отказ от отговорност

Създаване на съвет за дискусии

След като се запознах с характеристиките на CM Answers, процесът на настройване беше забележително прост. Настройките на таблото са интуитивни и лесни за следване. Просто кликнете върху всеки раздел, за да преминете към следващия екран на опциите за персонализиране:

Настройки за отговори на CM

Можете лесно да коригирате как изглежда въпросите и отговорите на крайния потребител. Просто щракнете върху раздела „Външен вид“:

CM отговаря на външния вид

Ще ви бъдат предложени много опции от промяна на начина на идентифициране на въпросите до броя на въпросите, които се появяват на всяка страница, до показване на броя на изгледа и други.

Ако потребителите се включат за получаване на известия, когато нови въпроси или отговори са публикувани на вашия сайт, можете да се уверите, че имейлът за известия правилно отразява вашата марка:

CM отговаря на известия

Това, което намерих да работя най-добре, е да кликнете върху всеки от раздели и да видите какви опции са налични. Ръчният подход ще ви позволи да излезете с по-добра представа какво можете да постигнете с този плъгин и как можете да го персонализирате според конкретните нужди на вашия сайт.

По отношение на добавянето на съдържание не може да бъде по-просто. Връзката Въпроси за приставката, която се вижда от лявата страна на таблото за управление на WordPress, ще ви отведе до следния екран:

CM отговаря на въпроси

От тук всичко, което трябва да направите, е да кликнете върху „Добавяне на въпрос“ и можете да въведете въпроса си, да го категоризирате и да добавите маркери. Крайният резултат ще изглежда нещо подобно. Обърнете внимание на различния цвят на фона на „лепкавия“ въпрос в горната част:

Question_image

Менюто Отговори предлага подобен интерфейс. Страницата с отговори ще изглежда подобна на тази за крайните потребители, където те ще бъдат подканени да участват:

firstQ_image

Върнете се в Настройки, в раздела „Тема“ можете да промените как се показват въпросите и отговорите:

CM отговори нишката

Както можете да видите, можете да активирате или деактивирате прикачени файлове, да зададете максимален размер на файла, да активирате оценки и т.н..

Персонализирайте как изглежда вашите въпроси за въпроси и отговори, дискусионен форум или форум за поддръжка е лесно и лесно с този плъгин.


Въпреки че има много дискусионни приставки, плъгинът CM Answers се интегрира добре с WordPress и дава както на администраторите, така и на потребителите прост начин за взаимодействие. Администраторите ще намерят персонализирането на форума прост процес, който може да бъде променен по прищявка. Потребителите ще намерят крайното изживяване за приятно за гледане и просто да допринесат. Тъй като голяма част от онлайн ангажираността в днешно време насърчава участието на посетителите ви, този плъгин изглежда удобен начин за насърчаване на дискусиите, дори когато не сте за директно модериране.

Този плъгин се съчетава добре с приставката за речник на CM Tooltips, за която говорихме малко назад. И двата са лесни за използване и го правят смисъл да правят сайтовете на WordPress по-функционални, без да добавят размах.

Опитахте ли СМ отговори? Какво си помисли? Кажете ни как се работи за вас в коментарите.

Изтеглете CM отговори Безплатно или професионално сега!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map