Защо трябва да помислите за блокиране и как да започнете

Защо трябва да помислите за блокиране и как да започнете

Обмисляли ли сте блогване, но не сте сигурни откъде да започнете? Заболяването може да бъде чудесен начин да изградите следното, да популяризирате уебсайта си в WordPress, да продавате продукти или услуги, да генерирате потенциални клиенти или, ако уцелите голямото време, да направите своята слава и богатство.


В това ръководство за блогиране ние ще обсъдим какво точно представлява блогването и ползите, които може да осигури виглото за вас, вашия уебсайт и вашия бизнес. След това ще разгледаме стъпка по стъпка как да създадем vlog, да го популяризираме в YouTube и да го свържем с вашия уебсайт WordPress. Така че нека започнем …

Какво е Vlogging?

Блокирането или видео логването е явление, което наистина е отнето в последните 5 години. Доста просто vlogging е тенденция на видео блог, за разлика от писаните блог публикации. Въпреки че първоначално се разглежда като забавление за по-младото поколение, влогирането в последно време се превърна в чудесен вариант за всички възрасти.

Заболяването може да се основава на тема, което го прави идеална среда както за физически лица, така и за фирми. Просто изберете нишата си и започнете да записвате. Въпреки това, правенето на интересни видеоклипове, които привличат публика, може да бъде много по-трудно … опитайте се да не оставяте това да ви отблъсне! Има много предимства за влогирането и каквито и да са вашите бизнес или лични цели, vlogging може да бъде ефективен начин да ви помогне да ги постигнете.

Където трябва да Vlog

YouTube

По-голямата част от лошовете се случват на YouTube. С над 1 милиард активни потребители всеки месец, YouTube е втората по големина търсачка след Google. Тя дава възможност на хората да създават свои собствени канали в YouTube, да създават белязани плейлисти на качени видеоклипове, да предават на живо видеоклипове, да говорят на живо със своята аудитория, както и да предлагат много други функции. Това прави YouTube идеална платформа за влогъри.

Има и други канали, които са популярни сред влогърите. В зависимост от вашата ниша за блокиране и аудитория, може да искате да помислите за влогиране Vimeo, Facebook или Facebook на живо, и дори Instagram. Ако имате уебсайт, вие също трябва да публикувате вашите vlogs на вашия сайт. Ако обаче публикувате на други платформи, винаги го правите заедно с YouTube. Самият брой посетители на YouTube го прави идеалното място, ако искате да станете успешен влогър.

Предимствата на Vlogging

Има много предимства за блокиране, което го прави идеален преследване както за фирми, така и за хора. Затова нека разгледаме няколко от най-добрите професионалисти …

Слава и богатство

Някои от най-известните влогъри са натрупали стотици хиляди последователи, а видеоклиповете им са гледани от милиони. Не само, че са станали знаменитости, тези влогъри направиха големи печалби чрез реклама на своите видеоклипове. Популярните влогъри могат да бъдат платени от компаниите да промотират своите продукти, да носят своите марки и да изпращат трафик към своите уебсайтове.

Достигнете по-широка публика

Използването на YouTube като платформа за вашите блогове ви позволява да достигнете до по-широка аудитория. Тази търсачка гарантира, че вашите видеоклипове са по-достъпни за масите, отколкото ако току-що сте публикували блогове на вашия уебсайт WordPress. След като видеоклиповете ви се гледат от нова аудитория в YouTube, тогава можете да използвате вашите блогове, за да насочите трафика към уебсайта си, да генерирате клиенти, да продавате продукти и много други.

Участвайте директно с аудиторията си

Vlogging ви позволява да се ангажирате директно с вашата аудитория. Чрез „запознаване с вас“ през вашите блогове, зрителите ви бързо ще дойдат да ви се доверят и ще ви видят като експерт във вашата област. Свързвайки се по този начин с вашата общност, по-вероятно е целевата ви аудитория да ви помни, да използва услугата ви или да купува от вашия сайт.

Насочете трафика към уебсайта си

Много блогъри и фирми използват vlogging, за да привличат трафик към своя уебсайт. Гледането на видеоклипове бързо се превръща в норма и предпочитаният тип онлайн медия. Сега много хора ще гледат видео, но ще предадат писмена статия. Така че уебсайтовете често използват vlogging за привличане на нови посетители, както и за подпомагане на запазването на настоящите.

Популяризирайте сайта си за членство, продавайте продукти и др

Vlogs могат да се използват като част от вашата маркетингова стратегия. Каквото и да се продава вашият онлайн сайт, използвайте vlogging, за да го популяризирате. Ако управлявате сайт за членство, обяснете защо зрителите трябва да се регистрират. Ако имате магазин за електронна търговия, покажете продуктите си и кажете на гледащите защо трябва да направят покупка. Или искате хората да посещават вашия блог? След това продайте съдържанието им през vlogs.

Как да започнем като Vlogger

Така че сега знаете малко за това, какво представлява влогването и наградите, които могат да дойдат от него. На следващо място, нека да разгледаме как да започнете като vlogger.

Обмислете вашето съдържание

Както винаги онлайн, съдържанието е ключово. Ако искате да създадете голямо следване след това, трябва да създавате интересни видеоклипове. Намерете ниша, която ви интересува или е свързана с вашия уебсайт WordPress. След това отделете време да решите какво съдържание ще бъде във вашите видеоклипове. Помислете за публикуване на видеоклипове, интервюта, комедийни скици или нещо друго, което ще бъде ценно или забавно за вашите зрители..

Някои влогъри планират какво ще кажат, други просто рекламират. Така или иначе, уверете се, че вашите видеоклипове са забавни, информативни и подходящи. Вашите блогове трябва да се свързват с вашата целева аудитория и да ги вдъхновяват да станат редовни последователи.

Заснемане на логове

Видео

Когато снимате блогове, не забравяйте да използвате камера с високо качество на видеото. Тествайте качеството на звука и ако е необходимо инвестирайте в микрофон. И запишете видеоклиповете си в добре осветена стая, за да сте сигурни, че не са твърде тъмни. Ако вашите блогове са нискокачествени и трудно се наблюдават или чуват, тогава публиката ви няма да се мотае, така че отделете време, за да я оправите.

Редактирайте вашите видеоклипове

След като запишете видеоклипа си, ще трябва да го редактирате. Imovie за Mac или VSDC Video Editor за Windows са ефективни безплатни софтуерни инструменти за редактиране, ако тепърва започвате. За тези, които търсят първокласно решение с по-разширени функции, Filmora Video Editor е чудесен избор.

Когато редактирате видеоклипа си, добавете логото на уебсайта си, както и крайната страница, показваща призиви за действие. Помолете хората да харесат вашето видео, коментирайте дискусията по-долу, проследете канала си в YouTube или посетете уебсайта ви. Това е чудесен начин да създадете общност в YouTube, да споделите съдържанието си и да насочите трафика към уебсайта си на WordPress.

След като видеото ви завърши, вие сте готови да го качите в YouTube.

Получаване точно в YouTube

Правилното му полагане в YouTube е важна част от процеса на повлияване. Първо, трябва да разширите следващите си и след това да ги убедите да посетят уебсайта ви, да се регистрирате в списъка си с имейли, да купувате продукти или да направите каквото и да е друго, което може да бъде вашите цели за повлияване. Ето как да направите точно това …

Създайте свой собствен YouTube канал

YouTube канал

YouTube ви позволява да създайте свой собствен канал, където можете да качите всичките си влогове. Можете да добавите ваше собствено изображение или лого и описание към страницата на канала си, да създавате свои собствени плейлисти, да изпращате съобщения, да отговаряте на коментари и много други. След това феновете ви могат да следят вашия канал, като по този начин ще им е лесно да намерят вашите блогове.

Добавете видеоданни към всеки Vlog, който публикувате

Metadata

Всеки път, когато качвате нов vlog, трябва да го направите добавете метаданни. Това ще помогне на вашите блогове да се класират в YouTube и Google, както и ще улесни новите зрители да ви намерят.

Напишете заглавие и описание за всеки видеоклип, включително ключови думи, както бихте направили с публикация в блог. Добавете URL адреса на уебсайта си в описанията, така че зрителите да имат лесен достъп до вашия сайт. И включвайте призиви за действие, насърчавайки хората да споделят видеоклипа ви, да добавят коментар или да следват вашия канал.

Използвайте YouTube карти

Карти в YouTube дават възможност да добавите интерактивност към видеоклиповете си. YouTube ви позволява да добавяте пет карти към всеки влог. Тези карти добавят пояснения към вашите видеоклипове. В зависимост от картите, които използвате, можете да показвате персонализирани изображения, заглавия, призиви за действие и URL връзки към вашия уебсайт. Тези карти могат да бъдат много ефективни, за да ви помогнат да постигнете целите си за повлияване, като изпращане на трафик към уебсайта си или увеличаване на продажбите на вашите продукти в онлайн магазина.

Показвайте вашите Vlogs на вашия уебсайт WordPress

Вграждане в YouTube

Показването на вашата емисия в YouTube или най-новите ви блогове в уебсайта ви на WordPress е чудесен начин да свържете двете платформи и да насърчите посетителите на вашия сайт да ви следват в YouTube. Бърз и лесен начин да направите това е да инсталирате безплатния Вграждане в YouTube плъгин.

YouTube Embed ще ви позволи да вградите своя канал или плейлист в YouTube или дори поток на живо като емисия в уебсайта си на WordPress. Този плъгин е много адаптивен и има редица впечатляващи функции. Това ви дава възможност да покажете и популяризирате вашите посещения пред аудиторията на уебсайта си, насърчавайки ги да станат последователи.

Или просто използвайте вашите опции за тема

Общо WordPress Тема Vlogging

Бърз начин да добавите вашите vlogs е да използвате вградения WordPress oEmbed поддръжка за видеоклипове. Просто копирайте връзката (не вградения код – само URL адреса) за видеоклипа си в Youtube и го поставете на всяка публикация или страница, за да бъде автоматично добавена и форматирана.

Друга опция е да използвате поддръжката на вашата тема за представени публикации или медийни страници, както и за всички елементи за създаване на страници. Например темата Total WordPress включва формат на видео публикация (който можете да видите в Демо демо на Gamer Vlog показано по-горе), както и персонализирани модули за създаване на видео страници, така че имате много възможности за добавяне на вашите блогове.

Заключителни мисли за Vlogging

YouTube предоставя полезно анализ на поведението на вашия канал и аудитория Така че след като сте влезли известно време, наблюдавайте анализите си в YouTube, за да видите какъв тип съдържание в vlog резонира с вашите зрители.

Не забравяйте, че изграждането на база за вентилатори за повтаряне може да отнеме време. Но ако следвате стъпките по-горе, веднага ще бъдете пред конкуренцията. Късмет!

Какво ви спира да не бъркате? Моля, споделете мислите си в коментарите по-долу …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map