Защо проверените отзиви имат значение и как да ги добавите към WooCommerce

Защо проверените отзиви имат значение и как да ги добавите към WooCommerce

Чували ли сте някога израза „в земята на слепите човек с едно око е цар“? Има подобна идея в електронната търговия.


В страната на фалшивите отзиви провереният отзив е крал.

По принцип това означава, че има толкова много продукти с фалшиви отзиви – разрешени от недобросъвестни платформи за преглед – че клиентите се стичат към продукти с рецензии, за които знаят, че са истински.

И откъде знаят? Тъй като те търсят проверени отзиви.

Какво е проверен преглед?

Проверен преглед е преглед, който се събира и проверява от трета страна. Обикновено, когато клиент направи покупка, сайтът на трети страни ще им изпрати имейл с въпрос как премина опитът им.

За клиентите това гарантира, че прегледът, който четат, е от действителен клиент, който е направил действителна покупка на вашия сайт. Това е доказателство, че повечето клиенти се нуждаят, преди да пазаруват на сайт.

Защо имат значение проверените отзиви?

Защо проверените отзиви имат значение

Както знаете, има много сайтове за електронна търговия навън. По дяволите, има много сайтове на WooCommerce!

И най-добрият начин да се разграничите от конкуренцията е да имате страхотни продукти и страхотни отзиви за тези продукти – които вашите клиенти знаят, че са истински.

Защо? Защото клиентите искат автентичност. Според Светло местно, „Автентичността на отзивите е най-важният фактор за потребителите да се доверят на отзивите, които четат.“

Всичко останало е второстепенно. Хората знаят в наши дни, че платформите за преглед могат да бъдат подмамени от ботове и скриптове. Това, в което не са загубили вяра, са надеждни платформи на трети страни, които казват: „Този ​​преглед е реален.“

Активиране само на отзиви за купувача на WooCommerce

WooCommerce всъщност включва вградена основна опция „проверен собственик“. Това не е нищо особено, но ще ограничи прегледа ви само до потребители, които са направили покупка на артикула. За да активирате тази функция, влезте в таблото за управление на WordPress и отворете WooCommerce> Настройки> Продукти:

Настройки за преглед на WooCommerce

От тук просто поставете отметка в квадратчето за „Отзивите могат да бъдат оставени само от проверени собственици“ и запазете. Сега, когато разглеждате продукти на уебсайта си, повторните прегледи трябва да показват следното известие:

Отзиви на клиенти на WooCommerce

WooCommerce „Проверени собственици“ Само отзиви

Но както отбелязахме, това е доста основно.

Как да получите проверени отзиви

Както всичко в WordPress, най-лесното решение често е точно на една ръка разстояние. Просто инсталирайте приставка!

1. Вземете надеждна платформа на трети страни на вашия сайт WooCommerce

TrustedSite е нов, безплатен плъгин, който ви позволява да събирате и показвате неограничен проверени отзиви.

Инсталирайте Trustedsite

Преминете към директорията на приставки за WordPress и инсталирайте TrustedSite Reviews. Той е разработен от хората, които са ви донесли McAfee SECURE, така че знаете, че това е организация, на която обществеността се доверява.

След като инсталирате приставката, кликнете върху навигационната страница на TrustedSite.

Основна страница на TrustedSite

От тук кликнете върху синия бутон „Създаване на акаунт“.

Създайте акаунт TrustedSite

Това ще ви отведе до основния уебсайт TrustedSite, където можете да завършите регистрацията си. От тук ще можете да управлявате всички функции на вашия акаунт TrustedSite.

2. Изпратете заявки за преглед на старите си клиенти

С TrustedSite можете да настроите имейл с искане за отзиви, който автоматично излиза на клиентите, когато правят покупка, но най-добрият начин за получаване на отзиви ASAP е да изпратите имейли на старите си.

Просто импортирайте имейл адресите на стари клиенти в профила ви TrustedSite:

TrustedSite Импортиране на имейли

… и всички ще получат имейл с искане за преглед на вашия магазин.

Ако се притеснявате, че това звучи твърде просто, не бъдете: Bright Local установи, че „50% от потребителите са помолени да оставят отзив за бизнес и всъщност са оставили отзив“.

3. Настройте имейла за заявка за отзиви

След като получите някои проверени отзиви от стари клиенти, е време да се уверите, че имате постоянен поток от нови.

Както споменахме по-горе, TrustedSite ви позволява да настроите имейл с искане за преглед, който автоматично изгасва, след като клиент закупи нещо от вашия сайт WooCommerce. Това е начин без стрес постоянно да събирате нови отзиви за вашия сайт.

Заявка за отзиви на TrustedSite

Настройката на имейла за заявка е въпрос на избор колко време след покупка вашите клиенти ще получат имейла, и след това да добавите вашето лого към имейла. Всичко е интуитивно и точно там, на таблото ви за управление.

Надградете Trustedsite

Искате повече опции? Можете да надстроите вашия Акаунт TrustedSite за достъп до значка TrustSite, огромно количество джаджи за показване (бутони, галерия, значка, въртележка, обобщение и звезди на продукта) и други.

Заключителни мисли

Проверените отзиви са основата на растежа за всеки нов онлайн бизнес. Те дават на скептични или притеснени посетители увереността да станат ваши клиенти и действат като вид от уста на уста, който не можете да купите с реклама. И тъй като плъгините в WordPress ги правят много лесни за събиране и показване, наистина няма причина да не ги имате на сайта.

Какво мислиш? Активирали ли сте отзиви само за клиенти за вашия WordPress магазин? Мислиш ли, че можеш? Ще се радваме да чуем вашите мисли относно проверени отзиви за продукти.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map