WordPress Toolkit: WordPress ресурси за потребители и разработчици

Независимо дали току-що открихте WordPress или вече използвате платформата за eons, ресурсите, които предстои да разкрием в тази публикация, ще направят страхотни допълнения към вашия WordPress инструментариум. За да направим публикацията лесна за смилане, разделихме я на седем секции, а именно:


 1. WordPress блогове
 2. Уебсайтове за уроци на WordPress
 3. WordPress Книги
 4. WordPress приставки
 5. Тематични ресурси на WordPress
 6. WordPress хостинг
 7. Допълнителни ресурси на WordPress

Без допълнително обожание, нека да сложим няколко думи към всеки раздел. Насладете се и не забравяйте да споделите мнението си в секцията за коментари по-долу!

WordPress блогове

Интернет е океан от блогове в WordPress, които обсъждат теми, подходящи за начинаещи и напреднали потребители на WordPress. Следните блогове са едни от най-добрите блогове на WordPress там:

wpexplorer-логоWPExplorer

Ами трябваше да се досетите, че ние сме чудесен ресурс за WordPress. Тук в WPExplorer ние правим всичко възможно да ви предоставяме свежо и висококачествено съдържание всеки ден. Независимо дали търсите съвети за кодиране, препоръчани приставки или ако пазарувате за нова тема на WordPress, ние ви обхванахме.


съкрушителен-Мага-логоWordPress Smashing Magazine

Попитайте почти всеки WordPress разработчик (или уеб дизайнер) и те ще имат нещо добро да кажат за Smashing Magazine. Списанието има отделна категория WordPress, която съдържа тонове полезно съдържание на WordPress. Той е чудесен ресурс за всеки, който иска да научи основите на развитието на WordPress.


codepoet-логоКод поет

Ако познавате WordPress достатъчно дълго, трябва да сте попаднали на израза (или цитата) „Кодът е поезия“. Не? Е, така или иначе няма значение в това отношение Code Poet е огромен и страхотен ресурс за всеки разработчик и потребител на WordPress. Изключение на Automattic, Code Poet предлага много теми, свързани с WordPress, включително WordPress SEO, сигурност, приставки, разработка на теми, писане и други.


Torque_Facebook_Icon-580x580Въртящ момент (WP Daily)

WP Daily (известен още като Torque Mag) е колекция от най-новите събития в света на WordPress. Бяга от момчетата зад 8Bit и Стандартна тема, WP Daily е вашият източник на новини и вдъхновение на WordPress. Ще получите всякакъв вид новини на WordPress от експерти от общността и обширен архивен раздел.


WP-двигател-логоWPEngine Blog

WPEngine, момчетата зад известния WPEngine управляван WordPress хостинг, ръководят находчив блог, който се управлява от Остин Гюнтер. Блогът предлага информационни статии за оптимизиране на WordPress наред с други неща.


Уебсайтове за уроци на WordPress

Докато WordPress блоговете предоставят съвети, статии и понякога уроци за WordPress, има и други уебсайтове на WordPress, които са специализирани (или донякъде специализирани) в уроците за WordPress. Следните уебсайтове имат раздели за уроци, посветени на WordPress:

wprecipies-логоWPRecipes

Търсите ли да подобрите функционалността на вашия сайт WordPress? Ако е така, WP Recipes е сайтът на урока за WordPress, който искате да посетите. WP Recipes предлага лесни и бързи съвети и уроци за WordPress за подобряване на функционалността на вашата WordPress платформа.


wptuts + -logoWPTuts+

WPTuts + е разширението на WordPress на масивната Tuts + мрежа. Tutsplus е един от многото проекти, донесени ни от Envato, Inc. Управляван от Джаф Томпсън – прочут WordPress ентусиаст – WPTuts + предоставя най-високите уроци за WordPress, ръководства, екрани, статии и т.н..


wpmudev-логоWPMU

WPMU е дом на разработчици и автори на WordPress, които споделят много за WordPress. Блогът, който се ръководи от James Farmer, споделя много полезни съвети и ръководства за WordPress. Също така техният сайт е дом на някои от най-невероятните WordPress теми и плъгини, до които можете да получите пълен достъп чрез тяхното първокласно членство.


wpbeginner-логоWPBeginner

WPBeginner е собственост и се управлява от Syed Balkhi и предлага широка гама от уроци за WordPress. Освен това, не се колебайте да проверите WPBeginner, ако търсите WordPress видеоклипове и сделки.


SiteGround-логоSiteGround

Повечето известни със своята невероятна хостинг услуга, те предоставят управляван хостинг на WordPress на много достъпна цена, но също така SiteGround има специален раздел за ръководството, обхващащ WordPress. Някои от нещата, които можете да научите в SiteGround, включително персонализиране на теми на WordPress, подобряване на защитата на WordPress и още много неща в допълнение към безплатните уроци за WordPress.


Websitesetup-логоWebsitesetup.org

Робърт Менинг създаде WebsiteSetup.org, за да помогне на всеки – от блогъри до собственици на фирми – да направят собствен уебсайт, без да се налага да научат код. Ръководството е много подробно, но много лесно да се следва – дори и да не сте много технически. Вижте някои от ръководствата му за това как да създадете уебсайт с помощта на WordPress, Drupal и Joomla (Да, те са безплатни!).


WordPress Книги

От раждането на WordPress преди десет (10) години много автори / разработчици са издали книги, обхващащи всичко, свързано с WordPress. Темите варират от основните знания за WordPress до разширените теми за развитието на WordPress. Следните книги на WordPress попаднаха в нашия списък по една очевидна причина. Всички те са качествени ресурси на WordPress от уважавани автори ��

WordPress-за-WordPress да отида: Как да изградите уебсайт на WordPress от собствения си домейн, от нулата, дори ако сте пълен начинаещ

С двеста (200) положителни отзива (по времето на писането) и оценка от 4,4 от 5 звезди, WordPress To Go от Сара Макхари е най-простата, но практична WordPress книга в мрежата в момента. Книгата не се отличава с „… жаргон и таласъми на други интернет ръководства.“ Вероятно затова е №1 на най-продавания Amazon в Kindle.


съкрушителен-WordPressSmashing WordPress: Отвъд блога

Smashing WordPress: Отвъд блога от Thord Daniel Hedengren е книгата, която искате, ако търсите „… да изградите почти всичко в WordPress.“ Книгата ще ви помогне да създадете проекти на WordPress за SEO, да интегрирате вашата WordPress платформа със социалните медии, да създадете сайтове за електронна търговия, галерии, формуляри, персонализирани теми, формуляри за вход и други. Smashing WordPress: Отвъд блога е книгата, от която се нуждаете, за да извлечете максимума от вашия уебсайт WordPress.


WordPress-плъгин-DevПрофесионална разработка на WordPress Plugin

Търсите ли да напишете свои собствени WordPress приставки? Вие ли сте автор на плъгини, който иска да усъвършенства уменията си? Ако сте отговорили „да“ на някой от тези въпроси, Професионална разработка на приставки за WordPress демонстрира как да разширите WordPress с помощта на плъгини и след това ви показва как да разработите свои собствени WordPress приставки. Книгата, автор на Брад Уилямс, Ож Ричард и Джъстин Тадлок, предлага на читателите практичен подход при създаването на WordPress плъгини. Това прави лесно изграждането на приставки, като предоставя проби от код и подробни илюстрации.

„Бих препоръчал тази книга на всички, които мислят да създадат своя първи плъгин [WordPress].“ – Андре Дж. Бейлс

Книгата има рейтинг от 4,8 от 5 звезди и се продава само на $ 28 долара.


WordPress-за-манекениWordPress за манекени

WordPress For Dummies от Лиза Сабина Уилсън и Мат Мълленвег (да, той от WordPress) е страхотно ръководство за всеки, независимо дали започвате първия си блог или преминавате от друга блог платформа към WordPress. Книгата е лесна за разбиране и ще ви позволи да се възползвате максимално от гъвкавостта и използваемостта на WordPress. Това е ръководството, което трябва да се възползвате от потенциала, който WordPress предлага.


WordPress-дизайн-DevПрофесионален WordPress: Дизайн и разработка

С оценка 4.4 на 5 звезди, тази книга от Брад Уилямс, Дейвид Дамстра и Хал Стърн е изключително похвален ресурс за всеки, който иска да разработи уебсайтове на WordPress. Книгата обхваща теми като: HTML5, CSS3, JavaScript, видове персонализирани публикации, персонализирани таксономии, многосайтови и т.н. Книгата предоставя още кодови мостри, които можете да изтеглите от сайта на книгата.

За повече, не забравяйте да проверите нашата публикация за всички най-добри ресурси на WordPress, когато стартирате.

WordPress приставки

В миналото покрихме доста голям брой премиум и безплатни плъгини. Бих искал на нашата страница за WordPress Plugins да намерим всички най-добрите приставки за почти всичко.

Тематични ресурси на WordPress

Изборът на качествена тема може да бъде доста трудна задача, тъй като в интернет има толкова много тематични магазини. В миналото сме писали за най-добрите членове на WordPress, и всички следващи магазини за теми са добре утвърдени такива, за които сме говорили преди.

Елегантни-Themes-логоЕлегантни теми

Елегантните теми са дом на някои от най-красивите премиум WordPress теми в мрежата. Елегантните теми са най-известни със звездния дизайн на техните теми, усъвършенствани функции и специална поддръжка. Последната им тема Divi е чудесен избор за почти всеки уебсайт и в момента работят върху голяма актуализация, за да добавят още повече функции към тази всеобхватна тема. Те разполагат с осемдесет и седем (87) премиум теми за ол инклузив цената от 69 долара.


themify-логоThemify

Според Themify, тяхната цел е „… да помогнат на некодиращите да се ударят в земята.“ Стандартната рамка за изтегляне и пускане на Themify позволява „… за бързи персонализиране на теми, без да е необходимо да докосвате код: просто коригирайте настройките и стиловете на темата през панела с опции.“ Рамката Themify е красива, кодирана с експерт и включва функции като персонализирани джунджурии, Drag & Drop Builder и кратки кодове наред с други. Освен това е лесно да се персонализира и се предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите. Какво още? Themify предлага колекция от красиви, модерни и добре оценени теми, за да ви помогне бързо да настроите магазина. Плюс това имаме 20% отстъпка от купон на Themify на нашия сайт, което прави това още по-добра покупка.


генезис-логоТематична рамка за генезис WordPress – StudioPress

Наред с предоставянето на Genesis – една от най-добрите тематични рамки на WordPress в мрежата – StudioPress предоставя огромна колекция от теми, включително теми на трети страни. Момчетата в StudioPress са си направили име в първокласните тематични ниши на WordPress, тъй като техните предложения не са нищо друго освен с най-високо качество. Въпреки че ценообразуването им е малко по-високо от някои от другите опции за темата, вие получавате много за парите си и качествена рамка, върху която можете да надградите. Genesis е чудесно място да започнете при създаването на нов сайт.


ThemeForest-логоThemeForest

Част от Envato, ThemeForest предлага над тринадесет хиляди (13 000) WordPress теми и шаблони с цени, започващи от $ 3 долара. Да, ти четеш точно това. $ 3 долара. Не го изкривявайте, уебсайтът предоставя някои от най-добрите теми на WordPress в мрежата. ThemeForest е дом на огромен брой разработчици на WordPress, включително WPExplorer. Това е чудесен ресурс за потребителите на WordPress, които търсят професионални теми, както и за разработчиците, които искат да печелят пари, препоръчвайки / продаващи теми.

Теми за WPExplorer

Тук имаме богата колекция от премиум теми (с които много се гордеем). Не приемайте думата ни за това, не забравяйте да разгледате нашите ръчно изработени WordPress теми. Ние създаваме теми, изградени на базата на качествен код, с функции, които искате, на цени, които можете да си позволите и с най-добрата поддръжка от автор на Themeforest Elite. Нашата най-продавана тема Total WordPress е чудесен пример за нашата работа. Тази изключително гъвкава тема е идеална възможност за бизнес, фрийлансъри, фотографи, блогъри и всички. Виж това!

WordPress хостинг

Като потребител на WordPress, имате нужда от добър хост за вашия уебсайт. Добрият уеб хост ще ви даде спокойствието, от което се нуждаете, за да създадете успешен проект на WordPress (ние използваме WP Engine в Explorer и обичаме нашия хост, тъй като те поддържат нашите сайтове бързо работещи за всички вас). Следват някои от най-добрите ресурси за това как да изберете най-добрия хост на WordPress:

 • WordPress хостинг: Как да изберем най-доброто
 • Какво трябва да знаете за хостинг на WordPress
 • Как да изберете правилния хостинг на WordPress
 • WordPress хостинг
 • Хостинг доставчик ли сте? Вижте тези хостинг WordPress теми!

Допълнителни ресурси на WordPress

Този раздел обобщава други ресурси на WordPress, които не са обхванати в тази публикация.

Ресурси за информация и развитие на WordPress

Услуги за WordPress

 • Sucuri – първокласна услуга за сигурност на WordPress
 • ManageWP – ManageWP ви помага да управлявате множество уебсайтове на WordPress от едно табло
 • VaultPress – WordPress решение за защита и архивиране от Automattic
 • StackPath CDN – Топ на класа на мрежата за доставка на съдържание

Въоръжени с горните ресурси, вие сте готови да поемете света на WordPress чрез буря. Нищо не трябва да ви стои на пътя, така че продължете напред и бъдете най-добрите WordPresser там. Ще се видим!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map