Видео тенденции през 2020 г. за засилване на WordPress видео маркетинг

Видео тенденции за 2017 г., за да разраснете вашия WordPress видео маркетинг

Ако търсите най-новите видео тенденции, за да засилите маркетинговите си усилия, вземете си приятел, защото сте на правилното място. Знаем, че видео маркетингът плаши живите дневни светлини от вас – по дяволите, това ни плаши и ние.


Какво да правя? Къде да започна? Как да намерите най-добрите инструменти за създаване и популяризиране на видеоклипове за максимална възвръщаемост на инвестициите (ROI)? Кои видео тенденции могат да засилят въздействието на вашия видео маркетинг? Това наистина са страхотни въпроси, които да си зададете.

Оказва се, че видео маркетингът е доста лесен за хакване в днешно време. Докато собствениците на бизнес от Yore трябваше да инвестират много време и пари, реализирането на осезаеми резултати с вашия видео маркетинг е сравнително евтино и лесно в наши дни. И е супер ефективен – Brednbeyond’s Видео маркетинг статистика ръководството показва, че 93% от бизнеса печелят нов клиент от публикуването на видеоклип само в социалните медии. Това дори не отчита всички други начини, по които можете да използвате видеоклипове!

И в тази публикация ние блестим светлина върху видео тенденциите, които можете да използвате за разрастване на вашия бизнес сайт през 2019 г. и след това. Тези видео тенденции са евтини и лесни за хакване, но дават страхотни резултати, що се отнася до видео маркетинга. Към края пускаме няколко статистически данни, за да закараме точката у дома, така че по-добре се придържайте ��

Без допълнително обожание, нека се потопим право.

Видео тенденциите за разрастване на вашия видео маркетинг през 2019 г. и след това

Нещо за разглеждане: Ако искате да извлечете повече от вашата видео маркетингова кампания, прочетете нашето подробно ръководство за SEO видео и закарайте повече трафик за търсене към вашия уебсайт (използвайки видеоклипове), без да харчите нито стотинка.

И накрая, ако сте останали или се нуждаете от повече информация за тези видео тенденции или нещо друго, свързано с видео маркетинг, просто натиснете секцията за коментари или нашата пощенска кутия и ние веднага ще се свържем с вас.

Пряко предаване онлайн

Пряко предаване онлайн

От всички видео тенденции, които днес обхващаме, видеото на живо показва много обещания, що се отнася до изграждането на познаване на марката, благоприятност и доверие. Видео на живо създава чудеса и за демонстрации на продукти и промоции. Тези причини са точно поради това, че стриймингът на живо набира пара повече от всеки друг видео тренд там.

Познавахте ли хора прекарайте 3 пъти повече време гледане на видеоклипове на живо във Facebook в сравнение с видеоклипове, които вече не са на живо? Това е трудна фигура за спор и с влизането на много други услуги и приложения за стрийминг на живо, нищо не бива да ви пречи да спечелите големи с видео на живо.

Предаването на живо включва и хостинг уебинари, и всички сме съгласни, че уебинарите са чиста магия, доколкото върви ангажираността. Много онлайн предприемачи вече знаят това, поради което можете да бъдете поканени на уебинари от време на време. Има вероятност обикновено да присъствате и – по-важното – да си прекарате страхотно.

Видеото на живо е сравнително евтино и в повечето случаи безплатно. Видеоклиповете на живо в Periscope и Facebook са безплатни, както и YouTube на живо. Всичко, от което се нуждаете, е интернет връзка и е добре да отидете. Facebook дори ще изпраща известия до вашите последователи, което означава, че можете да ударите земята в следващите пет минути.

Можете да проявите креативност и да ги използвате за надникване на продукти, демонстрации, Q&A сесии или просто да оставите хората да наблюдават вашия процес като творческа агенция, фрийлансър или производител. – Бренда Стоукс Барон, Envato

Как да добавите на живо в WordPress

Добавете Live Streaming в WordPress

Искате ли да добавите поток на живо към вашия WordPress сайт? Опитайте плъгин! Например с безплатния YouTube Вградете плъгин можете лесно да генерирате вграден код автоматично всеки път, когато сте активни в YouTube на живо. Или можете да дадете Плъгин на живо / излъчване на живо пробвайте и домакин на собствен собствен поток на живо!

Видеоклипове на целевите страници

Видеоклипове на целевите страници

В днешно време е обичайно да намерите безплатни видеоклипове на страници за продажби, начални страници и други целеви страници. Ако изпробвате видео тенденциите в следващия си маркетинг, моля, помислете дали да добавите видеоклипове към целевите си страници.

По-вероятно е посетителите ви да се задържат по-дълго, ако имате хубаво видео на началната си страница или на продажбите. Освен това е по-вероятно да се ангажират с вашата марка, което означава по-добри реализации за вашия бизнес.

В интерес на истината, включването на видео на вашите страници повишава степента на реализация с цели 34% в съответствие с Блог на Синята Корона. Най-доброто е да комбинирате видео и текст, противопостави се на фокусирането върху едното за сметка на другото.

Видеоклиповете на страниците за продажби са доста ефективни, просто защото този носител ангажира повече от нашите сетива. Обяснителните видеоклипове на началната ви страница създават страхотни представяния, тъй като клиентите могат да усетят вашата личност. Това бързо установява връзка и изгражда доверие с вашите клиенти.

А с услуги като Wistia става все по-лесно и по-лесно да включвате видеоклипове в страниците си за продажби и да получите подробна анализа за това как потенциалните ви клиенти действително взаимодействат с тези видеоклипове. Това е най-важното. – Новак на Колин, Елегантни теми

Как да добавите видеоклипове към WordPress

Искате ли да вградите видеоклип в някоя от вашите публикации или страници в WordPress? Учудващо е лесно! WordPress разполага с вградете поддръжка за над 30+ видео източници. Всичко, което трябва да направите, е да копирате и поставите видео връзката и WordPress автоматично ще форматира / покаже видеото.

Може да имате допълнителни опции за видео в зависимост от настройките на вашата тема. Например темата Total WordPress включва лесни опции в мета настройките на страницата / публикацията за добавяне на видео вместо представено изображение, лесен за използване модул за създаване на плъзгане и пускане на видео страница, опции за видео фонове и премиум слайдър, който включва поддръжка за видеоклипове!

Виртуална реалност

Видео за виртуална реалност

Добре дошли в бъдещите момчета, където можете да имате впечатляващи 3D видео изживявания благодарение на технологията за виртуална реалност. Неотдавна, виртуална реалност беше синоним на IMVU и Симите където бихте могли да изградите някакъв вид виртуален живот. В действителност обаче това беше далеч от виртуалната реалност, която имаме днес.

Днес можете да се потопите във видеоигри и всъщност да се почувствате като в играта. Тази тенденция е преминала към видео маркетинг и от външния вид на нещата, можем само да очакваме да нараства и може би да надмине много други видео тенденции. Да, и в киното е и е страхотно.

Вероятно сте известен на VR предавки като Oculus Rift и Google Cardboard. Като видео маркетинг, можете да се възползвате от тази технология, за да прокарате своите продукти допълнително в съзнанието на вашите клиенти. Можете да предложите потапящи демонстрации на продукти, които карат клиента да се чувства така, сякаш всъщност е вътре в магазина ви.

Виртуалната реалност става все по-достъпна за потребителите, което означава, че има ново и вълнуващо рекламно дете на блока. Големият въпрос се измества от „Възможна ли е дори виртуалната реалност?“ да „Желаете ли да скочите и да се възползвате от тази тенденция?“ Отговорът ви е по-добре да бъде голям ефтинг „АД!

360-градусово видео

360-градусово видео

Абсолютно обичам 360-градусови видеоклипове, но това съм само аз. Независимо от това, знаете ли, че 360-градусовите видеоклипове получават около 30% повече гледания от обикновените видеоклипове? Това не е краят на това. Същият доклад на Magnifyre показва, че два пъти повече хора гледат 360-градусови видеоклипове до самия край.

Ако питате мен, това е много видео недвижими имоти, за да рекламирате вашите оферти. Какво е по-добре от видеоклип, който зрителите не пускат по средата? Точно така, 360-градусово видео, което е евтино и лесно да се направи. Наистина, всичко, от което се нуждаете, е 360-градусова камера, която е сравнително евтина за придобиване.

Докато много други видео тенденции ще идват и си отиват, имаме чувството, че 360-градусовите видеоклипове са тук, за да останат. Можете ли да познаете защо? За да ви спестят неприятностите, 360-видеоклиповете нарастват по популярност, защото получават реални резултати. И ако е полезно, той няма да замине скоро, поне не през 2019 г..

360-градусовото видео е чудесна алтернатива на виртуалната реалност в смисъл, че можете да осигурите подобно 3D изживяване на зрителите без скъпи VR предавки. На всичкото отгоре зрителите могат да гледат 360-градусови видеоклипове на мобилни устройства, като просто плъзгат или завъртат своите устройства. Какво чудесно време да си жив.

Как да добавите 360 видеоклипа към WordPress

WP VR - 360 Панорама и създател на виртуална обиколка за WordPress

Можете да добавите свои собствени 360-градусови видеоклипове и изображения на фотосферата WP VR – създател на 360 панорама и виртуална обиколка за WordPress. Просто инсталирайте приставката и използвайте включените функции, за да персонализирате как се вмъква вашият 360 видео. Плъгинът включва също опции за вграждане и персонализиране на горещи точки за интерактивен ефект, както и поддръжка на Гутенберг и Елементър за лесно добавяне на вашите видеоклипове към публикации или страници.

Оптимизирани за мобилни видеоклипове

Оптимизирани за мобилни видеоклипове

Тъй като току-що докоснахме мобилните видео изживявания, е важно да добавим няколко думи към тази нововъзникваща тенденция на видео. Голяма част от сърфирането в интернет се премести към мобилните устройства. Просто се огледайте къде ли не и оставете тази точка да потъне.

Вероятно сте забелязали, че мобилните устройства ще бъдат смъртта на човечеството. Почти всички в близост гледат към някакво мобилно устройство. Както много други, вие вероятно четете тази публикация на мобилно устройство.

Къде отиваме с това? Това е толкова просто. Точно както ние се втурнахме да оптимизираме нашите уебсайтове за мобилни потребители, така и вие не можете да оставите вашите видеоклипове. Настъпи време за оптимизиране на вашите видеоклипове за мобилни устройства. Какво означава това дори?

Просто създайте по-къси видеоклипове (с повече от 5 минути прекалявайте), които лесно се споделят в социалните медии. Просто се огледайте в различни сайтове за социални медии и ще забележите, че най-популярните видеоклипове са дълги по-малко от 3 минути. 30-секундните видеоклипове стават вирусни почти мигновено.

Поддържайте видеоклиповете си кратки и леки за мобилни потребители и докоснете се до непрекъснато нарастващия мобилен трафик. Нуждаете се от стат, за да вървите с това? Google отчети за 2015 г. обемът на търсене надминава търсенията на работния плот през 2015 г.. Вече над 55% от търсенията идват от мобилни устройства, така че вече оптимизирайте или отскачайте.

Освен ако не използвам неограничен Wi-Fi и нямам време, вероятно няма да гледам видеоклип с продължителност 15 минути, използвайки плана за данни от мобилния си оператор. Не, няма. 5-минутно видео? Вероятно. 30-секундно дълго видео? Бройте ме по всяко време. Следите ли?

Освен това тази мобилна видео тенденция е фуражът, захранващ популярни видео приложения като Snapchat и Instagram. И тези приложения процъфтяват и виреят добре в мобилни видеоклипове. Да, Snapchat кара 10 милиарда гледания на ден в тритетата тримесечие на 2016 г. и познайте кой е най-големият им съперник? Instagram Stories.

Маркови видеоклипове

Маркови видеоклипове

Вероятно се абонирате за няколко канала в YouTube от любимите си марки и личности. Всеки път, когато публикуват нов видеоклип, получавате известие и вероятно в крайна сметка гледате споменатия видеоклип. По-голямата част от хилядолетията (най-накрая използвам този термин) ще отпадне всичко, когато любимата им личност в YouTube публикува видео.

Видеоклиповете не са непременно всичко това, но стратегията работи като магия. Това е силата на марковото видео на работа и не можете да спорите с числата. Съпругата ми Челси (да! Аз съм омъжена, хаха) следва доста надничания в YouTube и тя ще изпусне всичко, за да гледа всяко видео, което публикуват – на смартфона си!

Човече, тя никога не отлага това нещо, което доказва предишната ни тенденция за мобилни видеоклипове. Тя качи много видеоклипове (чрез смартфона) и на своя канал и започна сама да расте. Тя работи върху марката си, точно както можете да направите.

Можете да поставите тази видео тенденция да работи за вас. Как можете да използвате видеоклипове за популяризиране на вашата марка? Само вие можете да отговорите на този въпрос. За да работите върху нещо, може би можете да демонстрирате своите продукти или да покажете процеса си, както Brenda предложи по-рано. Най- Клуб за бръснене на долари е добър пример за маркови видеоклипове по време на работа.

Нуждаете се от друг пример? Публикуваме видео уроци на нашия канал WPExplorer YouTube. „Урокът“ е оперативната дума тук. Можете дори да пренастроите съществуващото си съдържание във видео, което означава, че сте сортирани по отношение на съдържанието. Какво друго? Страхотното видео винаги ще работи в ваша полза, така че инвестирайте време или пари, ако искате. Цел на закачливи и уникални.

Видео в маркетинг по имейл

Видео в маркетинг по имейл

Маркетингът по имейл има своя дял от плюсове и минуси – всичко има. За начинаещия или някой, натиснат време, е обезсърчително. И все пак средната честота на кликване (CTR) е много по-добра от много форми на маркетинг. И все пак кампанията ви може да се провали, както правят много.

Как да подобрите шансовете си? Мислиш за голям; според вас мултимедия Вече установихме, че поставянето на видеоклипове на страници повишава процента на реализация, както и CTR. Двойка, която ще изпрати имейл маркетинг и имате мощно оръжие на ръцете си. Придобиването на абонати е лесно. Каква нахална прокламация?!

Използвайте видеоклип на страниците си за регистрация, ако желаете, просто знайте, че ще имате невероятни резултати. Също така, предлагайте нещо (електронна книга, видео серия (крушката работи) или нещо друго) като награда за регистрация. Включете термина „Видео“ в темата на електронната си поща и повече хора ще отворят вашите бюлетини, това е гаранция.

Не е ли чудесно?

Ако можете, включете видео във вашите бюлетини за адреналиновия прилив. Ако мислите препоръки, видеоклипове за обучение, демонстрации на продукти и т.н., вие сте на правилния път. По принцип добавете подходящи видеоклипове във вашите бюлетини. Разместете видеоклиповете в YouTube (за споделяне и видимост бебе) и свържете, вградете или направете каквото и да било. Това са лесни неща.

Какво мислите за включването на видео във вашия имейл маркетинг? Уведомете ме в секцията за коментари по-долу. О да, използвайте кратки видеоклипове за вашия имейл маркетинг. 30-секундни дълги видеоклипове или анимирани GIF файлове са идеални за имейл маркетинг. Движи се бързо.

Бонус: анимирани GIF файлове

Трябва да живеете под скала, ако не знаете какви са GIF или не сте виждали колко са популярни. Вашата времева линия във Facebook вероятно е залята с GIF файлове за това и това и те се споделят широко. Със сигурност от всички видео тенденции, до които се докосваме днес, можете ясно да видите GIF файлове на работа, дори без да се опитвате.

Резултатите са точно там, за да ги видят всички; wazi kabisa kaa meno ya ngiri. (Превод: навън на открито като бивни на брадавица). Възползвайте се от GIF файлове, за да създадете активност на страниците си в социалните медии. Пренасочете трафика, колкото искате, и ми се усмихнете. Плюс това, те могат да бъдат GIF за всичко, така че да.

В момента анимираните GIF файлове намират място сред видео тенденциите, които да следват, тъй като са ултра леки, кратки и лесни за изработка. Те са перфектната среда за мъжество в сайтовете за социални медии и те се разпространяват далеч и широко. Добре, ще спра до там. Ще се видим? Да, без заключение. Точно като шеф.

Просто се шегувам. Обещахме ви няколко статистически данни за видео маркетинг, за да продължите, когато работата ви стане трудна. Знаеш ли, такива неща.

Поразителна статистика за видео маркетинг

Тук има някои интересни факти. Обзалагам се, че нямахте представа, че:

 1. Само миналия месец потребителите качиха повече видео, отколкото съдържание, направено за телевизия от 70-те.
 2. Повече от 50% от хората онлайн гледат видеоклипове всеки ден без провал.
 3. Добавяне на термина „видео“ към темата на вашия имейл повишава вашите отворени цени с 19%.
 4. YouTube има над 1 милиард потребители и да, това е милиард с B.
 5. „Ще се видим отново“ надмина Gangnam Style като най-гледаното видео в YouTube с над 2,9 милиарда гледания към момента на писането (е, може би сте знаели това).
 6. Facebook надмина 8 милиарда гледания на ден през ноември 2015 г. Това са повече от 11 415 години видео на ден!
 7. 60% от потребителите на YouTube биха последвали съвети за купуване от любимия си канал.
 8. Видеото около събитие на живо увеличава благоприятността на вашата марка с 63%.
 9. 80% от потребителите смятат, че демонстрационните видеоклипове са полезни.
 10. Можете да използвате GIF файлове във Facebook Ads, за да презаредите ангажираността на потребителите.

Заключителни думи

Ние приключихме. Кои видео тенденции използвате, за да засилите вашия WordPress видео маркетинг? Уведомете ни в коментарите. Наздраве и щастлив видео маркетинг ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map