Топ 10 причини, защо трябва да започнете блог с WordPress

Топ 10 причини, защо трябва да започнете блог с WordPress

Бих лежал през зъбите, ако казах, че блоговете не са едно от най-хубавите неща, които съм правил в живота си. Искам да кажа, че трябва да работя с страхотни хора от цял ​​свят направо от уюта на моя дом, каквито скали, но този пост не е за мен.


Днес говорим за това, защо стартирането на блог е едно от най-добрите решения, които някога ще вземете. Всъщност ние ще ви изпратим с 10 основни причини, поради които трябва да се потопите в блоговете точно тази минута, или ако сте направили хиатус, да се потопите обратно в.

Между другото, не се притеснявайте, ако не сте много писател, блоговете са лесни неща. Просто изчакайте и вижте! Пригответе компютъра си готов да върви с тази чаша кафе. Готов ли си? Страхотен.

1. Блогът е лесен

Трябва да започнете блог, просто защото е изключително лесно. Помислете за подарък за нова година за себе си Има ли по-добро решение от едно, което е изключително лесно за изпълнение?

Забележете, не казвам, че блоговете са лесна работа, а по-скоро, че има много малко бариери за влизане. Буквално се нуждаете от компютър с достъп до интернет и идея, за да започнете.

Самата работа може да бъде много взискателна както всеки самоуправляван бизнес, но наградите (и не само паричните) си заслужават. Най-доброто от всичко, за да започнете блог, не е необходима степен, уеб дизайнер или фантазия. Можете да бъдете на живо в минута, споделяйки с целия свят. Всичко, от което се нуждаете, за да успеете в блоговете, е на един клик разстояние.

2. Защото е достъпно

Можете да започнете блоговете безплатно с a WordPress.com блог. Това ви предоставя напълно безплатно място за споделяне на вашите мисли, качване на изображение или видеоклипове или писане на ръководства. Много хора започват по този начин всеки ден.

Но тук, в WPExplorer, ние наистина предпочитаме самостоятелно хоствания WordPress.org, който ви предлага повече енергия от WordPress.com за средния блогър (вижте ръководството си за WordPress.org срещу WordPress.com, за да научите повече). И е много лесно да преместите блога си от WordPress.com в WordPress.org, ако вече сте стартирали такъв.

За да започнете самостоятелно хостван блог наистина се нуждаете от хостинг, тъй като можете да намерите някои страхотни безплатни теми и приставки за WordPress, които да използвате на уебсайта си за стайлинг и добавени функции. Можете да получите добър, споделен хостинг за $ 2,95 на месец (за първата година) от Bluehost, който включва безплатен домейн (за първата година) и повече от достатъчно ресурси за нов блог. Така че за около $ 35 тази година можете да имате свой собствен блог за WordPress! Това е нелепо ниска цена, за да имате свое собствено място в мрежата – така че защо да не започнете блог?

3. Подобрете своите писмени избори

Всеки и всички се възползват от писането. Това е изкуство и умение, което си струва да притежавате. И тъй като имате нужда от 10 000 часа практика, за да станете експерт по каквото и да било, какво ще кажете за блоговете, за да подобрите уменията си за писане? Точно както мускулът укрепва, когато тренирате, блоговете редовно подобряват вашите умения за писане. Ще научите как да превръщате мислите си в думи по-бързо, както и със собствения си стил.

Докато обичам първо да изготвям постовете си на хартия за усещането всъщност пише на хартия, това не пести много време и разбира се WordPress е най-добрият инструмент за писане.

WordPress Разсейване Безплатно писане

Почти всяка тема на WordPress ще включва блог, така че просто кликнете върху Публикации> Добави ново, за да започнете да пишете. Не забравяйте да активирате разсейване свободно писане – щракнете върху раздела „Опции на екрана“ в горния десен ъгъл на екрана и поставете отметка в квадратчето. Сега трябва да видите икона за разгъване в горната част на текстовия редактор. Щракнете върху него, за да скриете полетата за табло за управление и настройките на WordPress (маркери, категории, представено изображение и т.н.), така че да се вижда само текстовият редактор.

Подкани за писане в WordPress

Не сте сигурни какво да напишете? Най- Ежедневна публикация публикува инструкции за писане, за да ви помогне да започнете. Например днешната подкана е „разговор“ и започваме разговора за вас накрая стартиране на собствен блог. Ако все още не сте сигурни как или къде да започнете, разгледайте нашето ръководство за това как да победим отлагането и да започнем да работим!

4. Научете нова информация и умения всеки ден

За да напишете съдържание, което струва неговата сол, трябва да инвестирате време и ресурси в изследвания. Дори и да не планирате да напишете нито един пост, ще ви трябва не само нещо, за което сте страстен, но и изобилие от изследване.

Освен това работата включва писане на всякакви неща във вашата ниша / извън вашата ниша (бих посъветвал да не се забивате в множество ниши / теми, но кой да ви спре?). Всеки ден, когато пишете за различни неща, ви оставя по-умен човек и можете да го занесете в банката. Когато за пръв път започнете да ви предлагаме работа по теми, с които все още не сте запознати – но моля, не позволявайте това да ви спре.

Treehouse Онлайн курсове

Отделете време, за да научите за кодирането на езици, дестинации за пътуване, екзотична кухня, супер автомобили, исторически събития и култури от цял ​​свят. Образовайте се, след това продължете да научавате повече. Силно препоръчваме уебсайтове като Treehouse, Линда и Udemy да започнете с нови теми (или WP101, ако се интересувате конкретно от WordPress), но има и множество невероятни безплатни курсове в YouTube (макар че, разбира се, отнема малко повече време, за да ги намерите).

5. Станете орган

Няма да обяснявате как става това, но когато блогирате за дадена тема за определен период, читателите започват да се свързват с вас като експерт по тази тема. Кой знае какви велики хора и неща, които този статут на авторитета ти носи?

Има много самоуки експерти по почти всяка тема, предлагащи различни продукти и услуги, всичко благодарение на това, че се утвърждават като авторитети в съответните си области. Creme de la creme blogger във всяка ниша е добре платена и почитана позиция. Авторитетът във всяко предметно поле отваря врати към цял свят от възможности. Блогът е най-лесният начин да се утвърдите като надежден авторитет във всяка област.

И така, как да се утвърдите като авторитет? Първо намерете своята блогова ниша, след което започнете да пишете. Пишете в собствения си блог, изпращайте публикации на гости и се включвайте в социалните медии с други експерти в областта, към която насочвате. Бонус – цялата тази онлайн активност със сигурност ви помага да изградите аудитория, а това, което следвате, винаги е добро за бизнес.

6. Запознайте се с нови невероятни хора

WordCamp Събития

Ние сме социални животни. Винаги искаме да формираме племена и да се присъединим към онези, които споделят нашите амбиции и стремежи. Блогът ще ви свърже с страхотни хора, които са толкова страстни по темата, колкото и вие.

Ще срещнете влиятелни лица, които ви отварят очите, мотиватори, които ви продължават, работодатели, които ви наемат, и дори инвеститори, които биха искали да ви партнират. Ще срещнете толкова много хора, хора, които не бихте срещнали без блог.

Хора, които могат да станат приятели в реалния живот. Хора от всички сфери на живота. Те ще ви вдъхновят, ще ви критикуват и ще споделят по невъобразими начини. Те ще станат част от живота ви, а вие техният. Ще ви хареса блогосферата и с WordPress можете да пренесете тези приятелства в реалния свят.

Всяка година има големи WordPress събития и често има най-малко едно или две, които се случват близо до вас. Ето няколко от нашите любими:

7. Бъдете свой собствен шеф

Ако имате 9-до-5 и обичате това е страхотно – придържайте се към него! Ако обаче искате да избягате от ежедневното смилане и да се обадите на блоговете на снимки, определено е за вас. Кажете сбогом на седенето в движение, застоялото кафе и гледането на едни и същи стени!

Ако искате да сте собствен шеф, ръководете плодотворен бизнес и го правите най-вече при условията си, блоговете са перфектната работа. Можете дори да започнете блог като странична суматоха и да запазите текущата си работа.

Сега да си собствен шеф има своите предимства и минуси. Все пак това е нещо, което трябва да опитате поне веднъж в живота си. Това е тръпка да ръководиш собствен бизнес от всяка точка на света. Особено ако просто използвате естествените си таланти. Придобитите знания също работят, така че не се срамувайте.

8. Гъвкав график и фокус

Кариерата на блоговете е хамелеон поради липса на по-добра дума. Може да се превъплъти във всичко, което пожелаете, и можете да го вземете навсякъде по всяко време. Този тип гъвкавост е нещо, което не можете да намерите с друга работа или дори с повечето хобита.

Можете също така да превключвате предавки и да превръщате блога си в бизнес сравнително лесно. Например, можете да използвате блог, за да предлагате услуги, да изпращате повече трафик до основния си сайт, да популяризирате офлайн магазин, да споделяте мислите си и да правите почти всичко друго, за което се сетите. Блогът е ценен инструмент за онлайн, тъй като е толкова универсален.

На всичкото отгоре не е нужно да пишете непрекъснато или дори изобщо. Можете да изберете друг носител като видео, изображения, аудио, игри или да наемете други хора, които да пишат за вас, за да увеличите уебсайта и аудиторията си. Вашите опции наистина са безкрайни, когато става въпрос за изграждането на вашия блог.

9. Правете пари (колкото искате)

Правете пари с WordPress

Блогър съм под наем и не съм единственият. Това означава, че правя блог за прехрана, също като милион и още един блогър там. Ползата (точно като да си собствен шеф) е да отговаряш за собствения си доход. Вие контролирате вашите тарифи и графика си, така че вашите приходи са 100% под вашия контрол.

Някои хора са усъвършенствали формулата за блогове и печелят милиони. За да споменем някои добре известни блогъри, има Скот ДеЛонг (той, който ни доведе ViralNova), Пат Флин (Smart Passive Income), сред другите.

След като започнете блог, създавате добро съдържание и генерирате трафик, можете да осигурите приходи от уебсайта и марката си. Има много начини да печелите пари с WordPress чрез партньорски връзки, спонсорирани статии, реклами, Adsense и други. Бъдете креативни, направете проучвания и не забравяйте да следвате правилата (FTC, данъци и т.н.).

Когато се прави правилно, блоговете са една от най-доходоносните задачи в света. Плюс това печелите пари правейки това, което вече обичате.

10. Да се ​​върна

Не е нужно да бъдете Нелсън Мандела или Вангари Матаай, за да се борите за кауза, която ви интересува. Изключително лесно е да постигнете промени чрез вашия блог. Справяне с проблем и блогът ви позволява да общувате с единомишленици.

Трябва ли да сте Бил Гейтс или Биг Шон, за да започнете или подкрепите благотворителна организация? Отговорът е не. Вашият блог е мощен инструмент които можете да използвате, за да подкрепите всяка кауза. Напишете сърдечна статия за нещо, което наистина ви интересува, стартирайте уебсайт за краудфандинг, за да спечелите дарения за нула време или дори да дадете своето време и използвайте знанията, които сте придобили за блоговете, за да създадете уебсайт за кауза, която ви интересува.

Можете също така да се върнете на общността с вашия блог. Дайте на нови блогъри платформа, за да получат името си чрез публикуване на гости, да популяризирате предстоящи събития в WordPress, да споделяте свои собствени съвети за блогове и други. Има много начини да добавите стойност към общността на WordPress по нефинансови начини.

Сега ти…

Какво, по дяволите, чакаш? Защо не блогирате? Какво те задържа? И да смятаме, че списъкът ни тук не е изчерпателен; има безброй други неща, които можете да правите с блоговете.

Ако имате въпрос или предложение относно тази публикация или блоговете като цяло, моля, не се колебайте да коментирате по-долу. Наздраве!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map