Списък на WordPress Bucket: 30 неща, свързани с WordPress, преди да умрете

Списък на WordPress Bucket: 30 неща, свързани с WordPress, преди да умрете

Най-горе в списъка ми с кофи е посещението на Филипини, защото литър вино отива за 195 песо ($ 3 долара) и според Мат прилепите летят от хотелите на бял ден. На следващо място ще се изкачи в балон с горещ въздух. Какво има в списъка ви с кофи? Надявам се да имате по-добри предмети от вашите, отколкото аз. Също така, гледали ли сте Листът със задачите с участието на Морган Фрийман? Знаеш, че ще е добре, ако Морган е в него


Трепет е усещането, което получаваш, когато си спомниш един ден, със сигурност ще умреш. Но се надяваме този ден да не е в близко бъдеще, защото тук е окуражаващият списък от 30 неща, които можете да направите с WordPress, преди да ритате кофата. Уверявам ви, че нямаше друг начин да заобиколите тази толкова табу тема, но се радвам, че приключихме с това.

Сега към сочната част. Махнете списъка си с кофи (ако имате такъв) и добавете няколко от тези неща, които можете да направите с добър WordPress преди датата си с мрачната жътварка. Достатъчно сирена? Момче, тук е като да ходиш по яйчени черупки с всичко това да говориш – добре, ще спра. Нека танго приятелю, животът е твърде кратък.

Contents

1. Стартирайте блог на WordPress

Може би все още не сте готови да създадете WordPress сайт. Какво ще кажете за мъничък блог за тестване на водите? Можете да пишете на всяка тема под слънцето. Блогът е чудесен начин за проникване в потапящия свят на WordPress. Невероятно е и да покажете своите умения – нещо като портфолио. Можете дори да започнете с безплатен блог в WordPress.com и когато настъпи времето, преминете към самостоятелно хостван WordPress.

2. Създайте сайт за WordPress

Реално бързо. Ако нямате WordPress сайт, какво чакате? Никога не е имало по-добро време за изграждане на сайт с помощта на WordPress. Това вече не е само платформа за блогове – WordPress id за бизнес захранва огромен брой сайтове, включително световно известни марки. Бизнес без онлайн присъствие липсва на много възможности.

3. Публикувайте ежедневно за един месец

По-лесно казано, отколкото направено, публикуването на статия всеки ден във вашия WordPress блог за един месец не е лесна задача. Същото е много възможно. Просто ви трябва редакционен календар и време за писане. Всички се възхищаваме на блогове със свежо съдържание, така че започнете да пишете и продължавайте след месец. Това добавям към моя списък с кофи.

4. Създайте Вирусна WordPress публикация

Никога не знаеш, че публикацията ще стане вирусна, докато това не стане. Преминаването към вируса може да означава различни неща за различните хора, но в крайна сметка ще създадете нови източници на трафик за вашия уебсайт. Най-доброто е да се концентрирате върху осигуряването на възможно най-голяма стойност с вашите публикации и читателите с удоволствие ще споделят.

Публикувана във WordPress публикация имам около 4K акции във Facebook и това е толкова близо до вирусен пост, колкото някога съм получавал. Все още разработвам формулата за жизненост (и може би ще споделя резултатите в бъдеща публикация), защото, честно казано, нямам идея как е станало това.

5. Оптимизирайте скоростта на зареждане на страницата си в WordPress

Бавно зареждане на уебсайтове смрад. Постоянно обсебвам скоростта на сайтовете си, защото подобно нещо е чудесно за задържане на потребители и класиране в търсенето с Google. Трябва да направите нещо и за скоростите на натоварване, тъй като бързите сайтове се разклащат. Но не се притеснявайте, това ръководство за това как да ускорите WordPress ще ви даде много съвети как да оптимизирате уебсайта си.

6. Закарайте 1000 посетители на WordPress сайт за 2 седмици

Всички мечтаем да притежаваме уебсайтове, които привличат огромно следване. По-насоченият трафик означава повече възможности за вас. Но как, по дяволите, задвижвате повече читатели към вашия WordPress сайт? Всичко се свежда до страхотно съдържание, WordPress SEO и правилния вид промоция.

7. Създайте списък с имейли с WordPress

Невероятно лесно да се хакне, качването на хората да се регистрират в списъка ви с имейли трябва да е основен приоритет за вашия бизнес. И благодарение на имейлите за маркетинг по имейл за WordPress и орда от услуги на ваше разположение, дори не е необходимо да плащате монета, за да съставите списък с пощенски адреси.

8. Отговорете на билет за поддръжка във форумите на WordPress

Огромната общност зад WordPress е най-голямата сила на платформата и вие също можете да бъдете част от това. Как? Като просто предлагате помощ във форумите за поддръжка. Всеки ден потребителите публикуват всякакви въпроси на форумите на WordPress. Направете живота по-добър за някого там и дайте заем и опит.

9. Изпробвайте BETA версия на WordPress

Преди да се пусне някоя версия на WordPress, много работа преминава в процеса на тестване. Разбира се, това гарантира, че бъговете са хванати и отстранени много преди да се приземи новата версия. Най-добрата част е, че не е нужно да сте твърд сървър на WordPress, за да участвате в тестване на BETA версии.

10. Принос към WordPress Core

WordPress е проект с отворен код, който е възможен благодарение на приноса на разработчици по целия свят. Ако вашите умения за уеб разработка са нещо, за което да пишете вкъщи, WordPress ви дава шанс да промените света, един ред код наведнъж. WordPress се нуждае от всеки от нас, така че не се сдържайте – просто използвайте тяхното ръководство за допринася за ядрото на WordPress.

11. Създайте WordPress сайт безплатно

Ако вземете и вземете още малко, без да отстъпвате, вие просто сте егоист. Ако създавате уебсайтове за клиенти, вероятно вече печелите достатъчно пари, така че защо да не върнете обратно? Изградете безплатен сайт за WordPress за приятел, благотворителна организация или вашата местна църква / джамия / и т.н. Няма да убие, обещавам. Всъщност ще работи във ваша полза.

12. Набиране на средства с помощта на WordPress

Много блогъри са правили това много пъти преди. Потребителите на WordPress са много ентусиазирани и няма да кървите, за да съберете малко пари и краудфондове за каузите, които ви интересуват. В светлината на това бих искал да получа повече книги за деца в Африка, защото неграмотността тук е през покрива. Можете ли да дарите книга или две? Може би можем да изработим нещо.

13. Създайте курс за WordPress

Спомняте ли си това нещо, за което споменахме за стартирането на блог? Ако блогвате за известно време в която и да е област, получавате много знания и ставате експерт във вашата област. Много блогъри продължават да стават авторитетни фигури в своите ниши и след това създават курс за WordPress или електронна книга. Дайте го безплатно или такса – няма значение.

14. Присъединете се към общността на WordPress

Какъв по-добър начин да научите повече за платформата, отколкото да се мотаете с единомишленици? Има милиони и една WordPress общности в цялата мрежа, където можете да научите за най-новите събития, да се свържете с други потребители на WordPress и просто да бъдете страхотни – просто проверете Среща с WordPress страница, за да видите какво е близо до вас.

15. Посетете / организирайте WordCamp

Точно онзи ден мислех да организирам WordCamp в моя роден град, тъй като тук много хора не знаят за WordPress. Да, знам. Но моите хора дори не знаят (и няма да повярват), че можете да си изкарвате прехраната онлайн. И като страна имаме само едно събитие в WordCamp годишно.

Хората знаят ли за WordPress във вашия роден град? Може би по този начин променяте живота на хора, близки до вас. Ако не се притеснявате да организирате WordCamp, може би можете да присъствате на следващия във вашия град, град или държава.

16. Вземете WordPress Swag

Когато присъствате на следващото събитие в WordPress във вашия регион, вземете ръцете си за красива размяна на WordPress. Да, слагайте тази марка тениска на WordPress всеки ден в продължение на месец, ако трябва или получите татуировка на WordPress (постоянна или временна). Можете дори да направите свой собствен WP swag (здравей скулптори и фенове на 3D печат), така че небето е границата тук.

17. Вземете селфи с Мат Мълленвег

Мат Мълленвег е основател на WordPress. Той пътува много, за да посети WordCamps и срещи на върха по целия свят. Идва ли в град близо до теб? Посетете проклетото вече и помолете Мат да облече усмивка за вашия фотоапарат. Това може да бъде началото и на страхотен разговор.

18. Научете развитието на WordPress

Купете книги, курсове и четете блогове на WordPress. Научете нещо за WordPress всеки нов ден и ще се изненадате колко много знания можете да натрупате за кратък период. По-специално уменията за развитие на WordPress са изключително ценни в това време и ера.

19. Създайте WordPress тема

Една област, от която можете да направите своето въздействие е темите на WordPress. Има теми, които се продават като горещи торти и тъй като все повече хора се заемат с WordPress, има огромен потенциал да създадете бизнес около теми. Дори и да създадете безплатна тема на WordPress, която е страхотна, тя ще отвори врати към света на възможностите.

Ние споделяме нашите собствени безплатни теми за WordPress тук на WPExplorer, но вие също можете да изпращате вашите безплатни файлове на WordPress.org, както и други сайтове за безплатни файлове. Освен това има много страхотни пазари за премиум WordPress теми като Themeforest, Creative Market, Template Monster и други!

20. Създайте приставка за WordPress

Създаването на приставка за WordPress е друг начин да надградите любовта си към WordPress, при условие че знаете как да заобиколите кода. Плюс това има много уроци, които ви показват как точно да разширите невероятни плъгини като професионалистите. Нуждаете се от функция за вашия WordPress сайт? Създаването на приставка може да бъде просто вашият отговор. Кой знае, някой друг може да намери творението ви полезно.

21. Стартирайте WordPress Theme или Plugin Shop

Ако сте разработчик, създаващ теми и / или плъгини, може да искате сами да ги продавате. Защо не отворите магазин? Заслужава да се запознаете с теми и плъгини на WordPress и с помощта на няколко основни хора (или дори екип, ако решите) можете да стартирате свой собствен пазар, както Pippin направи с Easy Digital Downloads. Страстта е всичко в бизнеса.

22. Направете първите си 1000 долара

Независимо дали става дума за блог на WordPress, уеб дизайн, консултации, теми или нещо друго, можете да направите $ 1000 долара с WordPress, без да огъвате гърба си назад. Много предприемачи правят милиони с WordPress, така че просто продължавайте.

23. Печелете в WordPress SEO

Ако вече притежавате WordPress сайт или блог, няма ли да обичате да класирате добре за SEO ключовите си думи? Вълнуващо е да видите вашето съдържание да излезе на първата страница на Google. Плюс това означава повече трафик за вас, така че това е ситуация, която е печеливша. Това може да изглежда като предизвикателство, този SEO бизнес, но просто се захващайте за работа и всеки ден (с малко мазнина в лактите) можете да подобрите вашия WordPress SEO.

24. Прегледайте любимата си тема за WordPress

Област, която бих искала да покрия в бъдеще, преглеждането на WordPress теми (а има хиляди отгоре на хиляди) е чудесен начин да се върна на общността. Улеснявайте начинаещи и начинаещи потребители да намерят най-добрата тема на WordPress за своите нужди.

25. Блог за гости на главна публикация в WordPress

Не бива да гостувате в блога само за лична изгода, т.е. получаване на връзки. Блогът на гости е чудесен начин да обучите и да достигнете до вашата аудитория, където и да се намират. Представянето на популярност в популярен блог на WordPress ви дава нужната експозиция. Той също укрепва вашата марка и поддържа водещите резултати, така че не се концентрирайте само върху блога си.

26. Следвайте известни WordPress експерти

За да надградите горния елемент за WordPress общностите, можете да останете пред кривата, като следвате експертите по WordPress в социалните медии. Обикновено тези хора споделят най-новите новини, съвети и много съвети, които ще ви бъдат полезни всеки ден.

27. Украсете работното си пространство с любимата си тема WordPress

Коя е любимата ви тема на WordPress? Имам много любими, но това съм само аз. Имам нещо за определен нюанс на червения цвят, така че работното ми пространство има нелепо количество червени тонове. Съпругата ми смята, че съм луда, но имах нужда от работното си пространство, за да отразя следващия си сайт, базиран на WordPress – който съдържа много червени и златни нюанси.

Може би можете, дори и да е цяла седмица, да украсите офиса си, за да отразявате любимата си тема на WordPress – или още по-добре – вашия WordPress сайт.

28. Направете WordPress приятел

Срещам повече хора, работещи с WordPress, отколкото аз офлайн. Знам, че вероятно мислите, че този пич има несъществуващ социален живот. Е, прекарвам по-голямата част от времето си онлайн в писане, проучване и занимание с това и онова. Въпреки че не съм точно това, което бихте нарекли истински глупак, създадох толкова много приятели онлайн благодарение на WordPress. Срещнах се с някои от тях лично, но все още се работи.

29. Станете експерт в WordPress

Бъдете човекът или момичето, с което хората отиват, когато имат нужда от експерт по WordPress. Всичко, което трябва да направите, е да се потопите точно в тази минута и да направите каквото и да е с WordPress. По какъвто и да е начин, продължавайте да научавате повече за вертикалата, която изберете. Бъдете блогове, развитие, производителност, миграция – станете експерт в една WordPress област. Наградите са невероятни.

30. Споделете тази публикация в WordPress!

Споделянето е грижовно, така че, моля, не четете само тази публикация и не я оставяйте както обикновено. Направете нещо различно поне веднъж и споделете тази публикация с приятели и семейство. Никога не знаеш кой трябва да види това вдъхновяващо парче, ако и аз така мога да кажа. Може би можем да направим това вирусен пост и да поговорим за него в онзи бъдещ пост, за който споменах по-рано.

Заключителни бележки

Наистина, не напускайте, без да натиснете този бутон за споделяне. Това е най-малкото, което можете да направите с WordPress �� Но това е само списък от 30 неща, които можете да направите с WordPress – има толкова много повече! Какви други неща правиш с WordPress?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map