Ръководство за да станете уважаван WordPress Professional

Професионалистите печелят най-много пари, имат най-голямо влияние и като цяло го имат добро. Те също така се представят добре, когато са изправени пред предизвикателства, тъй като са квалифицирани и следователно по-уверени в своите възможности. Те са creme de la creme и всички (четете клиенти) искат частица от своята страховитост. Плюсовете го правят голям и в резултат на това завистта на милионите, които не правят намаление. С всички тези хубави неща, готови за предприемане, защо никой не би искал да стане човек, който работи в своята област на опит?


WordPress отвори много пътища за непрекъснато нарастващата си общност. Чрез демократизиране на уеб публикуването платформата ви предлага шанс да станете уважаван професионалист, независимо дали сте писател (или блогър), консултант, представител на поддръжката, дизайнер или разработчик, само за да посочите няколко.

При условие, че сте готови да положите усилия и да се научите, да станете уважаван професионалист в WordPress е постижимо и най-вероятно няма да отнеме у-д-д-д-ARS на практика и повторение, колкото мнозина бихте повярвали. Е, не можем да забравим мястото на практикуване и повторение при уплътняването или консолидирането на придобитите знания, но ако поставите мнението си за това, превръщайки се в уважаван WordPress pro няма да отнеме толкова дълго време.

Не е нужно да сте Алберт Айнщайн; ако можете да разберете това ръководство и имате искрица страст към WordPress, добре е да продължите. Забравете за минутки академичните си признания и подобни неща. Всичко това и още повече ще разкрием в днешния пост. Насладете се до самия край и нека направим от вас уважаван WordPress професионалист! Дълго въведение, а? Е, допустимо е от време на време да се отклонявате от нормата, нещо, което може да искате да имате предвид, когато работите усилено, за да станете топ експерт по WordPress.

Първо, кратък урок по история …

Студент

… това разкрива, че нямате нужда от години, за да спечелите ивиците си и да станете експерт по WordPress. Запознах се и се влюбих в WordPress преди години, ако можете да се обадите преди 2008 г. :). Следобедът беше светъл и ясен, докато слънчевите лъчи пробиха през ясно небе на Найроби. Тя (WordPress) беше красива и дойде с привидно неограничени възможности дори тогава.

Опитах го (защото „нея“ би звучало нелегално в този контекст) на a .wordpress.com поддомен и веднага беше закачен след инсталирането на тема и публикуването на първата ми публикация. някога. Имах неизследвани мечти за уеб разработка и публикуване и не можах да намеря WordPress в по-добро време. О, носталгията.

Бързо напред шест (6) години …

WordPress овластява няколко от моите самостоятелно хоствани WordPress сайтове, включително няколко, живеещи в поддомейни. Освен това инсталирах WordPress локално (на моя компютър), за да мога да играя с него, когато и да е. Размишлявам с теми на WordPress, плъгини, добавки и няколко други неща и споделям наученото. Без значение какво казвам или колко протестирам, има няколко приятни хора, които все още настояват да ме наричат ​​експерт по WordPress. Винаги мисля, че те са твърде мили, тъй като аз съм в процес на работа.

Шест (6) години и все още не се работи? Какво не ни казвате?? Ами … участвах в WordPress повече през последните дванадесет (12) месеца, отколкото в предишните пет години. Между вас и мен мисля, че участието ми в WordPress през последната година е точно това, което хората, които скандират „WordPress Expert“, са в моя чест по улиците на Найроби и извън него. Очевидно, просто се шегувам за скандирането, но трябва да видите усмивката на лицето ми, сякаш бих искала това да се случи ��

Явната суета в горното изявление е шокираща, но поуката, която трябва да научите, е, че можете да спечелите ивици и да се издигнете до най-желания статус на WordPress PRO за по-малко от две (2) години. Практиката ме отведе от напълно новак до „Ей, кажете ми, вие сте експертът по WordPress“ за период от около петнадесет (15) месеца. Все още съм на това.

Докато пътувате да станете уважаван професионалист в WordPress, не забравяйте, че WordPress се ръководи от философия, или по-скоро духът на сътрудничество, а не конкуренцията. Това може да звучи противоречиво, ако искате да станете уважаван професионалист в WordPress, за да превърнете таблиците на пазара на труда. Е, конкурентоспособността във всеки аспект от живота винаги ще бъде там – няма никъде. Искам да кажа, че ще счупи точно нула (0) кости в тялото ви, за да се върне на общността на WordPress. Не гледайте само да се обогатите по паричната тангента, тестото в крайна сметка ще дойде. Станете уважаван професионалист в WordPress, за да помогнете първо на други потребители на WordPress. Достатъчно чит чат, нека да видим как можете да станете уважаван професионалист в WordPress!

Как да станете уважаван WordPress професионалист

Индийска бизнесдама с лаптоп

Нямате търпение да станете професионалист на WordPress? Този раздел е посветен на вас. Съставих огромен списък с най-добрите съвети, които бих могъл да намеря, за да ви помогна да прескочите Hte от начинаещ до професионалист.

Станете запален потребител на WordPress

Не видяхте ли това, а? Как ставаш професионалист на нещо, което никога не си използвал? Знаете ли само колко можете да научите за даден продукт, който го опитвате? Съжаляваме, че спукахте балона си, но не можете да станете професионалист на WordPress (уважаван) само като четете; трябва да участвате – трябва да използвате платформата и да проучите нейните огромни възможности.

Най-лесният начин да овладеете WordPress е да се гмуркате направо. Не гледайте от кулоарите, много по-забавно е да се включите. Инсталирайте WordPress и инвестирайте време в научаването на работата на платформата. Тествайте няколко теми и приставки на WordPress и продължете напред.

Пуснете блог (на всичко, което наистина е) и се опитайте да преживеете WordPress от гледна точка на потребителя. Толкова е лесен за използване, WordPress, че ще се изненадате колко бързо научите въжетата. Независимо дали пишете, проектирате, разработвате или помагате на други хора, намерете начин да използвате WordPress. След като можете да помогнете на следващия човек да заобиколи WordPress, е време да насочите усилията си към специалност.

специализират

Без значение какво правиш или на кого се молиш, никога не можеш да станеш най-добрият във всичко. По човешки начин е невъзможно да се „скачат всички сделки“. Това ви оставя с един друг доходоносен вариант: специализация. Ако имате умение да пишете, но не можете да кодирате, за да спасите живота си, ще станете наистина добър професионален блогър на WordPress. Много професионални блогъри (например Том Евър) създадоха кариери около блоговете и WordPress. Том уважаван ли е WordPress професионалист? Обзалагате се, че е той. Огромна част от работата ми по блоговете е съставена от проекти, свързани с WordPress. Обичам ли го? Обзалагате се, че го правя. Извикайте на AJ Clarke, Kyla и всички вас за страхотна подкрепа.

Ако сте разработчик, можете да преминете към тематизиране на WordPress, което включва разработването на всичко между теми и рамки. Ако сте кодов наркоман, можете да развиете бек-енд, да се занимавате с теми и плъгини и да погледнете под капака на WordPress. Пробването на много специалности едновременно е неправилно ръководено и означава само овладяване на нито един, което води до неудовлетвореност по линията. Това не означава, че трябва да забравите страстите си, за да станете уважаван професионалист в WordPress. Не. Винаги можете първо да овладеете една специалност и да преминете към следващата.

Аз съм greenhorn, не притежавам умения за дизайн / разработка и не мога да започна бизнес с моите несъществуващи умения в блоговете? Това означава ли, че съм обречена? Има ли надежда, че някога мога да стана уважаван професионалист в WordPress? Отговорът на горния самоубиващ се въпрос е озвучителен да! Очевидно, ако искате да изградите кариера, проектираща / разработвайки за WordPress, ще трябва да научите езици за програмиране като HTML, CSS, JavaScript и PHP. Също така ще искате да научите няколко неща за MySQL бази данни. За да изградите кариера като топ блогър на WordPress, ще трябва да научите изкуството на блоговете и SEO сред другите теми за онлайн маркетинга. В края на краищата никой не се ражда като знае; всички живеем и се учим по пътя. Като цяло, трябва да се специализирате, защото:

 • Вие ще станете уважаван професионалист в WordPress по-бързо, като концентрирате усилията си върху една специалност
 • Тя трудно носи научени умения в мозъка ви
 • Това, че е Джак на всички сделки, ще причини повече вреда, отколкото полза по отношение на понижената производителност и по-тънкото банково салдо
 • Можете да станете водещ разработчик на WordPress и все още да блогвате за нещата, които научавате
 • Можете да станете топ блогър на WordPress и все още да помагате на другите във форумите за поддръжка
 • И така нататък

Станете най-доброто, което можете да бъдете в специалност и лунна светлина в други специалитети, както желаете. Накарах клиенти да се свързват с мен относно развитието на WordPress чрез моя сайт за блог портфолио. Можех да помогна, но моите умения за развитие на WordPress бяха още в ранна детска възраст. Следвайте страстите си, когато се специализирате, защото определено не искате да се затваряте в кариера, която не обичате особено с WordPress, предлагащ толкова много пълноценни възможности. Специализацията също ще ви помогне да спестите много време, което ни води до следващата ни точка.

Управление на времето

управление на времето

Независимо дали държите на 9 до 5 или на свободна практика, трябва да сте сигурни във времето. Това е рядък ресурс и колкото по-добре го управлявате, толкова по-продуктивен ще станете като професионалист. Най-добрите WordPress професионалисти (и други уважавани професионалисти като цяло) са отговорни за своето време. Времето е пари, върви всекидневната поговорка и ако загубите секундите в живота си, трябва също така да инструктирате банката да извърши обратно жилището си.

Да станеш уважаван професионалист в WordPress включва учене, а обучението отнема време и трябва да създадеш време в графика си. След като спечелите ивиците си, клиентите ще обичат новите ви цветове, което означава, че вашата чиния ще бъде пълна почти през цялото време. Ако времето ви избяга, ще пропуснете очакванията на клиентите си. Това е лошо за вашата репутация, както и за салдото ви в банката. Изберете правилните клиенти (тези, които уважават вашето време) и планирайте времето си около живота си и ще сте наред.

Също така ще трябва да отделите време за почивки и релакс. Цялата работа и никаква игра прави Джак скучно момче да си спомня? Не искате да сте скучен професионалист в WordPress сега? Създайте време за упражнения, семейни задължения и самостоятелна рефлексия.

Работете здраво, играйте усилено. – Wiz K.

Образовайте себе си

Насърчава ви да четете това ръководство, защото това означава, че сте се насочили в правилната посока, що се отнася до това да станете уважаван професионалист в WordPress. Това настрана, образованието си е конвенционалният начин за придобиване на професионални умения. Не сте уверени в кодирането, блоговете си или дори комуникативните си умения? Време е да научим Не е нужно дори да излизате от къщата си, можете да научите всичко, което искате за WordPress онлайн. Търсене в Google е чудесно място за начало, но ето няколко ресурса, за да започнете:

Образовайте другите

Спомняте ли си какво казахме за философията, водеща WordPress? Помогни на другите. Образованието на другите все още помага. В същото време най-добрият начин да научите нещо е да научите другите. С други думи, когато преподавате на другите това, което научавате, вие:

 • Увеличете собствените си умения
 • Придобийте допълнителни умения чрез взаимодействие
 • Вземете повече клиенти
 • По същество се връщат към общността на WordPress
 • Изградете влияние
 • Автоматично печелете заглавието на WordPress Expert

Стартирайте блог и споделете какво научите за WordPress със света. Джон или Джейн Доу някъде по света ще намерят вашия блог и ако съветите ви са полезни, вие ще сте на път да станете звезда на WordPress. Хаха. Погледнете те, мислейки, че всичко става толкова лесно :).

Споделете съвети, практически указания и уроци в своя блог и протегнете ръка във форумите за поддръжка. По принцип колкото повече хора помагате, толкова по-достоверни ставате като професионалист в WordPress. Обучавайте и помагайте на другите. Тя се нарича плащане напред и е ефективно. Между другото, дори можете да получите работа от форуми за поддръжка, така че да, продължете да обучавате и да помагате на други потребители. Повече сила за теб!

Свържете се с други WordPress професионалисти

WordCamp приятели

Въпреки че можете да изградите печеливш WordPress бизнес, без никога да се включвате в общността на WordPress, има толкова много, които можете да спечелите от формирането взаимно удовлетворяващи взаимоотношения с други професионалисти в WordPress. Например, можете да разширите вашите социални кръгове и знания, да създадете екип (или мрежа) от съмишленици и квалифицирани специалисти, да научите нови неща при срещите с WordPress, да помогнете да изложите повече хора от вашата непосредствена общност на WordPress и т.н..

Срещите с WordPress се организират по целия свят на различни дати. Цената на присъствието обикновено е ниска и огромен процент от парите за билети отиват за доставки и освежаване така или иначе. Поръчка на WordCamp Централен график за да видите кога някой може да се случва близо до вас. Посетете местни срещи и ако няма такива, не се колебайте да се присъедините към други ентусиасти на WordPress във вашата общност и да разгледате света на WordPress от вкъщи.

Ако сте срамежлив тип или предпочитате да гледате последната вноска от Игри на тронове за да присъствате на събитие в мрежа, можете да използвате силата на социалните мрежи като Twitter, Facebook и LinkedIn, само за да спомена няколко. Предимствата на работата в мрежа или онлайн или офлайн са доста очевидни и биха могли да ви осигурят необходимото гориво за постигане на вашите професионални цели.

В крайна сметка никой човек не е остров. Всички имаме нужда от система за поддръжка и още повече, ако сте уважаван професионалист в WordPress с нужди, които могат да ви изтласкат от вашата зона на комфорт. Като професионалист се нуждаете от мрежа (или мрежи) от други специалисти, за да си сътрудничите по проекти, идеи за мозъчна атака и като цяло да осигурите професионална и морална подкрепа.

Идентифицирайте и компенсирайте слабостите си …

… чрез засилване на вашите силни страни. Страхът и слабостта пречат на всички видове развитие, било то професионално, лично или друго. Вашите слабости както като човек, така и като професионалист най-вероятно ще забавят преминаването ви към пълноценна професионалистка в WordPress. Вашата слабост може да бъде всичко. Може би не сте рано осиновител (или просто не приемате възникващите тенденции, само защото обичате да поддържате нещата традиционни). Може би се справяте зле като работите с екипи. Може би това, може би това – просто идентифицирайте какви са вашите професионални слабости и ги елиминирайте.

Как? Подсилвайки силните си страни, вие отказвате слабите си възможности да ви свалят. Например, ако не можете да работите с екип, защото сте по-подходящи за ръководни роли, трябва да помислите да ръководите свой собствен екип, вместо да се опитвате да се поберат. Ако не можете да пълзите от леглото преди 11 часа, насрочете важни срещи следобед. , Нощна сова ли си? Не казвам, че това е слабост. Просто искам да разберете, че само вие можете да знаете силните и слабите си страни. Определете слабостите и подсилете силните си страни. Мислиш ли. Et cetera et cetera.

Страх. Как да преодолеете страха и да станете уважавания професионалист в WordPress, за когото трябваше да бъдете? Усещате страха, но въпреки това предприемете действия. Можете да изберете да играете безопасно и да останете посредствени или да излезете от зоната си на комфорт и да вземете това, което заслужавате. Страхът не е истински, всичко е в главата ви. Страхувате се, че няма да можете да се справите с повишените отговорности на най-добрите професионалисти в WordPress? Страх е там. Все още не сте уверени в уменията си? Това е слабост точно там.

Практика (и още малко)

кодово практика

Практиката прави перфектни, практиката прави постоянни. Колкото повече практикувате нещо, толкова по-добре ставате в него. Това е начинът, по който нашите мозъци (и тела) са естествено свързани. Вземете за пример културисти. Професионалните културисти държат на това. Те тренират редовно и в резултат имат страхотни бицепси, абс и всичко. Тези, които не се занимават сериозно с бодибилдинг, не се връщат на фитнес след известно време или могат да тренират само когато са „в настроение“. В резултат на това те не постигат резултата, постигнат от професионалистите. Тези, които сериозно се занимаваха с изграждането на мускулна маса, но по-късно отказаха практиката поради една или друга причина загубиха мускулната си маса (атрофии) или нараснаха.

По същия начин искате да продължите да практикувате. Вие сте дизайнер на WordPress? Дизайн и дизайн още малко. Netwrok (както споменахме преди) с други дизайнери на Dribbble. Вие сте разработчик на WordPress, практиката и повторението са от ключово значение за усъвършенстването на вашите умения. Поръчайте няколко безплатни теми или Хранилища на Github да се учи от над кодери. WordPress блогър? Същото важи – продължете блоговете и продължавайте – практиката ще ви направи по-добри.

Уважаван професионалист в WordPress има опит, който идва през часове и часове практика. Преди няколко години прочетох някъде, че са нужни около 10 000 часа практика, за да се овладее една търговия. Не знам дали това е вярно или чисто балонче, но разбирате.

Всеотдайност и постоянство изминават дълъг път

Като започнеш от дъното, звучи лесно и забавно, когато го пуснеш в песен, Дрейк, но за съжаление, това не е обикновено. Като се започне от дъното е наистина като се започне от дъното, от там долу, и това е стръмна задача нагоре, за която много не са подготвени. Скачането от печеленето на $ 20 на $ 200 на час отнема малко планиране, отдаденост и издръжливост.

Трябва да разберете, че ще има предизвикателства по пътя и дни, които никога не изглежда да свършват. Може да срещнете клиенти, които ви карат да поставите под въпрос вашите методологии и дори собствената си здравина. Това е пътят на света, съжалявам. В същото време нищо, което си струва да имаме (или да станете в нашия случай), никога не става лесно. Трябва да се потите за това. Трябва да работиш здраво (или умно, едно и също нещо) и да упорстваш. Трябва да се посветиш изцяло на избрания от теб път и никога да не спираш, дори когато променяш пътеки. Да станеш уважаван професионалист в WordPress отнема време и усилия. Може също да се наложи да инвестирате пари (в себе си) в процеса. Всички тези неща означават жертва по един или друг начин и изискват издръжливост.

Станете страхотен човек

Палци нагоре!

Приемете приятна личност, ако нямате такава. Приятното поведение е дълъг път, ако искате да станете уважаван WordPress професионалист. Може ли да мислите защо? В крайна сметка ще искате клиентите да ви наемат за всички усилия и време, които отделите за изграждане на вашите професионални умения.

Въпреки че вашите професионални умения могат да говорят много за вашите възможности, клиентът ще ви изпусне незабавно, ако личността ви е гадна. Хората искат да работят с хора, на които им е приятно да бъдат наоколо. Никога няма да станете уважавания професионалист в WordPress, който желаете, ако негативността ви може да се усети на две планети. И така, как ставате страхотни?

 • Станете страхотен комуникатор – развийте своите комуникационни умения със силен акцент върху уменията за слушане
 • Отговорете на имейла навреме
 • Вливайте честност в транзакциите си – не бъдете измама
 • Бъдете приятелски настроени, но настойчиви
 • Бъди полезен
 • Покажете склонността да предлагате решения, а не да създавате проблеми
 • Развийте позитивно отношение чрез позитивна мисъл и заобикаляйки се с положително влияние

Знайте нуждите на клиента си

Да станете уважаван професионалист в WordPress не е дестинация, а пътуване, което никога няма да приключи, докато WordPress продължава да расте (WordPress 4.0 „Benny“ току-що отпадна по-рано този месец, което ви дава много нови функции на WordPress, за да научите повече).

Въпреки че вашите подобрени умения и участие в общността ще ви спечелят клиенти, важно е да научите как да задържите клиентите. Как поддържате клиентите си? Вие разбирате техните нужди. тогава ще се погрижите за тези нужди извън очакванията на клиента. След това го правите още шестдесет (60) дни. Клиентът ще бъде доволен и ще си легне, знаейки, че има професионалист в екипа си.

Не гледайте какво получавате от връзката (по-лесно казано, отколкото направено). Просто се концентрирайте върху осигуряването на стойност над очакванията на клиента. Искате ли хората да повярват, че си заслужавате солта си като професионалист в WordPress? Не отправяйте претенции, доказвайте уменията си. Задоволяването на нуждите и надвишаването на очакванията е тайната.

Заредете по-високи цени

пари на препил

Няма да повярвате в това, но знаехте ли, че възприятието на даден човек може всъщност да повлияе на вземането на решения? Уважаемите специалисти в WordPress таксуват големи пари за своите услуги. Видът на ставките, които повечето фрийлансъри биха считали за прекомерни. Те продължават да получават големите клиенти, дори след като увеличават тарифите си. Клиент, който не е имал „достатъчно“ да ви плати, може да се освободи десет пъти повече за най-добрите WordPress професионалисти в съседство. Какво става тук? Защо клиентите бягат, когато цитирате вашите “невероятно конкурентни” цени? възприятие.

Благодарение на възприемането, това, което е на висока цена, се счита за по-висока стойност от по-евтините му алтернативи. Докато изграждате своите умения, без съмнение ще искате да начислите тарифи, съизмерими с вашите способности. Никога не подценявайте и не презареждайте. Бъдете уверени в способностите си, знайте каква е вашата стойност и искайте таксата си. Само не забравяйте, че високо намалените цени всъщност могат да накарат клиента да бяга в другата посока. Професионалистите не играят евтино.

Всичко е в това да бъдеш щастлив

Ако сте доволни от това, което правите, издигането до професионален статус ще бъде само въпрос на време.

Благословен е човекът, който изпълнява усърдно задълженията си в знак на благодарност, защото от потта му ще излязат наградите от труда, които ще се ползват от децата на неговите деца. – Стари Максим

Ако сте доволни от избраната от вас специалност, това ще се покаже чрез работата ви. Това нещо, наречено страст, играе огромна роля в това. Нито дума повече.

Дръжте огъня да гори

Всички бяхме създадени (или еволюирали) по различен начин. Всеки от нас е дарен с различни способности. Може би сте по-бърз ученик от Джон Доу. Може да ви отнеме една година, за да започнете да виждате резултати, но на Джон Доу може да са необходими две или дори три години, за да реализирате същите резултати. Всички сме различни. Важното е, че никога не спирайте да се учите, независимо колко „професионално“ се чувствате „в червата си“. Ученето никога не спира. Период.

Добре, нека да резюмираме. Ето нашите съвети, за да станете уважаван професионалист в WordPress:

 • Станете запален потребител на WordPress
 • специализират
 • Образовайте се
 • Обучавайте и помагайте на другите
 • Свържете се с други професионалисти
 • Идентифицирайте и компенсирайте слабостите си
 • Практикувайте и практикувайте още малко
 • Отдадеността и издръжливостта вървят дълъг път
 • Станете страхотни
 • Знайте нуждите на клиента си и надхвърлете очакванията
 • Зареждайте по-високи тарифи
 • Дръжте огъня да гори

Повече ресурси за това да станете респектиращ WordPress Professional

Наистина искаме да станете експерт по WordPress, какъвто искате да бъдете, защото имаме тази представа, светът би бил по-добро място с повече професионалисти. За да помогнем в това, ние събрахме следните допълнителни ресурси за ваше удоволствие:

За вас …

„Пътят е дълъг, пътеката е стръмна, а тръните са навсякъде…“, но да станеш уважаван професионалист в WordPress е постижим подвиг. Чувствате ли, че оставихме нещо решаващо? Моля, не се колебайте да споделите в полето за коментар по-долу!

PS: Желаем ви успех във всичките ви начинания ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map