Рециклирайте стари публикации в блога, за да стимулирате трафика

Привлечете повече трафик към вашия WordPress блог чрез рециклиране на стари публикации

Погледнете уебсайта си и помислете колко блог публикации са достъпни за лесен достъп до началната страница. Сигурен съм, че можете да видите може би четири или пет, а може би дори до десет или няколко повече, но след като публикациите в блога ви напуснат началната страница, те стават подобни на връзка, преместваща се към втората страница с резултати в Google: безполезно.


Сега с публикации в блогове все още можете да спечелите трафик с органични резултати от търсенето и от тези хора, които сканират през уебсайта ви, за да проверят архивите си, така че не всичко е загубено. Въпреки това, веднъж годишно или две минава покрай вас, имате огромно хранилище от публикации в блога на WordPress, които рядко виждат светлината на деня. Това е проблем, защото вече сте вложили в работата или сте платили на други писатели, за да създадете съдържанието. Защо не можете да използвате повторно публикациите, за да ангажирате читателите си или да печелите пари? Нека да разгледаме как можете да използвате повторно старите си публикации в WordPress.

1. Рециркулирайте ги чрез социалните медии

Ако имате уебсайт, вероятно имате някои акаунти в социалните медии, нали? Нещото в социалните медии е, че е пълна болка да се управлява. Ето защо толкова много компании наемат напълно отделен човек или екип, който да управлява цялата работа.

Защо да не използвате старото си съдържание в блога, като го поставите в акаунта си в социалните медии? Вероятно е да имате различни хора, които следят всяка платформа, и хората оценяват, че виждат нещо, което може да са пропуснали преди две или три години.

MIssinglettr

Информация и изтегляне

Нашият най-добър избор за автоматизиране на социалното ви споделяне е Missinglettr. Тази мощна услуга е лесен начин за създаване и управление на вашия план за социален маркетинг. Missinglettr автоматично генерира публикации в социалните медии, за да споделяте вашето съдържание през цялата година. Всичко, което трябва да направите, е да одобрите кампанията. Плюс това, той създава съдържателен календар, който можете да използвате, за да следите какво е планирано.

Съживяване на стари публикации - Автоматично публикуване в социалните медии

Друга фантастична опция е приставката Revive Old Post, която хваща всичките ви по-стари публикации и ги туитва автоматично. Плъгинът ви позволява да премахвате някои страници и публикации от цикъла, но това е чудесен начин да поддържате своя Twitter активен, докато излагате експозиция на старите си публикации в блога.

Прегледайте старите публикации и вземете снимките, които да споделите в Pinterest. Вижте колко хора са готови да закачат вашите статии и да тестват дали можете да създадете привлекателни снимки, които убеждават повече хора да споделят. Можете също да споделите старите си връзки за почти всеки акаунт в социалните медии, за да помогнете да изградите вашата платформа и да използвате повторно съдържание. Например, може да се замислите да вземете изображение на предишните си офиси и да го споделите във Facebook за смешен поглед в миналото.

2. Вземете своя имейл бюлетин

Когато стартирате бюлетин, имате много инструменти, които да ви помогнат, като MailChimp и Aweber. Ако в момента не създавате имейл списък на уебсайта си, започнете сега. Това е един изпитан и истински метод за поддържане на хората около уебсайта ви и връщане към тях, за да четат и купуват повече.

MailChimp

За съжаление не винаги е лесно да се мисли за оригинално съдържание на бюлетини, така че защо да не използвате нещата, които сте създавали в миналото? Старите ви публикации са идеални за създаване на бюлетини, тъй като вече сте поставили качествена работа и знаете, че това е свързано с вашата читателска публикация.

3. Компилирайте всичко в електронна книга

Друг хубав начин да използвате отново старите си публикации в блога е да компилирате всичко и да създадете електронна книга. Това е интересен начин да спечелите малко пари от своя блог и да посегнете към неизползвани общности като в Amazon.

Когато някой посещава уебсайта Ви, той не винаги има ясен път откъде да започне и къде да тръгне, след като започне. Тъй като сте разработили по-голямата част от съдържанието на уебсайта си, вие трябва да можете да компилирате всички статии в последователна последователност, с преходи и допълнителна информация, за да го превърнете в солидна книга.

Публикуване на Xpress

След като съставите вашата книга, можете да създадете корица, да наемете редактор и след това да я продадете на собствения си уебсайт с MyBookTable плъгин. По този начин читателската ви аудитория е запозната с книгите и те могат да я споделят с други хора. Можете дори да останете честни с читателите си и просто да им кажете, че това е компилация на целия ви сайт, с допълнителни елементи, които улесняват четенето.

Някои може да не се интересуват от това, но други ще намерят това удобно, тъй като няма да се налага да разглеждат целия ви сайт. Това е особено добре за новодошлите, които са заплашени от вашия уебсайт. Да не говорим, че можете просто да раздадете книгата безплатно в замяна на имейл адреси. Това е чудесен начин да съставите списъка си и да задържите хората за в бъдеще.

4. Създайте инфографика или видео въз основа на констатациите

Има голям шанс някои от публикациите в блога ви в миналото да са били уроци и инструкции, които да водят хората през определен технически процес или дори да им показват нещо като градинарство в градска среда. Постовете в блогове са чудесни за комуникация почти за всяка идея, но някои хора харесват идеята да консумират информацията си чрез други формати.

Например, на старата си работа слушах само радиостанции и подкасти, защото трябваше да седя по телефона за разговори по продажбите през целия ден. Не можех да се концентрирам върху четене на статия и видео би било твърде вредно, ако шефът ми минаваше. Освен това е малко по-лесно за другите да усвояват информация с различни носители. Например, ако мога да избирам между видео и публикация в блог, винаги бих избрал хубаво визуално видео, което да ме води по пътя.

WordPress-инфографика

Вземете старите си публикации в блога и ги превърнете в прясно съдържание, като промените типа мултимедия. Има много плъгини за визуализация на данни, които да улеснят това. Ако имате урок за публикация в блога за това как да завържете обувките си, създайте видео с домакин на дете, така че децата да могат да се свързват. Разработете екранна снимка за това „как да изградите урок за блогове“ и направете инфографика от тази обширна статия за изследване, която направихте за соята.

5. Създайте пълен курс за продажба

Понякога хората не искат да използват вашия уебсайт, за да навигират и да намерят всичко, което трябва да знаят по дадена тема. Уебсайтовете са страхотни, но когато започнете да създавате блог и да доставяте редовно съдържание, всичко започва да се затрупва малко. Накратко, не е толкова организиран, колкото добре опакован клас, който хората могат да изтеглят и поставят на компютъра си или да записват във файл.

Има много онлайн платформи за продажба на вашите собствени класове (Udemy, LearnDash и т.н.), но можете да използвате и WordPress. Има много страхотни LMS плъгини, които можете да използвате за управление на вашата собствена класна система на вашия уебсайт, като използвате текущата си тема. Или можете да инвестирате в някоя от тези най-върхови теми за управление на WordPress.

EDUMA Тема за обучение WordPress

Темата на WordPress за управление на обучението EDUMA има всичко необходимо за изграждане и продажба на курсове онлайн. Тази тема интегрира BuddyPress, bbPress и WooCommerce, за да ви даде много гъвкавост при изграждането на вашата онлайн образователна общност. Плюс темата е съвместима с Elementor или Visual Composer – така че можете да създадете всяка страница или подредба, която искате да покажете по-добре вашите курсове.

академия-степенно-тема

Темата на WordPress за управление на академичната система за обучение е друга чудесна опция. С персонализирани типове публикации за курсове и уроци, както и пълна интеграция с WooCommerce, лесно е да добавяте съдържание и да продавате класове самостоятелно. Уникална, но полезна функция е възможността да издавате сертификати след завършване на курса, така че вашите потребители да имат доказателство, че са завършили курса ви.

умни, а разбира се, темата

Друга тема за проверка е темата WordPress за управление на умения за умен курс. Тази тема има изчистен и минимален дизайн, който е просто идеален за продажба на вашите онлайн класове. Независимо коя тема, плъгин или платформа сте избрали, създаването на собствен клас (и) ви дава шанс да използвате повторно съдържание и можете да създадете общност с класа, който идва от него.


Това е, за да научите как да използвате отново старото си съдържание в WordPress. Опциите винаги са безкрайни и е доста готино, защото знаете, че старото ви съдържание отговаря на вашите стандарти за качество. Понякога може да се наложи да промените съдържанието, ако трябва да премахнете навременна информация или да поправите грешка, която сте пропуснали в миналото. Независимо от това, най-голямата колекция от информация обикновено седи точно в архивите на блога ви, така че направете малко копаене, за да улесните процеса на създаване на съдържание малко по-лесно.

Споделете мислите си в секцията за коментари, ако имате въпроси относно най-добрите начини за повторно използване на вашите WordPress публикации. Имате ли други предложения как да вземете някое старо съдържание и да го превърнете в нещо полезно?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map