Различни начини за интегриране на социалните медии с WordPress

Да станете твърде зависими от търсачките за трафика никога не е добра идея – една актуализация на алгоритъма би могла потенциално да намали наводненията от трафик. Като се има предвид това, възползването от други източници на трафик, по-специално социалните медии, е важна част от защитата на дългосрочния успех на вашия уебсайт: наличието на силно социално следване и силно споделяне на съдържание ви позволява да насочвате собствения си трафик към вашия сайт. С други думи, ако вашият уебсайт прави преживеете спад в СЕРП, въздействието няма да бъде катастрофално.


Сега съм готов да се обзаложа, че повечето от вас вече са инсталирали бутони за социално споделяне на вашия уебсайт, нали? Това обаче не е единственият начин да направите уебсайта си по-социален. Днес искам да ви представя седем плъгини за социални медии WordPress. Всяка приставка добавя малко по-различна функция към вашия уебсайт, като ви помага наистина да извлечете максимума от социалните медии.

Безплатни WordPress приставки за социални медии

Social_Media_Feather

Перото на социалните медии е безплатен плъгин за бутони за социално споделяне. Плъгинът ви позволява да добавяте стилен набор от бутони за социално споделяне към вашия уебсайт – можете също да добавите социални медии последвам бутони – които позволяват на посетителите да споделят съдържанието ви с приятели в техния социален канал по избор.

Плъгинът поддържа всички основни социални мрежи: Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, reddit, Pinterest и tumblr. Получавате чист, модерен набор от бутони, които можете да поставите преди или след всеки пост. Можете също да поставите следващите бутони навсякъде на вашия сайт, като използвате специална джаджа.

Въпреки силния акцент върху стила, плъгинът е невероятно лек. Social Media Feather не използва никакъв Javascript, което означава, че е супер бърз за зареждане! На разположение са редица премиум разширения, включително допълнителни икони, и готин на вид черно-бяло ефект.

Social Share & Locker Pro Premium WordPress Plugin

Social_Share_and_Locker_Pro

Social Share & Locker Pro е фантастична премиум приставка за две в едно, достъпна за $ 14 от CodeCanyon. За парите си получавате както страхотни бутони за социално споделяне, така и функционалност за социални шкафчета.

Social_Share_and_Locker_Pro_Screenshot

Най-важните 20 канала за социални медии се поддържат от приставката и бутоните ви за споделяне могат да бъдат поставени навсякъде на страницата ви – отгоре, отдолу, отляво или отдясно. Те могат да бъдат фиксирани в абсолютен позиция или плаващо, така че да се появяват на екрана по всяко време. Можете също да поставите бутоните за споделяне директно във вашето съдържание, като използвате прост кратък код.

Бутоните се зареждат бързо и се предлагат в десет различни кожи. Всяка кожа изглежда чиста и стилна и се предлага избор между показване на социалното лого и пълното име – можете да видите много скинове тук. Можете също да изберете да показвате броячи до бутоните си.

Най-хубавото на този плъгин е допълнителната функция за социално заключване. Това ви позволява да заключите своето първокласно съдържание, което посетител може да прегледа само след споделяне на съдържанието в Twitter или Facebook.

NextScripts: Социална мрежа Auto плакат Безплатен WordPress Plugin

NextScripts

Друг впечатляващ безплатен плъгин, the Автоматичен плакат в социалната мрежа прави точно това, което пише на тенекията: изпраща съдържанието ви във всяка конфигурирана социална мрежа веднага щом натиснете „публикуване“.

Всички знаем, че редовното публикуване на вашите статии в социалните медии е чудесен начин за привличане на трафик към вашия уебсайт и този плъгин ще ви спести значителни количества време с това: вече няма да се налага да добавяте всяка публикация ръчно към всеки социален канал, който използвате , Можете също така да добавите повече от един акаунт за всяка социална мрежа, което улеснява интегрирането на лични и бизнес акаунти едновременно.

Плъгинът поддържа 27 различни социални мрежи в момента – очевидно всички основни от тях са включени в този списък. Можете също да конфигурирате приставката, за да добавяте маркери / категории на статия към социалните публикации като хештагове, което улеснява търсенето на съдържанието ви.

Pinterest Автоматичен ПИН премиум WordPress плъгин

Pinterest_Automatic_Pin

Ако изображенията са важна характеристика на вашия уебсайт, без съмнение вече сте активни в Pinterest. Наличен на цена от 15 долара, Pinterest Automatic Pin WordPress плъгинът може значително да подобри колко бързо и ефективно можете да качвате вашите изображения. Плъгинът безпроблемно се синхронизира с вашия Pinterest акаунт, който след това ви позволява бързо да фиксирате неограничен брой изображения. Той също така извлича дъските, които следвате, което може да ви помогне да изберете къде искате да публикувате вашите изображения.

Докато създавате публикация, Автоматичният пин автоматично открива всички изображения, които след това се публикуват директно в Pinterest, когато публикацията е публикувана – ако насрочите публикацията си за публикуване на по-късна дата, вашите изображения ще бъдат прикрепени само когато публикацията стартира на живо. Също така имате възможност да премахнете избора на изображенията, които не искате да публикувате. Ще видите нов метабокс отдясно на текстовия редактор, който ви позволява да изберете дъската, за да прикачите изображенията си от падащ списък.

Освен това можете да се върнете и да закачите изображения от вече публикувани публикации. Просто прегледайте съществуващите си публикации, като кликнете върху Всички публикации от таблото за управление на WordPress, след това изберете новата налична опция за групови действия: Закачете ги. За да избегнете проблеми с масовото качване, плъгинът може да залита пиновете ви, което означава, че само една снимка се фиксира в минута.

SocialFans отзивчив социален Counter Premium WordPress Plugin

SocialFans

SocialFans е фантастичен премиум плъгин, който ви позволява да добавяте визуално зашеметяващи бутони за социални последствия към вашия уебсайт, като ви позволява да изграждате своите фенове, последователи и абонати. Той поддържа внушителни 30+ социални мрежи и може да бъде изтеглен за $ 16 от CodeCanyon. Има няколко различни кожи, които можете да избирате за бутоните си, включително цветни, светли, тъмни и прозрачни. Налични са и редица анимации за преход и анимации за щракване за всяка кожа.

Снимка на социалните фенове

Бутоните са отзивчиви и ще се поберат във всяка област на джаджа. Можете да избирате между показване на бутоните в списък със списък или в готино изглеждащо, затворено, пъзел оформление. И двете изглеждат страхотно. Плъгинът също предлага възможност за показване на брояч за вашите социални последвания, показващ или цифри за всички времена, или брой последователи за определен период от време, в зависимост от предпочитанията ви.

Twitter Widgets Безплатен Plugin за WordPress

TwitterWidget

Въпреки че технически не е плъгин, интегрирането на джаджа в Twitter е чудесен начин да добавите различен социален елемент към уебсайта си. Twitter джаджа ви позволява да добавяте жива емисия от Twitter към страничната лента на уебсайта си. Можете да изберете да показвате свои собствени публикации и разговори или да показвате всички публикации, съдържащи определен хештег (за предпочитане ваш собствен хештег). Това е чудесно за показване на посетителите как взаимодействате с феновете си или предавате какво мисли света на социалните медии за вашия уебсайт – ако обратната връзка е положителна, това е наистина страхотно социално доказателство! Посетителите могат да взаимодействат с вас по-лесно, като кликнат върху връзката в джаджата.

Добавянето на джаджа е супер бързо: просто се насочете към настройките на вашия акаунт в Twitter и изберете джаджа. Оттам ще можете да си поиграете с настройките и редица опции за персонализиране, преди да генерирате код, който да поставите в HTML джаджа на вашия WordPress сайт.

CoSchedule Безплатен WordPress Plugin

CoSchedule

CoSchedule е преди всичко редакционен календар „всичко в едно“, но също така предлага някои впечатляващи функции на социалните медии. Цената на услугата е 10 долара на месец, но можете да получите 14-дневна безплатна пробна версия.

CoSchedule ви позволява да синхронизирате произволен брой акаунти в социалните медии във всички основни мрежи. След това ви позволява да създавате и планирате съобщения от метабокс, разположен директно под текстовия редактор на WordPress – това означава, че можете да пишете своите публикации в социалните медии както вие блогвате. Можете да планирате публикациите си спрямо това, когато публикацията ви е публикувана, например два, четири и шест часа след публикуването. Ако промените датата на публикуването си, свързаните социални публикации автоматично ще се прехвърлят с нея.

Плъгинът също създава впечатляващ календар за плъзгане и пускане, който съдържа цялото ви планирано съдържание и планирани социални постове. Това ви позволява да визуализирате всеки аспект от вашия график на блога, което ви позволява да видите кои дни са леки за съдържанието, а това може да ви помогне да създадете по-последователен график за публикуване и социална информация.

Заключителни мисли

С нарастването на значението на социалните медии се увеличава и броят на социалните WordPress приставки. Това може да направи невероятно трудно да се намери подходящ плъгин за вашия уебсайт, с всички различни плъгини, от които да избирате.

Тази статия има за цел да ви запознае с редица различни плъгини за социални медии – всеки предлага различна функция – да ви помогне да извлечете максимума от каналите за социални медии. Можете също да проверите нашата публикация за 20 от най-добрите приставки за социални медии за WordPress, за да видите още безплатни и премиум опции за добавяне на социални връзки към вашия сайт.  Ако знаете за страхотна приставка за социални медии, която не е включена в този списък, уведомете ни за това в секцията за коментари по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map