Опростете вашето онлайн присъствие с WordPress: Хостинг

WordPress хостинг
 1. 1. В момента четете: Опростете вашето онлайн присъствие с WordPress: Хостинг
 2. 2. Опростете вашето онлайн присъствие с WordPress: теми, приставки, продукти и услуги
 3. 3. Опростете вашето онлайн присъствие с WordPress: Създаване на вашия бизнес
 4. 4. Опростете вашето онлайн присъствие с WordPress: Брандиране и маркетинг

Тази публикация е част от поредица Опростете вашето онлайн присъствие. Ще ви преведем през стъпките за създаване на полезен уебсайт за себе си или вашия бизнес с помощта на WordPress. В тази статия ще говорим за полагането на основата на вашия бизнес, базиран в WordPress, и за избора на WordPress хостинг компания въз основа на вашите индивидуални нужди.


Най-лесният начин да се поставите на дигиталната карта с помощта на WordPress е да се регистрирате за акаунт в WordPress.com. Но най-лесният не означава непременно най-добрия начин, тъй като собственият уебсайт ви дава много предимства в сравнение с безплатната алтернатива на WordPress.com. Със свой собствен хостван сайт можете:

 • Внедрете всяка премия WordPress тема
 • Извършвайте модификации на място, като използвате детски теми
 • Разширете функционалността с всеки плъгин
 • И вие контролирате съдържанието и стойността на сайта си

WordPress се превърна в платформа, която може да задоволи много нужди; от прости уебсайтове за блогове до големи марки. С толкова мощен ресурс на уебсайт под ръка, какво ви спира да започнете?

Опростяване на вашето онлайн присъствие

Опростяването е да знаете какво искате да бъде вашето лично или бизнес присъствие онлайн и как да го изтеглите, като използвате оптималния маршрут, съсредоточавайки се върху важните неща, докато носите възможно най-малко баласт в процеса. Не е задължително да ви е необходим товарен превоз, ако пътувате леко или не искате да харчите твърде много пари.

Опростяване на вашето онлайн присъствие

Всяко онлайн присъствие започва с хостинг компания. В крайна сметка се нуждаете от хостинг, за да стартирате свой собствен хостван уебсайт. Има тонове от тях, всички твърдят, че са евтини и висококачествени. Тези два пъти не вървят ръка за ръка, така че ще се съсредоточим върху някои от достъпните решения за хостинг на WordPress, които лесно трябва да задоволят вашите настоящи и бъдещи нужди.

Хостингът е основата на вашето онлайн присъствие, което трябва да вземете на сериозно. Повечето хостинг компании ви позволяват да променяте планове или да правите това автоматично, след като надхвърлите лимита на плана. Трябва предварително да се информирате за тяхната мащабируемост и поддръжката на WordPress, така че да не оставяте място за изненади.

Какви са изискванията за изпълнение на WordPress

За да стартирате най-новата версия на WordPress (v4.0), вашият хост просто трябва да поддържа само няколко неща, изброени по-долу. Ако не можете да намерите информацията на уебсайта на компанията, не забравяйте да изпратите въпрос за предварителна покупка до вашата хостинг компания по избор, като попитате в поддръжката на вашия план:

 • PHP 5.2.4
 • MySQL 5.0

Ако предпочитаната от вас хостинг компания работи на Apache сървъри и Linux, можете да попитате дали тя поддържа mod_rewrite, което ще ви предостави допълнителен достъп за по-голяма сигурност на уебсайта ви. Имайте предвид, че WordPress управляваните хостинг решения не предлагат тази функция, защото те се грижат за това за вас (което е много по-лесно, особено ако сте нови в изграждането / работата на уебсайт).

WordPress хостинг планове

Избор на хостинг план

Преди да изберете хостинг компания, знайте, че най-често срещаните планове, които домакините предоставят, включват:

 • Споделен хостинг
 • Виртуален частен сървър или VPS
 • Специален хостинг на сървър
 • WordPress управляван хостинг

Ако се отнасяте сериозно към присъствието си онлайн, не бих обмислил безплатни решения за хостинг, защото „няма такова нещо като безплатен обяд“. Използвайте една от платените услуги за хостинг, дори ако цената е символична, все пак ще получите основна поддръжка, която ще е необходима, повярвайте ми.

Споделен хостинг на WordPress

Един от по-популярните планове за стартиращи и блогъри, споделеният хостинг на WordPress винаги е достъпен. Ако искате да започнете онлайн присъствието си и не искате да отделяте много ресурси, това е начинът да отидете. Ще споделяте сървъра, на който е хостван уебсайтът, с други уебсайтове. Цените за споделен хостинг са за масите, а плановете започват от $ 3 до $ 10 на месец. Ако искате да стартирате първия си уебсайт WordPress, тогава споделеният хостинг е добра опция. Препоръчвам ви да опитате споделената хостинг услуга на BlueHost, която е един от предпочитаните решения на WordPress.org, когато става въпрос за хостинг компании.

Има два основни недостатъка на споделените хостинг услуги: съмнителни проблеми със сигурността и зареждането на сървъра. И двата проблема се дължат на други уебсайтове, с които ще споделяте пространството си. Не можете да знаете дали те са сигурни или очаквате скоро голям трафик. WordPress е сигурна платформа, но споделянето на четка за зъби никога не е добра практика, поне поне що се отнася до безопасността. Освен BlueHost, други добри доставчици за споделен хостинг са BlueHost и HostMonster.

WordPress VPS (виртуален частен сървър) хостинг

VPS е съкращението за Virtual Private Server. VPS ви дава достъп до физически сървър, разделен на множество виртуални. Ако сте бизнес, ориентиран към WordPress и имате много клиенти, трябва да използвате VPS. По този начин създавате нов контролен панел за всеки свой клиент и те действат като няколко физически отделни компютъра. VPS хостингът може да бъде скъп, но за това, което получавате, е много достъпен. Ако планирате да управлявате тематичен магазин, очаквайте много трафик или поддържате много от уебсайтовете на клиента си, VPS е чудесен избор.

Един недостатък на VPS хостинга е, че трябва да имате знания за работещите сървъри. Някои хостове предлагат управляван VPS хостинг за тези по-слабо технологични администратори, но търсите по-голям от 20-1000 + долара. Най-добрите VPS хостинг компании за управление на вашите WordPress уебсайтове са Media Temple или BlueHost.

WordPress управляван хостинг

Този хостинг план ще ви позволи да се съсредоточите върху това, което правите най-добре: създаване на съдържание, промоция, писане, продажба и изграждане на вашата марка. Без да се притеснявате за техниките, ще бъдете най-продуктивни. Това е най-добрият подарък, който можете да си подарите – няма нужда да инсталирате приставки за кеш, да настройвате модули за изпълнение или да се притеснявате за сигурността. С WordPress управлявания хостинг обикновено идва страхотна поддръжка, ако някога се нуждаете от това.

Най-добрите WordPress хостинг доставчици

Някои от най-добрите WordPress управлявани хостинг компании са WPEngine, BlueHost, GoDaddy и MediaTemple. Доставчик, който работи изключително с WordPress, е SiteGround. Ценообразуването варира от 30 до 100 долара на месец.

Специален хостинг на сървър

Най-добрият подарък, който можете да закупите за вашия нов уебсайт WordPress, се увива в кутия с надпис – Специализиран сървър. Вашият сайт ще заема един цял сървър. Ще контролирате каква операционна система работи сървъра, неговия хардуер и ще имате пълен достъп до него. Това е излишък за всеки, който няма огромно количество трафик.

Специализиран хостинг на сървър е предназначен за много големи компании, които не искат престой поради сървърни претоварвания или нарушения на сигурността. Плановете започват от $ 100 и отиват до 2000 $ месечно на MediaTemple за премиум функции, като root достъп, избор на операционна система, най-новия хардуер и др. Можете също така да получите персонализиран Enterprise план от WPEngine, който включва специален сървър, така че ще получите ползите за управлявания хостинг на WordPress със сървър, който е изцяло ваш. Откъм достъпна страна бихте могли да преминете и през BlueHost, за да поддържате бюджета си под контрол.

заключение

Опростяването на вашето онлайн присъствие чрез фокусиране върху най-важните неща ще ви спести много време в дългосрочен план. Чрез създаването на стабилна, сигурна и бърза среда за вашето онлайн присъствие, вие поставяте солидни основи, на които вашата марка може да расте на всичко отгоре.

HostGator и BlueHost са чудесни за споделен хостинг, но също така и големи домейни, които не са задължително изградени върху WordPress. Плановете за Media Temple започват с малко по-висока цена, но със сигурност ще получите невероятна поддръжка на клиенти. Ако изобщо не искате да мислите за хостинг и сте готови да платите малко повече, хостингът от SiteGround и WPEngine са и страхотен избор.

Първата част от опростяването е да разберете кое хостинг решение работи най-добре за вас; посещаване на най-важното и разрастване на вашия бизнес (и необходимите ресурси), след като почувствате нуждата, но не и преди. В следващата част ще говорим за намирането на тези перфектни WordPress продукти, теми и плъгини, които ще ви помогнат да стартирате онлайн присъствието си с много малко поддръжка и разсейване, така че бъдете в течение.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map