Опростете вашето онлайн присъствие с WordPress: Създаване на вашия бизнес

 1. 1. Опростете вашето онлайн присъствие с WordPress: Хостинг
 2. 2. Опростете вашето онлайн присъствие с WordPress: теми, приставки, продукти и услуги
 3. 3. В момента четете: Опростете вашето онлайн присъствие с WordPress: Създаване на вашия бизнес
 4. 4. Опростете вашето онлайн присъствие с WordPress: Брандиране и маркетинг

Създаването на всякакъв вид онлайн бизнес изисква задълбочена подготовка и план за осъществимост. Ако искате да започнете бизнес, трябва да установите някои цели:


 • Краткосрочни (създайте продукти и услуги, спечелете повече трафик, повече клиенти и регистрации чрез маркетинг и брандиране)
 • Дългосрочно (постигане на устойчив бизнес модел чрез показване на експертен опит и установяване на връзки)

Бързостта към съобразяване с новите тенденции представлява едно от най-важните бизнес умения в наши дни. Винаги е било важно да останем пред конкуренцията, но днес това е по-очевидно от всякога, най-вече поради бързите промени в света на ИТ. Виртуалният свят изпреварва бизнес трона от реални материални бизнеси. И едва ли има по-добър начин за стартиране на вашето онлайн бизнес посещение от стартирането на собствен бизнес в WordPress.

Писане на блог

Един бизнес в WordPress може да се занимава със създаване на нови плъгини, теми, персонализирани дизайнерски решения или предоставяне на поддръжка, но може да се отнася и за стартиране на собствен блог, който би използвал WordPress като основна тема и ще помогне на другите да се възползват максимално от него.

Ако искате да напишете надежден и богат на информация блог, винаги се придържайте към това, което знаете най-добре. Най-добре е блогът и вашият бизнес да са свързани и свързани с вашия уебсайт. Понякога виждам блог, който е в поддомейн, което е добре, но не използва същата марка като уебсайта.

Когато мислите за бизнес, винаги оставайте надежден източник. Посетителите и читателите ще обърнат повече внимание на блога на учителя, написан от учител, отколкото от някой друг. Така че, трябва да напишете колкото се може повече за опита си от първа ръка. Историите на други хора могат да бъдат вмъкнати като връзки и тези хора могат да се свържат с вас по-късно. Без значение как светът ще се промени, истинските истории от реалния живот и практиката винаги ще бъдат най-споделени.

Ето защо оригиналното и знаещо съдържание в блога е по-важно от всичко останало. Много по-лесно и по-добре е да пишете за собствените си преживявания, отколкото да пишете на „горещи“ теми, за които малко знаете. Ще опознаете хората, които искрено се интересуват от това, което сте страстни и това се равнява на по-целенасочена аудитория.

Да станеш професионалист в WordPress означава, че трябва да се специализираш в това, което си страстен и постоянно да обучаваш себе си и другите.

Лично докосване

персонализиране-WordPress-тема

Всеки успешен блогър и собственик на бизнес знае, че техните клиенти или аудитория оценяват, когато се разкрият. По този начин вие показвате на публиката си, че сте искрени и откровени с тях. Хората ще обърнат повече внимание на вашето мнение и реминисценции, ако го маркирате с личен печат.

Във всеки вид бизнес има хора, които го правят само защото на хоризонта няма нищо по-добро и тогава, има и други, които наистина се радват на работата си и винаги се опитват да подобрят уменията си.

Използването на WordPress за писане за вашия бизнес ще има далеч по-добри ефекти и ще му се насладите много повече, ако принадлежите към последния. Точно като, когато отидете на концерт и почувствате дали групата има хитростта и усети какво изпълняват или просто го правят по рутинен начин, публиката ще усети вашите вибрации. Ако сте истински и прозрачни в работата си, ще ви предоставите повече подкрепа и обратна връзка от хората, които посещават вашия блог или използват вашите WordPress инструменти.

В допълнение към добавянето на вашата личност към вашия блог, трябва да го покажете чрез своя блог дизайн. Има много страхотни инструменти, които можете да използвате, за да персонализирате темата си в WordPress и да направите вашия сайт WordPress отличен. Това е лесен начин да изградите марката и бизнеса си без много усилия.

Красотата на споделянето

Въпреки че в корпоративния свят хората все още управляват състезанието с плъхове, светът на Интернет често пише различна история. Не само поради популярността на социалните медии, ключовата дума на Интернет днес е споделянето. Хиляди уебсайтове и блогове раздават информация и знания. Интернет наистина запали глобална революция, що се отнася до културата за споделяне на информация.

Хората качват самостоятелно направени безплатни уроци за изучаване на различни езици, повишаване на компютърните умения и правенето на много други неща. Така че, когато пишете за или за вашия бизнес в WordPress, споделете някои от успешните си стратегии, които са работили добре за вас и вашия бизнес.

От другата страна, не се колебайте да съобщите на аудиторията си и за някои провали или грешки. Това ще им помогне в бъдещата им работа и вие също ще спечелите тяхното доверие. Свързвайки се с различни хора и техните блогове, вие също ще научите нещо от техните победи и поражения. В допълнение към това, ако сте имали скорошни оценки, поставете връзки към онези събития или уебсайтове, където работата ви е публикувана или оценена.

Цялата идея, която стои зад съществуването на услуги като WordPress, е обвързването на хората за създаване на огромна общност, която ще споделя техните мисли и умения, като в същото време продължава да се учи един от друг.

Същност на комуникацията

Вече споменахме за умението в бизнес смисъл. Много от нас са опитвали различни неща и са осъзнали, че трябва да вървим изцяло след нещо друго. Когато говорим за контекста на интернет комуникацията, тя може да бъде подобрена по много начини, но същността на добрата комуникация се крие в индивида.

Може да ви е трудно в началото да създавате съдържание и да участвате в конструктивни дискусии, но вие ще научите толкова много за себе си и вашия WordPress бизнес, като го направите. Това е като да говорите с приятел, става по-лесно да видите правилния път, след като споделите притесненията си с другите.

Опитайте колкото се може повече форми за създаване на съдържание:

 • Писмено (текст, практически указания, промоционални и критични, форуми на WordPress.org)
 • Визуални (инфографика, видео уроци, бели дъски)

Фината комуникация означава готовността да отговорите на вашите читатели или потребители на вашите продукти и услуги. Ако сте направили тема за WordPress и получавате обратна връзка от потребителите, трябва да сте там за тях, за да им помогнете да решат евентуални проблеми или винаги да им благодарите за похвала или критика. Използвайте социалните медии, за да популяризирате своята работа и напредък във вашата ниша, но не очаквайте чудо от Facebook или Twitter. Те са точно като огън – добри слуги, но лоши господари. Оставете ги да работят за вас, а не обратното. Тук можете да намерите инструментите за увеличаване на ангажиментите на вашия уебсайт WordPress.

Отидете да създадете вашия онлайн бизнес

бизнесдама с лаптоп в офис

WordPress е чудесен за опростяване на вашия онлайн бизнес. Ако искате да напишете за това как вашите продукти и услуги са полезни за хората, тогава определено трябва да имате страхотен блог с реални истории и казуси. Основните черти, които трябва да има вашият WordPress бизнес са:

 • Увереност и авторитет чрез показване на вашия опит чрез страхотни продукти, услуги и блог
 • Да бъдете приятелски настроени и искрени в общуването с вашите клиенти и посетители
 • Оказване на своевременна подкрепа

Създаването на често задавани въпроси и документация въз основа на отзивите на вашите потребители е друг чудесен начин да получите повече съдържание и да улесните живота им (и вашия). За инструменти, които могат да ви помогнат да установите вашия бизнес в WordPress, можете да се обърнете към блога на WPExplorer и да намерите всичко, което може да ви е необходимо.

Бъдете отворени за нови идеи и ще видите, че като слушате клиентите си, ще направите бизнеса си по-добро място за всички.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map