Невероятни източници за увеличаване на трафика за вашия блог на WordPress

5 невероятни източници за увеличаване на трафика за вашия WordPress блог

Виждайки, че вече сте тук, залагаме на всички наши пари, които ще се съгласите, когато кажем: получаването на най-добрите източници за увеличаване на трафика за вашия уеб сайт не е лесна задача. И все пак се нуждаете от трафик, за да стартирате бизнеса си. На някои им трябва малко, на други повече. Вие, вие искате колкото се може повече целенасочен трафик, а вие го искате сега.


Ако търсите най-добрите източници на трафик за уебсайта си в WordPress, имаме страхотна признание. Направихме се в неизвестното, търсейки само пет, но огромният брой източници на трафик, които открихме, остави устата ни широко агапе.

Поради тази много вълнуваща причина, в този момент вземаме изпълнителното решение да ви предложим колкото се може повече източници на трафик за вашия WordPress блог, колкото е възможно! Така че вместо да получите само няколко, получавате дузина невероятни източници на трафик, които искате да знаете. Ако това ви звучи като вид сделка, предприемете моряк, това е вашият голям ден!

Как да получите повече трафик към вашия блог

1. Създайте страхотно съдържание

Ето сделката: Хората търсят съдържание, поради което има трафик за начало. Soooo … най-добре е да имаш съдържание, не мислиш ли? Качеството надвишава обема всеки ден, затова казваме съдържанието е цар. Преди да помислите за генериране на трафик за вашия блог, трябва да имате добро качество и насочено съдържание.

Независимо дали ще се свържете, консултирате или продадете нещо, разумно е само хубаво съдържание да захранва вашия уебсайт. Как иначе ще впечатлите умовете на вашите перспективи? Смесете нещата също малко, защото мултимедията е страхотна за ангажиране. Използвайте изображения, инфографика, видеоклипове, диаграми – дайте име!

Ако не следвате, току-що казахме …

Съдържанието е чудесно за ангажиране

… и SEO също! Мултимедийно съдържание означава, че потребителите прекарват повече време на вашия сайт, което означава повече ангажираност за вас. Той също така показва, че роботите на Google за търсене търсят, че вашият уебсайт си струва солта, тъй като потребителите не напускат веднага. Просто създайте това, което смятате за първокласно съдържание, но го раздайте безплатно.

Знаете ли какво се случва след това? Те (Google) ви възнаграждават с по-добри резултати от SEO, което означава повече трафик за вашия уебсайт WordPress. Нека разгледаме няколко тактики на съдържанието, които вие – по свой уникален начин – оставяте да лежите твърде дълго.

2. Поддържайте целевата си аудитория в ума

Колко пъти ще ви помолим да пишете за хора, а не за търсачки? А? Кажи ми, колко пъти? Ако пишете с целевата си аудитория в ума, ще създадете съдържание, което резонира с тях. По-важното е, че ще създадете съдържание, което интересува целевия ви пазар.

Нямате нужда от ракетен учен, който да ви покаже как общуването с вашата целева аудитория е чудесно за генериране на трафик и в крайна сметка за преобразувания. Докато създавате вашето съдържание, помислете за идеалните си клиенти и идентифицирайте техните уникални нужди; техните уникални интереси. Отговорете на тези нужди чрез съдържанието си и вашите стоки ще се продават автоматично.

3. Публикувайте редовно

Ако можете да публикувате двадесет статии на ден, добре и добре. Пускате веднъж седмично? Ами и добре. Може би предпочитате един пост месечно пред всичко останало. Кой трябва да поставя под въпрос вашия график? Докато продължавате да публикувате, всичко е добре.

Търсачките ще ви харесат, тъй като имате най-новото съдържание за каквото и да е необходимо от търсещия. Вашите читатели също ще ви обичат. Най-доброто е да създавате вечнозелено съдържание, което винаги изглежда свежо. Освен актуализиране на стари публикации, създайте нови статии, за да поддържате активността бурна.

Можете да използвате редакционен календар или аутсорсинг. Използвал съм избрани RSS емисии, за да поддържам активност в моя блог. Кой знаеше, че можете да генерирате трафик с WP RSS плъгин за агрегиране? Един лесен начин да продължите нещата е да създадете „Как да зададете“ или публикации от серия като:

 • Ръководство за начинаещи за WordPress SEO
 • Урок за WordPress: Как да създадете WordPress тема от HTML

4. Направете съдържанието си лесно за споделяне

Използването на призив за действия, подтикващи читателите ви да споделят полезни битове информация от вашите публикации, има положително въздействие върху социалните ви дялове, следователно и генерирането на трафик. Има много плъгини такива По-добре щракнете, за да щракнете което прави всичко това твърде лесно.

Съчетайте това с някои бутони за социално споделяне и имате своя златен гъска. Ако на читателите ви е трудно да ви споделят съдържание, вие пропускате огромна възможност за трафик. Още повече, когато има безброй приставки за социални медии, за WordPress да ви помогне.

5. Връзка към вътрешно съдържание

Подобряването на откриването на съдържание на сайта увеличава времето, което потребителите прекарват на вашия сайт и помага на търсачките да индексират повече от съдържанието ви. Освен това води до остатъчен трафик всеки път, когато читател споделя всяко свързано съдържание.

Връзка към други свързани публикации на вашия сайт, за да подобрите видимостта на тези публикации. Можете да отидете крачка напред и да използвате динамично съдържание. Това просто означава да използвате плъгин / джаджа за показване на свързани публикации, най-споделени публикации, най-нови публикации, най-коментирани публикации и т.н..

6. Създайте подаръци

Въпреки милиони години еволюция, учените не могат да се обвиват около случващото се с ума всеки път, когато видим или чуем термина „безплатно“. Това е лудост, като се има предвид, че повечето от нас ще направят почти всичко, за да получат безплатни неща.

Което е точно защо съдържанието, проектирано като подаръци, да се извисява по криле като орли. Виждал съм разработчици на теми, партньори и блогъри на WordPress, които използват подаръци, за да привличат огромни количества трафик не само към своите уебсайтове, но и в профили в социалните медии и т.н..

Ако искате да го опитате, помислете дали да раздадете най-популярния си или горещ продукт във вашата ниша. От всички източници, генериращи трафик на съдържание, подаръците показват истинско обещание. Получавате възвръщаемостта на инвестициите си почти веднага, плюс това можете да използвате изящни инструменти като RaffleCopter сред други плъгини за раздаване.

7. Piggyback on Trends

Виждали ли сте някога професионални сърфисти да карат вълни, сякаш беше магия? Те винаги чакат голямата вълна и след като я имат, я карат великолепно до брега. Това се нарича верижното карам сърф. В противен случай щяха да гребят до брега, което съсипва спорта.

По подобен начин, винаги бъдете внимателни за актуалните новини (известни също като вирусни новини) и тенденциите във вашата ниша. Тенденциите регистрират огромни обеми в резултатите от търсачките и можете да коригирате съдържанието си, за да се възползвате от това. Можете да следите тенденциите като използвате Google Тенденции сред другите инструменти.

8. Тествайте съдържанието си

Ако сте били на него за известно време, трябва да сте установили следния модел с маркетинг на статии. Има публикации, които сякаш привличат цялата Вселена към вашия уебсайт, и има публикации, които изчезват в забвение, за да не бъдат открити отново.

Важно е да анализирате съдържанието си, за да знаете какво работи и кое не. Спомняте ли си публикацията, която публикувахте известно време назад, която доведе до много отзиви от потребителите? Какво направи? Добавихте ли изображение? Инфографика ли беше? Отдаване може би? С тази информация можете да създавате само съдържание, което е в резонанс с вашите хора.

A / B split тест трябва да бъде ваш приятел в това отношение. Можеш тествайте различни заглавия освен всичко друго да се сложи пръст върху нещата, които работят. Ето кратка история. По мое време съм се спрял на шепа работни блогове. След милиони неуспешни опити имаше пробив.

Така че сравних терена, който работи спрямо другите, които не работеха, и ето! – там намерих спасителната си благодат. Доста отварачка за очи беше. Днес, ако искам да изпратя терен, съм сигурен, че 90% от перспективите ще отговорят. Това е лудост какво може да направи един малък тест за сравнение за вашия бизнес.

9. Достигнете до индустриални влияния

Можете да дадете на съдържанието си заслужен тласък, като се обърнете към индустриални влиятели, които от своя страна споделят вашето съдържание с техните общности. Ако се интересувате от популярна тема, опитайте се да се свържете с експерти във вашата област и попитайте за обратна връзка.

Първо, тези, които се интересуват, ще посетят вашия сайт и ако съдържанието ви е толкова невероятно, колкото твърдите, вие сте длъжни да увеличите трафика на блога си чрез споделяне. Можете дори изрично да помолите тези влиятелни лица да споделят вашето съдържание, тактика, която е работила много пъти преди.

Просто не спазвайте и не заяждайте никого. Не, не искаш да вървиш по този маршрут, защото никой не го харесва. Комплиментите ще омекотят най-трудните сърца, затова поръсете няколко от своите имейли за допълнителен ритник. Ей вие, уебсайтът ви е поминък, нали? Само имайте предвид, че някои хора няма да се свържат с вас и това е добре.

10. Източници на трафик на социални медии

Точно до Google (добре, почти) по отношение на генерирането на трафик са социалните медии. Например във Facebook, можете да достигнете до високо определена аудитория евтино (ако не безплатно). Започнете с профилите в социалните медии, ако вече не сме споменавали това.

Създайте ангажирана общност в тези профили и винаги, когато сте готови, не се колебайте да изпробвате Facebook Ads само за $ 3 на ден. Освен това, влезте в навика да „общувате“ с това кой е кой от вашата индустрия.

Какво означава това дори?

Това означава, коментирайте най-горните страници във вашата индустрия и коментирайте първо. Уверете се, че вашият коментар е ценен или поне забавен, но уместен за разглежданата тема. По този начин получавате много експозиция и ако имате подходяща (не спам) връзка, това означава повече очни топки за вашия уебсайт.

Не се срамувайте, посетете тези сайтове за социални медии и направете това, което би направил нормален потребител (не маркетинг). Включете се смислено в разговори, които ви вълнуват и просто се забавляват. Facebook, Quora, Reddit, Google+, Twitter, Pinterest и популярните сайтове за споделяне на изображения сред другите са добри места за начало.

Имайте предвид, че някои от тези мрежи за социални медии ви предлагат шанса да рекламирате бизнеса си. Обикновено услугата е сравнително евтина, но доста ефективна, като се има предвид, че тези сайтове привличат много трафик. Знаете ли, че Facebook има над милиард потребители? Сега знаеш.

11. Блог за гости

Безспорно един от най-добрите източници на трафик на ваше разположение, гостуването на блогове ви позволява да изградите своя марка, да увеличите авторитета и да изпратите високо насочен трафик обратно към вашия уебсайт. Чудесно е и в изграждането на връзки.

Всеки път, когато гостувате блог, не го правете само за връзката. Мислете за това като продължение на вашия собствен блог. Бихте ли публикували непостоянно съдържание в собствения си блог? Не мисля така. Създавайте невероятно съдържание и подхождайте към големи уебсайтове във вашата ниша.

Никога няма да ви изчерпат възможностите за блогове за гости, което означава, че никога няма да ви свърши целенасочен трафик, за да запазите храната на масата си и да се облечете на гърба си. Използва се Onibalusi от Write в таксата блог на гости да стартира онлайн бизнес, който много би убил. Започна с 30 блога за гости, така че не е така thaaat трудно всички разгледани неща.

Блогът на гостите работи. Всъщност той е любим сред всичките ми източници на трафик. Идва само на второ място за трафика на търсачките, което ни води към следващата част; SEO.

12. Оптимизация за търсачки

Накратко, SEO оптимизацията за търсачки включва настройка на уебсайта Ви, така че да свети в резултатите от търсачките. Виж, търсещият в Google е силно мотивиран потенциал и ако успеете да го накарате, шансовете ви за закриване на продажбата се повишават значително.

Имам чувството, че се страхувате от SEO. Възможно ли е, защото смятате, че е твърде технически? Може би сте били измамени преди. Може би просто не знаете какво да правите или откъде да започнете до SEO.

Каквато и да е причината, SEO е парче торта. Показването на първия пакет на Google, за предпочитане в първите десет позиции, е лесно за хакване. Просто използвайте Yoast SEO плъгин който се грижи за повечето SEO задачи. Винаги добавяйте алт текста към вашите изображения и просто създавайте страхотно съдържание. Какво още има да кажа?

Бонус: Коментиране в блога

Знам, че сте виждали това и преди, но вероятно не ви интересува коментарите в блога, защото някой каза, че не е толкова ефективен, колкото другите източници на трафик. добре, Нийл Пател направи $ 25K от 249 коментара. Коментирайте първо (в рамките на един час след публикуването на живо) и направете коментара ценен.

Това важи и за форумите. Чести форуми във вашата индустрия и водете смислен разговор. Отговорете на въпроси и предлагайте помощта си безплатно. В рамките на нула време ще изградите авторитет и оценка на трафика. Избягвайте основните блогове / форуми в полза на нишови сайтове, които генерират силно насочен трафик, който е чудесен за реализации.

Свързано четене

Ако обичате да четете тази публикация, много бих искал да ви насоча към тези други публикации, обхващащи още повече източници на трафик:

 • 5 начина да увеличите трафика към уебсайта си WordPress със силата на Pinterest
 • Как да задвижвате повече трафик към вашия WordPress сайт
 • Привлечете повече трафик към вашия WordPress блог чрез рециклиране на стари публикации
 • Разкрити тайни: Управление на сайт с висок трафик на WordPress
 • Бързо ръководство за Google Analytics и разбиране на трафика на вашия сайт за WordPress

Заключителни бележки

Въпреки че можете да черпите трафик, като използвате някой от горните методи, най-добре е да комбинирате няколко източника на трафик. С минимални усилия и рекламни разходи можете да увеличите трафика си десет пъти. Определено оставихме много други източници на трафик.

Като такъв, ако сме пропуснали любимия ви източник на трафик, отговорете в секцията за коментари, за да продължите разговора. Това и моля, създайте вече имейл списък. Всичко най-добро, докато генерирате трафик. Наздраве!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map