Най-добрите услуги за поддръжка на WordPress в интернет

Услуги за поддръжка на WordPress

Малък или голям, всеки бизнес днес има онлайн присъствие. Ако искате да бъдете забелязани или достъпни, адресът на информационната магистрала е абсолютно необходим. WordPress е най-популярната система за управление на съдържанието сред собствениците на уебсайтове. Лесно е да се настрои и поддържа, но може да бъде предизвикателство за някои и досадно за мнозина.


За уебсайт за привличане на посетители е важно той да е бързо, ефективно и ориентиран към производителността. За да поддържате уебсайт, подходящ за SEO, е необходима постоянна поддръжка. Съдържанието в уебсайта може да е просто страхотно, но няма да поддържате трафика към него, освен ако не работи като фино настроена машина.

Това може да бъде голямо разсейване за бизнеса. Не искате да прекарвате време, занимавайки се със своя уебсайт, който по-скоро бихте посветили на основните бизнес дейности. За такива заети хора и за тези, които не се грижат твърде много за технологиите, услугите за поддръжка на WordPress са чудесно решение. Можете да оставите ниско-зърнестия на тях и да се съсредоточите върху вашия бизнес.

Опции за поддръжка на WordPress

Има доста доставчици на услуги, които могат да се грижат за цялата поддръжка на WordPress за по-малко от 100 долара на месец. За тази цена те се грижат за актуализациите на WordPress (ядро, плъгини и тема), архивиране и възстановяване. Някои дори могат да хвърлят някои екстри като времето за разработчици.

За да проверите дали планът е добър вариант за вас, може да е добра идея за математиката. Вижте колко време ще отделите за поддръжка и стойността на парите за това време. Дори и това да не се добавя много, това може да е от полза. Например може да не искате да правите нещо, което не ви е познато, което е добре. Понякога е много по-добре да оставите експерт да се справи.

Уебсайтовете също се нуждаят от защита от хакери върху мърдане и дебнат злонамерен софтуер. Хакерите са станали по-сложни, а злонамерен софтуер по-вреден. Когато сигурността е проблем, може би е по-добре да я оставите на професионалисти.

Услугите за поддръжка на уебсайтове премахват притесненията, свързани със собствеността на уебсайта. Повечето услуги предлагат солидна поддръжка. Често те могат да открият проблеми, преди да го направите, и могат да ги идентифицират и обяснят по-добре на други трети страни като доставчици на хост услуги. Те също са склонни да бъдат активни и могат да видят бедствия.

Кога да наемете помощ

С две думи защо трябва да оставите поддръжката на доставчик на сервизни услуги,

 • Спестява време и вероятно пари.
 • Оставя ви свобода да се концентрирате върху основния бизнес.
 • Спестява от изискването за вътрешен експертен опит.
 • Солидна поддръжка от доставчика на услуги.
 • Доставчиците на услуги могат да взаимодействат с трети страни като хостинг услуги.
 • Възможни са превантивни действия и се избягва потенциален престой.
 • Доставчиците на услуги могат да забележат престой, дори преди да го направите.
 • Загрижеността за сигурността се грижи.
 • Спокойствие, оставяйки нестабилни проблеми на експерти.

Ако сте взели решение, че ще оставите услугите за поддръжка на WordPress в ръце, по-способни от вашите собствени, следващият въпрос би бил – на кого да се доверя на тази задача? Има много доставчици на услуги за поддръжка на WordPress и ние пресякохме няколко тук, за да ви улесним.

Забележка: Моля, не забравяйте, че този списък е просто да представи опции за поддръжка на WordPress. WPExplorer не представлява и не дава никакви гаранции относно изброените компании. Винаги правете свои собствени изследвания, за да изберете правилната услуга за вашия уебсайт.

Fixmysite

Fixmysite

Търсите бърза еднократна помощ при проблем? Fixmysite.com със сигурност може да помогне. Предлагайки широка гама от услуги, техният приятелски и полезен екип е на повикване за всичко, което може да се наложи. Цените варират в зависимост от техническото ниво на помощта, от която се нуждаете. В момента (от юни 2019 г.) Fixmysite предлага следните услуги:

 • Тематични грешки и персонализиране $ 39
 • Инсталация на WordPress $ 49
 • Миграция $ 59
 • Оптимизация на скоростта 89 долара
 • Премахване на злонамерен софтуер 99 долара
 • Одит на сайта $ 159

Всичко, което трябва да направите, е да отворите билет с подробно описание на помощта, която търсите. Независимо дали добавя социални икони към заглавката си или коригира проблем с страницата на вашия блог. Екипът на Fixmysite ще прегледа вашата заявка, ще ви информира кой план за поддръжка може да е подходящ за работата, след което да започнете работа. Преди да го знаете, задачата ще бъде свършена и вашият сайт ще бъде добър като нов!

Техническа поддръжка на WP

Техническа поддръжка на WP WordPress

Сравнително нов в сравнение с някои от другите опции в нашия списък, Техническа поддръжка на WP предлага проактивна обща поддръжка, за да спомогне за безпроблемното функциониране на уебсайта Ви.

Плановете започват от едва 45 долара на месец (от юни 2019 г.) и обхващат ключови аспекти на поддържането на сайт. Това започва с първоначална проверка на здравето за отстраняване на проблеми, които вашият сайт може да има. В допълнение екипът за техническа поддръжка на WP ще управлява всички резервни копия на вашия сайт, основните актуализации на WordPress и ще помогне за подобряване на вашата сигурност.

Търсите още? Надстройте до професионален или бизнес план за неограничени корекции на сайтове, управлявани актуализации на темите на WordPress и 30 минути (60 за бизнеса) на подобрения, за да персонализирате вашия сайт. С техническата поддръжка на WP можете да се съсредоточите върху ежедневните си бизнес задачи и да оставите управлението на вашия сайт в техните способни ръце.

Но това не е всичко. Техническата поддръжка на WP предлага и спешни услуги. Вземете бързо бързо коригиране само за 65 долара. Така че, независимо дали искате помощ при повикване, или само когато имате нужда от нея, те предлагат план, пригоден за вас.

WP Грижа за сайта

SiteCare

WP Грижа за сайта е създадена през 2012 г. и има една проста цел – да улесни живота на онлайн блогърите и собствениците на бизнес. Те имат цялостен подход към поддръжката. Започвайки от нивото на кода, те внимателно разглеждат дефектните кодове и плъгини, раздутите изображения, хостинг услугите и всякакви рекламни мрежи. Те сканират за грешки и го настройват правилно, така че скоростта и производителността да се подобрят.

Те се уверяват, че уебсайтът е SEO приятелски, така че Google да може да чете, намира и класира вашия уебсайт лесно. Резервното копие се изпълнява в реално време. Извършва се само инкрементално архивиране, което означава, че сървърното пространство се използва ефективно. Резервните копия са създадени към облака на Amazon.

За архивиране в облак в реално време, управление на актуализацията на WordPress и денонощно наблюдение и почистване на сигурността, вие ще плащате $ 79 на месец, ако плащате за цялата година с едно движение.

Професионалният им пакет предлага допълнителни услуги – оптимизация на грижите за сайта, месечен одит на сигурността, увеличаване на грижата за сайта, наблюдение на времето и поддържане на електронната търговия и ще ви струва $ 299 на месец (ежегодно).

Всички билети получават отговор в рамките на час. И за да заобиколи тромавите нишки, Site Care стартира функция за уоки токи, чрез която можете да въведете заявка от архива на WordPress.

WP крива

WP крива

Внушителните цифри на уебсайта на WP крива са индикация за това колко популярни са станали услугите за поддръжка на WordPress.

С различните им пакети можете да закупите няколко кредита на месец за работни места. Тук заданията се отнасят до различните услуги на WordPress, за които можете да помолите разработчиците в WP Curve да ви помогнат. Можете да избирате от всичко в техния каталог за поддръжка (независимо от времето, всяка задача = 1 кредит). Това може да означава всичко – от оптимизиране на скоростта, подобрения на сигурността или актуализиране на теми или приставки. Работите им могат да помогнат за увеличаване на трафика на търсачките, намаляване на степента на отпадане, ускоряване на сайта ви, увеличаване на реализациите или дори засилване на вашата марка.

Работата може да бъде поискана по имейл и обикновено ще получите внимание в рамките на деня. 24/7/365 услугата за електронна поща и чат при спешни проблеми прави услугата привлекателна.

Цените започват от $ 49,99 / месец за 1 кредит, до $ 149,99 за 10.

Maintainn

MAintainn

След като се доверите на уебсайта си Maintainn, вашите двубои в борбата с WordPress ще приключат. Те се грижат за всичко, което WordPress, от развитието, до сигурността, актуализациите на сайтове и други.

Ако не сте сигурни в каквато и да е промяна, която искате да направите на уебсайта си, Maintainn може да настрои тестов етап, за да тествате промените, без да засяга функционалността на вашия сайт. Всеки пакет с тях включва абонамент за Sucuri за наблюдение от страна на сървъра и нощни резервни копия в офсайтове към Amazon S3.

За 49 долара на месец на сайт, те се грижат за актуализацията на основните и теми на WordPress, 24 × 7 мониторинга на сигурността и осигуряват резервно копие на сайта. За още повече функции и контрол можете да помислите за Enterprise. Влизайки с $ 249 / месец, този план добавя опции за специализиран мениджър на акаунти, поставяне на актуализации и дори цикъл за преглед на клиента.

WP Butler

WP Butler

Запознати с Дейв Климентс да го направите с WordPress? Е, той е човекът зад WP Butler, услуга за поддръжка, която се грижи внимателно към вашия сайт WordPress. Докато има комплект пакети, можете също да изберете от кошница услуги, които да добавите в количката си като заплащане, докато отидете на услуга.

създаване на детска тема, кеширане и цялостно подобряване на скоростта на сайта, HTTPS конфигурация, одит на сигурността, прехвърляне на сайта и общ одит на сайта се предлагат. Ако не сте сигурни, винаги можете да се върнете на някой от техните препоръчани планове за поддръжка. Най-ниската от тях е 39 долара на месец, което я прави една от най-достъпните услуги на пазара. Или станете голям и се регистрирайте за месечно поддържане на повикване или персонализирана разработка.

камериер

камериер

В сравнение с конкуренцията камериер е скъпа услуга за WordPress, но това, което получавате, са консултации с екип от експерти. Valet поддържа, развива и дори мигрира уебсайтове от WordPress от висок клас. Те коригират проблеми и помагат при разработването на уебсайтове.

Дизайн и разработка, миграция и преобразувания, постоянна поддръжка са на масата. Те гарантират, че вашият сайт е винаги работещ и предприемат както превантивни, така и коригиращи действия.

Цените им не са достъпни веднага на уебсайта им и трябва да попълните формуляр, въз основа на който те ще преценят вашите нужди и ще го оскъпят. С 50 + годишен колективен опит, всичките ви нужди на WordPress могат да бъдат оставени на техните грижи.

WP Maintainer

WP Maintainner

WP Maintainer предлага услуги на 99 долара на месец на сайт, с достъп до допълнителни часове за програмисти на намалени цени. Това, което получавате, е мащабируема поддръжка и спокойствие, знаейки, че за вашия уебсайт се грижи.

Поддръжка, сигурност, архивиране и поддръжка са включени в този план. Почистването на злонамерен софтуер и грешки се обработват от специалистите по сигурността в Sucuri. Услугата има за цел да поддържа Вашия сайт сигурен, актуализиран, архивиран и работещ безпроблемно.

WordXpress

WordXpress

WordXpress предлага обикновена месечна услуга за поддръжка за уебсайтове на WordPress. Вече няма да се налага да чувате от посетителите си, когато уебсайтът ви е прекъснат. WordXpress ще го върне онлайн, преди някой да забележи.

Голяма подкрепа от млад екип, неограничени промени в съдържанието, безопасни актуализации, сканиране на злонамерен софтуер, мониторинг на времето, непрекъснат достъп до плъгини и дори маркетингови инструменти са достъпни в плана на “Dining Car” при $ 199 на месец. Всички същите функции, с изключение на включения хостинг, се предлагат при $ 149 на месец по план „Boxcar“. Ако това е твърде много, планът “Flatcar” от $ 77 на месец има ограничения за количеството редакции и промени плюс няколко премахнати други премиум функции. Но всичките им планове предлагат полезно управление и сигурност за вашия сайт.

WP Minder

WP Minder

WP Minder предлага цялата гама от услуги за поддръжка на WordPress по 3 схеми, най-ниската започваща от $ 60 и достигаща до най-високата от $ 160. Той е специално създаден за малки предприятия и предлага голяма подкрепа и защита на достъпна цена.

Почистване на хакове, миграция на сайтове, помощ за плъгини, одит на сигурността и проверка на ефективността също се предлагат извън схемите, при необходимост.

Не са необходими договори и можете да променяте или анулирате планове по всяко време. Отстъпките са налични за множество сайтове и можете да обсъдите всички специални нужди с тях за персонализирани пакети.

WP Copilot

WP CoPilot

WP Copilot е базиран извън Австралия и часовете им за поддръжка може да работят по-добре за тези в Австралия или Азия. Те предлагат повечето от обикновените услуги за поддръжка на WordPress на цени, започващи от около $ 49. Можете също така да се възползвате от 30 минути WordPress помощ месечно. Плюс това получавате достъп до техните уроци за WordPress на стойност 288 долара.

Заключителни мисли за поддръжката на WordPress

Има още много доставчици на услуги за поддръжка на WordPress. И можете да вземете своя избор, след като прецените собствените си нужди. Екипът на Automattic в WordPress върши добра работа по поддържането на системата за управление на съдържанието WordPress в отлична форма с редовни актуализации и подобрения. Но за да получите всички предимства от това, собствениците на уебсайтове трябва да бъдат запознати с промените в WordPress.

Доставчиците на услуги за поддръжка на WordPress запълват празнината добре. Те също добавят слой сигурност към вашия уебсайт, за да гарантират, че имате сайт без грешки. Периодичният одит на сигурността, почистването, залепването на дупките за сигурност и постоянният мониторинг пазят сайта денонощно от хакери и злонамерен софтуер. Избягва се потенциалният престой и се намалява действителното време на престой.

Така че, продължете напред, защитете уебсайта си и бъдете сигурни, като знаете, че той е безопасен и има отлично време за работа.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map