Най-добрият инструментариум за пътуване в WordPress за стартиране на блога ви, докато сте на път

The Ultimate WordPress Travel Toolkit

Лятото може би официално приключи, но това не означава, че все още не можете да си вземете ваканция. всички се нуждаем от почивка от време на време. Но преди да се отправите към приключение през уикенда (круиз, пътуване или дори WordCamp, може би?), Трябва да настроите уебсайта си, за да се грижи за себе си.


Има няколко стъпки, които можете да предприемете, за да подготвите уебсайта си WordPress готов да се погрижи за себе си и за късмет за вас, че всички те са супер прости и могат да бъдат готови да тръгнат във времето, което ви отнема да ви чака Uber. Ето буквалните AABCs преди да тръгнеш.

A е за автоматично споделяне

Когато сте извън офиса, трябва да сте заети да се наслаждавате на социализация, разглеждане на забележителности, спортни събития, природа, коктейлни часове и други. Това означава, че вероятно няма да имате време да скочите на телефона или лаптопа си, за да актуализирате страниците си в Twitter или Facebook. Не забравяйте да споделяте в социалните медии, като инсталирате автоматичен плакат.

Буферно планирано социално споделяне

Една услуга, която наистина ни харесва, е Buffer. Автоматизираното социално споделяне чрез буфер прави супер лесно да въведете и планирате предварително всичките си публикации в социалните медии за Twitter, Facebook, LinkedIn и Instagram. Можете дори да използвате безплатния WordPress към буфер плъгин за интегриране на буфер с вашия WordPress сайт. С този плъгин можете да активирате опция за автоматично споделяне на новите ви публикации след публикуването им, така че всичко, което трябва да направите, е да насрочите няколко нови статии, преди да тръгнете в пътуването си.

Съживете стария приставка за WordPress

Друг страхотен вариант е Съживете Old Post Pro. Този Freemium плъгин рециклира старото ви съдържание и го споделя отново за вас. Просто инсталирайте приставката, кажете й колко често искате да публикува и го оставете да прави нещо. Можете да видите пълно ръководство за използването на всички функции на приставката Revive Old Post в нашия блог. И ако искате повече, ThemeIsle предлага премиум версия на приставката, която добавя опции за персонализиране на вашите туитове и споделяне, възможност за проследяване и преглед на кликвания с интеграция с Google Analytics, опции за споделяне на вашите публикации многократно, почти всяка социална платформа може да мисли и за още.

A също е за предупреждения

Тъй като ще се занимавате с приключения, вероятно няма да сте на уебсайта си през целия ден като нормално (поне се надяваме, че не работите и проучвате едновременно). Направете си услуга и настройте няколко сигнала на вашия уебсайт, за да ви уведомявате за всички важни събития. Ако ще изчезнете, дайте

JetPack за WordPress

Ако вече използвате популярното (и безплатно) Плъгин за Jetpack WordPress има полезни известия, вградени направо, просто трябва да ги активирате и конфигурирате. Първият е JetPack Monitor модул, който проверява уебсайта ви на всеки 5 минути, за да се увери, че е работещ. Ако има промяна в състоянието на вашия ъптайм, ще получите имейл с „лоши новини“ (или „добри новини“, когато вашият сайт е архивиран). Другият модул, който трябва да имате предвид, е Известия за JetPack. Този модул ви изпраща push известие, когато получите нов коментар или харесвате. Просто активирайте модула и инсталирайте безплатно телефона WordPress за iOS или Android на телефона си, за да ви известяват под ръка съвети.

iThemes Security Plugin

За малко повече сигурност можете също да опитате подходящо наречения плъгин iThemes Security. Най- безплатен плъгин за iThemes Security разполага с множество полезни настройки за известяване, които можете да използвате, за да останете на върха на вашия уебсайт WordPress. На първо място можете да активирате локални защита от груба сила както и да настроите известие за това, когато потребителите се блокират от твърде много неуспешни опити за влизане. Друга страхотна функция е откриване на промяна на файла. Можете да го настроите така, че да ви известява, когато е променено абсолютно нещо или само когато се докоснат конкретни папки. От теб зависи. Но може би една от най-готините характеристики на iThemes Security е Гост режим опция за напълно деактивиране на таблото за администриране, докато сте далеч. Просто активирайте опцията, изберете еднократно ограничение и след това изберете началната и крайната дата на пътуването си, за да блокирате други потребители, както и нападателите.

Ако надстроите до Pro, ще имате и опции за регистриране на потребителска активност, за да видите какво е вашият екип, докато нямате, насрочете сканиране на злонамерен софтуер, активирайте двуфакторна автентификация или дори назначете временен администратор, който да заеме мястото ви за ограничено време.

B е за архивиране

Уверете се, че имате инсталиран добър резервен плъгин, за всеки случай. По този начин, ако нещо се обърка, докато сте далеч, ще бъде много по-лесно да съберете всичко, когато се върнете.

VaultPress за WordPress

Ние използваме VaultPress себе си и това е без съмнение един от най-добрите резервни приставки за WordPress. Създаден от екипа на Automattic, той отнема пълни резервни копия на вашия WordPress сайт всеки ден и съхранява последните 30 дни на стойност за вас. Възстановяването на уебсайта ви с един от резервните ви копия е толкова лесно, колкото лесно да натиснете няколко бутона. С цена от само 5 долара на месец не можете да си позволите да не вземете VaultPress.

C е за Съдържание

Точно както ви трябват няколко закуски, за да ви задържат на пътно пътуване или дълъг полет, вашите читатели се нуждаят от нещо, което да ги прилича, докато сте отишли. Най-лесното решение е да насрочите няколко публикации, които да публикувате, докато не сте отишли.

WordPress Post Scheduling

Функциите за планиране на публикации са вградени в самата WordPress. Затова вместо да публикувате публикация, когато е готова да отидете, кликнете върху бутона за редактиране, за да изберете деня и часа, в който искате да се покачи. След това кликнете, за да планирате.

Освен това, ако вече имате готов куп чернови, можете да използвате плъгин като Auto Post Scheduler за групово планиране на публикациите за вас. Той има опции за публикуване на чакащи и / или чернови на публикации (или дори рециклиране на стари публикации), публикуване по дата или на произволни случайности и възможност за персонализиране на часовата разлика между публикуваните публикации. Но наистина ако само след няколко дни няма да ви изчезне, вграденият WordPress планировчик вероятно ще работи добре.

И S е за Swag

Носете си Swag

Последният бит е да донесете своя собствена замята! Никога не знаеш с кого ще се срещнеш, докато излизаш и около. Винаги е добра идея да представите своя блог или бизнес, независимо дали е с лого-риза или шапка, персонализирани стикери, които да раздавате, безплатни химикалки с вашето име върху тях или някои добри старомодни визитни картички (VistaPrint и Zazzle имат отстъпки практически всеки месец, което прави почти безплатни). Не можете да сбъркате с малко самореклама.

Сега се забавлявайте

Не че работата с WordPress не е забавна, а просто, че сте спечелили, сте заслужено отпусната. С тези инструменти ще можете да си починете и да се отпуснете, като знаете, че уебсайтът ви на WordPress може да се справи няколко дни. Просто запомни – Авто споделяне, Аlerts, Backups, ° Свнимателно и Сшегобиец. Имате ли още съвети или препоръки, за да поддържате WordPress да работи, когато не сте там? Споделете съветите си в коментарите по-долу – ще се радваме да знаем какво работи за вас!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map