Крайно ръководство за безплатни теми за WordPress

Крайно ръководство за безплатни теми за WordPress

Ако само се подготвяте да направите първите си стъпки нагоре в планината за уеб разработка, това крайно ръководство може да бъде полезен ресурс за вас.


В наши дни изглежда като никой не създава уебсайт. Това е самоочевидно. Независимо дали управлявате малка услуга за доставка на хлебни изделия или сте в процес на патентоване и разработване на брилянтно изобретение, не е възможно да се прекали значението на онлайн присъствие за всеки бизнес в свързания днес свят. И тук идва уебсайт. Уебсайтът е ваша собствена онлайн идентичност. Добрата новина е, че с WordPress CMS платформа всеки може да изгради свой собствен уебсайт, без да харчи ръка и крак върху него. Eureka!

Фактът, че WordPress е безплатна платформа с отворен код с a безграничен океан на безплатни и премиум теми е това, което го прави страхотно. Фактът, че можете да направите много неща с това безплатно, е това, което призовава хората. Да речем, с WordPress хората могат да изпробват своите идеи, за да преследват своите мечти, хобита и желания. Въпреки че най-голямото препятствие е често избора на правилната тема на WordPress. При толкова много възможности за избор може да стане объркващо.

Добрата новина е, че в мрежата има огромно количество безплатни теми за WordPress. Лошата новина е, че има огромно количество безплатни теми за WordPress, които можете да опитате.

Всъщност няма нищо лошо в използването на безплатно Тема на WordPress – само имайте предвид какво сте и не получавате.

Какво е безплатна WordPress тема?

Като начало, безплатна тема на WordPress е един от най-лесните и евтини начини за изграждане на уебсайт безплатно, за Пит! Безплатна тема на WordPress е само да помогне на хората, които нямат много пари, но имат желание и мечта. Освен това те са готови да работят за тази мечта сами. Безплатните теми са чудесни за тези, които са на бюджет и не разполагат с пари в брой. Най-хубавото при безплатните теми е, че след като го направите, винаги можете да го надстроите до първокласно решение по-късно или да преминете към друга безплатна тема.

Има много магазини за теми, включително TemplateMonster, WPExplorer, ThemeIsle и още предлагащи страхотни безплатни теми за WordPress, привличащи вниманието на потребителите към техните цифрови продукти. И разбира се WordPress.org Тематичното хранилище разполага с най-голямата колекция от безплатни теми за WordPress, достъпни онлайн, което го прави чудесно място за тестване на водите и започване на темите на WordPress.

GPL лиценз

Признайте, никога в живота си не сте чели нито един лиценз за софтуер. Повечето хора никога не са обръщали внимание и на тях. Когато говорим за Безплатно WordPress теми, GPL лиценз е неизбежна част от него. Защо е важно? Нека да го осветим.

Казано по-просто, GPL гарантира, че имате свободата да стартирате, изучавате и променяте програмата / кода, както и да разпространявате и променяте копията му на други. По този начин GPL означава свобода за вас, а не цената. С други думи, след като направите промени в кода, вие сте длъжни да го освободите, като използвате същия лиценз. В резултат на това колкото повече хора го ощипват, толкова по-добър и силен става този софтуер. И се свежда до факта, че лицензът на GPL се фокусира върху безплатните неща и нищо върху цената на нищо.

99% от безплатните теми на WordPress разполагат с GPL лиценз. Това означава, че можете да ги изтеглите и използвате, както желаете!

Creative Commons

Нека продължим напред. Creative Commons лиценз (или CC) е друг публичен лиценз за авторско право, който дава възможност на хората да споделят, използват и надграждат създадените производни произведения. Всъщност той предоставя гъвкавост на автор и защитава потребителите, които преразпределят работата на автора.

Има няколко CC лицензи. Можете да намерите някои теми на WordPress, лицензирани под CC лиценз. Както ще видите, те обикновено не са част от хранилището на темите.

Безплатните теми са равни, но някои безплатни теми са по-равни от другите

Когато избирате безплатната тема на WordPress, важно е да проверите вида на лиценза, под който са. Защо? Отговорът е, зависи. Това е всичко за правата, които ви е позволено да правите с него.

Предимства на безплатните теми за WordPress

Фактът, че безплатните теми за WordPress са безплатни, сам по себе си изглежда страхотен. Но човешката природа е да не се задоволяваме с по-малко. Винаги искаме повече. Намерете безплатна тема на WordPress, която харесвате, и просто преминете към нея. И така, какви са предимствата за вас?

 • Фактор за намаляване на разходите
  След като намерите безплатна тема, която харесвате, продължете и я използвайте на уебсайта си. Използвайте въображението си вместо портфейла си. Ако по някакви причини ще искате да преминете към премиум тема, няма какво да ви спре. За разлика от тях, с премиум теми може да е трудно да си върнете парите.
 • Невероятна поддръжка на плъгини
  Въпреки факта, че безплатните теми за WordPress не се осъществяват чрез поддръжка, обаче, можете да намерите много ресурси, които да ви помогнат да се освободите от всичко, което се притеснява. Нещо повече, можете да качвате дата, да редактирате и да правите всякакви промени, когато се нуждаете, като използвате безплатни приставки.
 • Избор на сортове
  Нищо не е постоянно, но промяна. Ще искате да направите промени. Освен това вие сте свободни да правите каквито и да било промени. След като решите да го направите, експериментирайте. Експериментирайте с колкото се може повече безплатни теми за WordPress, за да намерите решението, което най-добре отговаря на вашия деликатен вкус.

Слаби точки на безплатни теми за WordPress

Е, харесва ви или не, но във вашия Шардоне винаги има черна муха. И безплатните теми на WordPress не са изключение.

 • Не е уникален
  Въпреки че има много красиви безплатни теми за WordPress, много хора ги използват, защото са безплатни. Това означава, че вашият сайт може да не изглежда уникален.
 • Лошо кодиран (може би)
  За съжаление има много лошо кодирани, тромави безплатни теми за WordPress. Но има също толкова страхотни варианти. Това означава, че трябва да изследвате и винаги да тествате темата си, преди да я качите на вашия уебсайт на WordPress на живо.
 • Ограничени функции
  Вие сте ограничени в редактирането на опции и настройки, когато става дума за настройване на цялостния облик на вашия сайт.
 • Ограничена поддръжка
  Повечето безплатни теми за WordPress не включват безплатна поддръжка, но разработчиците приветстват съобщения за грешки, ако откриете проблем. Някои разработчици предлагат и опции за премиум поддръжка, така че може да се наложи да отделите малко пари, ако се нуждаете от помощ.
 • Ограничени актуализации
  Защото безплатните теми са Безплатно може да отнеме повече време за разработчиците да предоставят актуализации или евентуално могат да изоставят темата заедно.

Трябва ли да изберете безплатна или премия WordPress тема?

И така, какъв вариант да избера? Отговорът е, зависи. Има много неща за обмисляне, преди да направите избора. Помислете за предимството, което можете да получите. Въпреки че очакванията могат да бъдат трудни за управление. По правило не знаете, освен ако не отделите време и усилия за опити. Е, да обобщим, страхувайте се да не започнете да се натрупвате малко и да се натрупвате.

Премиум тема на WordPress е само това за тези, които искат да закачат своя уникален и модерен уебсайт, струващ време и пари. Премиалната тема не винаги означава по-добрият вариант, обаче, това може да доведе до голяма промяна. Не забравяйте, че винаги има шанс да платите твърде много за функции, които не са ви необходими.

Най-общо казано, премиум темата е страхотен начин да постигнете нещата с минимален шум. Нещо повече – те предлагат по-разширени функции, уникален дизайн, чести актуализации, допълнителна поддръжка за разработчици и страхотни опции за персонализиране. Признайте го, с всички тези предимства, защо не?

Съвети за избор на Вашата идеална безплатна WordPress тема

Може да ви е любопитно да намерите надеждни безплатни теми за WordPress. Това е важно в края на краищата. Можете да загубите ценното си време и пари несериозен доставчици и в крайна сметка получавате нискокачествен продукт, който ви струва ръка и крак. Това не е вариант.

Ето главата ви за вас – ако нямате представа откъде да започнете, нека разгледаме някои страхотни безплатни теми за WordPress от водещи уеб разработващи компании като TemplateMonster и WPExplorer. Защо не? Това е добра идея. Освен това масивът от безплатни и премиум теми WordPress, които предлагат, е ограничен само от вашето въображение. Без значение в коя ниша се намирате, всеки може да намери възможно най-доброто WordPress бизнес теми, електронни шаблони, страници за блогове за мода и красота, портали за дизайн и фотография и много други.

Да речем, когато разглеждате безплатни теми в WordPress, трябва да изберете тази, която лесно може да бъде съобразена с избраната от вас цел. Имате мисия или цел, за която работите, нали? Например, ако искате да свържете бизнес уебсайт, Monstroid2 Lite е само за вас.

Monstroid 2 Lite Безплатна WordPress тема

Monstroid 2 Lite Безплатна WordPress тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

На първо място, визуалният вид на тема на WordPress трябва идеално да отговаря на целта ви. И Monstroid2 Lite ви покри. Този абсолютно чист GPLv.3 лицензиран безплатен WordPress може да ви помогне да стартирате вашия бизнес сайт без главоболие от кодиране. С основния акцент върху съдържанието, Monstroid2 Lite включва набор от шрифтове на Google, за да подчертае най-интересните части от вашето лепкаво съдържание. Предлага се с много чисто бяло пространство, за да ви помогне да разбиете съдържанието си на лесно четими части. С WP Live Customizer можете да правите всякакви промени и да видите резултатите от експеримента си веднага. Нещо повече, чистият, отзивчив и привлекателен дизайн ви дава свободната воля да създавате всеки бизнес, електронна търговия или уебсайт за онлайн публикуване. Не го чукай, докато не го опиташ.

Разбира се, може да искате да изберете тема на WordPress, която е добре кодирана и изградена около съвременните уеб стандарти. Уверете се, че WordPress Theme за корпоративен безплатен бизнес има чист, правилно маркиран код, който ще улесни живота ви от самото начало.

Тема за корпоративен безплатен бизнес WordPress

Тема за корпоративен безплатен бизнес WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Създадена за бизнес и корпоративни уебсайтове, тази безплатна тема на WordPress на GPLv.3 може да ви помогне да представите вашата уникална марка или компания за вашите посетители на сайтове. С портфолио можете да покажете вашите изключителни творби и проекти, които да привлечете клиентите си и да разкажете история за вашата мисия. В допълнение, той поддържа изображения, галерии и видеоклипове, за да насърчи бъдещите ви клиенти да се присъединят към вашата марка. Не подценявайте значението на това, че имате блог страница за популяризиране на вашия бизнес. Направете някакви промени, експериментирайте, създайте кауза, но бъдете забелязани. Чувствайте се свободни да играете около демонстрацията на живо, за да видите дали тя отговаря на вашия деликатен вкус.

Мисля мобилни и първи освен ако нямате много основателна причина да не го направите. Ако искате да сте сигурни, че получавате възможно най-голям трафик – уверете се, че вашата безплатна тема на WordPress е отзивчива. Напълно отзивчивото оформление, което се адаптира плавно към различни цифрови устройства, елиминира шансовете за изоставяне на сайта. Kustrix Lite е най-подходящ за тази цел.

Kustrix Lite Безплатна модна блог WordPress Тема

Kustrix Lite Безплатна модна блог WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Тъй като онлайн света става все по-визуален; вашият красив уебсайт трябва да бъде видим на всички устройства от последно поколение. Хората разглеждат и пазаруват през целия ден, затова вашият отзивчив и привличащ вниманието уебсайт трябва да изскача в тези гладни резултати от търсачките. Разгледайте тази безплатна 100% GPLv.3 лицензирана тема WordPress, пригодена за лични блогове за мода и красота и фотографски проекти. Темата е лесна за персонализиране и навигиране, благодарение на позиционирането си в две колони. Със социални опции можете да разберете думата за новото си бебе.

Осъществено безплатно теглене на WordPress тема

Осъществено безплатно теглене на WordPress тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Насладете се на тази напълно безплатна GPLv.3 лицензирана тема WordPress, предназначена за създаване на блогове за бизнес, технологии, начин на живот и пътувания. Той се предлага с изчистен, отзивчив и минималистичен дизайн, който да ви помогне да ангажирате и впечатлите посетителите си още от самото начало. Направете всичко по силите си, за да създадете блог, който си струва да се придържате. Той се предлага с WPML, Polylang, рекламна поддръжка на RTL, социални медии, настройки за типография, чист и валиден код и други. Вземете го и го използвайте в пълна полза.

Не уволнявайте чист и минимален безплатни теми за WordPress. Когато избирате тема, имайте предвид, че изключителният дизайн никога не излиза от стил. Чистото разстояние на вашия сайт влияе върху цялостния вид на вашия сайт. Не забравяйте, че изчистеният и прост дизайн често е най-добрият начин да покажете съдържанието си и да бъдете забелязани. Разгледайте темата за Melissa Photography WordPress.

Безплатна фотография, портфолио и фото студио Мелиса WordPress

Безплатна фотография, портфолио и фото студио Мелиса WordPress

Информация и DownloadView Демонстрацията

Наличието на красив минималистичен уебсайт може да бъде разлика, която заменя решенията на посетителите във ваша полза. С Мелиса можете да създадете впечатляващ сайт за фотографско портфолио и да приспивате посетителя си в усещане за красота и слава. Той идва с TM Gallery, за да ви помогне да създадете и представите вашите уникални творби и проекти по най-привлекателния начин. WP Live Customizer ви позволява да персонализирате шаблона до изумителна степен без главоболие от каквото и да е кодиране. Накарайте посетителите си да се чувстват специални, когато случайно кацнат на вашия фотографски сайт.

Тема за безплатна фотография с ананас WordPress

Без ананас WordPress тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Тази минималистична GPLv.3 лицензирана безплатна WordPress тема може да ви помогне да спечелите битката за вниманието. Той идва с всички необходими функции, които може да се наложи да започнете успешен блог с мигване на око. Този добре кодиран и отзивчив шаблон, съвместим с Yoast SEO, може да започне вашия уеб проект и да ви спести време и усилия. Ананасът предлага свободен ход за създаване на увлекателна история, която не може да бъде отложена. Нещо повече, той поддържа множество типове медии, съвместим е с популярни безплатни плъгини, формуляр за контакт 7 и други. Сега, достатъчно говорене. Гмурнете се, за да видите за какво става въпрос.

Имайки предвид, че Google класира уебсайтовете, подходящи за мобилни устройства, по-високо, SEO стандарт гарантира, че вашият сайт е маркиран правилно, за да бъде високо в резултатите от търсачката. По този начин можете да получите максималния ливъридж от ключовите думи и да увеличите шансовете хората да кацнат на вашия уебсайт. Много от безплатните теми за WordPress са оптимизирани от началото, но както винаги само някои от тях са по-добри в сравнение с други.

Безплатна градинарска тема WordPress за градинарство

Безплатна градинарска тема WordPress за градинарство

Информация и DownloadView Демонстрацията

Безплатни SEO-приятелски теми GPLv.3 WordPress, създадени с ясното предимство, могат да гарантират, че вашият уебсайт прави точно това, от което се нуждаете. Energico е чудесен избор за бизнес с градинарство и озеленяване. Предлага се с куп приставки за Cherry, които да представят вашия уникален бизнес по най-ангажиращия начин. Изберете между множество стилове на блогове, стилове на заглавието и долния колонтитул и различни елементи на потребителския интерфейс, за да отговаряте най-добре на вашите бизнес изисквания. Опитайте го сега, за да привлечете естествен трафик от търсачките.

Pytheas Безплатен корпоративен бизнес WordPress тема

Pytheas Безплатен корпоративен бизнес WordPress тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Pytheas е чиста, минималистична и отзивчива безплатна GPLv.3 WordPress тема, пригодена за корпоративни, бизнес и портфолио уеб проекти. Той се предлага с вградена поддръжка за галета Yoast SEO, WP Live Customizer, социални медии, формуляр за контакт 7 и други. Използвайте този шаблон, подходящ за SEO, в пълна полза и ангажирайте посетителите си по-пълно онлайн. Продължете и започнете днес.

CatPalk Безплатна модна агенция за моделиране WordPress Тема

CatPalk Безплатна модна агенция за моделиране WordPress Тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Catwalk е друга безплатна SEO безплатна тема на WordPress, идеална за следващия ви уеб проект. Изработен с грижа и елегантност, той може да ви помогне да създадете нова дигитална входна врата за вашата агенция за модно моделиране. Срещайте се, вашата публика заслужава най-доброто. С Catwalk можете да промотирате марката си 24/7, 365 дни в годината. Вземете максимален трафик от ключови думи, които знаете, че ще доведат до реализации. Какъв е вашият избор??

Честито! Вие сте експерт по безплатни теми!

Е, за да обобщим, WordPress е невероятна опция, която може да расте с вас и вашия бизнес. И след като изберете правилната тема на WordPress, това може да доведе до огромна промяна във вашия успех. Както виждате, има много красиви безплатни теми за WordPress, но само някои от тях могат да направят уебсайта ви да изглежда като милион долара. Изборът на правилната безплатна тема на WordPress всъщност винаги е най-трудното нещо. Всичко, от което се нуждаете, е преживяване, което можете само като се обучите малко под колана си.

Кои според вас са най-важните аспекти на безплатна тема на WordPress? А имате ли любими теми, които пропуснахме? Уведомете ни в секцията за коментари – ще се радваме да ги проверим!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map