Кой друг иска да събира плащания чрез WordPress сайтове?

Като здрава система за управление на съдържанието WordPress получава предпочитания от блогъри, фрийлансъри и собственици на бизнес в електронната търговия.


Освен като популярна и удобна за ползване блог платформа, WordPress има и много други предимства. Може да се използва по много нетрадиционни начини. Само като добавим някакъв код или използваме някакъв плъгин (и) или и двете, можем да използваме WordPress за създаване на уебсайт за членство, уебсайт за електронна търговия и други.

Ако обаче стартираме сайт за членство или уебсайт за електронна търговия, трябва да събираме плащания от потребителя или купувача. Възможно ли е събиране на плащане чрез сайтове на WordPress? Отговорът е ДА. Едно от многото предимства на WordPress е лекотата, с която той може да бъде интегриран с различни платформи за разплащане, което дава възможност на купувача или потребителя да плаща в сайта. В тази статия позволете ми да споделя някои от най-добрите начини за събиране на плащания чрез WordPress сайтове.

важно: Тази публикация преминава през някои от най-добрите методи за събиране на плащания в най-проста форма. Ако се интересувате от създаването на пълноправен уебсайт за електронна търговия, разгледайте нашата публикация относно Топ 20 приставки за WordPress за електронна търговия..

PayPal

събиране на плащане-с помощта на PayPal-

PayPal е най-разпространеният вариант. Той е един от най-старите доставчици на онлайн плащания, използван от милиони купувачи и продавачи. Можете да съберете дарение и да настроите кошница за пазаруване с PayPal. Всички плащания отиват директно в акаунта ви. Някои плъгини, които да помогнат при интеграцията на PayPal и WordPress са:

 • PayPal Дарения: Както подсказва името, този плъгин може да се използва за приемане на дарения. Това е прост за конфигуриране плъгин, който показва бутон „Дари“ на уебсайта, или чрез джаджа или кратък код.
 • WP Simple PayPal Количка: Докато горният плъгин е сложен, но това е прост плъгин с едно кликване. Той дава на сайта лифтинг за електронна търговия с лесно адаптивни настройки.
 • OrderStorm WordPress електронна търговия: Този пакет за приставки за електронна търговия е пазарувана количка, съвместима с PCI, с вградена CRM за управление на обширни онлайн поръчки и доставка. Можете да продавате както цифрови, така и физически продукти.

Всички по-горе са най-добрите начини за събиране на плащане на вашия WordPress сайт чрез PayPal.

Selz WordPress Plugin

известие: Очевидно има клиенти, които твърдят, че този продукт не води подходящ бизнес, вижте коментара на Камил по-долу. Бихме ви препоръчали да направите някои допълнителни изследвания на продукта, преди наистина да помислите, за да видите дали нещата са се подобрили.

Ако търсите метод за продажба на цифрови продукти и услуги, горещо препоръчвам Selz. Всичко, което трябва да направите, е да създадете безплатен акаунт и да започнете да продавате. Няма месечни такси за обслужване. Ако предоставяте услуги безплатно, дори тогава Selz няма да ви таксува. Плащате на Селц 5% от всяка транзакция плюс 25 цента само когато правите продажба. Това е страхотна алтернатива на PayPal поради две причини:

 • PayPal начислява високи такси за транзакции.
 • PayPal е неработещ или забранен в много развиващи се страни.

За разлика от тях Selz работи навсякъде. За да събирате плащания в WordPress сайтове, просто инсталирайте и конфигурирайте Приставка за електронна търговия Selz. С техните прости скриптове можете да събирате плащания директно от Facebook, Pinterest и Twitter.

Selz-WordPress-плъгин

Процесът на касата на WordPress е супер готин. Купувачът дори не е необходимо да напуска страницата по време на транзакция. Всичко се случва на една и съща страница и купувачът получава цифровия продукт по имейл веднага щом транзакцията премине. Всички данни за купувача се виждат от таблото за управление на акаунта в Selz. Можете дори да го интегрирате с Aweber или MailChimp, за да синхронизирате имейлите на клиентите директно с вашия имейл списък. Плащанията, получени по сметка в Селц, могат да бъдат изтеглени директно по вашата банкова сметка или към PayPal.

Google Wallet

Google портфейл

Google Wallet, услуга на Google, се използва предимно от притежателите на банкови сметки в САЩ и е приемлива в повече от 160 страни. Потребителите могат да извършват партньорски трансфери чрез смартфони. Google Wallet може да се използва от купувача за плащане в WordPress сайтове. Подобно на PayPal, всичко, от което се нуждаете, е имейл на имейл и акаунт в Google Wallet. Някои плъгини, които да помогнат за интеграцията с Google Wallet и WordPress са:

 • ClassiPress Google Checkout Gateway: Ако сайтът WordPress използва темата ClassiPress, използвайте тази приставка, за да интегрирате Google Wallet.
 • WP фактура: Много полезен плъгин за фрийлансъри. Ако използвате WordPress за изграждане на клиентска база или ако използвате портален клиент, базиран на WordPress, този плъгин е изключително полезен. Можете да създавате, изпращате и получавате плащания от таблото за управление на WordPress. Той поддържа Google Wallet, PayPal и Authorize.net.

Освен такса от 2,9% на транзакция за изпращане на пари с кредитна или дебитна карта, няма допълнителни такси за настройка на акаунта в Google Wallet, изпращане на пари, обработка и получаване на пари.

райе

райе

Потребителите на WordPress могат да използват райе да приема плащания по целия свят, но в момента се поддържат само фирми от САЩ, Великобритания, Канада и Ирландия. С други думи, вашият бизнес трябва да се намира в тези четири страни, за да се възползва от Stripe. Някои плъгини за помощ при интегрирането на Stripe и WordPress са:

 • Гравитационни форми + ивица: Ако вече използвате Gravity Forms, използвайте този плъгин вместо да получавате плащания чрез Stripe.
 • Dig Plugin за лаборатории: Това е премиум WordPress плъгин. Това е лесно конфигурируем плъгин за получаване на плащания със стандартни форми за плащане. Можете да поставите опции за плащане на множество места чрез вградените им куки.
 • WP Stripe: Плъгин, кодиран специално за сайтове на WordPress, работещи с дарения. Бутоните за дарение се добавят или чрез кратък код, или като се вмъква в шаблона.

С Stripe е възможно да се събират плащания с дебитни и кредитни карти чрез Visa, American Express, Discover, MasterCard, Diners Club и JCB. Всяка успешна транзакция ви струва 2,9% за транзакция плюс 30 цента като такси.

EndNote

Използвайте тези плъгини е лесно и лесно и трансформирайте вашия WordPress сайт в машина за печелене на пари. Опитайте и изпробвайте няколко от тях и използвайте тези, които перфектно отговарят на вашия бизнес. Знаете ли някой WordPress плъгин (безплатен или премиум), който може да се използва за събиране на плащания? Моля, споделете го с нас.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map