Как да увеличите вашите цени на реализация, съвети за електронната търговия на WordPress

Увеличете процента на реализация

Пускате ли магазин за електронна търговия? Или може би притежавате бизнес за търговия на дребно с тухли и хоросани с нова платформа в мрежата? Или продавате продукти или услуги, използвайки мрежата като свой портал за комуникация с бъдещи клиенти?


Ако да, надявам се да намерите тази статия забавна и проницателна. Какво бихте могли да направите, за да получите по-голям процент от уникалните посетители, които да закупите от вас? Е, това зависи много от типа индустрия или ниша. Но има много неща, които можете да опитате, които в почти всяка ниша.

Преди да започнем, бих искал да се спра на няколко неща относно процента на реализация.

 • Не всеки посетител е потенциален клиент. Не се преодолявайте над лошите проценти на конверсия.
 • Игнорирайте шума, ако уебсайтът ви кацне на първа страница на популярен уебсайт, той ще отхвърли вашите проценти на реализация.
 • Различните индустрии и различните продукти играят по различни правила. Някои продукти имат по-високи проценти на конверсия от други.

Насочването на правилната демографска група може да направи чудеса за общите Ви проценти на реализация. Да разберем кои са вашите клиенти, къде са, в какъв етап от живота им се намират, има ли вероятност да имат достъп до вашия сайт чрез мобилни устройства, нивата на доходите и степента на образование са изключително важни за определянето на успеха на всяко начинание за електронна търговия и също много полезен в маркетинговите кампании. 

Чувствах, че би било престъпно да не споменавам това. Но като имате предвид, има много неща, които можете да направите за вашия уебсайт, за да увеличите процента на реализация за трафика, който получавате в момента.

Възприемането на стойността е всичко

Имате кратък прозорец с възможности да покажете на бъдещия си клиент, че имате нещо ценно, за да помогнете на тях или на бизнеса им. Ако успеете да убедите посетителя си, че ще бъде по-добре с вашия продукт, отколкото без, като отчитате разходите, които ще понесат за закупуването на продукта, вие сте го направили!

Не ми вярваш? „Маржовете за iPhone 6 и 6 Plus след разходите за компоненти, монтаж, тест, гаранция и амортизация варират от приблизително 56% до 59%, което е близо до предишните iPhone. – Forbes

iphone

Защо хората са готови да платят толкова повече от това, което е необходимо за създаването на телефон? – Социална достоверност и приемане, поне в този случай. Но вашият бизнес няма стойност на марката на Apple Така че ние трябва да работим над това, да се уверим, че ние предаваме информация за вашия продукт бързо и ефективно.

Чудесно изображение и копие на продукта е първата важна стъпка във вашето стойностно предложение

Трябва да работите за осигуряване на отлични изображения на продукти и копия на продуктите. Множество изображения от различни ъгли с подходящо осветление и фон, за предпочитане с възможност за увеличение. Копие на продукта с пълна информация за продуктите, но сбито.

Няма значение какво продавате, памперси или мобилни телефони от най-висок клас, вашата способност да комуникира стойност, предоставена от вашия продукт, е всичко. Ако не успеете да направите това ефективно, останалото е просто академично. Вашият бизнес няма да бъде много, ако не реализирате никакви продажби. И никога няма да го направите, ако последователно провалите теста за предлагане на стойност на потенциален клиент.

След като докажете на потенциален клиент, че вашият продукт може да предложи нещо ценно, имате шанс. Как можете да направите това? Изградете по-добър онлайн магазин. Има много страхотни WordPress теми с вграден красив WooCommerce или друг магазин за електронна търговия.

шик-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Един от любимите ни е Chic, модерен и елегантен магазин и блог, идеален за показване на продукти и блогове за вашата свързана индустрия (Продажба на грим? Добавяне на уроци за грим с помощта на вашите продукти в блога ви. Продажба на линия за тениска? Блог за личен стил и тенденции … като твоите тениски. Имаш идея).

на-дребно-отзивчиви-WordPress-тема

Информация и DownloadView Демонстрацията

Друга страхотна опция е най-продаваната тема на търговец на дребно. Ако имате по-разнообразна продуктова линия, търговецът на дребно включва множество полезни шаблони за уебсайтове и страници с продукти, които да ви помогнат да започнете да показвате всичко, което имате да предложите. Разбира се, има много други теми, от които да избирате, и след като намерите тази, която най-добре представя продуктите ви онлайн, е време да направите няколко допълнения към уебсайта си..

Какво също ще ви трябва

След като клиент разбере, че има продукт, който може да му хареса, има много повече стъпки между харесването и натискането на този последен бутон за покупка и завършването на покупката.

Порти за плащане

Все още има много хора, които са много загрижени за предаването на данните за кредитната си карта по интернет. Ще искате да гарантирате, че хората разполагат с всички възможни начини на плащане през различни шлюзове за плащане във възможно най-много валути. 

Освен това ще искате да гарантирате, че няма да отделяте голяма част от приходите си в преходни такси за различни шлюзове. Сайтовете, които предлагат както шлюз за плащане с кредитна карта, така и PayPal, имат тенденция да имат около по-висок процент на реализация от сайтове, които предлагат само една от тези опции.

Ако използвате WooCommerce, опциите за чек, банков превод, наложен платеж и стандартни плащания чрез PayPal са стандартни. Но може би искате да приемете плащания с кредитни карти чрез Stripe, Authorize.net или PayPal Pro. Използване на лесно цифрово изтегляне? Проверете страницата им за разширения, за да намерите добавки за шлюзовете, които вашите клиенти искат. Съществуват стотици безплатни и премиум приставки за добавяне на повече шлюзове за плащане към вашия магазин, независимо коя платформа за електронна търговия използвате.

Скорост на сайта и UX

Скоростта на сайта е абсолютно важна за всеки сайт, всяка секунда се отчита. Бавните уебсайтове с дълги времена на зареждане влияят значително на долния ред – Закъснение от една секунда може да ви донесе процент на конверсия намален със 7%.  Лошият потребителски опит означава, че няма да имате хора, които остават на уебсайта ви прекалено дълго и това означава, че има по-малък доход. Имаме много страхотни статии за ускоряване на WordPress, но ето няколко, за да започнете:

 • Увеличете скоростта на зареждане на вашия WordPress сайт с кеширане
 • 5 Инструменти за тестване на производителността и скоростта на сайта на WordPress
 • Безплатни приставки за ускоряване на вашия уебсайт WordPress

Един бърз уебсайт и добри навигационни функции ще направят всеки уебсайт, особено сайтовете за електронна търговия, много по-добър. Редизайнът може да ви струва доста, лош дизайн може да ви струва всичко. Не сте сигурни откъде да започнете? Опитайте да използвате приставка за топлинно картографиране, за да видите къде кликват клиентите и започнете да ощипвате вашия дизайн, за да насочите посетителите до мястото, където искате да кликнат.

Маркетинг по имейл

Той остава много ефективен метод за връщане на клиентите на вашия уебсайт за покупка на неща. Получихте имейл идентификационен номер на човек, тъй като вероятно преди това са правили покупки на уебсайта ви, те имат много по-голяма склонност да купуват на вашия уебсайт.

Процентът на конвертиране на имейли определено е по-добър от социалния и търсенето. Използвайте маркетинг по имейл, за да увеличите обема на продажбите си и да увеличите реализацията на продажби. Един от най-добрите начини за разширяване на вашия имейл списък е с приставки. Някои хора може да не ги обичат, но отказът е доказан начин за увеличаване на абонатите.

Bloom: Преглед на живо

Информация и DownloadView Демонстрацията

Bloom е един от най-популярните плъгини за повишаване на реализациите на пазара в момента, с основателна причина. Лесно е да инсталирате, персонализирате и внедрите за почти всеки потребител. Има много вградени шаблони, опции за оформление, шрифтове и дори вградено проследяване, които да ви помогнат да създадете възможно най-добрия вариант за вашия уебсайт.

Plugin Maker Ppugin

Търсите безплатна опция? Опитвам Pop-up Maker. Въпреки че е безплатен, този плъгин се предлага с функции за персонализиране (просто качете собствените си оптимизирани теми), насочване по съдържание, отзивчиви изскачащи прозорци и други.

Оценка на продукта и рецензии

70% от хората ще се консултират с преглед или рейтинг преди да направят покупка, а отзивите на клиентите увеличават конверсията на продукти с до 74%, можете да го прочетете допълнително в PeopleClaim. Оценки и отзиви е автоматична проверка на системата и нейните играчи. Това е красотата на свободния пазар в действие. Добрите продукти се продават повече, лошите продукти изчезват.

taqyeem рейтинг,-мнения-плъгин

Много от бизнес и многофункционалните теми, като Total, включват отзиви от клиенти вече като потребителски тип публикация. Или ако използвате WooCommerce, оценките и отзивите на клиентите са вградени точно (те трябва да бъдат активирани по подразбиране). Но ако темата ви няма препоръки, които харесвате, вижте тези лесни приставки за WordPress и нашите любими рейтинги и плъгини за преглед също.

Информация за напредъка на количката и справяне с изоставянето

Проследяващите прогреса са полезни, те казват на клиента в процеса на покупката – има определен брой стъпки в процеса на покупка. По-кратко е по-добре, никой не обича да отделя повече време от необходимото, за да провери количката си и да извърши плащания.

Близо две трети от всички колички са изоставени поради причини като разходи за доставка и време, необходимо за доставка. Възстановяването на изоставените колички и намаляването на процента на изоставяне на количките е тема сама по себе си. Статията на Кевин Голд относно стандарта за маркетинг за търсене е много полезна, като ви помага да разберете как можете да намалите процента на изоставяне на количките.

woocommerce-възстанови-изоставена количка

Информация и DownloadView Демонстрацията

Отново отговорът е в плъгин. WooCommerce и Easy Digital Downloads имат страхотни изоставени плъгини за колички, които можете да внедрите, за да проследявате клиентите, които добавят продукти в кошницата си, но не продължават да купуват. И в двата случая плъгинът изпраща имейли на потенциални купувачи, за да им напомни какво им липсва (и дори можете да включите кодове на купони, за да ги примамите).

Добавете надеждност

Сигурността е добра, като се гарантира, че вашите купувачи знаят, че инвестирате в най-добрия процес на сигурност е по-добре. Хората искат да се чувстват в безопасност, когато предават пари чрез интернет. Няколко марки за одобрение (видими на транзакции, екрани преди транзакции и колонтитули на уебсайтове) от агенции за бизнес рейтинг и лидери в интернет сигурността са много полезни за добавяне към достоверността на вашия сайт.

Друг начин да покажете своята достоверност е със SSL сертификат. Това е задължително, ако имате онлайн магазин. Но дори ако просто рекламирате продукт, виждането на този малък символ за заключване в навигационната лента е огромен усилвател на доверието за потенциални клиенти и само за 7,88 долара от NameCheap (или друга компания с домейни), това е стойностна инвестиция.

Системи за поддръжка и връщане

Често задавани въпроси, Чатове на живо, поддръжка 24 * 7 по телефона и по имейл са абсолютно задължителни, ако искате да се конкурирате с най-добрите в бизнеса с електронната търговия. Ако уебсайтът ви е сравнително по-малък и не можете да си позволите допълнителния персонал, тогава може би ще ви служи система за често задавани въпроси, съчетана с механизъм за поддръжка на билети. Всъщност току-що говорихме за това как да настроите помощна машина с WordPress и споделихме някои страхотни теми с вас (дори можете да добавите помощна служба към текущия си уебсайт, ако имате многостранни възможности на WordPress).

Проучване на BoldSoft разкри, че 63% от анкетираните, които са имали чат на живо, съобщават, че има вероятност да се върнат на сайта, 62% са били доста сигурни, че е вероятно да купят отново от сайта, а 38% от анкетираните са завършили покупки по време на текущ чат на живо. Така че, ако не искате да настроите отделно бюро за помощ, можете да се обърнете към приставки за чат на живо.

WordPress-живо чат-плъгин-wpexplorer

Информация и DownloadView Демонстрацията

Доста един от най-добрите плъгини за чат на живо е Live Chat за WordPress (удобно, а). Това, което прави това чудесен вариант за всеки малък бизнес е фактът, че той е плъгин (за разлика от услуга), така че няма месечни повтарящи се разходи за използването му. Просто инсталирайте, персонализирайте кожата си и активирайте вашата чат конзола да започне да помага на клиентите.

Процес на регистрация / опция

Събирането на имейл идентификатор е чудесна идея, но никога не принуждавайте хората да се регистрират на вашия уебсайт. Ако можете да го направите, така че хората да могат да купуват без регистрация, моля, направете го. Но винаги предлагайте регистрация като опция. Направете процеса на регистрация възможно най-лесен и безболезнен.

Добавянето на социални вход към WordPress е друга чудесна идея, вие също ще получите много информация за вашия потребител, която ще се окаже полезна в бъдещите маркетингови усилия. 26% от потребителите ще изостави количка след добавяне на продукти, ако се опитате да наложите задължителна регистрация.

userpro социално вход

Информация и DownloadView Демонстрацията

UserPro е може би най-известната опция в тази област. С 6 популярни опции за вход в социалните медии, възможността за синхронизиране с други популярни плъгини като WooCommerce & bbPress, потребителски значки и постижения (чудесно за почитане на вашите най-добри клиенти или чести рецензенти), интеграция на бюлетини и множество опции за персонализиране, не е чудно този плъгин има над 10 000 продажби.

Отлични механизми за търсене и филтриране

Хората, които купуват през интернет, имат много възможности. Потребителите, които използват търсене в сайта, са с 5 до 6 пъти по-голяма вероятност да направят покупка. Ако уебсайтът ви е голям, неприкосновен и труден за навигация дори с добри навигационни функции, е много желателно да се разшири функцията за вътрешно търсене с ефективен механизъм за филтриране, като се има предвид размерът на типичния каталог на предлаганите продукти на сайта за електронна търговия..

SearchWP

Информация и DownloadView Демонстрацията

Любимият плъгин за работата е SearchWP. Наистина няма да намерите по-добър плъгин за разширено търсене там. Подробните настройки наистина ще ви помогнат да помогнете на клиентите си. Ако трябва да отидете с безплатна опция, Relevanssi е добро начало (но наистина не може да се сравни с SearchWP).

Безплатна доставка

Безплатната доставка винаги печели точки с потребителя. Ако не можете да предложите безплатна доставка за всички, поне я предлагайте на най-добрите си клиенти или хора, които купуват повече от определена парична стойност с един замах. WooCommerce дори има вградена функция за купони, така че защо да не създадете безплатна отстъпка за кораби за покупки над определена сума (защото нека бъдем честни, които не се изкушават от безплатен корабен купон).

Ако не предлагате безплатна доставка, направете явно веднага щом някой добави продукт в кошницата си, забавянето на въвеждането на нови разходи няма да предложи добре в ваша полза. 61% от клиентите са поне „донякъде“ да откажат покупката си, ако не се предлага безплатна доставка.

Бутони за обаждане към действие

Прост добре поставен бутон за повикване за действие може да изпрати вашите проценти на конверсия през покрива! Вижте този случай на Nature Air където в CTA се увеличи конверсията с цели 591%. И познай какво? Ако използвате Total (или някоя от другите теми в мрежата, която се предлага с конструктора на страници Visual Composer Drag and drop), има вграден модел за призив към действие. Стратегически го добавете в своите страници за дома и продуктите, за да привлечете вниманието на читателите.

Връщащи се посетители

Връщащите се посетители са много по-лесни за конвертиране от първоначалните посетители, всъщност шест пъти по-лесно. Вашите посетители, които се връщат, и посетителите за първи път са значително различни, така че се отнасяйте с тях по различен начин. Опитайте да персонализирате опита на връщащите се посетители, отново купонните кодове правят чудеса, така че може би можете да персонализирате вашата фактура за клиенти на WooCommerce, за да включите специална отстъпка за връщането им за покупка.

И много повече!

Можете да използвате промоционални оферти, да оптимизирате мобилната електронна търговия и т.н. Броят на нещата, които потенциално можете да направите, за да увеличите реализацията и обема на продажбите, е безкраен. Това, което описах по-горе, са няколко изпитани техники, които електронната търговия обикновено използва.

Някои от споменатите техники може да работят по-добре от други за вас, но знаете вашата клиентска база. Или най-малкото ще ги опознаете, докато изпълнявате някои от стъпките по-горе. Опитайте комбинация от трикове, представени в тандем, с ефективен маркетинг и последователна преоценка на вашия уебсайт – това може да направи вашия сайт много по-добър и клиентите ще вземат под внимание!

Над теб

Винаги изпробвайте нови неща в електронната търговия. Това, което работи за някой друг, може да не работи за вас. Кажете ни каква е стратегията ви, какво работи или какво не. Ще се радваме да споделим някои от вашите съвети с другите ни читатели. Наздраве ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map