Как да коригирате неработещи връзки към WordPress на вашия уебсайт

Как да коригираме WordPress счупени връзки на вашия сайт

Здравейте дами и господа. Нека попълним тези халби и да поговорим за прекъснати връзки в WordPress; трън, който ужилва точно толкова, колкото WordPress спам. Но не се увличайте тук, днес ние ще се съсредоточим изцяло върху това как да намерите и поправим прекъснати връзки, преследващи вашия WordPress сайт.


Известен също като мъртви връзки (който и да измисли тези условия), WordPress прекъснатите връзки са толкова зле, колкото звучат. За начало мъртвите връзки ще се появят благодарение на редица или причини, така че няма определен начин да се определи причината. Второ и по-важното е, че прекъснатите връзки в WordPress имат неблагоприятно въздействие върху вашия WordPress сайт.

Но какво всъщност представлява прекъсната връзка? Прекъсната връзка е 1) всяка връзка, която води до несъществуващ ресурс и 2) неправилно поставена връзка, която води до страница с грешка 404 или друга страница, но страницата, за която е предназначена. С други думи, прекъсната връзка води вас и вашите читатели никъде.

Причини за неработещи връзки в WordPress

Ако вашата джаджа за статистически данни показва, че потребителите стигат до страница с грешка 404, когато кликнат върху връзка на вашия сайт, неработещите връзки изяждат вашия бизнес отвътре навън. И все пак не помните да сваляте ресурси (аудио файлове, видео файлове, изображения, документи, публикации, страници и т.н.) или да правите нещо друго, което може да доведе до 404 грешки. И така, как е възможно да имате мъртви връзки, объркващи нещата за вас?

Бъдете спокойни, прекъснатите връзки в WordPress го дават на предприемачите вляво, вдясно и в центъра през целия ден. Вярно е, че не сте сами, но нещата ще светнат след минута. WordPress прекъснати връзки се удари поради редица причини като:

 • Скорошно преминаване към нов хост не беше толкова успешно, колкото си представяхте
 • Свързахте се с ресурс на трета страна и казахте, че трета страна го премахна или промени URL адреса му
 • Може би сте променили URL адреса на стара публикация, но забравихте да актуализирате всички страници и публикации, свързващи към публикацията
 • Някои лоши момчета ви детронираха
 • Нова бизнес стратегия включваше промяна на името на вашия домейн
 • Тъй като грешката е човешка, вие сте написали неправилно връзка, напр. оставихте писмо или http: // част от връзка
 • Коментаторите оставиха връзки, които не водят до никъде
 • Вашият хост има необичайни настройки на защитната стена, защото … ами … някои хостове играят грубо
 • Мигрирахте ли от Blogger към WordPress и промените в линковете ви се промениха? Това се случва много между другото
 • Ако сте забравили да поправите връзки след преобразуване на сайта си от HTML в WordPress, ще имате нарушени връзки
 • Уебсайтът на трета страна, към който се свързвате, е офлайн, тъй като собственикът не е платил за хостинг или е затворил врати

Фу, какъв списък и въпреки че е неправилно да се предполага, предполагам, че има още. Не се притеснявайте, ако вашият е изолиран случай на прекъснати връзки в WordPress; решенията, които предлагаме за секунди, трябва да се грижат за неволите ви веднъж завинаги. Но първо, нека вземете селфи преминете към ефектите, които мъртвите връзки имат на вашия сайт WordPress.

Ефекти от прекъснати връзки в WordPress

Ефекти от прекъснати връзки

Има много начини, по които прекъснатите връзки могат да повлияят негативно на уебсайта ви, но ето няколко от най-важните за вас, които трябва да разгледате.

Лош опит на потребителите

Никой не харесва кацането на страховитата страница с грешки 404. Ако не сте знаели, повечето потребители не желаят да се придържат към вашия уебсайт, ако не могат да намерят това, за което са дошли. Умна страница за грешка 404 облекчава проблема, но до известна степен.

Най-доброто е да поправите прекъснати връзки, за да гарантирате, че читателите не попаднат на страницата ви за грешка 404. В крайна сметка лошото потребителско изживяване, наред с други неща, породи лоша репутация.

Загубен трафик

За онлайн бизнеса трафикът е като кръвта, която тече във вените ви. Това е ценна стока, без която уебсайтът ви се свива и умира. Без трафик уебсайтът ви е толкова безполезен, колкото и зърната на нагръдника (здравей, GOT фенове). Това каза, че трябва да боравите с трафика деликатно или вашето кладенец ще изсъхне.

Здравословният свързващ профил е точно това, което ви е необходимо, за да преместите трафика от придобиване към реализация. Ако между вас и вашите читатели се появят прекъснати връзки, вие ще загубите последното и здравият ви разум ще излети през прозореца. Ще загубите числата и ще ви навреди зле.

Скъсването на прекъсната връзка в средата на вашата фуния за продажби нарушава потока на трафика, което ни запознава с следващата ни точка.

Загубени приходи

Ето една хипотетична ситуация, която трябва да разгледате. Вашият уебсайт се справя наистина добре. Вашите тактики за маркетинг на WordPress се отплащат и от анализите дърпате числата от правилните източници. С други думи, вие дърпате насочен трафик; вида хора, които купуват.

Има обаче един проблем. Вашите проценти на конверсия изсмукват голямо време. Нещо източва вашите маркетингови долари и усилия. Залагате на изпълнение A-1, доколкото отива трафикът, но паричната награда изсмуква живота от вас. Депресиращо е.

В противен случай провеждате одит на уебсайт и за вашето ужас сте прекъснали връзки, насочени към вашите продукти, което означава, че клиентите ви отпадат много преди да можете да спечелите пари. Вашият конкурент се усмихва до банката, а вие ‘ забихте се във финансова тревога.

Може би това не е така. Имате изходящи връзки, насочени към вашата партньорска програма и нещата вървят добре, докато доставчикът на партньор не промени тактиката или в случай на пазар доставчикът на продукта отпада. Но вие не знаете това, така че в крайна сметка губите много пари.

Може да се случи с вас, точно както се случи с приятел Рей:

{Някои} партньорски доставчици са малко подъл, че когато доставчикът на продукти отпада и вече не ги използва, те {пренасочват целия този трафик към началната си страница}. Следователно в доклад установих, че една „мъртва връзка“, която преминава към даден продукт, се прехвърля към основната страница на партньорския доставчик (сега не е свързана) – следователно {струва ми над 2830 кликвания!} Това е загубени продажби за мен. Кажете, че процентът на продажбите {реализация} е 1%, това е от 20 до 30 загубени продажби. – Рей, както се вижда на Проверка на прекъсната връзка WordPress Link: Fix Неработещи връзки и пренасочвания – ShoutMeLoud

Забележка: Редакции в скоби, направени от автор.

Трябва ли да кажа повече? Поправете им прекъснати връзки.

Лош SEO профил

Класирането на високо място в търсачките е лесно при условие, че правите всички правилни неща. Това означава да правите всичко, което Google препоръчва, и да го правите по книгата; няма хитрост.

Въпреки че Google не дава информация за 404 страници с грешки, те все още смятат потребител изпитват показател за класиране. Ако предлагате страхотно потребителско изживяване, „… помага да се гарантира, че посетителите на вашия сайт го възприемат положително, насърчавайки споделянето, отметката, връщането на посещения и входящите връзки – всички сигнали, които се насочват към търсачките и допринасят за високо класиране.“

Прекъснатите връзки, момчета и момичета, са лоши за потребителското изживяване, което означава, че са също толкова лоши за вашия SEO профил.

Второ, паяците на Google обхождат вашия сайт и следвайте връзки, за да индексирате повече от съдържанието ви. Ако съдържанието ви е страхотно (друг показател за SEO класиране), Google ви награждава с по-добър ранг. Ако Google не може да индексира съдържанието ви, защото мъртвите връзки спират паяците мъртви в техните песни, познайте какво се случва с вашия ранг?

Неработещите връзки ще подредят вашите SEO класации, което се свежда до нисък трафик, което води до загубени приходи, което в крайна сметка води до мигрена и получавате моята тенденция.

Сега, когато можете да кажете, че WordPress прекъснатите връзки са лоши за бизнеса, мотивирани ли сте да ги поправите? Добре, нека копаем.

Как да коригираме прекъснати връзки към WordPress

На разположение за вас са много начин да намерите и коригирате прекъснати връзки на WordPress лесно и бързо. Ние ще категоризираме тези начини като:

 • Плъгини за проверка на прекъснати връзки
 • Услуги за проверка на връзки
 • Други инструменти за проверка на връзки

Ще разгледаме няколко варианта във всяка от тези категории, тъй като всичко, от което се нуждаете, е Плъгин за проверка на прекъсната връзка. Това е 100% и доста впечатляващо от много стандарти.

Да започнем с добавки за прекъснати връзки в WordPress.

WordPress счупени приставки

Опровержение: Много се говореше за неработещи приставки за източване на сървърни ресурси. В резултат на това някои хостове блокират някои от плъгините. Ако забележите значителни спадове на производителността, докато използвате някой от тези плъгини, деактивирайте приставката след поправяне на вашите счупени връзки. В действителност, активирайте приставката само когато трябва да проверите вашия WordPress сайт за прекъснати връзки.

С гадния начин, ето някои от най-добрите WordPress плъзгани връзки за връзки, които някога да изящат мрежите.

Проверка на прекъсната връзка

Проверка на прекъсната връзка

С над 400 000 активни инсталации и звездна оценка от 4.10 / 5.00, този плъгин е може би един от водещите проверки на прекъснати връзки за WordPress.

Владимир Преловац и Янис Елстс създадоха Broken Link Cheker, който проверява „… вашите публикации, коментари и друго съдържание за счупени връзки и липсващи изображения и ви уведомява, ако има намерени такива“. Да, това е толкова просто.

Тази приставка комбинира вашите публикации, страници, блогове, коментари и персонализирани полета за неработещи връзки и ви уведомява чрез WP Admin Dashboard или имейл. Можете да спрете търсещите машини да следват прекъснати връзки и да показват мъртви връзки по различен начин в публикациите си, за да не объркате читателите.

Broken Link Checker е силно конфигурируем, което означава, че можете да филтрирате връзки по URL, текст на котва и т.н. Ако приставката открие разбити връзки, можете да ги поправите директно от страницата на приставката. Ние просто драскаме повърхността тук, момчета, тъй като този плъгин идва с много повече функции.

Проверка на състоянието на WP Broken Link Checker

Проверка на състоянието на прекъсната връзка

Numero dos отива към проверка на състоянието на WP Broken Link Check by SeedPlugins съвместно с Pau Iglesias. Тя привлича известна тежест, доколкото идентифицирането на прекъснати връзки отива, но това е изсмукващо, доколкото отива фиксирането на връзката.

Казвам това, защото трябва да посетите засегнатата публикация / страница, само за да редактирате или премахнете мъртвата връзка. Това или можете просто да изхвърлите връзката, което е нещо като субективно. Освен всичко това, този счупен плъгин за WordPress е лесен за инсталиране, конфигуриране и оценяване добре в рейтинговия отдел.

Администраторът предлага опции за персонализиране на всяко сканиране и можете да преглеждате резултатите в страницата на приставката или по имейл. Очевидно можете да получите повече функции с версията WP Link Status Pro ($ 20 долара).

Link Checker

Link Checker

Като начало не можете да използвате този плъгин в местна среда за разработка, която е uncool. Това означава, че програмистът използва външен сървър за проверка на прекъснати връзки на вашия сайт. Той казва, че не се качва чувствителна информация на сървъра, но какви са вашите мисли за това?

Безплатната версия ви позволява да проверите първите 500 връзки, което е ограничаващо, тъй като имаме безплатни опции без ограничения. Ще ви трябва професионална версия, за да проверите над 500 връзки.

От друга страна, има малко натоварване на сървъра, което е добро нещо. Настройката е проста, работи извън кутията, но забелязах лек сблъсък с проверката за прекъсната връзка. Той обаче играе заедно с други плъгини. Професионалната версия ви позволява да планирате сканиране, наред с други неща. Той има над рейтинг 3.70 / 5.00 и над 2k активни инсталации.

Като цяло Проверка на прекъсната връзка плъгин го прави за мен.

Услуги за проверка на връзки

Докато WordPress плъгини за прекъснати връзки ще ви помогнат да идентифицирате и коригирате счупени връзки, услугите за проверка на връзки помагат само с първите. Това е по-добре от нищо, нали? Единственият недостатък е, че ще трябва да коригирате прекъснатите връзки на WordPress ръчно (болезнено) или с помощта на приставки.

Виждайки, че все още ще ви е необходим плъгин като отново, Broken Link Checker, ще обобщя следващия раздел, в случай че искате да проверите някои от тези услуги. Става ли? добре.

Услугите за проверка на връзки на трети страни включват:

 • W3C Link Checker – Тази проверка за връзки ви показва всички мъртви връзки, техния код на състоянието (напр. 404, 403, 301 и т.н.) и предложения курс на действие.
 • Google Инструменти за уеб администратори – Това е чудесен инструмент за проверка не само на прекъснати връзки, но и на други грешки в сайта. Трябва да го предадете на Google, тъй като тези момчета ви предлагат много информация за вашите прекъснати връзки сред други грешки. Те дори ще категоризират грешките и ще ви предложат сочни подробности, като кога за първи път са открити прекъснатите връзки.
 • Онлайн проверка на прекъсната връзка – Това е основен онлайн инструмент, който е полезен, ако трябва да сканирате голям уебсайт. Това отнема време, а безплатната версия ви позволява да сканирате до 3000 страници. На всичкото отгоре ще ви е необходима платената версия, за да проверите връзките в документи (PDF, DOC, XLS и т.н.) и изображения, което е нещо като бум.

Поправяне на прекъснати връзки в WordPress

С всички инструменти в предишния раздел трябва да заснемете мъртви връзки много преди те да опустошат на вашия WordPress сайт. Всичко, което трябва да направите, е да пренапишете, замените или премахнете мъртвите връзки.

Горните три действия обаче могат да доведат до значителни загуби в трафика, особено ако коригирате връзки, насочени към вътрешни публикации / страници. Например, ако възстановите сайта си от нулата, купите нов домейн или промените пулта за публикация / страница, ще нарушите модела на свързване. По-добра алтернатива би било пренасочването на стари връзки към нови. По този начин можете да запазите трафика и SEO сока.

Все пак по темата за коригиране на връзки, друг уебсайт може да свърже неправилно вашия домейн, което означава, че посетителите, които следват тази връзка, няма да ви намерят. Просто се свържете с въпросния издател, за да разрешите това. Можете също да пренасочите неправилната връзка към друга страница, но това е тема за друг ден.

Ако, от друга страна, те свържат неправилно към публикация или страница (но не обърквайте частта от домейна), читателите, които следват тази връзка, ще кацнат на вашата страница с грешка 404. Тук имате две възможности: Можете да създадете впечатляваща страница с грешки 404, за да уловите четците, или да пренасочите този трафик другаде.

Докато разделим начините …

Фиксирането на прекъснати връзки на WordPress води до по-добро потребителско изживяване и трафик, като и двете се превръщат в по-добри реализации.

Можете да намерите и поправите мъртвите връзки, като използвате някой от методите и инструментите, предложени в тази публикация. Ако ще ми се отдадете, аз корен за Проверка на прекъсната връзка по всяко време на деня.

Надяваме се тази публикация да ви помогне да поправите прекъснати връзки на вашия WordPress сайт. Ако сте запознати с други методи и инструменти, моля, споделете свободно в секцията за коментари по-долу. Ето и по-здравословен сайт. Наздраве!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map