Как да изградите партньорски уебсайт с помощта на WordPress

Искате ли да спечелите пари? Разбира се, че го правите. Кой не? А знаете ли коя е най-добрата част? Можете да направите убийство с помощта на WordPress, както вече видяхме в близкото минало. Днес ние ще ви изградим партньорски сайт, така че можете да продължите да направите няколко мула и да купите плажни къщи, Ферарис и произведенията. Всичко това за вас, само за да можете да научите нещо ново и да живеете мащабно, защото го заслужавате.


Светът е твой. – Белег

По-точно, ще създадем сайт за преглед на продукти, използвайки платформата, която толкова обичаме и ценим. Това е така, защото има различни видове партньорски сайтове, както ще видим след малко. Ние ще ви въоръжим; дават ви всеки инструмент и ресурс, от който се нуждаете, за да превърнете мечтата си в реалност.

Ще спечелите пари с вашия партньорски сайт, при условие че сте готови да положите необходимите усилия. Разбира се, не можете да получите нещо за нищо. Така че уау в раздела за коментари в края. Това е от пътя, хванете предпазния колан, той е педал към метала докрай.

Тип партньорски сайтове

Можете да следвате редица пътеки с вашия филиран бизнес, базиран на WordPress. Въпреки че ще се опитам да запазя този пост като общ, този раздел има намерение да ви помогне при избора на най-добрия партньорски уебсайт за вас. Ето ни.

сделки за деня

Ако можете да сключите сделки с местни фирми, за да постигнете страхотни отстъпки на потребителите си, можете да спечелите огромно богатство в комисионните. Интернет е пълен с уебсайтове за ежедневни сделки, тъй като те се създават значително лесно, а бизнес моделът е доста лесен. Колкото повече сделки отпускате, толкова по-голяма е партньорската комисионна. Можете да сервирате реклами отстрани, за да допълвате доходите си.

Голяма част от работата се върти около събирането на сделки от фирми и производители, които могат да предоставят огромни отстъпки, които стимулират потребителите да купуват неща, които дори не се нуждаят. Можете да получите навсякъде между 30% и 50% от всяка продажба, която прокарате. Добър пример е Groupon,въпреки че има тонове повече.

Азис-сделки-WordPress-тема

Лесен начин да разгърнете сайта си с купони и да се работи веднага, е с предварително оформена тема за талони като темата на Kupon WordPress. Тази тема има всичко необходимо за вашия сайт за ежедневни сделки като подаване на предни сделки, лесни опции за тема, отброяване на купони, социална интеграция и други.

woocommerce купон-броене-приставка

Ако вече имате тема, която обичате, тогава плъгинът може да е най-добрият ви залог. Добавете купони за вашия магазин WooCommerce с приставката за отброяване на WooCommerce купони WordPress. Това е бърз и лесен начин за добавяне на персонализирани талони към всеки уебсайт за електронна търговия на WooCommerce.

магия-WP-купони

Искате да започнете с безплатна опция? Magic WP купони Lite е безплатен плъгин за WordPress, който ви дава възможност да добавяте основни купони със система за брояч на кликвания, харесвания и харесвания и възможност за качване на нови шаблони за купони.

Сайтове за сравнение на цени

Сайтовете за сравнение на цени обикновено ви показват продукт и неговата цена в различни магазини. Те обикновено съдържат прегледи на продукти, представени от потребители, които съставляват основната част от съдържанието им. Как сайтът за сравнение на цени прави пари? Печелите комисионна, когато потребителят кликне върху връзка и посети сайта на търговеца. Можете да продавате и рекламно пространство.

WP-сравни цени-сравняване-WordPress-тема

Добавете вашите отзиви (и партньорски връзки) с помощта на Темата за сравнение на WordPress. Това е чудесен вариант за споделяне на любимите ви продукти и услуги с вашите читатели, като използвате лесни за четене таблици за сравнение с лога, дати, цени и други.

зелена ценообразуване-сравняване на таблицата плъгин

Плъгинът за отзивчиви цени и сравнение на WordPress е идеален за създаване на сравнителни таблици за почти всичко. Добавете изображения, видеоклипове, списъци с функции, икони и още много неща, за да помогнете на читателите да решат коя опция е най-подходяща за тях. Таблици с цени, чудесен начин за сравнение и контраст на подобни оферти (като хостинг или тематични пакети).

woocommerce-сравните продукти

Ако двете опции за премиум не са в бюджета ви, WooCommerce Сравнете продукти безплатен плъгин за WordPress е лесен начин да добавите сравнения на продукти във вашия магазин WooCommerce.

Сайтове за преглед на продукти

Днес греем светлина върху тази област. Сайтовете за преглед на продукти съдържат експертни отзиви за продукти, които сте използвали или тествали. Можете също така да приветствате отзиви от потребители, които са използвали споменатия продукт в миналото, за да обогатят съдържанието ви. Печелите афилиейт комисионна, когато потребителят, когото препратите към търговеца на дребно, извърши покупка или извърши всяко друго желано действие.

thereview рейтинг,-мнения-WordPress-тема

Темата за преглед на WordPress е стилна тема за списание за преглед с лесни опции за преглед на читателите, които да оставят своите оценки в допълнение към вашите. По този начин посетителите на вашия сайт могат да бъдат уверени в оценките и да се надяваме да кликнете върху тези партньорски връзки.

taqyeem рейтинг,-мнения-плъгин

Ако искате да добавите отзиви към текущия си сайт, след това проверете приставката Taqyeem Ratings & Reviews WordPress. На пръв поглед няма нищо, което този плъгин не може да направи с неограничените си цветове, неограничени критерии за преглед, персонализирани шрифтове и множество стилове за преглед.

WP-продукт преглед

Страхотен безплатен вариант е WP Product Review безплатен плъгин за WordPress който се предлага със солидни опции за безплатен плъгин. Можете да добавите персонализирани икони за преглед, персонализируеми цветове, про & con възможности и дори функционалност за предварително зареждане.

* * *

В края на деня партньорският маркетинг е свързан с популяризиране на чужди продукти и печелене на комисионна, като по този начин. Във всеки случай, той елиминира досадния процес на разработване на продукти, което означава, че можете лесно да настроите вашия сайт и да започнете да печелите след няколко месеца. Това също означава, че имате повече време да се концентрирате върху разработването на съдържание и маркетинга.

Ако вместо това искате да създадете партньорска програма, знаете, за да популяризирате продуктите си, вижте нашето ръководство за най-добрите приставки за партньорска програма.

Защо да използвате WordPress

Очевидно WordPress е красив, но има много други причини, поради които дори големите марки използват и обичат WordPress. Просто ще се докоснем до някои от причините, поради които трябва да използвате WordPress за захранване на вашия партньорски уебсайт.

Лесен и универсален

За начало WordPress е лесен за настройка, учене и използване. Въпреки че уменията за кодиране могат да ви бъдат полезни от време на време, не е необходимо да знаете кодиране, за да създадете партньорски уебсайт с WordPress. Просто се нуждаете от правилната тема и плъгини за WordPress и сте готови. Освен това, лесно достъпни теми за WordPress, плъгини, добавки, скриптове и разширения правят WordPress доста универсална платформа.

Подходяща за търсачки

WordPress е приятелски настроен към търсачките, изграден на чист код и следване на най-добрите уеб стандарти – всички те са предназначени да привлекат търсачките. Искам да кажа, че Google и харесващите обичат WordPress блогове и ако можете да интегрирате блог раздел в сайта си за ревю, можете лесно да постигнете по-добри класирания и да увеличите реализациите.

Ценен блог също ще насърчи доверието на потребителите, точно качеството, от което се нуждаете, за да поддържате комисиите да се увеличават, да се увеличават и да се увеличават. Можете допълнително да подсилите своя SEO, като изпратите вашия сайт в Google и използвате такива приставки Йоаст SEO.

Интегрирайте рекламите лесно

Използвайки джунджурии, можете лесно да интегрирате реклами в своя партньорски сайт, базиран на WordPress, като увеличите максимално своя потенциал за печалба. Просто поставете HTML кода на рекламите в Текст джаджа и я поставете навсякъде, в зависимост от вашата тема. Някои теми имат специализирани рекламни области в заглавката, на други места.

Голям поддръжка

Малко (ако има такива) системи за управление на съдържанието могат да се сравнят с WordPress по отношение на общността. WordPress има голяма общност около него. Тази общност е чудесен източник на безплатна и оптимистична поддръжка, от която ще се нуждаете, докато изграждате своя партньорски бизнес.

От блогъри, консултанти, сътрудници, разработчици и експерти сред другите, ще имате най-добрата подкрепа, за която някога можете да мечтаете.

Това е направено с, нека ви създадем партньорски уебсайт с помощта на WordPress. Първо първо, какво ще ви трябва?

От какво имаш нужда

мигрират към по-нова-WordPress-домакин

 • Най-добрият хостинг на WordPress – Вашият партньорски сайт трябва да бъде супер бърз за добро потребителско изживяване. Не се нуждаете от прекъсвания при повторение и определено не искате да загубите сайта си на хакер. Освен това, имате нужда от достатъчно ресурси за сървъра, когато сайтът ви расте. Как да изберем най-добрия хостинг на WordPress е покрит с гръб. Ако имате нужда от бързо поправяне, препоръчваме WPEngine сред тези други най-добри хостове на WordPress.
 • Име на домейн – Направете го кратко (максимум 3 думи) и запомнящо се. Мислете голямо и дълбоко в бъдещето. Направете го хапливо, ако можете, просто не прекалявайте. Бъдете креативни и когато сте готови, купувам всичките си домейни от Namecheap.
 • Страхотна тема на WordPress – Отидете с универсална, за предпочитане многоцелева тема, която ще направи вашите отзиви да изпъкнат. Ако мислите за тема на WordPress Total, вие сте на правилния път.
 • Ниша – Изберете приятно, за което сте страстен или знаещ. Ще прекарате много време в работа в тази ниша, така че по-добре да е приятно. Ще промотирате продукти в тази ниша, а момчетата, които ще продавате, оценяват някаква страст.
 • Достатъчно страхотно съдържание – Какво наистина е достатъчно съдържание? Публикувайте отзиви и съдържание в блогове последователно без провал. [По-лесно казано, отколкото направено]
 • Търпение – това е добродетел

Как да създадете партньорски уебсайт с помощта на WordPress

Сега, когато имаме покрити реквизитите, нека всъщност изграждане на този партньорски сайт, за който бамбардираме от първия параграф. Нека започнем с най-очевидната точка.

1. Създаване на партньорски сайт на WordPress

Настройването на партньорски сайт е точно като настройка на типичен WordPress сайт. Тъй като се нуждаете от потребителите си да се доверят на вашите отзиви, за да можете да продължите да печелите комисионни, трябва да отделите малко мисли и време в сайта си за преглед на продукти. Просто не можете да шамарите заедно случайно и да очаквате да спечелите.

Няма значение продуктите, които ще преглеждате и популяризирате, WordPress предлага широка гама от теми и приставки, които ще ви помогнат да създадете сайт за професионален преглед за нула време. И тъй като темите на WordPress са лесни за персонализиране, дори не е необходимо да се занимавате със специализирана тема за стил на преглед, въпреки че би било голям скок в правилната посока.

Освен това, настройването на вашия сайт за преглед включва избор на правилния хостинг на WordPress, инсталиране, както и конфигуриране на WordPress, теми и плъгини. Толкова просто като A, B, C.

Инсталирането на WordPress е лесна селска работа; много уеб хостове предлагат инсталатори с едно щракване, които правят работата ви блаженство. Напред и закупете хонафид хостинг от нашия добре подбран списък от уеб хостове и инсталирайте WordPress във вашия домейн. Добавете тема (като Total или безплатна) и настройте своите плъгини (повече за това за момент).

Има и няколко отлични теми за преглед на WordPress, така че не се сдържайте; не се колебайте да отидете с решение, което работи за вас. Горе споделихме няколко страхотни примера, но в мрежата наистина има много други. След като инсталирате вашия WordPress сайт, е време да започнете да създавате страхотно съдържание. Но първо, няколко указателя.

2. Изберете Вашите продукти и партньорски партньори разумно

Ако сърцето ви е в него, няма нищо лошо в популяризирането на евтини мръсотии. Единственият недостатък е, че ще трябва да конвертирате много повече хора, за да реализирате значителен доход от партньорското си предприятие.

Помислете за това, ако получавате 10% от всяка продажба, която правите за 10 долара, ще трябва да конвертирате 1000 души, за да правите 1000 долара на месец. Ако, от друга страна, получите 10% от всяка продажба на 1000 долара, ще ви трябват само 10 реализации, за да направите 1000 долара на месец. Вижте къде отивам с това?

Същият случай важи и за партньорските партньори, известни като програми, за които се стремите. Ще избегна партньорска програма, която предлага, да речем, 10% от всяка продажба в полза на момчетата, предлагащи 50%, като запазва всички останали фактори, включително цената, постоянна.

Искате да популяризирате фотоапарати чрез вашия фотографски блог / сайт за преглед? Първо проверете няколко търговци на дребно с камери и изберете само най-добрите партньорски програми. Благоприятни ли са условията им? Изплащането е достатъчно голямо, за да поддържате вашия партньорски бизнес? Предлагат ли широка гама от продукти? Имат ли добра репутация на пазара? Успешна ли е тяхната партньорска програма? Как се отнасят към съществуващите си филиали? Това са само някои от факторите, които трябва да се вземат предвид при избора на продуктите и партньорите, които ще се рекламират.

Не забравяйте, че ако популяризирате крещящите продукти само за да извлечете комисионна от потребителите си, имиджът на вашата марка ще понесе основната тежест на вашата наглост. Ще останете без бизнес по-бързо, отколкото можете да създадете такъв.

Очевидно и вече споменахме това, трябва да следвате страстта си, особено ако сами ще пишете съдържанието. Ако имате нужда от напомняне, ще пишете за хора, които се интересуват от продуктите, които рекламирате – други ентусиасти на нишите, както го казва Шон Куартън. Ако не сте любители на продуктите, които рекламирате, но сте в бизнес, тъй като нишата е доходоносна, ентусиасти “…ще видите направо през безжизненото, не вдъхновено съдържание.”

Все пак в този бизнес със страсти и съдържание, продуктите, които в крайна сметка насърчавате, трябва да се свържат със съдържанието ви. Просто не можете да говорите за телевизори и след това да се обърнете и да популяризирате торове. Това е мерзост в света на маркетинга на съдържанието.

Придвижвайки се, не пренебрегвайте периодичните комисионни такива абонаменти, които плащат комисионни всеки път, когато абонатът натисне бутона за подновяване. Те могат да бъдат чудесен източник на повтарящи се пасивни приходи, които изискват малко усилия за създаването им.

3. Добавете изобилие от висококачествено съдържание

лаптоп блогър типизиране

Съдържанието е и вероятно сте чували това милион пъти преди, цар. Можете да пускате пазара по дяволите от вашия сайт за преглед като Луди хора, но ако нямате вида съдържание, което кара потребителите да кликват върху връзките и всъщност купувайки, няма да отидете никъде.

В това как да привлечете повече трафик към вашия WordPress сайт, обсъдихме защо високото качество е от решаващо значение. Независимо дали пишете рецензии или публикации в блогове, съдържанието ви трябва да е от най-висок калибър – или поне по-добро от това на вашия конкурент. Трябва да гледате, за да добавите стойност към процеса на вземане на решения на потребителя.

Съдържанието ви трябва да предоставя всички отговори, от които читателят се нуждае, за да направи покупка. Погледнете какво прави вашата конкуренция и преминете на миля по-нататък. Вашият партньорски сайт трябва да бъде последният ресурс, който посещава купувачът, преди да похарчи зелено.

Направете проучване на ключовите си думи, за да определите какво търсят потребителите. Използвайте съдържанието си, за да се обърнете към точките на болка на потребителя и вие сами имате основата на устойчивия бизнес. В крайна сметка печелите само когато решавате проблем за потребителите си. И с партньорски сайт, вие просто им показвате защо продуктът, който препоръчвате, е необходимото им решение. Не може да стане по-лесно от това.

Професионален съвет: Качественото (ценно, уместно, свежо) съдържание ще внуши доверие на вашите читатели.

Поддържайте съдържанието си свежо, защото – застоялото е просто лошо. Следете тенденциите във вашата ниша и винаги ще яздите вълната, вместо да я следвате. Предлагат ли се оферти за празници? Страхотни нишоцентрични новини, които могат да направят за страхотна публикация в блога? Докоснете се до това и останете пред конкуренцията. Инструменти като Google Alerts и Google Тенденции наред с други могат да бъдат полезни в това начинание.

Добавете изобилие от съдържание – десет публикации в блога и пет отзива няма да ви купят пътуване до Дисниленд. Имате нужда от много трафик и по-добри SEO класации, а единственият начин да постигнете и двете е да публикувате висококачествено съдържание последователно. Забележка: Колкото повече е съдържанието, толкова повече възможности имате за да поставите своите партньорски връзки. Точно така, можете да поставяте връзките си в публикации в блогове, страници, рецензии, казуси, интервюта, подкасти и видеоклипове сред другите.

Като цяло трябва да се стремите да публикувате професионално представени рецензии. Натиснете последователно слагайте качествено съдържание. О, между другото, не забравяйте да поставите всички тези подробности във вашия бизнес план. Съжалявам, че не споменах това по-рано. Имате нужда от бизнес план; всеки бизнес се нуждае от стратегия.

4. Популяризирайте своя уебсайт за WordPress

Наред с публикуването на висококачествено съдържание, трябва да положите съзнателно усилия за популяризирането на вашия сайт. Направете всичко по силите си, за да привлечете посетители, просто се уверете, че тактиката ви е законна или ще ядосате харесванията на Google и ще спечелите лош представител. Популяризирайте сайта си както онлайн, така и офлайн – предлагайте на пазара по дяволите. Ето как да привлечете повече трафик към вашия WordPress сайт, за да започнете.

5. Следете ефективността си

Дори и с най-добрия план ще трябва да останете гъвкави и съответно да се адаптирате, докато изграждате филиалния си бизнес в WordPress. Развивате се непрекъснато, преди да ударите златото. Преди да намерите идеалната формула, ще трябва да промените тактиките и стратегиите няколко пъти. Това е неизбежно.

По този начин трябва да наблюдавате и управлявате работата на вашия сайт. Трябва да експериментирате с различни видове съдържание и да елиминирате продуктите, които се представят слабо. Инструменти като ahrefs и Google Analytics сред другите ви предлагат много поглед върху вашия бизнес.

Инструменти и ресурси за вашия сайт за рецензии на WordPress

Инструментите, които в крайна сметка използвате за изграждането на вашия партньорски сайт за WordPress, зависят изцяло от вашите бизнес нужди. Ето обаче списък с инструменти за общо ползване, които ще ви трябват при изграждането на следващия голям партньорски сайт:

 • iThemes Security – Увеличете сигурността си десет пъти. Помислете също да използвате HTTPS. Прочетете друга мярка за сигурност на WordPress
 • Резервни решения за WordPress – Ви дава спокойствие, знаейки, че можете лесно да възстановите сайта си, ако нещо се обърка
 • Йоаст SEO – Най-добрият WordPress SEO плъгин според мен
 • Google Analytics за WordPress – Трябва да проследявате статистиките си, за да можете да правите подобрения
 • Сбогом Captcha – Ловете спам ботове автоматично, преди да почват вашите отзиви. Без дразнеща капча също!
 • Akismet – Това е популярен и мощен плъгин за борба със спама
 • Най-добрите приставки за социални медии за WordPress
 • Доста връзка защото трябва да съкратите и прикриете изходящите партньорски връзки
 • Преглед на WP – Създайте невероятни мнения за рецензии и резюмета
 • AzonPress – Здравейте филиали на Amazon
 • W3 Общ кеш – Скоростта на сайта е фактор за класиране на Google в днешно време. Вашият филиал за WordPress трябва да се зарежда свръхбързо, така че кажете „да“ на кеширащ плъгин вече

Популярни партньорски програми

Заключителни мисли

Изграждането на печеливш партньорски сайт за WordPress отнема време и усилия, така че не очаквайте да извършите убийство за една нощ. Това не е схема за бързо забогатяване, това е начинание, което ще се възползва от всички бизнес умения, които притежавате.

Като цяло, изграждането на партньорски сайт за WordPress и превръщането на здравословна печалба е възможно. Много сайтове в интернет зависят и процъфтяват от комисионни, така че да, това е жизнеспособен бизнес модел. Просто изиграйте правилно картите си и проявете търпение. Станете акула и инвестирайте разумно ресурсите си. До следващия път, не забравяйте, че спарингът е тренировка. Ето вашия успех: Наздраве!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map