Как да изберем най-доброто решение за електронна търговия в WordPress

как-да-да избере най-най-добрите WordPress-електронна търговия разтвор

Дяволът наистина е в детайлите, когато става дума за създаване на магазин за електронна търговия в WordPress. Трябва да получите наистина конкретни ваши нужди – приставката за електронна търговия, която в крайна сметка изберете, трябва да отговаря на всички ваши бизнес изисквания. Трябва да имате място за определяне на това, което очаквате да постигне вашия онлайн магазин, много преди да изберете вашата количка. Без здрав план няма да стигнете далеч Ще изберете грешна платформа за електронна търговия, ще се провалите мизерно, ако не направите промени, и след това ще затворите магазина.


В днешната публикация ще осветяваме някои от съображенията, които трябва да имате предвид, когато избирате решение за електронна търговия на WordPress. Ще направим крачка по-нататък и ще прегледаме някои от най-добрите решения за електронна търговия на WordPress на пазара, така че можете да стартирате своя онлайн бизнес на правилната бележка. Наслади се!

Цена

За да печелите са необходими пари, това е много вярно. Не го изкривявайте, няма нищо лошо в зареждането на бизнеса ви отдолу, но не бива да се стремите да пестите от решението си за електронна търговия WordPress. В крайна сметка евтиното е скъпо. Например, абсолютно няма нужда да губите време за работа по дребни проблеми, които премиум поддръжката ще разреши за секунда.

Освен Shopify, приставките за електронна търговия на WordPress, които ще покрием в тази публикация, са безплатни. Това е, ако искате да създадете основен онлайн магазин. За да се възползвате максимално от вашия WordPress estore, ще искате да зареждате супер кошницата си с разширения, които не са евтини. Предварително планирайте или говорете с уеб програмист, ако трябва, за да проверите функциите, от които се нуждаете. Само тогава можете да определите бюджета си.

В края на деня, просто помнете, че всяко решение за електронна търговия на WordPress (известен още като плъгин) има различна цена и / или различен начин на плащане, т.е. еднократно срещу повтаряща се такса. Нито едно решение за електронна търговия в WordPress не е наистина безплатно. Ако няма да сложите кредитната си карта, бъдете готови да плащате пот – поне преди да можете да оползотворите печалбите в есторето си.

отзивчивост

Освен ако не сте заседнали през 1969 г., защото купонът не е спрял за вас, трябва да знаете, че огромна част от клиентите ви посещават вашия онлайн магазин на мобилни устройства. 2015 е, а мобилният трафик и отзивчивият уеб дизайн (RWD) са две тенденции, които трябва да поддържате в раздели.

Решението за електронна търговия WordPress, на което се установявате, трябва да изглежда страхотно и да работи на всички устройства, било то смартфон или настолен компютър. Не бихте искали да загубите клиент, защото те не биха могли да добавят продукти в количката, когато посещават вашия estore например на таблета си. Сега бихте ли? Особено с огромния брой напълно отзивчиви приставки за електронна търговия WordPress на пазара бихте ли рискували?

отзивчивост

Знам, че не бихте оставили парите на масата, така че отидете отзивчиво рано или гледайте как бизнесът ви умира. Без съмнение можете да създадете мобилна версия на основния си сайт, но сега, когато имаме RWD, не смятате ли, че това е просто излишно?

Вашата електронна търговия в WordPress трябва да се изгражда около отзивчиви техники за уеб дизайн и най-добри практики. Прочетете добре рекламните материали, но не забравяйте да тествате демонстрацията за отзивчивост. Вашите клиенти ще ви благодарят по-късно.

естетика

Потребителското изживяване играе огромна роля в цикъла на купуване. Искате вашите клиенти да се забавляват чудесно на вашия уебсайт. Независимо дали ще го изградите самостоятелно или ще наемете разработчик, искате вашият estore да изглежда невероятно добре. Не е нужно решение за електронна търговия на WordPress, което сте избрали, за да нарушите еднообразието в дизайна.

Количката за пазаруване трябва да се омъжи за вашата тема или шаблон на WordPress по отношение на външния вид и в голяма степен функционалност. Ако решението за електронна търговия на WordPress не наследява стиловете на вашата тема автоматично, трябва поне да има панел с опции, където можете лесно да добавяте персонализиране.

Лесно използване

Не би ли било, знаеш ли, лесно и толкова забавно, ако можеш просто да инсталираш решението си за електронна търговия WordPress, да заспиш и да се събудиш на милион поръчки на следващата сутрин? Това са нещата от приказките – WordPress електронната търговия е трудна работа. Последното нещо, което искате е решение за електронна търговия в WordPress, което прави управлението на бизнеса ви по-трудно.

Зад всеки успешен магазин за електронна търговия има редица дейности, включващи, но не само, проследяване на поръчки, добавяне на инвентар, премахване на стари продукти и промяна на цените. Очевидно ли е в този момент или трябва да ви напомня, че вашето решение за електронна търговия в WordPress трябва лесно да поддържа всички тези дейности в „бек офиса“?

лесно, както-пай

Не трябва да се обаждате обратно на програмиста си, за да кодира нови продукти във вашия електронен магазин. Трябва да е въпрос на точка и щракване – и това важи за всичко останало, а не само за добавяне на продукти.

Ако е трудно да се използва, това е грешно решение за вас С времето може би ще се научите, но когато започнете, потърсете количка за пазаруване, която е във вашия балкон, по отношение на уменията, необходими за успешен бизнес.

Порти за плащане

След всичко останало ще трябва да вземете пари от клиентите си. Много онлайн предприемачи правят всичко правилно, докато не стигнете до страницата за проверка. Тук адът се разпада. Например, наистина сте заинтересовани да купите това, което се предлага, но когато стигнете до страницата за плащане, търговецът не предлага предпочитания от вас шлюз за плащане. Може би това е умишлено – те наистина не могат да обработят плащанията ви чрез PayPal, например. Може би тяхното решение за електронна търговия в WordPress е проблемът – броят на шлюзовете за плащания, които поддържа, е ограничен.

Освен това повечето потребители не го харесват, когато ги насочвате към уебсайт на трета страна, напр. PayPal да извърши плащане, така че те пускат количката и щракват. Уверете се, че приставката ви за електронна търговия WordPress поддържа всички шлюзове за плащания, от които се нуждаете. Колкото по-голяма степен веселието не се прилага тук, но поне осигурете достатъчно шлюзове за плащане на клиентите си.

Винаги можете да добавяте шлюзове за плащане чрез разширения, така че добре направете проучванията си. Опитвам се да не изпускам имена, поне не докато започнем да преглеждаме наличните решения за електронна търговия, но Mijireh е чудесно решение за плащане, което поддържа 90 шлюза за плащане!

Не, Mijireh не е количка за пазаруване. Това е вида решение (нещо като PayPal), което поставяте между количката за пазаруване и страницата за плащане с единствената цел за обработка на поръчки. Бие PayPal от десет до нула, тъй като PayPal е само шлюз за плащания, но Mijireh е „колекция“ от шлюзове за плащания. Освен това той поддържа всички основни плъгини за електронна търговия като WooCommerce, MarketPress и Cart66 и други. Преместване на…

Оптимизация за търсачки

Когато направите правилно, SEO ще ви донесе голяма част от уеб трафика за дни, месеци и години напред. Ако искате да направите SEO сами, помислете за проверка Урок за WordPress SEO от Yoast, WordPress SEO: Класиране по-високо в търсачките и това е страхотно SEO ръководство в Google.

Освен това, тъй като всички можем да използваме увеличаване на трафика от Google и харесвания, подходящо е да се намери решение за електронна търговия в WordPress, което е готово за SEO. Това ви дава начало.

SEO лесен

Кои са някои от нещата, на които трябва да внимавате? Отидете за решение, което поддържа метаданни в категории и маркери, HTML5, мета заглавия и мета описания на продукт, между другото. Изборът ви трябва за предпочитане да работи и с вашите SEO плъгини. Както и да е, с всички налични SEO плъгини трябва лесно да разбиете SEO кода на WordPress.

Сигурност

Лошите ще са винаги там; дебнеш, смъркаш и чакаш незначителна вратичка в уебсайта ти. Тогава те се опустошават и ти остава да плачеш фал. Помислете за DDOS атаки и какво ли още не. DDOS е просто модна съкращение за атаки на Denial of Service. Трябва да вземете сериозно сигурността на WordPress.

С други думи, вашето решение за електронна търговия в WordPress трябва да бъде защитено. Вашите потенциални лични данни никога не трябва да попадат в грешни ръце. Само си представете колко щети може да причини, ако неоторизирано лице притежава данните за кредитната карта на вашите клиенти.

Чакайте… може ли това да е причината Google започна да използва HTTPS като сигнал за SEO класиране преди известно време? Имате нужда от PCI DSS съвместимо решение за електронна търговия, за да събирате и съхранявате информация за кредитната карта на вашия сайт. PCI обозначава индустрията за разплащателни карти, а DSS за стандарта за защита на данните.

Характеристика

Тук има толкова много за разглеждане. На първо място, ако WordPress решение за електронна търговия има всички функции, но функциите, от които се нуждаете за вашия бизнес, бих заложил всичките си пари, това е грешно решение за вас.

Но вие сте начинаещ и вероятно се чудите кои са някои от функциите, които са ви необходими, за да стартирате онлайн бизнеса си. Без значение колко основна е вашата приставка за електронна търговия WordPress, тя трябва да поддържа проследяване на инвентара, отчитане, партньорски програми, ценообразуване и вашия конкретен тип продукт, т.е. цифрово изтегляне спрямо физически продукти и т.н..

Преди всичко друго, вашето решение за електронна търговия трябва да поддържа разширения и интеграция. Планирайте предварително, така че да знаете функциите, от които се нуждаете. Докато сте в това, помислете за бъдещето на вашия бизнес и определете функциите, които ще ви служат днес и следващите дни.

Още нещо. Решенията за електронна търговия на WordPress често са много ресурси. За най-добра производителност и по-добро SEO класиране, домакин на вашия магазин за електронна търговия WordPress на WPEngine или с някой от хостовете, обхванати в най-добрия хостинг на WordPress.

скалируемост

Къде виждате бизнеса си след пет години? Освен ако не сте напълно песимистични, трябва да очаквате поне някаква форма на растеж. Вашето решение за електронна търговия в WordPress не трябва да се разпада на парчета, когато инвентарът ви се удвои или удвои по обем. Мащабируемо ли е вашето решение за избор?

Ще се изненадате от броя на хората, които чакат да купят това, което предлагате, и щом прережете лентата, всички те ще се появят – милион от тях. Сделки отгоре на транзакциите; обработка на плащания; проследяване на поръчки, купони и отстъпки – назовете го. Чрез всичко това вашето решение за електронна търговия не трябва да се поддава.

Техническа поддръжка

Всеки от нас се нуждае от малко помощ веднъж. Дори най-добрите от нас се забиват и се нуждаят от спасяване. Тук идва техническата поддръжка. Знам какво мислите, но може да ви трябва много повече поддръжка, отколкото си мислите. Случва се.

Важното е, че когато сте заседнали, имате нужда от незабавна помощ, тъй като това е вашият бизнес на линия. И това би било гадно, ако вашите нишки остават без отговор дни или седмици във форума за поддръжка.

Докато пазарувате наоколо, разгледайте тези форуми за поддръжка и вижте кой активно изпълнява задълженията си. Не бързайте да преценявате другите (това е лицемерно), трябва да се уверите, че предоставяте най-добрата поддръжка (техническа или друга) за клиентите си. Добре е и кармата, ако вярвате в такива неща.

WordPress решения за електронна търговия

След като знаете някои от нещата, които трябва да вземете предвид при избора на перфектното решение за електронна търговия WordPress, ще продължим напред и ще прегледаме някои от платформите, налични на пазара. Ще се опитам да разбирам всяко решение за електронна търговия в зависимост от съображенията, обсъдени в предишния раздел, така че да се подготвите за страхотно каране.

WooCommerce

Този плъгин за електронна търговия WordPress е изграден на предпоставката, че продажбата на всичко трябва да бъде красива. WooCommerce ви позволява да трансформирате всеки WordPress сайт в мощен, магазин за електронна търговия на ниво предприятие за нула време.

Той е изграден, поддържан и предоставен безплатно от WooThemes сред други разработчици като Claudio Sanches. WooCommerce е лесен за използване, има средна оценка 4.22 / 5.00, разполага с характерния добър външен вид и се предлага с множество функции и шлюзове за плащане. Освен това WooCommerce е разширяема благодарение на множество безплатни и премиум разширения.

WooCommerce управлява някои от най-малките и най-големите сайтове за електронна търговия, които виждате наоколо. Това е сигурно, SEO приятелски и от форума за поддръжка можем да определим, че поддръжката е страхотна. Като цяло WooCommerce е най-доброто решение за електронна търговия WordPress на пазара с около шест милиона изтегляния.

Лесни цифрови изтегляния

Ако търсите да разпространявате цифрови продукти, напр. PDF електронни книги, теми, приставки, аудио и видео файлове, трябва да вървите с красивите Easy Digital Downloads (EDD).

EDD е изграден с една конкретна цел; продажба на цифрово съдържание лесно с WordPress. Той се предлага с интуитивен потребителски интерфейс (UI), множество шлюзове за плащане и отчитане сред други сладки функции. Например, можете да проследявате използването на лиценз за софтуер дълго след като потребителите ви закупят вашите продукти.

Лесното цифрово изтегляне е безплатно и можете да подобрите неговата ефективност, като използвате безплатни и премиум добавки. Това решение за електронна търговия на WordPress има рейтинг от 4,8 / 5,00 и над 490 000 изтегляния. Вижте следното видео:

iThemes Exchange: Проста WP електронна търговия

Разработен от iThemes съвместно с Aaron D. Campell сред другите разработчици, Exchange е просто решение за електронна търговия в WordPress, което ви позволява да настроите електронния си магазин за по-малко от 5 (5) минути.

Той се предлага с лесен за използване интерфейс, множество функции и разширения, както и страхотна поддръжка. Освен изграждането на електронна търговия estores, можете да създавате сайтове за членство с Exchange, така че да, това е голям плюс, ако искате да създадете общност около своя estore.

Обмяната е безплатна, но можете да закупите Pro Pack на $ 197 или Plugin Suite на $ 247. ProPack разполага с няколко добавки за Exchange, докато Plugin Suite включва всички Exchange добавки и 20+ приставки, включително BackupBuddy на стойност $ 150 долара. Изберете според вашите нужди.

Можете да получавате плащания чрез Stripe или PayPal, да предлагате каси за гости (потребителите могат да плащат без създаване на акаунти) и да добавяте купони наред с други.

MarketPress

WPMUDEV, твърди авторът MarketPress ще ви помогне да „… да дадете на своите клиенти първокласно преживяване при пазаруване …“ и аз съм съгласен. Освен това те твърдят, че „… MarketPress не е само магазин… това е система за управление на продуктите и специалист по връзки с клиенти…“ и с обширния списък с функции можете да видите защо:

MarketPress е красив, сигурен, лесен за използване и поддържа всички основни шлюзове за плащания. Можете да използвате някоя от предварително направените теми, за да стилизирате магазина си или просто да включите MarketPress в любимата си тема на WordPress.

Той има рейтинг 3,9 / 5,00 и около 150 000 изтегляния и като познава екипа на WPMUDEV и тяхната гама от продукти, MarketPress не разочарова.

Cart66 :: WordPress Електронна търговия

Лесна за използване поддръжка на Mijireh, множество видове продукти, управление на запаси, персонализирани валути, интеграция на партньорска програма и т.н. – Cart66 изглежда има всичко, въпреки че не може да съперничи на харесванията на WooCommerce.

Cart66 Lite е безплатно, но можете да подобрите електронния си магазин и потребителското изживяване с Cart66 Cloud, който струва около $ 95 / годишно. Cart66 Lite има рейтинг 3.0 / 5.00 и около 165k изтегляния. Заслужава си да проверите Ето кратък преглед на видеоклипа, който трябва да проверите, ако обмисляте Cart66:

Уважаеми споменавания

Нашите уважаеми споменавания са страхотни решения за електронна търговия в WordPress, които няма да разгледам подробно, тъй като го направихме в 20 най-добри приставки за електронна търговия WordPress:

 • WP електронна търговия – Безплатен с оценка 2,9 / 5,0 и около три милиона изтегляния
 • JigoShop – Безплатен с впечатляваща оценка от 4.4 / 5.0 и 420k изтегляния
 • Шопската – Безплатен с страхотна оценка от 4.4 / 5.0 и 28k изтегляния
 • eShop – Безплатен; 3.5 / 5.0; 600k изтегляния
 • EasyCart – Безплатен с рейтинг 4.2 / 5.0 и 54k изтегляния
 • Shopify – Premium; мощен; над 140 000 доволни клиенти; голяма стойност за парите; модерен; лесна за настройка; лесна интеграция на WordPress.

Научете повече за решенията за електронна търговия в WordPress

Определено има повече решения за електронна търговия на WordPress, с различни функции и повече, и единственият начин да изберете най-доброто за вашия бизнес е да се образовате. Следните ресурси ще ви насочат в правилната посока:

В края на деня…

Изборът на идеалното за вас решение за електронна търговия на WordPress се свежда до вашите конкретни бизнес нужди. Не избирайте решение за електронна търговия с надеждата да го персонализирате според вашите нужди, изберете такова, което отговаря на около 80% от най-належащите ви нужди. Можете да задоволите останалите 20%, като използвате добавки, разширения и плъгини.

Кое е любимото ви решение за електронна търговия в WordPress? Какво искате да споделите с нас относно решенията за електронна търговия в WordPress? Оставихме ли нещо важно? Уведомете ни в коментарите! Ще се видим!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map