Как да добавите авторова кутия към вашия WordPress сайт

Как да добавите авторова кутия към вашия WordPress сайт

Както вероятно знаете, авторска био кутия увеличава автентичността на вашия блог. Въпреки че анонимното публикуване има своите приложения, то не се сравнява със стойността на автентичността. Авторска биография изгражда доверие у вашите читатели. Хората не просто искат да четат информацията, която публикувате в блога си, те също искат да знаят кой сте. За хората е по-лесно да ви се доверят, когато могат да свържат съдържанието, което четат с действителен човек.


Така че, ако сте се скрили зад псевдоними, време е да помислите да добавите авторова био кутия. В предишна публикация ви показах как да управлявате множество автори в блог и също споделих какво трябва да знаете за това как да напишете биологичен блог. Но в тази публикация ще споделя шест начина, по които можете да добавите авторова био кутия към вашия сайт, така че всички тези автори да получат дължимото си. По принцип има три подхода към това:

 1. Изберете тема, която вече има авторска кутия
 2. Използване на WordPress плъгини
 3. Редактиране на кода на вашата тема директно

Шест от методите, които ще обсъдя са всъщност плъгини. Преди да направите нещо друго обаче, трябва да добавите автори или потребители през таблото за управление на адрес ПотребителиДобави нов. Тогава или вие, или вашите автори ще трябва да добавите биос (кратки описания), както и всяко друго съдържание, което да се използва в вашите авторски кутии (Gravatar, изображение, връзки, социални профили и т.н.).

Добавете нови автори към вашия блог

Най-лесният и препоръчан (но не непременно най-добрият) начин да добавите авторова био кутия във вашия блог е с помощта на плъгин. Просто изтеглете избрания от вас плъгин, инсталирайте го и го настройте по желания от вас начин. Това е. Ето някои приставки, които трябва да разгледате:

1. Изберете тема с вградени авторски кутии

Общи тематични вградени авторски кутии

Най-простият отговор е да изберете тема, която вече има опции за полето на автора, от които се нуждаете. Например нашата собствена тема Total включва поддръжка за авторски биоси, изображения и връзки. Така че най-много, всичко, което трябва да направите, е да добавите малко стайлинг. Просто отделете време, за да разгледате първо демонстрацията на темата на живо, намерете блога и проверете публикациите, за да видите дали има авторово поле. Ако не сте сигурни, просто се обърнете към програмиста. Те трябва да могат да ви кажат веднага, ако това е тематична функция, която предлагат.

2. Starbox: Authorbox For Humans

Starbox: Authorbox For Humans

Starbox предоставя прост начин да добавите красива авторова био кутия, без да се забърквате с код. Той се предлага с множество теми, които можете да използвате като Бизнес теми, Тема с падане, Фантазия и други. Този плъгин улеснява интегрирането на авторски социални профили. Можете също така да настроите потвърждението си за авторство в Google и Facebook с едно натискане на бутон.

Starbox е създаден за ангажиране на потребителите. Той се фокусира върху визуализации и със сигурност е много удобен за потребителя плъгин. Можете да персонализирате допълнително приставката, ако искате, но настройките по подразбиране предлагат повече от достатъчно, за да свършите работата добре.

3. Проста кутия с автори

Проста авторова кутия

Simple Author Box прави точно това, което подсказва името му: добавя просто авторско поле към вашите публикации във вашия блог на WordPress. Въпреки че плъгинът може да е прост, той не е тъп по никакъв начин. С Simple Author Box можете да покажете иконите си за име, описание, граватар, уебсайт и социални медии. Всъщност той поддържа до 30 икони, ако сте истински сървър в медиите.

Можете също така да го персонализирате, за да съответства на вашите цветови теми и оформление. Плюс това, кутията на автора е напълно отзивчива, така че изглежда толкова отчетлива на мобилните устройства, колкото на лаптопите и по-големите екрани. Simple Author Box ви позволява да вмъквате ръчно био кутията на автора в кода на single.php или author.php файлове с шаблони, ако желаете.

4. Съавтори плюс

Съавтори Плюс

Съавторите Плюс са създадени за блогове с множество автори. WordPress не поддържа множество авторски кредити по подразбиране, така че приставка като тази може да бъде наистина удобна, ако имате няколко автори, които си сътрудничат.

С „Съавтори плюс“ можете да зададете няколко байла на публикация, за която са написали множество съавтори. Можете да добавите авторски биографии като обозначения, като използвате и техния потребителски профил на гост.

Очевидно този плъгин не е толкова прост, колкото другите, обхванати дотук. Ще трябва да направите някои промени в файловете с теми, преди да използвате етикетите на шаблона на приставката, за да показвате авторски линии. И все пак си струва да проверите дали често включвате публикации в сътрудничество.

5. Секси авторска биография

Секси автор Био

Приставката за био секси автора улеснява добавянето на напълно персонализирана авторова био кутия към вашите публикации. Той поддържа както единични, така и множество автори и се предлага с два набора икони на социалните медии – кръгла и квадратна.

Можете да персонализирате всичко, включително цветове, размер на аватара, цветове на връзки и фон чрез административния панел на приставката. Дисплеят по подразбиране разполага с тъмен фон с името на автора с всички главни букви, докато био информацията се показва като бял текст.

6. Ръчно интегриране на темата

Предишните методи използват плъгини или разчитат на вградените функции на вашата тема за показване на авторски био полета в публикации. Разгледахме само няколко, които можете да използвате, за да добавите безпроблемно био информация към публикация, но със сигурност има още много неща, които можете да разгледате, ако трябва. Разбира се, ако сте уеб разработчик и работите върху създаването на тема, тогава ще искате да добавите това ръчно във вашата тема.

По-долу е примерен код, който можете да добавите. В този случай той ще покаже заглавие, граватар, описание на автора и връзка към страницата с авторите. Този код беше взет директно от нашата Zero WordPress тема и на тази страница можете да видите демонстрация на живо.

Някои точки, които трябва да отбележим:

 • Биоинформацията за автора е добавена в WordPress на Потребители> Вашият профил.
 • В кода, който ще забележите, биографията на автора е настроена да се показва само ако потребителят има описание, това е така, защото в противен случай би изглеждало странно само с име и аватар
 • Аватарите в WordPress се настройват чрез Gravatar така че вашите потребители ще трябва да създадат акаунт и да качат своя граватар.
 • Ще искате да оформите био кутията на автора си, като добавите персонализирания си стил директно в темата style.css досие.

Добавянето на авторова био кутия към вашите публикации е абсолютно задължително, ако искате да създадете автентичност. Читателите са по-склонни да изграждат силна връзка с вас, ако могат да прикачат лице към съдържанието, което четат. За щастие има много плъгини, които можете да използвате, за да добавите авторско поле с минимална караница.

Сега към вас. Как добавянето на авторско поле към вашите публикации повлия на читателската публика в блога ви? Ще се радвам да чуя вашите мисли по темата по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map