Използване на Snapchat за отглеждане на вашия WordPress следвайки

Използване на Snapchat за отглеждане на вашия WordPress следвайки

На всеки ден Snapchat свърши 150 милиона души използване, изпращане и получаване на щрапки. Между тях се гледат 2,5 милиарда изображения и се гледат 10 милиарда видеоклипове. Това е всеки ден! Време е да разберем повече за най-бързо развиващата се платформа за социални медии в света и как тя може да се използва, за да помогне на вашия уебсайт WordPress да постигне целите си.


Тази статия разглежда в дълбочина какво представлява Snapchat, кой го използва и как може да помогне за отглеждането на вашия WordPress следвайки. След това обсъждаме съвети и трикове за създаване на общност на Snapchat и обмисляме най-добрите практики при добавяне на снимки, за да помогнете за популяризирането на вашия бизнес.

Какво е Snapchat?

лещи

Snapchat е популярно мобилно приложение, което ви позволява да изпращате и показвате снимки и видеоклипове на приятели и последователи. Неговата отличителна черта, която му позволява да се откроява сред тълпата от социални медийни канали, е, че изображенията или снимките, както са известни, имат само кратък живот, вариращ от 1 секунда до 24 часа, след което те автоматично се изтриват.

Една от основните атракции за използването на Snapchat е, че е забавно. Можете да добавяте текст, пояснения и емоджи към изображения, преди да ги изпратите, както и обективи Snapchat. Лещите добавят кучешки уши към лица, разменят лица с тези на друг на екрана и много други. Може да звучи малко лудо, но опитайте, забавно е!

Кой използва Snapchat?

За Snapchat отдавна се знае, че привлича по-млада аудитория, основно от тийнейджъри до тези в началото на тридесетте. Първоначално Snapchat се използва предимно от по-младия край на тази демографска група, особено от младите тийнейджъри. Въпреки това през последната година най-бързо развиващата се група са над 24-те. Така че, ако целевата ви аудитория е около или под 30, е време сериозно да разгледате Snapchat като важен канал за социални медии за вашия бизнес.

Защо трябва да използвате Snapchat

Snapchat

Snapchat се превръща в изключително ефективна маркетингова платформа. Всеки бизнес, който вече отделя много време за създаване и публикуване на изображения и видео медии, ще намери Snapchat за естествено прилягане. Манията на Snapchat от изображения и разказване на истории го прави идеалният канал за популяризиране на всеки бизнес в хранителната индустрия, пътуванията, медиите, фитнеса, музиката или модната индустрия. Ето как може да помогне …

Привличане на нови последователи

За да увеличите следването си в WordPress, важно е да сте сигурни, че присъствате и популяризирате бизнеса си на същите места като вашата целева аудитория. Ако потенциалната ви аудитория виси на Snapchat, но не сте, тогава е трудно да се свържете с тези, които може да се интересуват от вашата ниша. Станете ключов играч на Snapchat, може да ви помогне да общувате с нови хора, които е възможно по-млади демографски, което ще доведе до увеличаване на следващите.

Подобряване на информираността за марката

Не само можете да се свържете с нова аудитория на Snapchat, но и можете да повишите информираността на марката. Постоянно присъстващ в Snapchat ще ви държи свежи в съзнанието на последователите си, насърчавайки ги да се върнат на вашия уебсайт WordPress и да станат редовни посетители.

Взаимодействайте с вашата аудитория

Поради естеството на Snapchat, с времето си изчезващи изображения, този канал за социални медии бързо се развива, случва се в реално време. Като присъствате в Snapchat, можете да видите тенденциите, на които вашата аудитория реагира и да взаимодействат с тях, като използвате подходящи снимки и съдържание. Това взаимодействие помага да запазите последователите си ангажирани и заинтересовани от вашия бизнес.

Платформа, от която да популяризирате вашия WordPress сайт

Както при всеки канал за социални медии, Snapchat предоставя впечатляваща платформа, от която да промотирате вашия сайт. Независимо дали се опитвате да увеличите трафика към вашия сайт, генерирате потенциални клиенти, рекламирате продукти и услуги или нещо друго, Snapchat ви дава изход за това.

Така че сега знаете малко за Snapchat и ползите от използването му. Но как да започнете?

Изграждане на следване на Snapchat

Изтегли

Snapchat се настройва бързо и лесно, отнема само минути. Изтеглете го от Apple Store или от Google Play и след бърза регистрация сте готови да започнете. Въпреки това, преди да можете да започнете да използвате Snapchat за промотиране на вашия бизнес, първо трябва да изградите следния Snapchat.

Подобно на изграждането на следване във Facebook, Twitter или друга платформа за социални медии, това може да отнеме много време. И така, какво можете да направите, за да накарате топката бързо да се търкаля?

Добавете Snapchat Snapcode Вашия WordPress сайт

Насърчете съществуващите си последователи и посетители на WordPress да ви добавят в Snapchat. Това е ефективен начин да поддържате връзка с публиката си в WordPress, насърчавайте ги да посетят вашия сайт или да купуват вашите продукти.

Snapcode

Най- Snapchat джаджа Snapcode ви позволява да показвате свой собствен личен Snapcode на вашия уебсайт. Snapcode действа по същия начин като бутона „Следвай ме“. Вашата аудитория просто сканира вашия код с телефона си и тогава те могат незабавно да ви добавят като приятел в Snapchat. Вашият Snapcode може да бъде изтеглен от вашия Snapchat акаунт. След това просто го качете в Snapchat Snapcode Widget и го добавете към вашия уебсайт WordPress.

Показване на галерия от снимки на вашия WordPress сайт

Само защото сте добавили своя Snapcode към уебсайта си в WordPress, това не означава, че аудиторията ви веднага ще ви добави като приятел. Популяризирайте своя Snapchat акаунт, като имате галерия от снимки на вашия уебсайт, които преди това сте споделяли в Snapchat. Това е чудесен начин да покажете на своите последователи на WordPress какво им липсва и това може просто да ги подтикне да се присъединят към вас на Snapchat.

Крос Популяризирайте Snapchat в други социални медийни платформи

Важно е да популяризирате Snapchat във вашите други канали за социални медии. Публикувайте снимки от вашия Snapchat акаунт във Facebook или Twitter, за да покажете на хората, че присъствате и сте активни и си струва да ги следвате. И покажете своя Snapcode, за да помогнете на хората лесно да ви намерят в Snapchat.

Можете също така да покажете своя Snapchat URL всеки друг канал за социални медии, който използвате. За да намерите вашия Snapchat URL адрес, просто отворете Snapchat и изберете „Добавяне на приятели> Споделяне на потребителско име“. Това ще помогне на вашите последователи в социалните медии лесно да търсят и да ви намерят в Snapchat.

Предложете стимул

Докато популяризирате своя акаунт в Snapchat на уебсайта си WordPress или в социалните медии, предлагайте стимул за насърчаване на посетителите да ви добавят като приятел на Snapchat. Ако хората ви добавят, изпратете им снимка на ваучер за отстъпка или URL адрес на тайна страница на вашия сайт. Направете го нещо подходящо за вашата ниша, така че да привлечете правилния тип човек.

Използвайте GhostCodes

Ghostcodes

GhostCodes е чудесно място да намерите други, които се интересуват от вашата индустрия, и за тях да ви намерят. Това приложение е база данни от потребители на Snapchat, които са изразили интереси в различни ниши. Публикувайте себе си в GhostCodes, за да могат хората да ви намерят, а след това потърсете и тези, които се интересуват от вашата област на опит. Това е чудесен начин да изложите бизнеса си на онези от Snapchat, които активно търсят марки и бизнеси във вашата област.

Snapchat Best Practice

След като създадете база за почитатели на Snapchat, трябва внимателно да планирате как ще използвате Snapchat за отглеждане на вашия WordPress следвайки и промотирайки вашия бизнес. Помислете за целите си към Snapchat и какво искате да постигнете. Това ще ви помогне да решите какъв тип „щрапки“ ще бъдат най-подходящи за вашия бизнес и аудитория.

Добавете снимките към „Моята история“

Както вече споменахме, Snapchat работи, като направите снимка или видео и го изпратите на приятел. След това се показва за няколко секунди, преди да изчезне.

Въпреки това и най-важното е, че щракнете и в „Моята история“. Именно тази функция може наистина да се използва за популяризиране на бизнеса. Тук изображенията имат денонощен живот и могат да бъдат преглеждани от всеки от вашите последователи. Това означава, че имате по-дълго време, за да достигнете до по-широка аудитория и да направите въздействие със своите щрапки.

Използвайте видеоклипове и друго забавно и интересно съдържание

Snaps

Не забравяйте, че Snapchat е забавен и готин. Затова се уверете, че и вашето съдържание е! Използвайте силата на видеото, за да общувате със своите последователи, добавете текст и стикери и направете снимките си поп! Ако сте в хранително-вкусовата промишленост, публикувайте невероятни снимки на храна. Ако се занимавате с фитнес, добавете клипове от тренировки. Или ако управлявате магазин за електронна търговия, покажете ви продукти, които се използват. Това е вашият шанс наистина да пуснете на пазара вашия бизнес, услуга или продукти, така че да се възползвате максимално от него.

Добавете новини, обяви, промоции и отстъпки в реално време

Публикуването на снимки в „Моята история“ дава на всяко изображение или видеоклип 24 часа за гледане. След това те се изтриват. Това прави Snapchat много „сега“ пространство. Потребителите не се интересуват от миналото или бъдещето, а просто непосредственото настояще.

Ето защо, винаги се опитвайте да публикувате новини и съобщения в реално време. Добавете снимка на нов продукт, който е пристигнал в магазина този ден. Изпратете код за отстъпка, използваем само за денонощието. Предложете безплатни времена или промоции за вашия уебсайт WordPress, които да тласнат зрителите да реагират незабавно, стимулирайки трафика и увеличавайки се последователи. Използвайте краткия живот на снимките в своя полза, като поставите аудиторията си под натиск да обърне внимание и да действа бързо.

Създайте свой собствен GeoFilter

Geofilter

За тухлени и хоросанни фирми, създаване на свой собствен Geofilter е чудесен начин за реклама в Snapchat. Геофилтърът е филтър, който може да се добави върху горната част на изображение, което обикновено е текст или лого, свързани с вашия бизнес. Така че, когато хората влязат във вашите помещения, те могат да добавят филтъра ви към моменталното им разбиране, за да обяснят къде са. Това е чудесен начин да повишите информираността за марката и да накарате аудиторията си да популяризира бизнеса ви вместо вас.

Други възможности за реклама в Snapchat включват видеореклами или Snap реклами както са известни, и създаване на собствен обектив. Това обаче са супер скъпи опции и наистина достъпни само за големите корпорации в момента.

Заключителни мисли

Snapchat е неизползван пазар, но въпреки това се използва от милиони всеки ден. Ако вашият бизнес е насочен към по-младите потребители и се занимава с популяризиране на вашата марка чрез визуални изображения и видеоклипове, тогава това е канал за социални медии, с който искате да се включите. Без съмнение възможностите за вашия уебсайт WordPress са огромни.

Какви са първите ви впечатления от Snapchat? Моля, споделете мислите си за този канал в социалните медии в коментарите по-долу …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map