Дизайн на лого на уебсайт WordPress за всеки бюджет

Дизайн на лого на уебсайт WordPress за всеки бюджет

Когато става въпрос за създаване на уебсайт на WordPress, трябва да накажете много шапки.


Ако сами избирате всичко, трябва да сте дизайнер на уебсайтове, стратег по съдържание, Maven в социалните медии, писател и дори графичен дизайнер. Но нека бъдем честни; има много малко от нас, които са талантливи във всички тези дисциплини.

Например, бих се считал за добър писател и достоен маркетолог. Способен съм, когато става дума за малки промени в дизайна с HTML, CSS и прост PHP, но уменията ми за графичен дизайн са наистина ужасни. За съжаление нямах време да уча занаята, така че трябва да го възложа.

Имайки това предвид, в тази публикация ще споделя моите най-добри съвети относно дизайна на лого на уебсайта за WordPress и ще разкрия услугите, които съм използвал в миналото, когато получавам логотипи.

Дизайн на лого за WordPress: Какво трябва да знаете

Когато става въпрос за лого дизайн и уеб дизайн, можете да се сблъскате с малко сценарий за пиле и яйца. Кое е на първо място: логото или дизайна? Според мен няма ясен отговор на това; можете да изберете да оставите дизайна да определя общия стил на логото или да създадете дизайн, основан на външния му вид на логото.

Като каза това, процесът на създаване на груб дизайн за вашия WordPress сайт вероятно ще бъде много по-лесен от създаването на лого от нулата. Вероятно ще се хванете за премиум тема и въпреки че можете да я персонализирате допълнително, този основен дизайн ще послужи като добро вдъхновение за лого. Алтернативата е да поръчате дизайнер и да започнете от нулата без вдъхновение да работите. Това може да затрудни вашия дизайнер да изработи нещо, което да се приведе в съответствие с това, което смятате, че ще работи за вашия сайт.

За да бъда честен, когато смятам любимите си дизайни на уебсайт, интересът ми е много повече в самия дизайн, отколкото в дизайна на логото на уебсайта. Но често логото практически е инцидентно с дизайна.

Сега не ме разбирайте погрешно – има много уебсайтове там с доминиращо и впечатляващо лого, което наистина определя марката им – но те обикновено са резултат от изключително креативни (и скъпи) дизайнерски екипи. Ако четете това, вероятно вашият бюджет за лого вероятно ще бъде стотици долари (или по-малко), а не хиляди, така че моят съвет е да го простите. Щом станете твърде амбициозни с идеите си, може да откриете, че крайният резултат изглежда малко аматьорски.

С казаното по-горе, нека ви запозная с най-добрите услуги за дизайн на лого на WordPress в мрежата. Когато се комбинират, те буквално обслужват всички бюджети.

1. IconFinder

Търсите бърза (основно една секунда) опция, за да пуснете просто лого на вашия сайт? Можете просто да вземете безплатна икона от сайт като IconFinder. Просто потърсете термин (като „бонбони“), след което филтрирайте резултатите си без цена и тип лиценз – без връщане назад. Ето бърз поглед върху това, което може да намерите:

Безплатни икони IconFinder

За всяка икона имате възможност да изтеглите редактируем AI файл, SVG или различни предварително зададени размери PNG. Искате повече опции? IconFinder има премиум раздел, като абонаментите започват от 9 долара на месец за 10 безплатни изтегляния на икони на месец. Това е по-малко от 1 на икона!

2. Hatchful от Shopify

Нямате какво да харчите, но искате нещо, което изглежда по поръчка? Преминете към Hatchful и създайте безплатно собственото си лого. Hatchful е безплатен инструмент за създаване на лого, подкрепен от Shopify.

Hatchful от Shopify

И така, как работи? Просто е. Просто следвайте лесния 5-стъпален процес на Hatchful:

 • Изберете индустрия (технология, мода, храна, изкуство и т.н.)
 • Изберете стила на вашата марка (смел, класически, иновативен, естествен и т.н.)
 • Добавете вашето име и лозунг
 • Уведомете ги къде ще се използва логото (за да могат да ви показват икони с подходящо лицензиране)
 • След това изберете логото си от предоставените!

Ето поглед върху логата Hatchful, създаден за нашия иновативен, подаръци и колекционерски бизнес, който да използвате на уебсайт.

Примери за люпене на лого

След като изберете логото, което харесвате, можете да щракнете, за да ощипвате текста, шрифтовете, цветовете, иконите и дори оформлението. За да изтеглите новото си лого, просто създайте безплатен акаунт. Имайки предвид, че е безплатен, Hatchful е чудесна опция и малко по-професионален от използването на обикновено безплатно лого.

3. Fiverr

Ако имате няколко долара, които да похарчите за лого, то следващото най-добро място за вас е Fiverr. Ако не сте запознати със сайта, Fiverr е пазар, на който хората могат да продават услуги само за пет долара и нагоре. Хората предлагат всичко. От писане на услуги, до дизайн на лого, до пеене на щастлив рожден ден на уелски, докато носите само шапка с ремък и вълнена кожа (сериозно, не се шегувам).

Но нека се знае, че наистина получавате това, което плащате, когато става дума за закупуване на концерти на Fiverr. Не можете да очаквате нищо, освен най-скромния дизайн на лого само за пет долара. Но това само по себе си е пристрастяващото нещо – само за пет долара наистина не можете да сбъркате, нали??

Ето примери за лога от Fiverr на различни цени:

Дизайн на лого на Fiverr

Това са разбира се примери за тяхната най-добра работа. Не ви е гарантирано да получите нещо също толкова добро. Но както казвам, ако почти нямате бюджет, тогава Fiverr е мястото за вас. Най-лошият сценарий е, че губите от всички $ 5 до $ 25 (в зависимост от това каква опция изберете).

4. Моето чисто ново лого

Ако имате още малко да инвестирате във вашата марка, тогава Моето чисто ново лого може да се окаже подходящо. Въведете името на бизнеса си, слогана, набор от ключови думи, свързани с това, което правите (като подарък_баг, подарък, лък) и основен цвят. Въз основа на вашите избори, My Brand New Logo ще генерира много страхотни лога, от които да избирате.

Моят нов дизайн на лого дизайн

Този сайт предлага лога с зададени цени в зависимост от това как ще използвате логото, което създавате. За 20 евро можете да получите копие с ниска разделителна способност на предпочитаното от вас лого, което да използвате като вдъхновение (или да пресъздадете себе си, или да наемете дизайнер, който да създаде). За да закупите лого, което можете да изтеглите, с пълни авторски права и опции за персонализиране струва 50 евро (или приблизително 56 долара към юни 2019 г.). Или за 190 евро дизайнерът на My Brand New Logo ще създаде персонализирано лого въз основа на предпочитания от вас дизайн.

Като цяло, този сайт е добра опция за бърза, достъпна марка за вашия уебсайт или бизнес.

5. 99 дизайни

В сравнение с предишните опции това наистина е премиум опцията в списъка. 99 дизайни услуги струват между $ 299 (за основната им услуга за създаване на бронзово лого) до 1299 $ (за пакета от платина).

За това ще получите а много по избор. Виждате, когато поръчате 99 дизайни, за да намерят лого за вас, те пренасочват процеса към огромен пул от талантливи художници в графичния дизайн. Редица от тези изпълнители ще създадат чернови за вас. След това можете да включите в списъка с предпочитани любими за прецизиране, докато в крайна сметка изберете любимата си.

WPExplorer всъщност използва 99 дизайни за новото лого на темата Total WordPress:

Обща WordPress тема

Крайно отрицателно пространство T лого, проектирано от СТРАХОТЕН.

Наистина е случай дизайнерът да излезе с нещо по-добро, отколкото можете да си представите сами. Което наистина е това, което искате, когато търсите помощ за професионално лого.

Не само това, но и наличният избор е изумителен. Можете да изберете средно 30+ индивидуални записи (за бронзов пакет). Разбира се, колкото по-висок план избирате, толкова повече дизайнери ще се интересувате. Когато подадохме логото Total, до края получихме 238 записа. За щастие за нас, има добро предлагане на талантливи художници в графичния дизайн. И ние намерихме перфектно ново лого за нашата тема на WordPress.

Какъв избор трябва да направите?

За да бъда честен, това зависи от вашия бюджет и времева линия. Имате ли само ден? Тогава IconFinder или Hatchful е може би най-добрият ви залог. Имате скромен бюджет? Опитайте Fiverr – има стотици талантливи дизайнери с достъпни цени. Искате персонализирано лого? Може би My Brand New Logo или 99 Designs е подходящо.

Следващата стъпка е директно да наемете художник за графичен дизайн. Което със сигурност е нещо, което трябва да имате предвид, ако бюджетът ви надхвърля няколкостотин долара. Въпреки това, за нищо по-малко, 99 дизайни със сигурност изглежда най-добрият вариант според мен.

Какво мислиш? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map