Да станете сътрудник на WordPress: Какво трябва да знаете

WordPress отвори не една, не две, а много врати за милиони хора по целия свят. Независимо дали са предприемачи, разработчици, агенции, новинарски бюра, фрийлансъри и т.н., WordPress даде на света като цяло търговски обект, който да изразява мисъл, да се свързва и да прави бизнес. Рискувам да звуча като счупен запис, но това е до голяма степен, защото WordPress е красив, елегантен и лесен за научаване и използване. Освен това е невероятно лесно да се включите в проекта на WordPress.


Днес ще ви предоставим информация за вътрешната информация и съвети, от които се нуждаете, за да станете ценен член на общността на WordPress. В края на публикацията ще разберете как ще допринесете за благоприятния проект, който е любимата WordPress. С други думи, ще ви покажем как да се включите, качествата и инструментите, от които се нуждаете, за да станете страхотен сътрудник на WordPress. Ще разгледаме и някои от предимствата на приноса към WordPress. Готов? Нека тази топка да се търкаля.

Заслуги за принос към WordPress

Като потребител на WordPress, защо не искате да допринасяте за WordPress? Искам да кажа, не е ли платформата сама по себе си ви вдъхнови? Може ли да сложите храна на масата си? Какво ще кажете да допринесете само за поддържане на духа на другарство и връщане назад?

Освен ако не сте първокласен куршум, можете да се идентифицирате с желанието да се върнете на общност, която ви е помогнала или вдъхновила. В крайна сметка колективният принос е това, което прави общността на WordPress толкова успешна. Ние не можем да вземем постоянно – Кари Дилс

Ако това няма да ви допринесе за WordPress, ето ви празник от ползи, които ви дават тласъка, който трябва да се потопите в тази минута.

Приносът повишава вашия статус в Общността

Искате да станете уважаван професионалист на WordPress, нали? Имате нужда от това, което казвате и правите, за да разчитате за нещо, нали? Търсите да утвърдите авторитет в избраната от вас WordPress ниша?

Е, познайте какво, техническата магия е чудесна, но освен ако не сте готови да помогнете на другите – особено когато не ви плащат нито стотинка – вие и авторитетът ще пътувате по паралелни платна. В крайна сметка всичко е свързано с емоцията, как да накарате следващия човек да се почувства. Да бъдеш човек е как предизвикваш чувство на емоция, а не да се наслаждаваш на славата на своята техническа мощ.

Приносът за WordPress, колкото и леко да е, може да има огромно влияние върху вашия статус в общността. Кой е кой от WordPress, уважаваните и популярни хора, които всички познаваме, имат едно общо нещо; те активно допринасят както за платформата, така и за общността около нея.

Бърз въпрос: Ако бяхте търсят програмист на WordPress, кажете ми, бихте ли наели човека, който участва във форумите, на други места, или човекът, който седи удобно зад онлайн портфолио? Най-вероятно бихте отишли ​​за човекът, представящ своите дяволски котлети във форумите, което ни води към следващата ни точка.

Допринасяне за повече бизнес връзки

смислен бизнес-взаимоотношения

Ако това не е толкова очевидно, WordPress е тясно сплетена общност, което означава едно и единствено нещо. Ако играете правилно с вашите карти, можете да изтеглите много бизнес с реферали. Както вече установихме, приносът повишава вашия статус и повишеното състояние корелира с повече бизнес връзки. Това е прост факт.

Като професионалист в WordPress или потребител в по-широк план, повечето от потенциалните ви перспективи и партньори ще идват от общността. Приносът и поддържането на близост до тази обтегната общност е точно как поддържате тези бизнес (и дори лични) връзки живи.

Искате повече работни места, които идват по ваш път? Станете сътрудник, по един или друг начин. WordPress винаги търси страхотни хора, които да помогнат при кода, дизайна, преводите, документацията и други. Има толкова много начини за принос, както ще видим във втория раздел на този пост.

Обогатена учебна среда

Приносът не само възвръща или помага за установяване на глас в общността, но е и обогатена среда за учене. Научих повече през първите си три месеца, като допринесох, че го направих в три предишни години на уеб развитие. – Андрей Нацин, Водещ разработчик на WordPress

Да, така е, научаваш се като играеш играта, а не стоиш в кулоара. Научих толкова много за WordPress за много кратък период и понякога се притеснявам от претоварване с информация. Но първо трябваше да се потопя в WordPress и бях потресен от малкото, което знаех за платформата. Все още уча, давам малък принос тук-там и се забавлявам!

Забавно настрана, какво прави обучението от общността на WordPress? Вие ставате по-интелигентен консултант, разработчик, дизайнер, блогър и т.н. и всеки иска интелигентен играч в своя екип. Вашите знания и стойност се увеличават десетократно, а след това и някои, когато допринасяте за WordPress.

Колкото повече се гмурнах, толкова по-интересно ми стана и по-трудните неща успях да разбера. Сега, когато погледна назад и видя какво научих само като допринесох, се изумявам. Това беше повече, отколкото някога съм научил в колежа. – Андреа Реник

И тогава има …

Никога през живота си не съм учил толкова, колкото през петте години, откакто се присъединих към общността на WordPress и започнах да допринасям за ядрото. – Константин Обенланд, WordPress Core Contributor

Трябва да кажа повече?

Приносът към WordPress прави по-щастлив

Ръце, ако сте гледали този филм Най- Преследване на щастието с участието на Уил Смит. Ако не сте имали такъв късмет, връхната точка на филма беше устойчивостта и решителността на Кристофър Гарднър в момент, когато животът му на практика се разпадаше. Бих могъл да продължа и продължавай, но нека се върнем към WordPress и как приносът ще ви направи по-щастливи.

Ето една статистика, която се хвърля много, но повечето хора не виждат красотата отвъд знака на процента (%). По време на писането WordPress разполага с около 25% от всички уебсайтове в интернет. Това означава, че ще допринасяте и ще се връщате на общност и платформа, които скоро ще доминират над повече от една четвърт от интернет.

Чувствате се добре, като знаете, че вашият принос, колкото и да е лек, помага за около 25% от интернет. Това е огромен брой хора! И знаете какво казват, тайната на щастието е създаването на щастие за другите. Да помагате на другите, като допринасяте е как можете да направите точно това.

Не много често нещо, което правите следобед, може да докосне толкова много хора, но WordPress е едно от тези места, където можете. А за хората, които се интересуват от това, няма нищо по-добро. – Мат Мълленвег

Станете част от историята (или бъдещето)

Преди около 12 години WordPress едва излезе от идеята. Това беше като сбиване, което трепне, преди в крайна сметка да лети. Е, всичко, което е ограничено до историята. Днес WordPress вече не е разврат; тя е напълно пораснала с ритника и тяга на могъщ орел.

При сегашната скорост WordPress ще бъде доста звярът след десет години. Платформата очертава вида история, в която искате да бъдете част. Историята, в която знам, че искам да бъда част. Ако не сте толкова много за историята, бъдещето на WordPress е обещаващо.

Чрез своя принос можете да проектирате WordPress на бъдещето по начина, по който сте го предвидили. Можете да допринесете за проекта и да помогнете за изграждането на по-добър WordPress за всички нас. Можете да бъдете част от историята, а също и част от бъдещето. Можете да бъдете всичко с WordPress; той представлява свобода, тъй като ви предлага опции и силата, от която се нуждаете, за да постигнете мечтите си онлайн. Без зрънце съмнение, уважаемите сътрудници на WordPress ще оставят запис в учебниците по история. Какво наследство ще оставите след себе си?

Перките са много

Приносът към WordPress е връщане наред, въпреки че в замяна можете да се наслаждавате на още повече перки. Вие повишавате статуса си в общността на WordPress, генерирате бизнес, научавате и изграждате по-голяма платформа за света. Приносът е много забавно. Но как да влезете във всичко това забавление? Как допринасяте за WordPress? Ето го сокът.

Как да допринесем за WordPress

кибер-компютър-кафе

Има няколко пътища, достъпни за вас и всички, които желаят да допринесат за WordPress. Това е красотата на всичко това; някой и всички може да допринесе и обогати платформата винаги и от където и да е. Да започнем с най-очевидния маршрут:

WordPress Core Developer

WordPress е изграден предимно на PHP и MySQL сред другите уеб технологии. Ако сте добре запознат с някоя от тези области, можете да допринесете с опита си в качеството си на WordPress основен разработчик. WordPress, платформата, винаги е жаден за нови функции и подобрения. Можете да направите своя принос като разработчик, да станете ангажимент и да помогнете на WordPress да расте по страхотни и уникални начини. Като основен сътрудник на WordPress, задачите ви ще включват разработване на нови функции, тестване, градинарство на грешки и пускане на актуализации.

Не се притеснявайте, ако не знаете първото нещо за уеб разработката или какво означава PHP, ако сте страстен, можете да започнете да допринасяте за WordPress по друг начин и да научите, докато сте в него. Кой знае, може да сте водещ разработчик след няколко месеца. Други области, в които можете да се включите като разработчик, включват WordPress тема и разработка на приставки, мобилни технологии и документация наред с други.

Уеб дизайнер / UXer

Преди това разгледахме как се е развивал потребителският потребителски интерфейс на WordPress през годините. Той е превърнат от нежна платформа в красива и мощна CMS. Красивият и елегантен потребителски интерфейс е дело на уеб дизайнерите и UXers точно като вас.

WordPress е проект с отворен код, известен още като комбинирана работа на хиляди сътрудници, така че никой не е платен да постави дизайна заедно. Дизайнът е скициран и съживен от дизайнерите-сътрудници и UXers. Техният принос направи WordPress това, което е днес, по отношение на дизайна. Разбира се, тепърва ще видим и изживяваме красотата и гениалността на вашия принос, така че не ни карайте да чакаме.

Може би именно вашият принос ще доведе до основен ремонт на цялата административна зона до по-приятен дизайн. Може би вашият принос ще доведе до по-рационално потребителско изживяване.

Като уеб дизайнер или експерт по потребителско изживяване можете да допринесете и за WordPress мобилен проект, тъй като всички знаем, че мобилното е бъдещето, а екипът за преглед на темите да гарантира, че до крайния потребител стигат само най-добре проектираните теми. Като цяло, вашето основно задължение като допринасящ дизайнер е да направите WordPress красива. Звучи страхотно вдясно?

WordPress Writer

Ако имате умение за думи, има място и за вас. Като нарастващ проект WordPress постоянно се нуждае от актуализирана документация. Тук правите своя вход; където блестиш като писател.

Присъединете се към екипа по документация и отговаряйте за всички документи. Говорим за наръчници, Codex, вградени документи, администраторска помощ и developer.wordpress.org, сред другите. Никога няма недостиг на задачи, така че не се колебайте да проверите официален блог за екипа по документация на WordPress. Екипът се среща онлайн всяка седмица в четвъртък от 18:00 – 19:00 UTC.

Преводач

Вие сте полиглот? Можете ли да се търкаляте с този Espanol толкова лесно, колкото можете руски, френски или суахили? Бихте ли искали да използвате WordPress на вашия собствен език? Разбира се, че бихте. Кой не би?

Ето вашия шанс Допринасяйте за WordPress, като помагате да преведете платформата на всеки език, който ви харесва. Това не е краят на това WordPress общност на полиглоти приветства ви да помогнете за създаването на инструменти, които правят превода на WordPress по-лесен. Помислете за WPML и т.н..

Преводът на WordPress на вашия (или който и да е) език е забавно изживяване и можете да бъдете готови и работещи за нула време. И така, какво по дяволите чакаш войник? Започнете да превеждате! О, между другото, седмичният чат се случва на Slack в #polyglots всяка сряда в 10:00 UTC. Не пропускайте, нека глас език да бъде Хърд известни. Двойна стачка там като шеф. Това е моят език, чувстваш ли ме? Хаха. Преместване на.

Подкрепа кавалерия

Един от най-лесните, но ефективни начини да допринесете за WordPress, предоставянето на помощ във форумите за поддръжка сред другите области може да бъде просто как да направите своя знак в общността на WordPress. Оперативната мантра тук е „всеки знае отговора на нещо“, така че не се срамувайте, потопете се и помогнете на любимия си WordPress любовник.

Форумите за поддръжка ще бъдат вашата крепост, вашето бойно поле и ще викате изстрелите и ще спечелите войната. Играехте много военни игри до късно, както е очевидно, но най-добрият начин да започнете е да отговорите на въпрос във форумите за поддръжка. Точно тази минута. Научете повече за това как можете да допринесете за WordPress, като поддържате потребители в блога за поддръжка в офиса.

Организатор на събития

организатор

Любовни хвърлящи партита? Да събереш приятели? Ако събитията могат лесно да преминат за вашето второ име, WordPress се нуждае от вас. Вие ще се присъедините към елитен екип от други сътрудници от цял ​​свят, които „… контролират официалните събития, менторските програми, инициативите за разнообразие, информационните контакти и други начини за отглеждане…“ общността на WordPress.

Организирането на събития звучи като забавно и когато правите нещо, което обичате за платформа, която обожавате, нали има сбъдната мечта, което означава, че забавлението лесно ще се удвои. Ще организирате WordCamps и срещи за вашата местна общност в WordPress и ще се включите в глобални събития в WordPress. Колко сладко. Има Блог на информацията и седмично работно време (четете онлайн срещи) във вторник и четвъртък.

сенсей

Ако обичате да предавате информация, можете започнете своето пътуване с преподавател в преподавателската част на WordPress точно тази минута. Какво включва да бъдеш учител или обучител в общността на WordPress? Вие ще носите отговорност за създаването на учебни материали за изтегляне, които инструкторите използват в работилници на живо.

Ще пишете / създавате уроци от нулата, ще редактирате съществуващите уроци, ще проектирате облика на уроците и / или ще тествате жизнеспособността на уроците. Това може да се окаже чудесно преживяване за вас, ми амиго. Седмичният чат за WordPress Training се провежда всеки вторник от 17:00 UTC, така че не пропускайте следващия.

Видео рецензент

Имаме WordPress.org, WordPress.com и по мое мнение малко познат WordPress.tv. Разбира се, има BuddyPress.org и bbPress.org сред другите, но днес няма да отидем там. Всички сме за WordPress.tv, където ще намерите много видео съдържание, ориентирано към WordPress.

Ако пришпорвате добре в отдела за видео продукция, ето как допринасяте за WordPress. Добре дошли в Екип на WordPress TV Review, и се пригответе да прегледате, редактирате, одобрите и публикувате всички видеоклипове в WordPress.tv. Вие също ще потапяте ръка в пост-продукцията на видеоклипове в WordCamp, така че да, няма ограничение за количеството забавление, което можете да направите доброволно на вашите усилия и умения. Вижте официалния блог на TV Review Team.

Всички останали

Може да почувствате, че горните канали за участие ви блокират, но не позволявайте това. Всеки, повтарям, всеки може да допринесе за проекта на WordPress, независимо от раса, пол и / или ниво на умения. Единственото, което се изисква, е онова горещо желание.

Не позволявайте нещо да ви задържа, Светът е твой, и WordPress се нуждае от вас. Да, ти, ти и ти. Всичко, което трябва да направите, е да проверите Направете WordPress и поемете. Не се притеснявайте за нищо, ще научите в процеса, освен ако разбира се не притежавате някой от следните атрибути.

Качества на страхотен WordPress сътрудник

бизнесдама с лаптоп в офис

Е, за да бъдеш страхотен сътрудник, просто трябва да започнеш да участваш. Не чакайте наоколо, просто стигнете до него. Във всеки случай трябва да бъдете уважавани и приятелски настроени. Понякога вашият принос може да остане недокоснат няколко версии по-късно, и ако преминете балистично на подобни дреболии, няма да бъдете страхотен сътрудник.

Друг път някой може да не е съгласен с вашите предложения и ме боли, знам, но не можете да вземете и пуснете целия свят на някой, за да докажете нещо. Вижте къде отивам с това? Трябва да обърнете внимание на детайлите, независимо от вашето ниво на принос. Както вече казахме, WordPress захранва 25% от интернет, така че всичко, което правите, има способността да влияе, положително или отрицателно, на голям брой хора. Искате ли да влезете в историята като арогантния ангажиращ, който счупи WordPress?

Смирението е приятна черта във всички области на живота. Не забравяйте, че ще работите с хиляди други хора, всеки с уникални амбиции и различен поглед към живота. Да бъдеш арогантен само ще причини повече вреда, отколкото полза. Той сам по себе си ще бъде спънка.

Честността също е отлично качество, което трябва да притежавате като сътрудник. Например, добре е да бъдете честни, когато не сте уверени в ангажимента / приноса си. Обществото на WordPress избухва по шевовете с хора (прочетете експерти), готови да ви помогнат.

Вие допринасяте и се учите, което означава, че трябва да сте любопитни и да имате нещо за учене. Може да греша, но не мисля, че нито един човек притежава достатъчно знания, за да разбере изцяло WordPress. Като колективна работа на хиляди сътрудници, ще ви трябва цялото любопитство, което можете да съберете, за да научите колкото се може повече за платформата. Просто направете една стъпка в един момент и ще бъдете добре.

В края на деня всичко това се свежда до едно качество: търпение. Всеки страхотен сътрудник трябва да научи това изкуство на търпението, качеството, без което ще ви е трудно да се справите с човешката раса като цяло, а не само с колегите. Бъдете достатъчно търпеливи и ще се насладите на приключението. В крайна сметка търпението е добродетел – ще ви помогне в много други области от живота ви.

Инструменти за сътрудник

работно бюро-

Можете да постигнете толкова малко без правилните инструменти, които не са мозък. Ето защо събрах няколко инструмента за вас като сътрудник на WordPress. Следните инструменти ще бъдат безценни, когато пътувате до ниво на сътрудник PRO:

WordPress отпуснат

Приложението за фактическо комуникация за WordPress, Slack ви позволява да поддържате връзка с членовете на екипа, в който в крайна сметка решите да се присъедините. Например, ако изберете основния екип за разработка на WordPress, можете да се присъедините към други сътрудници за комуникация в реално време в канала #core на Slack.

Slack е приложение за съобщения от най-високо ниво за екипи, работещи по общ проект. За да го настроите, просто отидете до Направете WordPress Chat, и следвайте подканите, за да получите покана от WordPress. Останалото са лесни грахови неща, не очакваме да се сблъскате с проблеми. Няма да ви отнеме повече от 5 минути, обещавам. Нямам намерение да съсипвам изненадата, така че просто отидете поканени вече и се присъединете към вашите истински и други участници в чат стаи канали.

Направете WordPress

Това можем да посочим като център за сътрудници. Направете WordPress е мястото, където отиваш, за да започнеш своето приключение за WordPress. Независимо дали сте квалифициран разработчик, дизайнер, писател, преводач, представител на поддръжката, организатор или просто начинаещ, който току-що откри WordPress, трябва да направите своя път да направите WordPress. Хвърлете всичко, което правите, и преминете към Направете WordPress точно тази минута. Имаме предвид. Не чакайте.

Devhub

Без захарно покритие нищо, Devhub е просто „… името на проекта за developer.wordpress.org.“ На devhub ще намерите ресурси и документация, насочени към разработчици, дизайнери и UXers на WordPress. След като бъде завършен, той ще съдържа наръчници и справки за кодове.

Можете да направите своя принос, като се присъедините към # Мета-devhub канал на Slack, решавайки билет на developer.wordpress.org trac, четене за Девхуб, и / или подаване на заявка за изтегляне до WP-Parser на Github.

О, между другото, по време на писането, Devhub се нуждае от вас, ако сте PHP разработчик, разработчик на предни проекти, дизайнер, UXer или доброволец, който иска да предложи обратна връзка.

Онлайн уроци

Можете да научите толкова много за проекта от официалния уебсайт на WordPress.org. Можете да научите още повече, като проверите други ресурси и блогове, свързани с WordPress. Публикувано от любителите на WordPress (четете сътрудници), вие сте длъжни да научите нещо ново във всеки блог на WordPress, който посещавате.

Не бъдете и скромни; прегледайте всеки урок, книга или блог за WordPress, който получавате, и усвойте това богатство от знания. Никога не знаеш кога ще ти е полезно. Не знам защо напомня това последно изявление Последния от нас, играта.

WordCamp планиране

Ако се интересувате от организиране на WordCamps, трябва да разгледате това изящно ръководство, създадено с вас предвид. Трябва да разберете как да изберете перфектните заведения (нали знаете, заведения със страхотен WiFi, за да могат участниците да прекарат половината от времето си да цъфтят за събитието, вместо да слушат оратори), да си набавят храна и напитки, набиране на средства и т.н., и така нататък , Можете дори да се регистрирате като организатор в Сайт за планиране на WordCamp, така че да!

И сега дума от нашите партньори в WordCamp Planning Мечо Пух…

Организацията е това, което правиш, преди да направиш нещо, така че когато го правиш, не всичко е смесено. – Мечо Пух

Преместване на…

WordPress Trac

Като сътрудник на WordPress, вие определено искате да следвате заедно с развитието на платформата. WordPress Trac е мястото, където отивате да проследявате промените в любимия си CMS, WordPress. Какво се предлага в Trac? Има Раздел Времева линия с най-новите билети, RSS емисия, пощенски списък, и формуляр за изпратете грешки. Направо сте разглезени за избор.

Наръчник за сътрудници

Ако искате да допринесете за развитието на ядрото на WordPress, просто трябва да отидете и да прочетете това наръчник за сътрудници. Той буквално обхваща всичко, което трябва да знаете, за да допринесете, от началото до края. Не може да добавим много към това.

В края на деня…

Приносът към проекта на WordPress ви позволява да се върнете към платформа и общност, които ви дадоха толкова много. Добре е кармата да допринесе, плюс това помага да се изведе WordPress на следващото ниво за вас и за мен.

Изпуснахме ли нещо? Може би ваш любим инструмент? Имате ли въпрос или принос (и) да направите? Бъдете добър спорт в секцията за коментари. Ще се видим около ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map