Автоматично споделяйте нови публикации в WordPress на социалните си акаунти

Социалните медии са чудесен начин за привличане на трафик към вашия уебсайт, но управлението на всяка социална мрежа за вашия уеб сайт може да бъде отнемаща много време работа. Влизането във всеки акаунт и ръчното споделяне на най-новите публикации може да отнеме повече време, отколкото всъщност да напишете и подготвите новото съдържание. Повечето от съвременните уебсайтове са изградени на WordPress.


Повечето от нас знаят, че WordPress се предлага с много плъгини, които ни помагат да автоматизираме социалното споделяне, но използването на тези приставки означава добавяне на повече скриптове и функции към вашата WordPress, които потенциално биха могли да увеличат времето за зареждане на сайта.

Благодарение на много онлайн инструменти всъщност можем да автоматизираме социалните си акаунти и да се спасим от ръчното им актуализиране. Защо трябва да автоматизирате своите акаунти в социалните медии, като използвате тези техники? Е, ползите от използването на тези техники са изобилни. Някои от тези предимства са:

 • По-малко плъгини на вашия уебсайт, по-малко използвани ресурси на сървъра. Това означава, че вашият уебсайт ще има по-добри пъти за зареждане на страницата.
 • По-малките известия за актуализация означават малко време, инвестирано в поддръжка на приставки.
 • Минимално време се отделя за управление на акаунти в социалните медии.
 • Повече социални сигнали могат да ви помогнат да се класирате по-добре органично в SERPs.
 • Тези инструменти предоставят анализи, така че знаете кои публикации стават вирусни.

Впечатлен? Е, вие веднъж ще внедрите някоя от тези техники на уебсайта си. И така, ето трите начина за автоматизиране на социалното споделяне на вашите уебсайтове, работещи с WordPress. Аз лично използвам първия метод.

Метод 1: Използване на IFTTT, Buffer и Feedly

Моят препоръчителен метод за автоматизиране на социалното споделяне е чрез използване на три безплатни уеб услуги: IFTTT, буфер, и Feedly.

IFTTT е невероятна услуга, която ни позволява да свързваме различни акаунти и уеб приложения, за да ги автоматизираме. Използвам IFTTT за автоматизиране на много задачи и генериране на отчети и сигнали. Горещо го препоръчвам и мисля, че е това най-доброто БЕЗПЛАТНО нещо за използване.

Buffer е невероятно уеб приложение, което ви позволява да планирате публикации, които да споделяте в определени часове. Основната версия е безплатна за използване с всички популярни социални мрежи като Facebook, LinkedIn и Twitter.

Feedly е софтуер за агрегиране на фуражи, който събира RSS емисии от ресурси. Най-хубавото на Feedly е, че дизайнът му е много прост и работи при много високи скорости.

За да автоматизирате социалните си медии, първо трябва да се регистрирате с Feedly, Buffer и IFTTT. След това добавете емисията на вашия WordPress сайт към Feedly, като използвате лентата за търсене в горната дясна страна. На уебсайтове, работещи с WordPress, RSS по подразбиране може да се намери на www.yourdomain.com/feed.

AddFeedFeedly

Създайте нова колекция и щракнете върху Следване.

Последващи AddNewCollection

След това преминете към Buffer и влезте, за да свържете социалните платформи и страници, които искате да конфигурирате. За добавяне на няколко акаунта може да се наложи да купите „Страхотният план“.

bufferapp

Сега можете да свържете Feedly и Buffer чрез IFTTT с помощта на този урок: Ако е Feedly, след това добавете към буфер. Потвърдете профилите си и изберете категорията Feedly, която искате да автоматизирате. Това е! Всички сте добри да отидете.

Изберете категория--IFTTT

Ако е Feedly, след това добавете към буфер от ahsanparwez - IFTTT

Сега, когато се намери нова публикация в категорията на уебсайта на уебсайта ви, вашата публикация ще бъде добавена към Buffer. Последното нещо, което трябва да определите, е колко пъти на ден искате да споделяте публикации автоматично чрез Buffer.

Метод 2: Използване на TwitterFeed

Twitterfeed е лесна 3-степенна уеб услуга, която ви позволява да добавяте емисии за блогове и автоматично публикувате публикациите в Twitter, Facebook, LinkedIn и App.net.

Първо, добавете емисията и заглавието на вашия блог. След това отидете на Настройки за предварително настройване, където можете да определите честотата на актуализиране, публикуване на съдържание, сортиране на публикации, префикс за пост и суфикс за публикуване.

Twitterfeed-Add

След като сте готови, трябва да изберете желаните от вас социални мрежи за споделяне на публикации.

Twitterfeed-Стъпка 2

Метод 3: HootSuite

HootSuite съществува от доста време. Това е много мощен инструмент за управление на социални медии, при който планирането на публикации за споделяне в множество социални акаунти е много лесно. Той поддържа Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Foursquare, WordPress и mixi.

Първо, регистрирайте се за безплатен акаунт в Hootsuite.com и добавете предпочитаните от вас акаунти в социалните медии.

HootSuite-AddAccounts

След това отидете до Publisher и добавете RSS емисия на вашия блог.

HootSuite-AddRss

И накрая, трябва да добавите AutoSchedule към вашите публикации.

HootSuite - Автоматизиране

HootSuite е лесна за конфигуриране и можете да планирате до 10 публикации наведнъж в един акаунт. Бих препоръчал да използвате различни HootSuite акаунти за различни уебсайтове на WordPress.

Мисли

Надявам се да намерите тези техники полезни. Ако знаете за още трикове и техники за автоматизиране на публикуване в социални медии без приставки, споделете ги в секцията за коментари по-долу.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map