5 начина да намерите най-новите и най-големите безплатни приставки за WordPress

Не знам за теб, но в края на деня съм момче с приставки. Въпреки че има много причини да обичате WordPress, не можете да преодолеете усещането, което се получава от инсталирането на нов плъгин и незабавното преобразуване на начина, по който функционира уебсайт. Доста далеч сме от дните на създаване на статични HTML уебсайтове от нулата в Notepad, това е сигурно.


Ако обаче имам едно оплакване за плъгини, това би било широката широчина на избор. С близо 25 000 плъгини на разположение в WordPress.org хранилище, как може човек да намери диамантите в необработения? Това не е толкова лесно.

Имайки това предвид, в тази публикация разкривам пет различни начина, по които можете да бъдете в крак с най-новите налични и най-добрите безплатни WordPress плъгини. Наслади се!

1. Алтернативни плъгин директории

Бих първият, който каза, че хранилището на плъгини WordPress.org далеч не е перфектно. Той има много слабости, които тепърва трябва да бъдат отстранени.

Поради това през последните няколко години се появиха няколко алтернативни директории с плъгини. Обикновено те използват данните, предоставени от WordPress.org, но използват разширени филтри и други средства за представяне на плъгините, които правят потребителското изживяване по-приятно.

Двете най-добри опции, които веднага ви хрумват, са RankWP:

RankWP
И приставки за WP:

WP приставки
Въпреки че нито една от тези директории не е перфектна, те предлагат нещо малко по-различно от официалното хранилище и се стремят да подобрят своите слабости.

Например RankWP ви позволява да преглеждате плъгини по категории, които след това са сортирани по персонализиран алгоритъм. WP Plugins ви позволява да филтрирате плъгини по редица променливи, включително минимални изтегляния и оценки.

И двете са чудесни алтернативни начини да намерите безплатни плъгини, достъпни от WordPress.org, и да направите възможността да разкриете диамант в грубата далеч по-голяма.

2. Обзорът на WPDaily Plugin

WPDaily бързо се утвърди като водещ източник на новини от WordPress в интернет, с множество публикации, публикувани всеки ден.

Сред тези публикации ще намерите Daily Plugin and Theme Roundup, което е почти това, което бихте очаквали да бъде: обзор на новоиздадените и актуализирани плъгини и теми, достъпни в WordPress.org. Ако не сте запознати с чистия брой плъгини и теми, публикувани в WordPress.org, задръжте дъха си – вие сте в шок.

Всяка от тези публикации на ръка включва малко био за всеки плъгин, така че да добиете представа за функционалност, без да е необходимо да напускате страницата.

WPDaily приставки.

Ако искате да разгледате всеки нов и актуализиран плъгин, тъй като е изпратен на WordPress.org, тогава това може би е най-добрият ви вариант. Освен това можете да вземете RSS емисия директно от WordPress.org и да отидете директно към източника, но това не е за слабите!

3. WPMail.me

Първите две опции, изброени по-горе, са по същество автоматизирани списъци – плъгините се изтеглят от хранилището на WordPress.org и ви се представят. Следващите два варианта обаче разчитат повече на курация, отколкото на събиране. За тези от вас, които предпочитат човешкия допир, може да са по-подходящи.

Ще започна с WPMail.me – услуга за бюлетин на WordPress, която съществува от известно време. След като се регистрирате, ще получите безплатен седмичен имейл, съдържащ куриран списък на някои от най-добрите WordPress публикации от цялата блогосфера. Статиите лесно се разделят на различни категории, от които едната (вие се досетихте) плъгини:

Най-новото издание на WPMail.me

Най-новото издание на WPMail.me.

Можете да очаквате да намерите най-новите новини за плъгини, както и функции и други статии. Ако търсите нещо повече от резюмето на програмиста за функционалността и достойнството на приставката, внимателно подбраните статии на WPMail.me трябва да са точно до вашата алея.

4. ManageWP Plugins на месеца

Въпреки че може да съм предубеден (все пак пиша постовете), ManageWP Plugins от месеца е най-добрият начин да поддържате скорост с нови нови приставки.

Използвам алгоритъм, който филтрира приставки въз основа на редица фактори, като например датата, на която е създаден / последно актуализиран, брой изтегляния (само плъгини със 100 000 изтегляния или по-малко са включени) и оценки. След това ръчно преглеждам всеки един и подбирам само първите десет всеки месец.

Резултатът е списък на страхотни приставки, за които вероятно не сте чували. Поредицата стартира в началото на 2012 г. и завършихме годината с нашите 100 най-добри приставки с участието на изгряващи звезди .

Ако искате да бъдете в крак с по-малко известни плъгини, които също може да са достойни за място на вашия сайт, тогава не забравяйте да проверите ManageWP Plugins на месеца серия – всеки нов пост се публикува около средата на месеца.

5. D.I.Y. Приближаване

Ако никой от горните подходи плава на вашата лодка, тогава има само едно нещо – да се потопите напълно в света на WordPress плъгини.

Първо вероятно ще искате да се позовете на горепосочените ресурси, но също така ще искате да се абонирате за всички блогове на WordPress там (има много). Обърнете специално внимание на блогове на програмисти като Приставките на Пипин и нашата собствена Реми Корсън за да сте сигурни, че сте в авангарда на развитието на приставките. Можете също така да искате да се регистрирате в RSS емисии за новите и наскоро актуализирани плъгини на WordPress.org, така че да можете да видите буквално всеки нов безплатен плъгин там, както е публикуван..

За да бъда честен, тъй като някой, който прави това (и за щастие е платен да го направи!), Не си струва времето да обмисля наличните алтернативи. Факт е, че там има големи ресурси, които ви дават информацията, която в противен случай би ви отнела възрасти. Въпреки че от време на време една добра приставка може да се промъкне през мрежата ви, вероятно ще я срещнете в крайна сметка.

Имаме щастието като общност да имаме куп хора, посветени да улесним живота си, като ни събираме и представяме най-добрите плъгини. Защо сами да търсите приставки, когато някой вече е свършил тежката работа за вас?

Какъв е любимият ви неизвестен плъгин?

Бих искал да завърша, като ви помоля да участвате в секцията за коментари. Въпреки че всички сме чували за SEO от Yoast, W3 Total Cache и други подобни, има безброй страхотни приставки, за които толкова много хора не са чували. По-доброто вътрешно търсене на връзки (споменато по-горе) е един такъв пример – страхотен плъгин само с няколко хиляди изтегляния.

Имайки това предвид, бих искал да споделяте какво Вие считате за най-добрата „непозната“ WordPress приставка – т.е. плъгин, който използвате и обичате, който има само може би няколко хиляди изтегляния. Споделете с нас в секцията за коментари по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map