30 съвета за спестяване на време за потребители на PowerPress Power

Официално е – ние сме най-нетърпеливите хора в историята.


Според Статистическия мозък, средната ни продължителност на вниманието е намаляла от дванадесет секунди до само осем от 2000 г. насам. За да го поставим в контекст (и да осигурим леко забавление), средната продължителност на вниманието на златна рибка е огромни девет секунди. Това са прави хора – не можем да се концентрираме толкова дълго, колкото риба.

Няма да се преструвам, че по някакъв начин съм имунизиран от нетърпението, което е възприело поколение интернет потребители – толкова съм обсебен от това, че ще свърша нещата (и да ги свърша) бързо) като следващ човек или гал. Аз съм първо кликване, помислете, по-късно вид човек.

Имайки това предвид, прекарах последните няколко години в опити да измисля начини да направя моя опит в WordPress възможно най-рационален и ефективен. Мисля, че съм опитвал почти всичко (макар че бих се радвал да ме докажете грешно в секцията с коментари по-долу) и сега искам да ви представя съветите за спестяване на време. Наслади се!

30 съвета за спестяване на време за потребители на PowerPress Power

 1. Забавен от цялата тази струпаност на таблото? Кликнете върху раздела „Опции на екрана“ в горната част на страницата и изберете кои мета полета искате да видите (или не).
 2. Същият проблем на екрана с нова публикация / страница? Решението е същото.
 3. Ако продължавате да модерирате коментари ръчно, спрете – животът е твърде кратък. Инсталирайте и активирайте Akismet за най-добра защита от нежелана поща след това премахнете отметката от квадратчето „Изпратете ми имейл винаги, когато някой публикува коментар“, „Администраторът трябва винаги да одобрява коментара“ и „Авторът на коментара трябва да има предварително одобрен коментар“ в екрана Настройки> Дискусия.
 4. Отървете се от тези досадни имейли? Просто проверявайте нови коментари всеки път, когато влизате в WordPress чрез раздела Коментари в страничната лента. Или още по-добре, улеснете управлението на коментарите за себе си, като добавите мета полето „Последни коментари“ към таблото за управление. Сега можете да отговаряте на коментари веднага след като влезете.
 5. Използвате ли популярното приложение Click to Tweet, за да вграждате предварително попълнени туитове в своите публикации и страници? Спестете си цял период от време с плъгина Easy Tweet Embed:
 6. Вместо да щракнете върху падащото меню в текстовия редактор, за да избирате заглавия всеки път, използвайте следния прост пряк клавиш: Ctrl + Num (1-6) (PC) или Cmd + Num (1-6) Mac.
 7. Говорейки за клавишни комбинации, създаването на връзка е толкова просто, колкото натискането на Ctrl + Shift + A (PC) или Opt + Shift + A (Mac).
 8. Искате ли да продължите да популяризирате старите си публикации в Twitter, но не искате да отделяте време да ги туитирате ежедневно? Инсталирайте и активирайте приставката Evergreen Post Tweeter и тя ще свърши работата вместо вас.
 9. Трябва ли да замените връзка или конкретна дума или фраза в няколко публикации? Ако го направите ръчно, може да отнеме много време или можете да използвате Търсете и заменете плъгин и го направете само за няколко секунди.
 10. Връзка вътрешно? Вместо да въвеждате целия URL адрес в екрана „Вмъкване / редактиране на връзка“, просто въведете адреса след крайната наклонена черта на името на домейна:

По-къси URL адреси

 1. Заседнали за нови идеи за съдържание? Инсталирайте Relevanssi плъгин за търсене и проверете дневника на потребителските търсения, за да разберете какво искат да прочетат посетителите ви.
 2. Притеснявате се, че сайтът ви е залят с прекъснати връзки, но не знаете как да ги намерите? Инсталирайте и активирайте Проверка на прекъсната връзка и автоматизира процеса.
 3. Занимавате ли се редовно с PHP файловете на вашата тема? Бързо разберете какви PHP файлове обслужват кои страници на вашия сайт с Какъв файл плъгин.
 4. Обичате ли да поддържате чиста къща? Автоматизирайте постоянното премахване на публикации и страници от папката Кош, като поставите дефинирайте („EMPTY_TRASH_DAYS“, 10); във вашия wp-config.php файл (където 10 е броят дни между всеки празен)
 5. Ако искате да увеличите скоростта на зареждане на сайта си, след това разгледайте W3 Общ кеш.
 6. Често ли създавате нови сайтове на WordPress със същите настройки по подразбиране и приставки? Вместо да настройвате един и същ сайт всеки път, използвайте функцията за клониране на ManageWP и го направете само веднъж.
 7. Говорейки за ManageWP, ако имате няколко уебсайта на WordPress, тогава трябва да си вземете акаунт, за да използвате функцията му за актуализиране с едно щракване (т.е. актуализирайте всички теми и плъгини във всеки притежаван от вас сайт с едно щракване).
 8. Ако ManageWP не е за вас (или ако имате само един сайт), може да предпочитате Plugin Central – той ви позволява да инсталирате и актуализирате плъгини далеч по-бързо.
 9. Или може би искате напълно да премахнете управленската страна на WordPress. В такъв случай проверете WPEngine (харесваме го).
 10. Обичате ли да следите анализите си, но знаете, че това отнема ценно време? Инсталирай Реактивни раници и активирайте модула за статистика на WordPress.com и можете да проследявате основни данни от аналитика от таблото за управление на WordPress:

WordPress.com Статистика

 1. Говорейки за Jetpack, използвайте неговия модул Publicize, за да автоматизирате популяризирането на новите си публикации чрез Facebook и Twitter.
 2. Вие сте бъф в Twitter? Спестете си време и WordPress автоматично създава връзки към потребителски имена в Twitter във вашите публикации и страници с този код.
 3. Прекарвате много време за изтегляне на изображения от харесванията на Google и Compfight, само за да ги качите на вашия сайт? Драстично опростете процеса, като импортирате изображения в WordPress директно от оригиналния си URL адрес с приставката Grab & Save.
 4. По подобна тема направете вмъкването на нови изображения в публикации и страници далеч по-лесно с приставката за по-бързо изображение.
 5. Вие трябва архивиране, но не се нуждаете от болка в приставката без задник, която прави процеса потенциално сложен и ненадежден. Разделете само 5 долара на месец за безупречно архивиране и възстановяване с VaultPress:

VaultPress

 1. Въвеждането на маркери ALT и Title на всяко изображение, което качвате, е болка. Автоматизирайте процеса със SEO Friendly Images.
 2. Трябва ли да създадете връзки за пренасочване от WordPress (например, за да прикриете партньорските връзки)? Инсталирай Pretty Link Lite и го направете направо от таблото си за управление.
 3. Създайте карта на XML с щракване на бутон с Google XML Sitemap плъгин (можете също да използвате Йоаст SEO Функция за Sitemap).
 4. Искате по-бързо зареждане на изображения? Използвай WP Smush плъгин.
 5. искам дори по-бързо зареждане на изображения, но обичате некомпресираното качество на PNG файловете? Използвай TinyPNG инструмент за създаване на малки изображения с умело компресиране на изображение, което е невидимо с просто око.

TinyPNG

Твой ред!

Добре, признавам си – няма абсолютно никакъв начин да съм включил всеки един възможен за спестяване на време съвет на WordPress по-горе. Но ето там влизате. Готов съм да се обзаложа, че правите поне едно нещо, което ви спестява време в WordPress, което не съм споменавал по-горе.

Ами сега е моментът за споделяне – не се срамувайте! Кажете ни какво Вие направете да работите по-бързо в WordPress в секцията за коментари по-долу. Очаквам с нетърпение да науча някои нови съвети!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map