25+ съвета за специалисти по Blogging WordPress

25+ съвета за специалисти по Blogging WordPress

WordPress блогът означава много неща. Това е фенфа на жонглирането на много шапки. Въпреки че е забавно в по-голямата си част, все пак е тежък труд. И както всяка друга работа, тя лесно може да стане скучна. Ако работите с дими, доколкото мотивацията върви, ето 25+ съвета, с които да джаз да увеличите кариерата си в WordPress блог. Ако сте начинаещ, току-що попаднахте на правилното място.


В тази публикация откривате съкровищница от най-добрите съвети за блогове, което означава, че кариерата ви в блог на WordPress е на път да се промени към по-добро. Нашата цел е да направим блоговете в WordPress по-лесни и по-забавни за вас. Да, искаме да правите пари, правейки това, което обичате, вместо да робувате. Много други също се забавляват чудесно, като Devesh Sharma:

Аз съм основател на блога на WordPress – WPKube. Обичам това, което правя, защото ми помага да създавам нови взаимоотношения с други блогъри и ми позволява да експериментирам с плъгини, теми и други инструменти, свързани с WordPress. Работя онлайн от 2009 г. – Както се вижда на WPEngine

Защо да чакаме още малко? Изсипете халба и запретнете ръкави, тъй като е на път да слезе.

1. Пишете и напишете още

Пишеш непрекъснато. Вие сте блогър и животът е вашето платно, със или без интернет. Вие блог за прехраната. Живеете на блог. Дори и да правите блог отстрани, писането е всяка част от живота ви. Ако искате да станете страхотен блогър, трябва да пишете.

Трябва да правите блог 24/7, защото писателският блок не е ваша майка. Колкото по-дълго оставам без да пиша, толкова по-трудно става да пиша. Колкото повече пиша, толкова по-лесно става. Наистина, това е най-добрият съвет, който можете да имате.

2. Прекъсванията са добри

24/7 е излишък. Ще изгорите. В края на краищата трябва да поживеете малко, за да станете по-добър писател. Правете почивки далеч от компютъра си. Прекарвайте времето с приятели и семейство. Вашият домашен любимец също има нужда от вас и този страничен проект, който отлагате за цяла вечност, няма да започне.

Може да е вашият златен билет, този страничен проект или едно от най-забележителните преживявания, които някога ще имате. Научете този нов език, изпробвайте нов ресторант в града, отидете в зоопарка – починете си и просто живейте. Благодаря ми по-късно.

3. Научете нови неща

Промяната означава да научите нови неща. Как иначе ще останеш пред кривата? Късмет за вас, вие научавате нови неща през цялото време като блогър на WordPress. Хайде, всички знаем, че работата включва копаене в дълбочина и в интернет никога не липсват нови неща. WordPress блогването изисква да знаете нещата си. Трябва да продължавате да учите непрекъснато. От блогове, книги, курсове и самия живот.

4. Създайте списък с имейли

Независимо дали предлагате услуги за блогване на WordPress или пишете свой блог, маркетинговият имейл стимулира поколението за водещи клиенти. Уловете момчетата, които натиснат бутона за изпращане на вашите формуляри. Дръжте тези момчета в имейл списък и създайте друг за минаващия човек. Парите са в списъка и това не е мит.

Услугите на ваше разположение включват Madmimi, MailChimp, Aweber и GetAResponse. Има Yesware също и ние сме отворени за вашите предложения.

5. Една кошница, Всички яйца?

Пишеш, ти се плаща. Това е толкова просто като това. Бихте могли да възложите и аутсорсинг, но писането ще се случи, ако имате нужда от монетата. PayPal работи за повечето хора. Има и Payoneer, който ви предлага до три банкови сметки в САЩ с глобалната си платежна услуга. Можете да получавате чекове по пощата, ако желаете. Просто не слагайте всичките си яйца в една кошница.

Ако PayPal заработи (както беше в моя случай преди време) и трудно спечелените долари не могат да влязат в джоба ви, ще се изпотите в панталоните им. Спестете или инвестирайте може би, просто не поставяйте всичките си яйца в една кошница. В светлината на това разнообразете и клиентската си база. Постоянните клиенти, които плащат страхотни цени, са по-добри от еднократните. Ти избираш.

6. Аутсорсинг

Опитах това веднъж и беше добре в по-голямата си част. Печелете четирикратно, пишете повече или по-малко и управлявате екип всички наведнъж. Това може да бъде страхотно участие, ако имате надзорни котлети. Лош бизнес, ако търпението ви провали. Може да бъде спасител на живота, ако времето ви избягва. Можете да използвате инструменти като Trello, застой и Асана за да останете на върха на вашия екип.

7. SEO

О, не отново. Това SEO нещо. Google обича добре написаното съдържание, което играе по правилата. Насоките за Google SEO изискват толкова малко от вас, трябва да постигнете страхотни класирания с плъгин като Yoast. Все още съм класиран за пост, който направих през 2013 г. Използвах Yoast във всеки друг блог след това. Можете да прилагате и други трикове за SEO, просто не се опитвайте да играете на системата. Google ще ви окачи да изсъхне.

8. Инструменти, инструменти, инструменти

Управлението на други хора е забавно. Да се ​​шегувате наоколо? Не толкова. Имате нужда от инструменти за производителност и работен поток. Трябва да управлявате проекти, клиенти, фактури и други неща. Помислете за вземане на бележки, помислете Evernote. С инструменти, колкото повече, толкова по-добре, така че тук са ресурси и инструменти на WordPress за ваше удоволствие.

9. WordPress блог за нишови сайтове

Ще загубите фокуса и мотивацията си, ако вземете една тема и я пуснете две минути по-късно. Съсредоточете се върху една и съща тема и поработете по дяволите. Придържайте се към ниша, за да увеличите максимално своето въздействие. Има сила в концентрирана сила на волята. Прескочете от тема на следваща, ако искате да затворите блога си след шест месеца или по-малко. Не разтваряйте съобщението си, обработващо много теми наведнъж.

10. Определете целевата си аудитория

WordPress блогването е забавно. По-забавно е, когато хората се свържат с вас, споделят вашите публикации и коментират вашите публикации. Става по-добре, когато перспективите се свържат с вас и обсъдят бюджетите. Но няма да постигнете това без целева аудитория. Просто не можете да пускате на пазара на целия свят и да оцелите маркетинговите си разходи. Фокусирайте се върху вашите читатели, опознайте аудиторията си, изградете силна марка и блясък.

11. Вземете страхотен домакин на WordPress

Не можем да подчертаем това достатъчно. Чудесен домакин означава, че вашият бизнес има сигурен дом. Това означава до нула време за престой, военна сигурност и свръхзвукова скорост на страницата. Когато започнете, можете да отидете с споделен хост като Siteground или Bluehost, но ще трябва да надстроите до управляван хостинг на WordPress, когато блогът ви расте. Евтините домакини са просто болка във врата и знам това от първа ръка.

12. Други умения имат значение

Уменията на Adobe Photoshop са голям плюс да имате ролята на блогър на WordPress. CSS и някои HTML познания означават, че можете да изпълнявате основни задачи за уеб дизайн, без да наемате дизайнер. Ще трябва да проследявате и вашия трафик и SEO резултати. Ще бъдат полезни и някои основни умения за управление на бизнеса. WordPress блоговете са данъчна работа и колкото повече умения имате, толкова по-добре.

13. Създайте страница за информация

Имате нужда от хора, които да работят с вас, но кой сте вие? След началната страница страницата About е втората най-посещавана страница. В някои случаи страницата About има повече изгледи от началната. Бихте ли започнали бизнес с непознат? Обзалагам се, че не бихте. Създайте завладяваща страница за About, но направете всичко за бъдещия клиент.

14. Напишете вечнозелено съдържание

Вечнозеленото съдържание ще ви осигури трафик еони, след като натиснете бутона за публикуване. Можете да го смесите с горещи новини и сделки, но помнете какво е най-горещото днес няма да е горещо за седмица. Интернет е, а горещите истории имат кратък живот. По-голямата част от съдържанието ви трябва да издържа на теста на времето, тъй като това ще служи на вашата публика за години напред.

15. Страхотен дизайн

Да, разбираме, че блогването на WordPress е вашето нещо, а не уеб дизайн. Никога обаче не подценявайте силата на страхотен дизайн, който гарантира на читателите лесно да стигнат до съдържанието ви. В крайна сметка това е голямото потребителско изживяване. Имате нужда от страхотен и отзивчив дизайн, който доставя съдържание на вашите читатели без излишни. Наемете опитен програмист или вземете страхотна тема като Total. Можете да получите върхови теми на WordPress в нашата непрекъснато разширяваща се колекция.

16. Вземете лични

Вие не сте вашата клавиатура. Ти си човек с амбиции, мечти, страхове и болки. Ти не си лог, не си тема, не си жив – сам си живот. Свържете се с вашите читатели, използвайки вашата личност. Не се крийте зад екрана на компютъра, искаме да знаем какво е да живееш живота си.

По някаква ужасна причина хората винаги искат да знаят как мислят другите, как другите хора се справят с живота си. Вероятно затова блоговете са толкова популярни. Възползвайте се от това. Бъдете честни и противоречиви, особено когато това не е норма. Можете дори да използвате мотиви, ако желаете, но стъпвайте внимателно тук моряк.

17. Заглавия

WordPress блоговете са много неща, това вече казахме. Каквото и да правите, трябва да прокарате читателя през вратата. Вратата към вашите публикации е заглавието. Избягвайте заглавията на клик-байт, но направете вашите закачливи и обещаващи. След това изпълнете това обещание или вашият блог ще се свие и ще умре. Просто Google “как да пишем заглавия на убиеца” и се научи.

18. Бъдете образователни

Ерик от Retire29 ще ви продаде мост, ако основната ви мотивация да пишете е да печелите пари. Ако не се интересувате достатъчно от читателите си, защо читателите биха се интересували от съдържанието ви? Ако блогът на WordPress означава бърз чек за заплащане, вие сте на грешна работа. Без драскотина това, имате грешно хоби. Бъдете възпитателни, споделяйте идеи, подобрете живота на някого – бъдете ценни. В крайна сметка има по-бързи начини да печелите пари, ако това е всичко, което ви интересува. WordPress блоговете са работа, която трябва да се радвате, а не да издържате.

19. Постоянство

Трябва да знаем, че все още сте живи и ритате. Google също обича последователен блог. Блоговете редовно (или поне по график), за да поддържате съдържанието си свежо. Сигурен съм, че човекът на шефа на работното ви място ще бъде недоволен, ако редовно изчезнете за дълги периоди. Читателите ви притежават и вие им дължите да се показват във вашия блог, когато кажете, че щете. Създайте редакционен календар и се придържайте към него. В противен случай те ще изоставят кораба и вие ще се развалите.

20. Прочетете, прочетете и прочетете още

Точно като писането, трябва да прочетете цял куп материал, за да станете по-добър писател. WordPress блоговете са само заглавието на работата, а писането е действителната работа. Прочетете много, или както Стивън Кинг (знаете ли го, нали?) Каза:

Ако нямате време да четете, нямате време да пишете. Просто като това.

Четенето също е чудесно за личностно израстване, така че да, това е печеливша ситуация за вас, блогър. Прочетете всичко за вашата ниша, а след това и някои. Прочетете и художествени и непромишлени материали. Просто продължете да четете и спрете да спорите за това.

21. Създайте банка за идеи

Най-добрите идеи не ви идват, докато сте седнали пред компютъра. Те изскачат в главата ви на най-неочакваните места. Душът работи за повечето хора, въпреки че запазвам това време за един на един с Бога. Освен ако моята дама не е там с мен и съм принудена да говоря защо не мога да сложа капака отново върху шампоана. О, радостите на живота ��

Носете бележник (или смартфон) и записвайте идеи, когато изскачат. Не се кефите; не можеш да разчиташ на паметта си. Когато имате няколко минути, принудете се да излезете с около 10 оригинални идеи. За нула време идеите ще ви дойдат където и да е. Опитайте, нямате какво да губите половинка.

22. Направете разговор

Защо да се занимавате с блогове, ако просто искате да изнесете диктаторска реч? Не използвайте думи, които не бихте пипали с 10-крачен стълб. Говорете с вашите читатели чрез писането си, никога с тях. И ако и когато те говорят, поддържайте разговора жив. Не се изолирайте и не се крийте зад страницата си за вход; посягайте и изграждайте разговори.

23. Светът не се върти около теб

Затова не очаквайте всички да се закачат на всяка дума, която пишете. Знам, че носиш сърцето си на ръкава винаги, когато пишеш публикация в блог. Това е част от блоговете на WordPress. Ако ви кара да се чувствате по-добре, всички сме писали този пост (понякога повече), за който никой не е давал задника на плъх, така че вашият не е изолиран случай.

Тогава имаме коментатори от ада, които според Ерик „… използват ad hominem и прибързани забележки, за да се заемат с каквото и да е проблем с домашни любимци.“

Не се потете такива неща, продължавайте. Най-доброто е да извлечете мотивацията от предизвикателството и да направите следващата си публикация по-добра. В края на деня, петелът ще завие, кравите ще се приберат вкъщи и ще си вземете млякото.

24. Мултимедийно съдържание

Писането е чудесно и може бързо да се превърне в пристрастяване. Кариерата в блоговете на WordPress се простира отвъд убийството на клавиатурата. Дайте почивка вече на проклетото и обогатете съдържанието си с изображения, видеоклипове, PDF файлове и инфографика.

Не е нужно дори да създавате свой собствен. Винаги можете да получите креативни общи изображения, съвместни видеоклипове в YouTube и невероятна инфографика в цялата мрежа. Можете да създавате PDF файлове от съдържанието на вашия блог и да раздавате същите като изчерпателни ръководства.

Мултимедийното съдържание добавя живот към вашия блог, което насърчава ангажираността на потребителите. Не е нужно да ви казвам каква мотивация можете да получите от активна страница за изтегляне. Всички тези щраквания ще ви подлудят и знаете, че ги искате.

25. Поставете бутони за призив към действие на видни страници

Когато започнах, бях убеден, че всичко, което ми трябва, е уебсайт и няколко блог публикации, за да го направя голям в WordPress блоговете. Искам да кажа, просто продължете да пишете постовете и когато дойдат читателите, някои ще ви наемат. Имаше ли всичко на мястото си – за страница, страница за услуги и страница за наем, но момче, греших ли или какво?

Нищо не се случи, докато не прочетох публикация в блога за подобряване на процента на реализация. Дори на всички страници не бях дал яснота, че съм на разположение под наем, така че никой не си направи труда да пита, въпреки че получавам трафик към моите публикации.

Така че замених плъзгача на началната си страница (помръдвам, когато си спомням това) с един бутон CTA, който даде да се разбере, че съм на разположение под наем. Познай какво? Заявките продължиха да идват, докато не започнах повече блог работа, отколкото успях да се справя. Няколко пъти дори мислех да сваля страницата си за наем. И всичко, което направих, беше да добавя един бутон CTA. Помолете проклетите клиенти да ви наемат вече, глупаво.

26. Социални медии

Уа към вас, ако вашите читатели трябва да се борят да споделят съдържанието ви в социалните медии. Спомням си, че този път бях в един от онези големи блогове, които всички обичаме да четем. Това е бизнес блог с всякакъв вид страхотно съдържание, активна общност и творби. Накратко, нямаше бутони за социално споделяне!

Намерих невероятна публикация, която исках да споделя с моите последователи във Facebook и трябваше да копирам и поставите връзката. Не е добре. Спомням си това неприятно изживяване, но дори не помня името на блога. Никога не се връщах. Добавете споделяне на социални медии във вашия блог вече.

Заключителни думи

Съвети за Pro WordPress блогъри

Това е всичко засега – 25+ съвета за блогърите на WordPress! Има още много съвети за блоговете на WordPress, но за съжаление не можем да обхванем всички в един пост. Може би ще се върна с втора инсталация, така че ако оставим любимите ви съвети, моля, пуснете ги в секцията за коментари по-долу.

Ключово извличане от тази публикация: Просто продължавайте да пишете. Просто продължете да пишете.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map