20+ най-добри WordPress подкасти за слушане през 2020 г.

Най-добрите WordPress подкасти за слушане

Независимо от ролята, която играете в общността на WordPress, трябва да сте в течение на най-новите новини, инструменти и други. Дизайнерите, разработчиците и потребителите трябва да намерят начини да научат и следват новини на WordPress.


Слушането на подкасти е чудесен начин да бъдете в крак с това, което се случва в света на WordPress. Научете за нови продукти или WordPress версии. Или просто да чуем от другите в общността. Специално за тези от нас с ограничено време за четене, аудиото може да бъде усвоено по време на упражнения или шофиране.

Само за няколко години пейзажът на подкаста се промени, като новите участници и някои предавания бяха отменени. Тази статия ще сподели списък с някои от най-добрите подкасти в WordPress, които трябва да слушате през 2019 г..

За да намерим подкасти за препоръчване, разгледахме няколко неща. Първо естеството на съдържанието, тъй като, разбира се, то трябва да е фокусирано предимно върху WordPress. Второ, качеството на представеното съдържание. И на последно място – наличност, защото редовни и лесни за достъп епизоди са просто по-забавни..

Няма съмнение, че изборът на списък като този е донякъде субективен. Също така трябваше да поддържаме списъка управляем, така че е напълно възможно да имате някои други полезни подкасти, които смятате, че е трябвало да бъдат включени. Което ако го направите – споделете ги в коментарите по-долу! Ще се радваме да ги проверим.

Стига да говорим – ето нашия списък, без конкретен ред.

1. Мат доклад

Мат доклад

Мат доклад

След като превърна малкия си магазин на свободна практика в агенция, Мат Медейрос започна Matt Report да се свърже с общността и да помогне на други собственици на дигитален бизнес да стартират и ръководят бизнеса си в WordPress. В Matt Report Мат интервюира уеб консултанти и собственици на бизнес за това как те управляват бизнеса си.

2. WPwatercooler

WPwatercooler

WPwatercooler

Подкастът WPwatercooler е лекомислено шоу за развлечения, където Джейсън Тъкър събира различни членове на общността на WordPress, за да говори за това как WordPress променя бизнеса и живота. WPblab е офшоу шоу, организирано съвместно от Бриджит Уилард, което приема Q и A формат с въпроси от зрители.

3. Здравейте, WP!

Здравейте, WP!

Здравейте WP

Подкастът Hello WP, който се нарича „Подкаст, който ви напомня какво искате да бъдете нов потребител на WordPress“. Наистина е точно това. Обхващайки всички основи на теми, плъгини и WordPress като цяло, това е чудесно слушане, особено когато се запознаете с популярния CMS.

4. Шоуто на Ким Доял

Шоуто на Ким Доял

Шоуто на Ким Доял

Ким Доял (известен още като пилето на WordPress) управлява самостоятелно подкаст подкаст е фокусиран върху подпомагане на други предприемачи да изграждат бизнеса си с WordPress. Определено нетехническо шоу, тя говори за общи WordPress и онлайн бизнес теми със своите опитни гости.

5. Седмицата на WPTavern WordPress

WPTavern WordPress Weekly

WordPress Weekly

WordPress Weekly идва при вас от хората в Механа на WP, водени от Джеф Чандлър (основател на WP Tavern) и Маркъс Куш – мега-маркетинг и съветник на WordPress. Те поемат всички неща в WordPress, включващи най-новите новини и интервюта в общността, с някои интелигентни хора от WordPress.

6. WPcast.fm

WPcast.fm

WPCast.fm

За специалистите в WordPress имаме WPcast, хостван от човека зад управлявания хостинг на EfficientWP, Дъг Юен и Дейвид Хехенбергер, който управлява Fatcat Apps (създатели на плъгина Easy Pricing Tables). Разгледаните теми са предназначени да бъдат полезни за дизайнери, консултанти, разработчици и крайни потребители и да се възползват от опита на домакините и гост професионалистите..

7. WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

WP Elevation Podcast

Трой Дийн е създател на обучителната програма WP Elevation за консултанти в WordPress, така че не е изненада, че подкастът на WP Elevation предоставя бизнес съвети за консултантите по WordPress, които искат да „изравнят” своя бизнес. Ще получите интервюта с предприемачи в WordPress и други онлайн бизнес хора, обхващащи теми като дигитален маркетинг и растеж на бизнеса.

8. KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

KitchenSinkWP

Адам Силвър е фотограф, превърнал се в професионалист на WordPress, който създаде KitchenSinkWP, за да сподели всичко, което научи за WordPress през последните няколко години. Той говори за всички неща в WordPress, включително хостинг и най-новите новини и събития в WordPress, както и интервюира някои интересни членове на WordPress общността.

9. Mastermind.fm

Mastermind.fm

Mastermind.fm

Ако ще имате подкаст за изграждането и управлението на WordPress бизнес, Жан Галеа (основател на Кмет на WP, и създател на плъгините за агрегиране на WP RSS и EDD Bookings) и Джеймс Лоус (съосновател на WP нинджи) са страхотни домакини. Сравнително нов участник в подкаст пространството, Mastermind обхваща задълбочени теми като бизнес модели на WordPress.

10. Кръгла маса на WP

WP Кръгла маса

WP Кръгла маса

Както подсказва името, WP кръгла маса представя панел от експерти и гости на WordPress, обхващащи различни теми на WordPress като развитие, хостинг, теми, производителност и бизнес. Домакин е от Джейсън Крофорд (основател на Mobility Enabled), разработчик на плъгини Кайл Маурер и оперативен мениджър на ServerPress, Марк Бензакейн.

11. Проект за състояние на публикацията

Съобщение за статуса на публикацията

Проект на подкаст

Подкастът за статуса на публикацията се хоства от Брайън Крогсгард – създател и редактор на „Състояние на публикацията“ – и Джо Хойл, съосновател и CTO в Human Made. Подкастът обхваща новини и информация за професионалисти в WordPress, по-специално интервюта, разговори и редакционни материали за WordPress и уеб общността.

12. Направете Woo

Направете Woo

Направете Woo

Създаването на собствена ниша в пространството е Do the Woo от Bob Dunn – създател на BobWP и специализиран учител по WordPress. Този подкаст се фокусира върху WooCommerce, водещата приставка за електронна търговия за WordPress, и се стреми да предостави полезна информация за собствениците на магазини в WooCommerce.

13. Образно

Образно Подкаст

Образно Подкаст

За непосветените Imagely е компания, която се фокусира върху създаването на теми и плъгини специално за фотография. Може би сте чували за тях NextGen плъгин, който е супер популярен. Затова трябва да има смисъл техният подкаст да се фокусира върху съвети и съвети за създаване и управление на вашия фотографски сайт с WordPress.

14. Вашият уебсайт инженер

Вашият уебсайт инженер

Вашият уебсайт инженер

Вероятно един от най-дълго работещите подкасти на WordPress, Вашият уебсайт инженер (бивш Вашият WordPress инженер) предлага практически, практически инструкции за работа и поддържане на вашия собствен WordPress сайт. Всеки епизод се фокусира върху това как да използвате конкретна функция на WordPress или плъгин или продукт, свързан с WordPress.

15. WP-Тоник

WP-Tonic

WP-Tonic

Приемате свои собствени онлайн курсове с WordPress? Или искате да научите как? WP-Tonic е полезен седмичен подкаст, който се фокусира върху LMS (системи за управление на обучението) за WordPress. Потърсете интервюта със специални гости плюс съвети за изграждане на курсове, маркетинг и други.

16. WP добавки от A до Z

WP добавки от A до Z

WP добавки от A до Z

Ако използвате WordPress, вероятно сте запознати с плъгини. Но можете да научите още тон, като изброите WP Plugins от A до Z подкаст. Обхваща всички свързани с плъгини, този подкаст интервюира най-добрите разработчици, обхваща текущите уязвимости, които трябва да сте наясно, нови издания и други.

17. Жени в РП

Жени в РП

Жени в WP Podcast

Два пъти месечно можете да настройвате подкаста Women in WP. Подкастът е домакин на Ейми Масън, Трейси Приложения и Анджела Бауман – всички експерти в различни аспекти на WordPress. Всеки епизод включва избрани гости и обхваща теми като дизайн, разработка, блогове и маркетинг в нишата на WordPress.

18. LMSCast

LMSCast

LMSCast

Вероятно сте чували за LifterLMS и преди, тъй като това е една от най-добрите WordPress LMS и системи за управление на курсове за WordPress. Но знаехте ли, че те също имат подкаст? Научете как можете да изградите и развиете своя бизнес, базиран на курсове, с помощта на екипа на LifterLMS, тъй като те обхващат теми за това как да увеличите шансовете си за успех, изграждането на сайт за членство, маркетинга на вашите курсове и много други.

19. WPMRR Podcast

WPMRR Podcast

WPMRR

Създаден от хората в WP Buffs, подкастът WPMRR (WordPress Monthly Recurring Revenue) е насочен директно към подпомагане на растежа и увеличаване на приходите от вашия WordPress бизнес. Те представят епизоди за управление на времето, консултации на свободна практика, съвети за продажби и маркетинг, значението на доброто портфолио и други.

20. Практическа разработка на WordPress от Том Макфарлин

Том Макфарлин Подкаст

Практическо развитие на WordPress

Друга страхотна находка е новият подкаст на Том Макфарлин. В подкаста за практическо развитие на WordPress Том отговаря на вашите въпроси и предоставя съвети, свързани с управлението на вашия WordPress бизнес, съвети за развитие, актуализации за собствения му живот и отношения с WordPress плюс още (като пътуването му до Мемфис – забавни неща!).

21. Работно време

Работно време FM

OfficeHours.fm

Кари Дилс е добре известно име в общността на WordPress, а подкастът й в OfficeHours определено трябва да се слуша. Тя интервюира редица хора от общността на WordPress, които са намерили бизнес успех, използвайки WordPress. Други обхванати теми включват любовта й към Рамката на генезиса. Въпреки че изглежда, че мина доста време, архивираните й епизоди са чудесно слушане!


Да бъдеш в крак с това, което се случва в света на WordPress, е важно както за потребителите, така и за собствениците на сайтове и разработчиците. Следването на последните новини за индустрията и нейните играчи е добър начин да разберете какво се случва и как това може да повлияе на вас и вашия бизнес.

Споделихме нашия списък с най-добрите подкасти, за да ви държим в течение, така че можете да изберете няколко, които да започнете да следвате днес. Има подкасти, които обхващат различни области по интереси – от развитие до ръководене на бизнес.

Как изглеждате или в подкаст и ще добавяте ли някой от тях към плейлиста си? Уведомете ни в секцията за коментари по-долу!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map