18 от най-добрите iPhone iOS приложения за WordPress

Моят телефон е една от най-важните ми вещи в живота ми. Използвам смартфон с Android и като повечето потребители на Android – би било честно само да кажа, че в един момент аз бях предубеден спрямо iPhone. Какво промени мнението ми? Е, това не беше блестящият ретинен дисплей, марката или Siri. Но именно опростената костна простота на iOS и неговият минималистичен дизайн ме превърнаха във вярващ. Трябва да преживея iPhone 4S на брат ми заедно с неговия iPad 2 няколко месеца по-късно, което ме подтикна към доста интензивни дебати с моите връзки с техни познания.


Мобилно господство

Факт е, че нашите телефони съдържат нашия свят – от Facebook до Twitter до важни имейли – всичко е възможно с помощта на телефона! Така че защо потребителите на WordPress се чувстват изоставени? Лесно е да осъзнаете, че добре оформена статия в уебсайт за новини или актуализации на продукти може да направи чудеса за вашия бизнес. За хората, които управляват сайтове с уроци и интензивни дебати, модерирането на коментарите е от изключително значение. В днешната статия ще споделя няколко iPhone / iOS приложения за WordPress и блогове, за всички наши фен читатели на Apple.

WordPress за iOS

Приложение за WordPress iOS

Прецизно настроеното приложение за домашно отглеждане формира създателите на революционния CMS – WordPress за iOS ви отвежда една стъпка по-близо до пълен контрол над вашия сайт без компютър. С неотдавнашната актуализация на v3.7 приложението получава блестящ свеж потребителски интерфейс, странична лента, изпълнена с полезни преки пътища и възможност за преглед на изображенията с HTML код. Вземете зареждане на всички функции тук.

Изтеглете WordPress за iOS

BlogPress

BlogPress е по-скоро универсална платформа за управление на блогове, която ви позволява да управлявате WordPress, TypePad, Tumblr и различни други платформи за блогове. Той има изградена система за управление на коментари (за WordPress и Blogger), поддържа основните операции в блоговете и качва снимки и видеоклипове. Той също така се интегрира с Facebook и Twitter, за да ви донесе цялостна ангажираност в блоговете и социалните медии.

Изтеглете BlogPress ($ 4,99)

Четене на приложения

четене

Актуализирането на вашите новини може да бъде сложен бизнес. Винаги нямате време да седнете и да четете. Винаги, когато е възможно – опитваме се да клякаме в малко спокойно време за четене. Бъдете на път за работа, докато се наслаждавате на обедната си храна, или може би докато чакате да дойде вашата дата (вероятно не е добър знак, ако сте завършили глава). Следват няколко приложения, които могат да ви помогнат в това:

Byline iOS App

ред съдържащ името на автора

ByLine е популярен RSS четец за вашия iPhone или iPad. Той се свързва с вашия Feedly акаунт и синхронизира последните емисии на абонираните Ви уебсайтове за четене офлайн.

Изтеглете ByLine

Инсталирайте приложението за iOS

Instapaper

Instapaper е клиент с висока популярност за четене на iPhone / iPad, който запазва уеб страниците за четене офлайн. Представен е в моите престижни уебсайтове като Time, Wired и NYTimes.

Изтеглете Instapaper ($ 3,99)

Pocket iOS App

Джоб

Pocket е друго приложение, което запазва уебсайтовете ви за четене офлайн. Той е безплатен и се предлага с кокетно разширение за Google Chrome и куп други готини приложения.

Изтеглете Pocket

Приложение за Twitter iOS

кикотене

Вероятно се чудите защо съм включил Twitter тук, като чета. Това е така, защото след като създадете свой собствен списък в Twitter с хората / блоговете, които следвате, по-голямата част от четенето ви може да стане от тук! Невероятно полезен е и спестява време.

Изтеглете Twitter

Записвайки го

Писалка за писане

Творчеството е една от по-фините форми на ентропия. Удря ни, когато най-малко го очакваме. Няма конкретно време кога да се занимавате с креативност (освен ако може би сте пиян: P). Просто се случва. Може би посред нощ или докато гледате облаците на плъзгачите от прозореца си по време на полет – той просто ви удря, временно ви консумира и след това ви избягва. Ето защо имате нужда от следните приложения:

Evernote iOS App

Evernote

Едно от най-добрите приложения за забележителни кросплатформи, Evernote пресича всеки магазин за приложения с над 10 милиона изтегляния. Той има множество функции в приложението и прави съвместно редактиране на парче торта.

Изтеглете Evernote

Хартия от 53 iOS App

Хартия от 53

Paper by 53 е забавен начин да създадете табло за идеи, което да интегрира вашите бележки или списъци със снимки и скици на вашия телефон. Просто създайте своите бележки и организирайте тема по начин, който има смисъл за вас.

Изтеглете хартия от 53

Approom iOS App

WriteRoom

Както подсказва името, WriteRoom е страхотно приложение, което ви помага да останете фокусирани върху писането си, като ви предоставя среда за писане без разсейване – подобно на редактора за цял екран WordPress.

Изтеглете WriteRoom ($ 9.99)

Photobucket iOS App

Photobucket

Наскоро написах статия за най-добрите ресурси за изображения за WordPress. Обсъждах колко е важно да имате подходящи изображения във вашата статия. Намирането на правилните изображения от вашия iPhone може да стане малко досадно. Именно тук Photobucket за iOS е много удобен.

Изтеглете Photobucket

Audio Memos iOS App

Безплатни аудио мемоари

Правенето на гласови бележки е чудесен начин за проследяване на идеите. Честно казано, едва ли някой вече използва истински диктофон (освен може би адвокати, лекари и служители на CSI). Audio Memos е безплатно приложение, което записва вашите гласови бележки и поддържа нормализиране на силата на звука и оптимизация на гласа. Можете да запазите записите си в AAC или WAV – AAC заема много по-малко място в сравнение с WAV, тъй като последният е некомпресиран звук.

Изтеглете Audio Memos Free

Възстановете приложението за iOS

RecUp

Представете си приложение за запис на глас, което запазва вашите гласови записи във формат M4A и след това ги качва в Dropbox. Получавате DropVox. Той няма толкова функции, колкото Audio Memos, но автоматично качване в Dropbox го прави моя любим!

Изтеглете DropVox ($ 1,99)

Dropbox iOS App

Dropbox

Лично казано, не мисля, че статия в списъка с приложения е пълна без Dropbox. Без значение какъв е списъкът – винаги съм можел да включа Dropbox по един или друг начин. Като най-популярната компания за безплатни облачни хранилища, Dropbox е задължително приложение в телефона ви. Той поддържа вашите данни организирани и ви позволява да получите достъп до тях от където и да е – с просто, но високоефективно заключване на сигурността.

Изтеглете Dropbox

Проследяване

списък за проверка

Списъците със задачи са задължителни. Повечето от по-новите смартфони имат интегриран мениджър на списък със задачи, но едно от следващите две приложения е задължително да има във вашия iPhone.

Any.DO iOS App

Any.DO

Това приложение превзе света с буря, като въведе предсказуем ИИ, който разбира изискванията на вашата задача. Добавете задача за „напишете публикация в блога“ и тя предлага няколко приложения за блогове за вашия телефон. Отделно от това Any.DO има прекрасен списък с функции – любимият ми е планиращият ден. Всеки ден в 8:00 часа, той планира деня ми според висящите задачи.

Изтеглете Any.DO

Wunderlist iOS App

Wunderlist

Wunderlist е страхотен софтуер за управление на списък със задачи, който се гордее с изпълнен с функции уеб интерфейс, заедно с iPhone и Android приложение. Аз съм почитател на елегантните му навигационни функции и способността му да присвоява подзадачи и бележки на всяка от задачите ви и да ги споделя с приятелите си.

Изтеглете Wunderlist

Управление на социалните медии

Социална медия

Социалните медии са един от най-важните фактори, които играят основна роля за успеха на всеки уебсайт. Това е един аспект, който не можете да си позволите да пренебрегнете. Дълго обяснение или “благодаря за спирането от”, ангажирането на вашите потребители прави огромна разлика. Ето няколко приложения, които мисля, че ще намерите полезни:

Facebook Pages Manager iOS App

Мениджър на страници във Facebook

Мениджърът на страници във Facebook ви позволява да контролирате и модерирате Facebook страницата си в движение. От модериране на коментари, до създаване на нови събития и предоставяне на подробни анализи, това приложение е задължително, ако вашият сайт зависи от сок от Facebook.

Изтеглете Facebook Pages Manager

Приложение за Hootsuite iOS

HootSuite

HootSuite е професионална платформа за управление на социални медии, която поддържа над 130 различни мрежи за социални медии и се използва от над 7 000 000 потребители и някои от най-добрите марки като Vigin, WWF и Segate.

Изтеглете HootSuite

Приложението WordPress World Stickers

Бонус: WordPress World (Стикери)

Това бонусно приложение е набор от стикери с чудовища Wapuu и Drake, които да използвате във вашите съобщения. Няма истинска цел, освен да подкрепи общността на WordPress.

Изтеглете WordPress World

заключение

Има приложение, наречено (неофициален) Google Analytics за iOS, което исках да включа в този списък, но не можах, тъй като наскоро имаше доста отрицателни отзиви за това приложение. Очевидно приложението вече не работи (вероятно поради промяна в уебсайта на Google Analytics), но разработчикът не отговори на билети за поддръжка – в този момент реших да начертая линията.

Бих препоръчал да не променяте текущото си приложение за управление на задачи, защото ако разчитате на него толкова силно, колкото на мен, може да се натъкнете на малко супа. Ако търсите ежедневни блогове, тогава стандартното приложение за WordPress за iOS прави чудеса. Освен това, изпробвайте RecUp, тъй като звучи като обещаващо приложение. Ако използвате / препоръчате други приложения за блогове – ще се радваме да ги чуем – просто ни уведомете в коментарите!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map