10+ съвета за увеличаване на доверието и достоверността на вашия WordPress блог

10+ съвета за увеличаване на доверието и достоверността на вашия WordPress блог

Въвеждането на нов продукт в днешния забързан свят може да бъде плашещо начинание. Продуктът може да бъде всичко – блог, услуга, софтуер или действителен физически „продукт“. Първата част е сравнително лесна – изграждането на продукта.


Събиране на доверието на потребителите и установяване на доверие – сега това е съвсем различна игра с топка.

Може да си струва да споменем, че Стив Джобс беше единственият човек, който повярва в iPhone при първото му стартиране. Важното е, че сте направили проучването си на пазара. Можете да ваучите за продукта си – Вие вярвам в това. Това е чудесно начало.

Но истинският въпрос е – как да накарате клиентите си да повярват на вашия продукт? Как Вие да накарате клиента си да повярва, че това, което предлагате, е нещо, което той ще намери за полезен? За това се отнася днешната статия.

Разгледахме мрежата – проучихме няколко авторитетни сайта в маркетинга и блоговете и разработихме 10 действащи стратегии и съвети за увеличаване на доверието и доверието. Не приемайте думата ни за това. Ще ви покажем снимки на истински уебсайтове, докато вървим заедно!

Използвайки тези стратегии, можете да увеличите доверието на марката си, да изградите доверие и в крайна сметка да съберете лоялно общение. Тъй като WPExplorer е свързан с WordPress, аз взех да спомена няколко приставки и теми, които да ви помогнат да приложите всяка стратегия. Най-добре дошли сте да изпробвате собствените си методи и ако искате да ги споделите, ще се радваме да чуем за това!

Contents

1. Клиентска база

Customer.io Clientele

Customer.io – Софтуерът за имейл показва списъка си с влиятелни клиенти

Наличието на мощна клиентела е едно от най-мощните оръжия във вашия маркетингов арсенал. Независимо дали става въпрос за стартиране или утвърден продукт, показването на клиентски лога е отлична мярка за изграждане на доверие. Обичаме да се асоциираме с марки. (Ако не го направихме, нямаше да притежаваме фантазия чифт маратонки).

Ако клиентела ви влияе, показването на техните лога в раздела „Нашите клиенти“ носи голямо влияние. Когато влиятелна марка използва вашия продукт, последната (вашият продукт) установява значимост влияние в своя собствена област или пазар. Вие клиентите сега знаете, че вашият продукт е:

 1. Надежден
 2. жизнеспособен
 3. Предприятие готово

Случай №1 – Управление на WP

Управление на клиентите на WP

Впечатляващата клиентела на ManageWP прави всичко, което им говори

Ако съм потенциален клиент и стесних избора си между два продукта – ManageWP и XYZ, фактът, че тонове водещи хора в индустрията използват софтуер №1 – със сигурност бих избрал това.

Случай №2 – Нови уебсайтове

Разбира се, не винаги е възможно да има мощна клиентска база за стартиране. В такъв случай се опитайте да се включите в популярни медийни издания – например блоговете във вашата продуктова ниша биха ви спечелили аудиторията, от която се нуждаете за успешно стартиране на стартиране.

Пример: Ако сте създали нов WordPress плъгин, тема или услуга (ориентирана към WordPress), включването ви в топ 10 блогове на WordPress ще ви даде огромна платформа за показване на новия ви продукт.

В заключение, наличието на мощна клиентска база има дълбоко влияние върху влиянието на вашия продукт и играе значителна роля в процеса на неговия избор. Увеличава шансовете си да бъде избран в сравнение с подобен продукт.

Плъгин за витрина на логотипи

Бърз и лесен начин за добавяне на екстра слой на доверие към вашата работа е да покажете на бъдещите клиенти другите клиенти, с които сте работили. И ако не сте разработчик, бърз и лесен начин да добавите това към вашия сайт е с приставката Logos Showcase. Плъгинът ви позволява да показвате редица фирмени лога на вашия уебсайт – клиенти, спонсори, партньори и др. Можете да показвате тези лога във фиксирана по размер мрежа, отзивчива решетка или въртележка с лого. Включени са редица ефекти, от които можете да избирате, от сива скала, подчертаване и подсказка, която се показва, когато потребителят задържи курсора върху конкретно лого.

Витрина на лога

Плъгинът е лесен за настройване, което ви позволява да качите логото, което искате да включите, както и линк към уебсайта на тази компания, ако е необходимо. Поставянето на витрината на логото в желаната от вас страница е толкова просто, колкото да копирате и поставите съответния кратък код в текстовия редактор или дори джаджа, ако искате да го включите в страничната лента. Свободни писатели, фотографи, уеб дизайнери, както и всеки в индустрията на събития наистина биха се възползвали от този плъгин.

2. Сила на членството

Силата на членството идва в различни форми и се прилага за различни продукти. Това може да включва броя на изтеглянията или продажбите, броя на клиентите, а също и клонове в социалното ви споделяне и последователи. Нека да ги разгледаме по-отблизо.

2.1 – Брой изтегляния

Тази категория сила на членството включва продукти за изтегляне като теми, плъгини и продуктови пакети. Показването на броя на изтеглянията на вашия продукт е сигурен начин за установяване на авторитета му. Колкото по-голям е броя на изтеглянията, толкова по-голям е авторитетът.

Всички го използват, така че трябва да е добре.

Случай № 3 – VLC Media Player

Изтеглете Графските въпроси

Броят на изтеглянията (или „популярност“) на софтуер директно влияе на процеса на вземане на решения

Да вземем прост пример. Искате да изтеглите медиен плейър и да не сте чували нито за VLC, нито за CCCP. Сега, ако ви беше даден избор между двете, най-лесният начин да вземете решение е да изберете този с най-голяма тълпа за изтегляне. Тази аналогия е още по-приложима в ситуации, в които потребителят не е технически надежден в обекта / областта.

Случай №4 – WPExplorer

WPExplorer Themeforest Profile

Това е екранна снимка на портфолиото на Themeforest на WPExplorer. Ако разгледате броя на изтеглянията на всяка тема и общата им оценка, ще видите, че всяка от тях е изтеглена стотици хиляди пъти с добра обратна връзка от клиентите. Това е усилвател на увереността – подсъзнателно сте оценили WPExplorer като „добър“ или „реномиран“ производител на теми в WordPress.

WPExplorer Themeforest Portfolio

Портфолиото на WPExplorer в Themeforest. Броят на изтеглянията директно повлия на процеса на вземане на решение.

2.2 – Брой на клиентите

Това е пряка мярка за надеждността на вашия продукт. Той е приложим за всеки продукт, ориентиран към услуга или членство. Колкото по-голям е броят на клиентите, толкова по-голяма е надеждността на услугата или продукта.

Случай №5 – Елегантни теми

Елегантни теми

ElegantThemes показва броя на членовете в целевата му страница

2.3 – Брой абонати на социални медии

Това се отнася за обектите за доставяне на медии като сайтове за социални медии и сайтове за видео хостинг (като YouTube). Социалните медии включват вашите фенове във Facebook, последователи в Twitter и абонати на YouTube – основно цялата лента за социални мрежи.

Институт за маркетинг на съдържание

Снимка на абонатите за социални медии на Института за маркетинг на съдържание

Броят на абонатите е мярка за вашия сайт социална сила. Колкото по-голям е броят на почитателите ви – толкова популярен е вашият сайт. Местата за доставка на медии са жизненоважен източник на трафик, при условие че маркетингът ви в социалните медии е направен правилно.

2.4 – Последователите на социалните медии могат да навредят на вашия сайт!

Наличието на необичайно голям брой фенове и последователи на социалните медии може да бъде контрапродуктивно и дори вредно на моменти. Например има много сайтове, в които можете да закупите последователи в Twitter и фенове на Facebook. Повечето от тях са фалшиви – така наречените ви „фенове“ не са нищо друго автоматизирани сметки (ботове) или хакерски / компрометирани акаунти на реални потребители. Долната линия е – не получавате реален трафик от ботове. Ето едно златно правило:

Цел на влиятелен потребител

Обработката на Twitter с малко, но влиятелно количество абонати е много по-достоверна за потребител или търсачка, отколкото акаунт с 5000 последователи, които имат фалшиви и / или компрометирани акаунти. Искате истински, активни абонати (в идеалния случай такива с влияние върху собствения си набор от последователи).

Днес търсачките са невероятно умни и те стават само по-умни. Преди няколко месеца създаването на мобилен сайт не беше толкова важно, докато Google официално не заяви значението на мобилния отзивчив уебсайт за добрите SEO резултати. Известен факт в SEO общността е, че Google автоматично определя влиянието на вашия или вашия сайт в своя индекс. Колкото по-голям е броят на влиятелните абонати – толкова по-високи ще бъдат вашите SEO резултати.

Когато нещата тръгнат на юг:

Ето къде нещата стават интересни – ако не сте съществували в Интернет достатъчно дълго, за да съберете необичайно големия си брой последователи, Google ще задържи доверието на вашия сайт под съмнение. Ако установят, че мнозинството от вашите абонати са фалшиви акаунти – бум! Вашите резултати от SEO са потънали.

Ако смятате, че можете да се върнете на път със сайт, заподозрян за фалшиви абонати, ще трябва да работите много, много усилено. Обикновено е по-добре да започнете нова глава – същия продукт с нова марка. В този контекст имаше много истории за неуспехи и успехи – предлагам ви да се разхождате из няколко SEO форума, ако искате да знаете повече.

3. Абонати по имейл

Много уебсайтове показват броя на абонатите на бюлетини във формулярите си за избор на имейл. Това е страхотна тактика за съставяне на списъци за блогове и други уебсайтове. Той свързва вашия продукт с голям брой последователи – подобно на феновете на социалните медии. (Разбира се, създаването на списъци с имейли заслужава специално внимание, тъй като е по-мощно от социалните медии.)

абонати за електронна поща

„Присъединете се към 30 000 абонати“ е добър начин да накарате клиентите си да се откажат от имейл адреса си.

Слово на внимание: Когато някой се абонира за вашия сайт, той / тя ви се доверява на личната им информация – начин да се свържете директно с тях. Считайте го за привилегия. Ето няколко правила (помислете за тях като за 3-те заповеди за имейл маркетинг, ако желаете)

 1. Никога не изпращайте имейли на абонатите си с фалшиви / подозрителни продукти, само защото издателят ви обеща огромен парченце пари.
 2. Само електронни продукти, които сте използвали и тествали лично.
 3. Никога, никога, не продавайте имейл списъка си (обикновено те донасят тона пари). Това е крайно неетично. Ако вярвате в карма … ще получите дрейфа, нали??

4. Брой преглеждания на страници

Показването на броя на изгледите на страници е чудесен начин да се изобрази популярността на сайта. В идеалния случай трябва да показвате изгледите на страници за отделни страници в блога си. Това означава, че всяка публикация ще има отделен брой показвания на страници. Показването на комбиниран брой показвания на страници не би донесло никаква полза, тъй като аудиторията ви няма да може да направи разлика между популярните публикации и, добре, не толкова популярните!

5. Показване на споделяния в социалните медии

Говорихме за социалната сила (# 2.3) в категорията Сила на членството. Въпреки че броят на акциите в социалните медии технически трябва да попадне под тази категория, мисля, че заслужава специално внимание. Това е така, защото показването на броя на дяловете в социалните медии е малко сложно – по-скоро е меч с две остриета и ето защо:

 • В идеалния случай трябва да показвате социалните си резултати само когато сте достигнали значителен брой споделяния. Освен това този номер трябва да бъде видно на показ. Това ще увеличи желанието на потребителя да сподели публикацията, след като той / тя приключи да я прочете.
 • От обратната страна, когато броят на социалните дялове е малък (говоря по-малко от 20), не показвайте номера. Вместо това можете просто да покажете иконата за споделяне в социални мрежи. След като акциите достигнат здрава цифра, време е да я парадирам!
 • И накрая, трябва да показвате само онези канали в социалните медии, където се осъществява по-голямата част от споделянето. Не претрупвайте опита на потребителя си с двадесет различни бутона за споделяне.

Експериментирайте със социалните канали, вижте кои от тях публиката кликва и работите с тях. Това ще ви донесе истински, насочен трафик. Предлагам ви да използвате приставката Monarch Social Sharing от Elegant Themes – тя е сериозно лесна за използване и доста, добре, елегантна.

монарх-изскачащи прозорци

Екипът свърши чудесна работа с приставката и се зарежда с невероятни функции. За да разберете повече, моля, разгледайте моя преглед на плъгина Monarch.

Случай №6 – Спаринг ум

Ето един писател, когото винаги следвам – Грегъри Сиоти. Той е човекът зад HelpScout и широко популярния психологически блог, който беше представен в харесванията на Inc.com и други.

GC

Това е неговата целева страница. Забележете как в няколко реда той обяснява ръста си и продължава към точката за имейл адреса на читателя. Това е чисто, просто дотолкова и изобщо не е спам, Плюс това предлага бонус, че може да научите нещо.

6. Представете най-успешните си продукти

Кога за последен път видяхте филм, който стартира трейлъра си с „от създателите на XYZ идва друг блокбастър…“? Не толкова отдавна, нали? Това е така, защото това е вековна маркетингова техника, която просто работи. Пренасянето на най-успешните ви продукти автоматично повишава стойността на вашия нов продукт в главата на потенциалния ви клиент.

Ако предишният ред няма смисъл, погледнете най-новите филми, режисирани от Кристофър Нолан. Почти всеки от тях ще съдържа етикета „от създателя на трилогията„ Черният рицар … “Защо? Защото съм Батман. Просто се шегувам. Това е просто, защото Трилогията „Черният рицар“ беше една от най-успешните трилогии, досега извличаща общо над 2 милиарда долара в световен мащаб. Затова бих бил много заинтересован да видя най-новото произведение на г-н Нолан. Същите правила важат и за онлайн маркетинга.

Случай №8 – WPBeginner

WPBeginner Начална страница

Вземете например WPBeginner. Ако досега не сте чували за тях, най-вероятно ще заключите, че това е добър блог с множество страхотни уроци.

Когато кацнете на началната им страница, няма да намерите (веднага) справка за продуктите, които са създали. Те са избрали да подреждат своите витрина в раздел „Представени приставки за WordPress“. Когато научите, че са създали популярен продукт, за който сте чували (или използвате), умът ви спонтанно ще увеличи стойността на марката им. Това е красотата на представянето на популярни продукти.

7. Избройте своите постижения или секции „Представени в“ или „Както е видяно“

Този метод е тестван във времето, прост и ефективен усилвател. Когато работата ви бъде представена или прегледана във влиятелни блогове и списания, не забравяйте да я изобразите!

Случай №9 – CloudMagic

CloudMagic начална страница

CloudMagic начална страница

Търсех ново приложение за имейл за моя телефон с Android, което също имаше версия на iOS. Предвид големия брой опции в Google Play Store, започнах да премахвам приложения въз основа на (1) дизайн и (2) брой изтегляния. След 10 минути пресяване на тонове приложения, останах с три.

Проверих отзивите на втория (CloudMagic) и научих, че е включен в списание TIME и вестник на Уолстрийт. Бях продаден! Важно е да споменем, че функционалността на приложението беше безупречна. Не ми даде грешките, които ми даваше последното имейл приложение. По този начин, както вече споменах, вашият продукт трябва да е страхотен. (И това уж беше относително лесната част).

облачна магическа любов

Това е специалната страница на клиентите на CloudMagic. Забележете как изобразяват своите отзиви.

8. Отзиви на клиенти

Показването на потенциалния ви клиент какво трябва да кажат старите ви клиенти за вашия продукт е сигурен начин за спечелване на доверие и повишаване на доверието. Разбира се, от уста на уста работят безкрайно по-добре, но отзивите на клиентите са най-близкото, което ще постигнем в един свят със 7 милиарда души.

Отново, като социалното споделяне, трябва да намерите баланс между тоновете, използвани в потребителските отзиви. Изключително положителен може да отхвърли скептичния купувач.

Отзивите на клиентите ни водят до тема, която обсъдихме по-горе – Клиентска база. Спомнете ли си как влиятелен клиент е скрито оръжие? Същите правила важат за отзивите на клиентите.

Колкото по-въздействащ е вашият клиент, толкова по-голяма тежест ще има неговата препоръка.

Пример # 10 – StudioPress

StudioPress е компания, която създаде една от стандартните рамки на WordPress рамки – Genesis. Те имат най-продаваната рамка на WordPress за всички времена и се доверяват на професионалисти навсякъде.

Отзиви на StudioPress

Разгледайте началната страница на StudioPress. Те са включили своите отзиви на клиентите в същата страница, в долната част.

Всички споменати там хора са влиятелни в своите ниши. Това неизбежно увеличава ръста на StudioPress и (нещо като) оправдава малко по-високата им цена.

9. Отбор на биос

Изображенията имат огромно влияние върху характеристиките ни за „бърза преценка“. Те играят значителна роля в нашето подсъзнание, които неволно влияят на процеса на вземане на решения. Има многобройни доклади, документиращи как добрият терен на продажбите заедно с допълваща снимка може да бъде мощна комбинация за значително увеличаване на продажбите.

Нека разширим тази аналогия с биографиите на екипа. Когато разглеждаме снимките на членовете на екипа, по невнимание установяваме основна връзка с тях. Ако се срещнете с някой от тях на улицата, може да отидете – „Ей, виждал съм те преди… нали не си ли в екипа зад продукта XYZ?“

Има няколко начина да изобразите биографията на вашия екип Обикновено се вижда, че комбинация от следните елементи прави добра страница на екипа:

 • Добра, чиста и за предпочитане персонализирана снимка на всеки член на екипа.
 • Социалните медии се справят – Twitter и LinkedIn са двата най-често използвани.
 • Съобщение – може да е в трето лице или в първо лице.

Избягвайте стоковите изображения.

Изображенията със запаси са нещо, което трябва да се опитате да избегнете на всяка цена. Началната страница на вашия екип е незадължителна страница. Целта му е да запознае клиента с вашия екип. Затова бихме ви препоръчали да не използвате стокови изображения или „портрети“ на фотогенични модели в страницата на вашия екип. (Ей, ако случайно членът на вашия екип доведе до тези характеристики – кудо!)

Изработката на екипна страница изисква значително време и енергия, въпреки че много бизнес теми на WordPress включват тип публикация и / или шаблон на страница. Трябва да се съсредоточите върху това само след като продуктът и уеб страницата се погрижат.

Пример # 11 – WooThemes

Страницата на екипа на WooThemes

Ето екранна снимка на страницата на екипа на WooThemes.

10. Widget „Популярни публикации“ на страничната лента

Повечето блогове имат widgetized странична лента, съдържаща множество джаджи. Най-често срещаните включват джаджа Категории, джаджа за маркери, кутия за абонамент за бюлетин и джаджа за социални медии.

Най- Популярни публикации джаджа е наистина интересна, тъй като тя обединява най-популярните статии (или страници) в блога ви – единствено въз основа на вашите посетители. В идеалния случай не трябва да променяте популярните си публикации и да оставяте приставката автоматично да я генерира въз основа на показвания на страници, споделяния и други показатели.

Случай №12 – Ню Йорк Таймс

NYTimes

NYTimes е едно от най-влиятелните списания по целия свят и личен фаворит. Винаги съм намирал джаджа му за страничната лента за наистина полезен – често го използвах за изпращане на статия до моите приятели и колеги. Приспособлението сортира най-популярните публикации въз основа на 3 различни показателя:

 • Най-гледан
 • Повечето имейли
 • Препоръчва се за вас (което се базира главно на моите навици за четене)

Тези данни са невероятно полезни за аналитични цели, освен за подобряване на потребителското изживяване. Късмет за вас много теми на WordPress в списанието включват джаджа за публикации в раздели, така че добавянето на тази функция към страничната ви лента може да бъде толкова лесно, колкото плъзгане и пускане на джаджа.

11. Свързани публикации (бонус)

Свързани публикации, поставени в долната част на статията ви, играят важна роля за намаляване на степента на отпадане на сайта ви. След като завършите статия, когато ви се представи свеж куп на същата тема – има по-голяма вероятност да продължите да четете и да кликнете върху някоя от тях. Това значително намалява степента на отпадане на сайта Ви, тъй като посетителите Ви прекарват повече време в него.

Важно е да се отбележи, че трябва да имате минимален брой свързани статии (8-10), с правилните маркери и категория, за да работи този метод. Можете да използвате Реактивни раници или Свързани публикации за WordPress плъгин за постигане на същото.

Слово на внимание: Трябва да знаете, че генерирането на свързани публикации изисква разширени изчислителни ресурси и следователно оказва допълнителен натиск върху вашия хостинг сървър. Ако сте в споделена среда за хостинг като BlueHost, моля, не забравяйте да активирате кеширане на WordPress.

Обобщаване на 10+ съвета за увеличаване на доверието и надеждността на вашия WordPress блог

Ето бърз преглед на това, което научихме в тези публикации:

 1. Покажете вашите влиятелни клиентска база
 2. Покажете своето членство или сила на изтегляне (в зависимост от вашия продукт)
 3. Показване на брой абонати на имейл към вашия бюлетин (незадължително)
 4. Покажете своето социални дялове, но внимавайте в същото време
 5. Покажете броя на показвания на страници от вашите статии
 6. Покажете най-много успешни продукти
 7. Списък на вашите лични /бизнес постижения (свързано с продукта)
 8. Покажете своето отзиви на клиенти (близка прилика с точка №1)
 9. Създавам екип биос страница (след като се погрижи за останалото)
 10. употреба widgetized странични ленти за генериране на допълнителен трафик и подобряване на ангажираността на потребителите
 11. показ Подобни публикации в края на всеки пост, за да подобрите степента на отпадане

заключение

Моите извинения, ако ви отегчих – някои от вашите може би са наясно с всички техники, за които говорихме. Но напомнянето винаги е хубаво нали?

Накратко, ето какво ви е необходимо за успешен бизнес модел:

 • Изградете добър продукт – нещо, с което се гордеете.
 • Пазарувайте го. Съставено правилно, хората ще купуват вашия продукт.
 • Ако и двете стъпки бяха направени правилно, хората ще продължат да плащат за вашия продукт / услуга.

Точно затова с удоволствие ще платите 999 долара за iPhone, защото ябълка е върх на доверие и достоверност. Надяваме се, че сте научили някои полезни съвети за разрастване на вашия бизнес.

Ако имате някакви примери или опит да добавите към тези съвети или ако имате свои собствени съвети, ще се радваме да ги чуем!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map