SiteGround-uudistusalennus 2020 (uusintahinta 70% POIS)

Sivustoperustan uusimismaksujen alennuskuponki (2020)

Aloittelija-bloggaajana haluat ilmoittautua poikkeuksellisen laadukkaalla verkkopalvelulla, etkä myöskään halua kuluttaa ylenkulkua etenkään ensimmäisen tai kahden vuoden Web-hosting-palvelussa. Siksi monet etsivät halpaa isäntää, kun taas SiteGround on kohtuuhintainen isäntä plus uskomattomalla asiakaspalvelulla ja suorituskyvyllä. Olen samaa mieltä siitä, että SiteGroundin uusimishinta on melko kallis verrattuna sen alkuperäiseen erityiseen tarjoushintaan.


Jos onnistut kirjautumaan SiteGround-palveluun useita vuosia, saat korkeimman mahdollisen palvelun korkeimman mahdollisen alennuksen. Joten, lue lisää tietääksesi SiteGround-uusimisen alennuskupongikoodeista, tarjoustarjouksista ja muusta.

Sivustoperustan uudistamisen hinnankorotus

Kyllä, SiteGround nosti jaetun isännöintipalvelun, mukaan lukien WordPress-hosting-suunnitelmat mikä voi valitettavasti lisätä Web-hosting-kustannuksiasi SiteGround-palvelun kanssa, etenkin uusimisen yhteydessä!

SiteGround-web-hosting-palvelun uusimisen hinnankorotus

Aikaisemmin SiteGroundin StartUp-, GrowBig- ja GoGeek-suunnitelman uusimiskustannukset olivat $ 9.95, $ 14.95, ja $ 29.95 vastaavasti! Viime aikoina SiteGroundin uusimismaksujen korotuksen vuoksi SiteGround StartUp-, GrowBig- ja GoGeek-suunnitelman uudet uusimishinnat ovat $ 11.95 (lisääntynyt $ 2), $ 19.95 (lisääntynyt $ 5), ja $ 34,95 dollaria (lisääntynyt $ 5) vastaavasti!

Onko SiteGround-web-hosting-suunnitelman uusiminen hintansa arvoinen?

Lähes jokainen web-isäntä (mukaan lukien SiteGround) seuraa korkeampaa uusimista koskevaa hinnoittelua, jotta saadaan enemmän asiakkaita esittämällä alun perin halvempaa alennushintaa ja myöhemmin veloittaen normaalin hinnan ilman alennusta. (uusittaessa). Voit tarkistaa yhden sellaisen esimerkin, jossa suositun Facebook-ryhmän bloggaaja on hämmentynyt hänen uusimisestaan SiteGround StartUp -tilitili.

Voit myös nähdä useita muita käyttäjiä neuvoessaan häntä pysymään vain SiteGround-palvelussa huolimatta heidän korkeammasta uusimisprosentistaan, koska heidän mielestään SiteGround on yksinkertaisesti paras hosting-liiketoiminnassa..

Kuinka saada SiteGround-uudistamisalennuskuponkikoodi heidän web-hosting-suunnitelmiin?

Voit säästää jopa 192 dollaria SiteGroundin StartUp-jaetussa isännöintisuunnitelmassa, 336 dollaria Sitegroundin Growbig-suunnitelmassa ja 552 dollaria SiteGroundin GoGeek-suunnitelmassa kirjautumalla heidän 36 kuukauden tilaussuunnitelma.

36 kuukauden SiteGround GrowBig -hintaalennus suunnitelmasta

MERKINTÄ: SiteGround ei tarjoa alennuskupongikoodeja / tarjouskoodeja niiden uusimisen isännöintihinnoissa, mutta nautit silti SiteGroundin Renewal-hinnoittelun eduista 24 kuukauden tai 36 kuukauden suunnitelma tilaus.

Kuinka saat halvat SiteGround-uusinnat, kun niiden uusimishinnat ovat kalliita?

Ennen kuin puhumme edes SiteGroundin uusimisalennuksesta ja hinnoittelusta, selvitetään, miksi SiteGround on niin suosittu ja miksi ihmiset rakastavat heitä eivätkä ota toista ajatusta uusiessaan verkkopalvelupalveluaan.

Unohda uusimishinta, SiteGround on luokiteltu numeroksi 1 isäntänä!

Otetaan nyt selvää, kuinka voit säästää rahaa ilman mitään SiteGround-uusintotarjouksia tai alennuksia koodit.

�� MENETELMÄ-1: Osta vuosittainen SiteGround-hosting-suunnitelma ja uudista myöhemmin 24 kuukaudeksi

SiteGround StartUp 12 kuukauden suunnitelmahinta-alennus

Jos ostat SiteGroundin StartUp 12 kuukauden jaetun / WordPress-isännöintipaketin, se maksaa sinulle…
3,95 dollaria x 12 kuukautta = 47,40 dollaria
(Alkuperäinen SiteGround StartUp -tilin alennettu hinta)

Myöhemmin, jos uusit saman isännöintisuunnitelman vielä 24 kuukaudeksi, se maksaa sinulle…
11,95 dollaria x 24 kuukautta = 286,80 dollaria
(Normaali SiteGround-aloitustilin hinta ilman alennusta)

KOKOLLISET KUSTANNUKSET: (47,40 dollaria + 286,80 dollaria) = 334,20 dollaria
(36 kuukauden SiteGround StartUp -suunnitteluohjelma)

MERKINTÄ: SiteGround-verkkotunnuksen rekisteröintimaksut = $ +15,95 / vuosi vastaavilla uusintahinnoilla.

�� MENETELMÄ 2: Osta 3-vuotinen SiteGround-hosting-suunnitelma korkeinta alennusta varten

SiteGround StartUp 36 kuukauden suunnitelmahinta-alennus

Jos ostat SiteGroundin 36 kuukauden StartUp-isännöintisuunnitelman yhdellä kertaa, se maksaa sinulle…
3,95 dollaria x 36 = 142,20 dollaria
(Alkuperäinen SiteGround StartUp -tilin alennettu hinta)

YHTEENSÄ ALENNUS: (334,20 – 142,20 dollaria) = 192,00 dollaria

MERKINTÄ: SiteGround-verkkotunnuksen rekisteröintimaksu = $ +15,95 / vuosi vastaavilla uusintahinnoilla.

�� SiteGround GrowBig uusinta-alennus

SiteGround GrowBig 36 kuukauden suunnitelmahinta-alennus
Yhden vuoden SiteGround GrowBig Hinta: 71,40 dollaria
(5,95 dollaria / kk alennuksella ensimmäisten 12 kuukauden aikana)
2-vuoden SiteGround GrowBig Hinta: 142,80 dollaria
(5,95 dollaria / kuukausi alennuksella, jota sovelletaan ensimmäisten 24 kuukauden aikana)
Kolmen vuoden SiteGround GrowBig hinta: 214,20 dollaria
(5,95 dollaria / kuukausi alennuksella, jota sovelletaan ensimmäisten 36 kuukauden aikana)
MERKINTÄ: SiteGround-verkkotunnuksen rekisteröintimaksut = $ +15,95 / vuosi vastaavilla uusintahinnoilla.

�� SiteGround GoGeek -päivitysalennus

SiteGround GoGeek 36 kuukauden suunnitelmahinta-alennus
Yhden vuoden SiteGround GoGeek-hinta: 143,40 dollaria
(11,95 dollaria / kk alennuksella ensimmäisten 12 kuukauden aikana)
2 vuoden SiteGround GoGeek-hinta: 286,80 dollaria
(11,95 dollaria / kuukausi alennuksella, jota sovelletaan ensimmäisten 24 kuukauden aikana)
Kolmen vuoden SiteGround GoGeek-hinta: 430,20 dollaria
(11,95 dollaria / kuukausi alennuksella, jota sovelletaan ensimmäisten 36 kuukauden aikana)
MERKINTÄ: SiteGround-verkkotunnuksen rekisteröintimaksut = $ +15,95 / vuosi vastaavilla uusintahinnoilla.

YHTEENVETO

Sivuston maapallon uusimismaksujen vahvistus

Joten, ennen kuin valitset SiteGroundin tai minkä tahansa muun web-hosting-yrityksen, sinun on ensin tarkistettava niiden uusimisen hinnoittelupolitiikat ja alennukset. Suosittelen sinua pidentämään SiteGround-tilausjaksoa ehkä 36 kuukautta jotta he saavat mahdollisimman suuren alennuksen web-hosting-suunnitelmiinsa.

YMPÄRISTÖN UUSIAMINEN HENKILÖKOHTAINEN HINTA & KUPONKOODI (UKK)

Kuinka paljon SiteGround-verkkotunnuksen uusiminen maksaa?

SiteGround-verkkotunnuksen hinta alkaa 12,95 dollaria vuodessa kanssa .com-verkkotunnus maksaa 15,95 dollaria vuodessa. SiteGround-verkkotunnusten uusimiskustannukset ovat suunnilleen samanlaiset suosittujen ja maaperusteisten verkkotunnusten osalta. SiteGroundin erityisalueiden uusimiskustannukset ovat kuitenkin hieman kalliimpia.

Kuinka poistaa automaattisen uusimisen laskutusvaihtoehto käytöstä SiteGround-palvelutilauksilleni?

Oletuksena kaikki jaettu hosting ja pilvipalvelimen isännöinti SiteGround-tilit asetetaan automaattisen uusimisen laskutustilaan. Yli 12 kuukauden ajan isännöivien SiteGround-asiakkaiden tilit uusitaan automaattisesti noin 15 päivää ennen voimassaolon päättymistä.

Sammuta SiteGround-automaattinen uusimislaskutusvaihtoehto

Automaattinen uusiminen on Kytketty päälle oletuksena vain, jotta SiteGround-laskutusprosessi on kätevä, jotta et todellakaan unohda yhtäkään SiteGround-maksun eräpäivästä. Lisäksi voit välttää palvelun päättymisen tai mahdollisen palvelun keskeyttämisen (etenkin myöhästyneiden / myöhästyneiden uusimismaksujen vuoksi).

MERKINTÄ: SiteGroundin automaattisen uusimisen laskutustilan peruuttaminen tarkoittaa, että he eivät voi laskuttaa sinua automaattisesti, koska palvelusi on vanhentunut, joten palvelua ei uusita (ellet tee sitä itse käsin).

Jos olet varma SiteGroundin automaattisen uusimislaskutustilan peruuttamisesta isännöintisuunnitelmasi tilaamallasi, voit siirtyä SiteGround-käyttäjäalue »Laskutus» Laskutusasetukset. Tämän jälkeen sinun on kytkettävä automaattisen uusinnan kytkin pois päältä (sijaitsee aivan palvelun vieressä tilaus).

Kuinka uusin SiteGround-hosting-tilini?

SiteGround-hosting-tilin uusiminen

Mikä tahansa SiteGround-palvelu voidaan uusia helposti ja nopeasti SiteGround-käyttäjäalueesi kautta siirtymällä Laskutus ja napsauttamalla lopuksi uudistaa -painike, joka sijaitsee kutakin tilaamasi SiteGround-palvelua vastaavana.

Jos SiteGround-uusintamaksu onnistuu, saat heti vahvistussähköpostiviestin, ja jos se epäonnistuu, he ottavat sinuun yhteyttä sähköpostitse pyytääksesi uusia uusimismaksuohjeita osa.

Jos uusin SiteGround-web-hosting-tilini jo ennen sen voimassaolon päättymistä, milloin uusimispäivä lasketaan? Onko se uusimispäivästä tai viimeisestä voimassaolopäivästä?

Aina kun uusiat SiteGround-hosting-tiliäsi, sillä ei ole väliä milloin (vaikka uusisit sen tarkalleen vanhenemispäivänä tai muutama viikko / kuukausi / päivä ennen viimeistä voimassaolopäivää), tilin uusiminen lasketaan aina voimassaolon päättymispäivästä.

Esimerkki: Jos SiteGround-tilisi vanhenee 31. elokuuta 2020 ja haluat uusia sen yhdellä vuodella 5. elokuuta 2020, SiteGround-tilisi uusi voimassaoloaika on 31. elokuuta 2021 eikä 5. elokuuta. 2021.

Milloin SiteGround-web-hosting-tilini on toiminnassa, kun olen maksanut uusimismaksut?

Jos SiteGround-web-hosting-tilisi jäädytetään vanhentuessaan, he aktivoivat sen välittömästi uudelleen, kun teet SiteGround-uusinnan maksu.

Kuinka voin uudistaa SiteGroundin rekisteröimän verkkotunnukseni?

Voit uusia SiteGround-verkkotunnuksen rekisteröimäsi sivustolle siirtymällä SiteGround-käyttäjäalue »Omat tilit» Verkkotunnukset.

Uusi verkkotunnuksesi, joka on rekisteröity sivustolla SiteGround.com

Kaikki SiteGround-verkkopalvelupalvelut, mukaan lukien verkkotunnukset, on oletuksena asetettu automaattisen uusimisen laskutukseen, mikä tarkoittaa, että SiteGround yrittää laskuttaa sinua automaattisesti aina, kun tilauksesi uusiminen johtuu maksusta.

Muu kuin isännöintipalvelusi, jos myös Web-sivustossa rekisteröidyn verkkotunnuksesi nimi on vanhentunut, sinun on sallittava se jopa 24 tuntia jotta levitysprosessi saadaan päätökseen, ennen kuin SiteGround-verkkotunnuksesi aktivoidaan uudelleen ja sivustosi on käynnissä.

Verkkotunnuksesi, jotka on rekisteröity SiteGround-palveluun ja joiden voimassaoloaika on vanhentunut yli 45 päivää syötä automaattisesti Lunastus kausi jossa et voi uusia verkkotunnuksiasi automaattisesti. Voit kuitenkin lähettää lipun omasta SiteGround-käyttäjäalue, ja sitten mennä Tuki ja viimeiseksi Laskutus osio, jossa SiteGround-tukitiimi auttaa sinä.

Kuinka tiedän, kun SiteGround-web-hosting-tilaukseni on määrä uudistaa?

Kaikki SiteGround-web-tilit on oletusarvoisesti asetettu automaattiselle vuosittaiselle uusintamoodille pääasiassa siksi, että se on paljon helpompi käytäntö, jossa SiteGround-asiakkaat haluavat, että heidän web-hosting-suunnitelmansa uusitaan vuosittain. Siksi heidän ei tarvitse huolehtia tilinsä vanhenemisesta ja mahdollisesta palvelun keskeyttämisestä / lopettamisesta.

Nykyiset SiteGround-asiakkaat saavat jäädytyksen hintaan isännöinnin uusimismaksuistaan ​​ja saavat jopa 30%: n alennuksen normaalihinnoista uusimisaikana. Monivuotiset uusinnat (yli vuosi) ovat saatavana myös SiteGroundin jaetulle isäntätilille. Lisäksi SiteGround-asiakkaat saavat myös varhaisia ​​muistutuksia tulevasta web-hosting-suunnitelmastaan uusinnat.

Sisältää ensisijaisen SiteGround-verkkotunnukseni uusimisen, joka sisältyy SiteGround-hosting-tilini uusintaan?

SiteGround-verkkotunnusten uusimismaksut eivät sisälly niiden web-hosting-uusimisiin. Aikaisemmin SiteGround käytti tiettyjä erikoistarjouksia myynnissä ilmaisella verkkotunnuksella. He ovat kuitenkin tällä hetkellä lopettaneet tällaisen myynnin, joten Siteground-verkkotunnuksen uusiminen lasketaan erikseen, lukuun ottamatta SiteGround-verkkopalvelumaksuja.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map