SiteGround kuukausimaksu (2020) Voinko maksaa kuukausittain SiteGround-isännöintisuunnitelmista?


Muutama käyttäjä valittaa siitä, että SiteGround on hiukan hinnaltaan verrattuna joihinkin muihin heikkolaatuisiin halvempiin jaettuihin isäntiin. Siksi he ilmoittautuvat tällaisten säälittävien hosting-yritysten kanssa vain pelastaaksesi muutaman penniä, vain päätyäkseen turhautuneiksi ja vaihtaen lopulta parempaan isäntään. Uskon kuitenkin, että SiteGround-suunnitelmat ovat erittäin kohtuuhintaisia, ja myös heidän kuukausittaisen hinnansa jokaiselle isännöintisuunnitelmalle on täysin perusteltua palvelun laadun, käytettävyyden, nopeuden ja usein arvioinnin mukaan Parhaiten arvioitu isännöintipalvelu!

MERKINTÄ: Monet web-hosting-yritykset eivät tarjoa kuukausittain suunnitelmia ja päättävät noudattaa perinteisiä vuotuisia hosting-suunnitelmia.

Jotkut asiakkaat, jotka haluavat liittyä SiteGroundin kuukausittaiseen isännöintisuunnitelmaan, pitävät sitä helpompana ja budjettiystävällisemmänä SiteGroundin ennakkotason vuosisuunnitelmissa. Tässä postituksessa aion vastata eräisiin yleisimpiin kysymyksiin SiteGroundin kuukausimaksusuorituksista perusteellisella tarkastelulla, analyysillä ja täydellisellä erittelyllä kuukausittaisen web-hosting-suunnitelman kustannusten ja alennusten perusteella.

Tarjoaako Siteground kuukausittain web-hosting-suunnitelmia? Voinko maksaa kuukausittain?

Kyllä, tarjolla on Siteground-kuukausisuunnitelmia, joiden avulla voit maksaa Siteground-web-hosting-tarpeitasi kuukausittain. Mutta minun on sanottava, että SiteGroundin kuukausisuunnitelma on enemmän kokeilusuunnitelmaa, jonka avulla voit kokeilla heidän isännöintipalvelua. Valitettavasti ei ole oikeasti mahdollista perustaa kuukausittaista SiteGround-maksumallia, jos haluat käyttää sitä Jaetut hosting-suunnitelmat tai WordPress-hosting-suunnitelmat mutta tällainen kuukausittainen maksusuunnitelma on saatavana Cloud-hosting-suunnitelmat.

Nämä kuukausittaiset SiteGround-verkkosivustojen hosting-suunnitelmat ovat erittäin hyödyllisiä, jos sinulla on rajoitetusti rahaa tai et ole niin varma, että sijoitat SiteGroundin vuotuisiin hosting-suunnitelmiin kuukausisuunnitelmiensa yli. Mutta tärkein haittapuoli SiteGroundin kuukausisuunnitelmassa on se, että sinulta veloitetaan summa $ 14.95 (Kertaluonteinen suunnitelman aktivointimaksu) samalla kun ilmoittautut heidän sisäänkäynnin jaetun palvelun palveluun ja $ 24.95 (Kertaluonteinen suunnitelman aktivointimaksu) korkeammalle jaetulle isännöintisuunnitelmalle.

SiteGround kuukausittaiset ja vuosittaiset laskutusjaksot

SiteGround-palvelussa on periaatteessa 4 erilaista isännöintisuunnitelman laskutusjaksoa, jotka voit valita tarpeidesi, budjettisi ja pitkän aikavälin suunnitelmien perusteella:

1 kuukausi (Yhden kuukauden SiteGround-oikeudenkäyntisuunnitelman laskutusjakso)
12 kuukautta (Vuotuinen SiteGround Plan -laskutusjakso)
24-kuukautta (Kaksivuotinen SiteGround Plan -laskutusjakso)
36 kuukauden (Kolmivuotinen SiteGround Plan -laskutusjakso)

MERKINTÄ: Pidempi laskutusmaksusykli, jonka päätät mennä, on halvin kuukausittainen suunnitelmasi SiteGround-palvelun kanssa, koska kuukausittainen uusintasuunnitelma maksaa enemmän.

Olin varma, että aion pitää blogejani ja verkkosivustojani yllä jonkin aikaa, ja ajattelin säästää niin paljon rahaa kuin pystyin, minkä vuoksi maksin SiteGroundin 3-vuoden suunnitelma. En siis mennyt heidän kuukausisuunnitelmaansa tai mihinkään muuhun laskutusjaksoon ja olen erittäin iloinen siitä, että tein niin, koska olen erittäin tyytyväinen heidän isännöintinsä laatuun ja palveluun. Suosittelen myös samaa teille tai ainakin maksamaan heidän vuosisuunnitelmistaan ​​ja säästää enemmän.

3-vuotinen SiteGround GrowBig -suunnittelusuunnitelma (erityinen mustan perjantain myynti)

Yksi asia, jota rakastan SiteGround-isännöinnissä, on se, että vaikka heillä ei ole täysimääräistä kuukausisuunnitelmaa (muut kuin heidän Kokeilusuunnitelma), heillä on 30 päivän MoneyBack-takuu, joka toimii kakun pilkkomisena, jotta voit kokeilla heidän kuukausittaisia ​​tai vuotuisia suunnitelmiaan (riskivapaa).

Tässä on yksityiskohtainen hinnoitteluanalyysi kuukausittaisesta, vuosittaisesta, puolivuosittaisesta ja kolmen vuoden vuotisesta SiteGround-suunnitelmasta täydellisellä kustannusjaolla, alennuksilla ja säästöillä (laskettu suunnitelmasta suunnitelmalle).

�� Siteground StartUp: n kuukausittainen ja vuosisuunnitelma [kustannusjako]

Sitegroundin kuukausisuunnitelma heidän StartUp-hosting-suunnitelmastaan ​​vain $ 3,95 kuukaudessa plus he jopa veloittavat sinulta ylimääräisen palkkion $ 14.95 mikä on vain kertaluonteinen maksu heidän suunnitelmansa aktivoinnista. Siksi Siteground-suunnitelma on yhteensä (Alkukuukausimaksu + aktivointimaksu) olisi $ 18.90. Ensimmäisen kuukauden jälkeen sinulta veloitetaan myöhemmin 11,95 dollaria kuukaudesta toiseen mutta jos maksat heidän StartUp-vuotuisesta tai pidemmästä kestosuunnitelmasta, voit säästää paljon!

MERKINTÄ: Alennettu hinta StartUp-palvelussa koskee vain ensimmäistä kuukautta, kun siirryt SiteGroundin kuukausisuunnitelmaan (mikä on oikeudenkäyntisuunnitelma). Ja sama asia koskee myös SiteGroundin GrowBig- ja GoGeek-kuukausisuunnitelmia.

1 kuukauden kokeilusuunnitelma » $ 3,95 Kuukausittain » $ 24.95 (Kertaluonteisen suunnitelman perustamismaksu)
12 kuukauden suunnitelma » $ 3,95 Kuukausittain » $ 47.40 Vuosittain (Ei perustamismaksua)
24 kuukauden suunnitelma » $ 3,95 Kuukausittain » $ 94,80 Vuosittain (Ei perustamismaksua)
36 kuukauden suunnitelma » $ 3,95 Kuukausittain » $ 142,20 Vuosittain (Ei perustamismaksua)
* Verkkotunnuksen rekisteröintimaksu ei sisälly hintaan *

�� Siteground GrowBig kuukausittainen ja vuosisuunnitelma [kustannusjako]

Jos kirjaudut SiteGroundin GrowBig-kuukausisuunnitelmaan, ensimmäisen kuukauden kokonaiskustannukset olisivat $ 5.95 (Kuukausimaksu) plus $ 24.95 (Kertaluonteinen suunnitelman aktivointimaksu). Kokonaisarvo olisi $ 30.90 Sitegroundin GrowBig kuukausisuunnitelmaan ja sen jälkeen 19,95 dollaria kuukaudesta toiseen. Jos kuitenkin maksat heidän GrowBig-vuotuisesta tai pidemmästä kestosuunnitelmasta, voit säästää paljon!

1 kuukauden kokeilusuunnitelma » $ 5.95 Kuukausittain » $ 24.95 (Kertaluonteisen suunnitelman perustamismaksu)
12 kuukauden suunnitelma » $ 5.95 Kuukausittain » $ 71,40 Vuosittain (Ei perustamismaksua)
24 kuukauden suunnitelma » $ 5.95 Kuukausittain » $ 142,80 Vuosittain (Ei perustamismaksua)
36 kuukauden suunnitelma » $ 5.95 Kuukausittain » $ 214,20 Vuosittain (Ei perustamismaksua)
* Verkkotunnuksen rekisteröintimaksu ei sisälly hintaan *

�� Sivustokentän GoGeek kuukausittainen ja vuosisuunnitelma [Kustannusten jakautuminen]

Jos kirjaudut SiteGroundin GoGeek-kuukausisuunnitelmaan, ensimmäisen kuukauden maksettava kokonaismäärä olisi $ 11.95 plus noin $ 24.95 (kertaluonteinen suunnitelman aktivointimaksu). Siten kokonaissumma olisi $ 36.90 SiteGroundin GoGeek-kuukausisuunnitelma ja 34,95 dollaria sitten kuukausittain. Jos kuitenkin maksat heidän GoGeek-vuotuisesta tai pidemmästä kestosuunnitelmastaan, voit säästää paljon!

1 kuukauden kokeilusuunnitelma » $ 11.95 Kuukausittain » $ 24.95 (Kertaluonteisen suunnitelman perustamismaksu)
12 kuukauden suunnitelma » $ 11.95 Kuukausittain » $ 143,40 Vuosittain (Ei perustamismaksua)
24 kuukauden suunnitelma » $ 11.95 Kuukausittain » $ 286,80 Vuosittain (Ei perustamismaksua)
36 kuukauden suunnitelma » $ 11.95 Kuukausittain » $ 430,20 Vuosittain (Ei perustamismaksua)
* Verkkotunnuksen rekisteröintimaksu ei sisälly hintaan *

Onko SiteGround Cloud -palvelussa ja Enterprise Server -majoittajassa kuukausittaisia ​​maksusuunnitelmia?

Kyllä, SiteGround tarjoaa kuukausittaisia ​​maksusuunnitelmia Cloud-isännöintipalvelunsa kanssa, jossa heidän suunnitelmilleen hinnoitellaan $ 80 / kuukausi (heidän Entry Cloud -suunnitelmaansa). SiteGround n Omistettu palvelimen isännöintisuunnitelma (käytetty kuukausimaksusuunnitelman mallina) on äskettäin lopetettu, kun pystyt maksamaan kuukausittain heidän yrityksen isännöintisuunnitelmista.

Johtopäätös: Onko SiteGround-kuukausisuunnitelma sen arvoinen? Pitäisikö sinun mennä sen eteen?

Lyhyt vastaukseni tähän kysymykseen on iso ei! Edellä esitetyssä kuukausittaisessa, vuosittaisessa, puolivuosittaisessa ja kolmen vuoden välein järjestettävän SiteGround-hosting-suunnitelman yksityiskohtainen kustannusanalyysi kertoo selvästi, kuinka paljon voit säästää valitsemalla SiteGroundin vuotuiset tai korkeammat liittymäsuunnitelmat yhden kuukauden aikana. Kokeilusuunnitelma.

Kaiken muun lisäksi, se on vain SiteGroundin ylimääräinen milloin tahansa saatavissa oleva asiakaspalvelu ja mikä tahansa heidän isännöintisuunnitelma, joka auttaa SiteGroundia eristymään kilpailijoistaan. Tämä on tärkein syy, miksi suosittelen erittäin vahvasti SiteGround-hosting-suunnitelmia, vaikka etsisit isäntää, joka tarjoaa kuukausisuunnitelmia.

Toivomme tämän arvosteluun Sivustokentän kuukausittainen web-hosting-suunnitelman maksu (2020) oli hyödyllinen sinulle! Suosittelen silti, että kirjaudut SiteGroundin vuotuiseen isännöintisuunnitelmaan kuukausittaisen suunnitelmansa kautta, joka on enemmän kokeilusuunnitelmaa eikä oikeastaan ​​kuukausittaista laskutussuunnitelmaa..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map