Tema de WordPress amb blogs gratuïts

Preu:Gratuït (amb llicència GPL)
Documentació:Documents de tema
Vídeo:Guia de vídeo
Github Repo:Github Repo
PrevisualitzaDescarrega

Versió actual: 1.1.2


Voleu un bloc millor? Powered és un tema de WordPress d’estil del bloc completament gratuït que hem codificat aquí mateix a WPExplorer. Volíem crear un tema pràctic que pugui ser utilitzat per qualsevol tipus de blog: negocis, tecnologia, bellesa, estil de vida, viatges, menjar i altres. El disseny net i mínim d’aquest tema facilita la navegació i la lectura. Sí, hi ha molts temes gratuïts de blocs gratuïts, però Powered és un tema ben codificat que utilitza estàndards de codificació de WordPress, ofereix algunes funcions similars a les primes (trieu entre centenars de fonts de Google, ajusteu els vostres amplats, seleccioneu els colors del menú). té enllaços de correu brossa o codi xifrat, és extremadament ràpid, fàcil d’utilitzar i dissenyat per a l’època moderna.

Disseny mínim, sensible i ràpid

El tema Powered està codificat amb un disseny d’estil de graella mínim que us permet mostrar les publicacions recents de manera molt fàcil de navegar i com molts blocs populars. Simplement aneu a la web Personalitzador de WordPress per triar entre 1, 2, 3 o 4 columnes per a la vostra graella. També podeu triar entre cap barra lateral, barra lateral esquerra o barra lateral dreta per als vostres arxius, publicacions i pàgines de forma independent. L’opció “Publicació destacada” mostra la primera publicació de la vostra graella en un gran format, que s’afegeix al disseny del tema, però també augmentarà l’exposició dels seus darrers articles. I la secció opcional de “Publicacions populars” abans del peu de widget, us permetrà mostrar algunes de les publicacions més vistes.

Configuració del personalitzador i mides d’imatge

Powered inclou molts paràmetres de personalitzadors útils, de manera que podeu canviar l’amplada predeterminada del lloc, el punt d’interrupció del menú mòbil, afegir un logotip personalitzat, modificar la longitud de l’extracte d’entrada, habilitar / desactivar diverses parts del tema, seleccionar les columnes de la graella (1,2,3 o 4), seleccioneu els vostres dissenys (barra lateral dreta, barra lateral esquerra, cap barra lateral), modifiqueu la consulta de publicacions relacionades i seleccioneu quants voleu visualitzar, seleccioneu el nombre preferit de columnes de widget a peu de pàgina, introduïu el text de copyright personalitzat, seleccioneu el tipus de lletra de tema predeterminat. família (tria entre centenars de Fonts de Google), introduïu les mides de retallada d’imatges personalitzades i molt més!

Mides d’imatge “recomanades”:

Les següents no són realment mides d’imatge “recomanables”, però sí les que s’utilitzen a la demostració en directe si voleu utilitzar-les o alguna cosa similar:

 • Entrada destacada: 1100 x 480 x centre-centre
 • Entrada: 760 x 460 x centre-centre
 • Missatge únic: 760 x 460 x centre-centre
 • Relacionat: 760 x 460 x centre-centre
 • Pàgines: 760 x 460 x centre-centre
 • Popular: 760 x 460 x centre-centre

Traduccions i suport RTL

El tema WordPress Powered està totalment localitzat per a la traducció i inclou un fitxer Powered.pot a la carpeta d’idiomes. També inclou 2 funcions per afegir suport WPML i Polylang per traduir alguns paràmetres del personalitzador, com ara el logotip personalitzat, si voleu un logotip diferent per a cada idioma del lloc.

També s’inclou un fitxer CSS RTL per proporcionar suport a l’idioma de dreta a esquerra sense haver de fer res. Simplement seleccioneu el vostre idioma RTL a la configuració de WordPress i el fitxer es carregarà automàticament movent diversos elements de tema automàticament.

No hi ha més conflictes!

Oblideu-vos dels conflictes amb plugins de tercers. Powered està codificat amb cada funció PHP, classe i identificació HTML i identificació HTML i classes prefixades per evitar conflictes possibles amb altres complements. A més, només utilitzem la funcionalitat bàsica de WordPress, no utilitzem cap tipus de panells temàtics de tercers ni de scripts de redimensionament d’imatges que puguin alentir o trencar les coses..

Integració en mitjans socials

Només perquè el disseny és senzill, això no vol dir que aquest tema gratuït no estigui ple de funcions premium excel·lents. Powered inclou intercanvi de xarxes socials integrat a totes les publicacions de Facebook, Twitter i Google+. Tot el que heu de fer és fer clic a un botó per compartir els vostres articles (només assegureu-vos de configurar-lo Obrir el gràfic correctament al vostre lloc mitjançant un complement).

El tema també inclou un giny personalitzat de mitjans socials que podeu utilitzar a la barra lateral o al peu de pàgina. Simplement, afegiu el giny a la vostra àrea de widgets de la barra lateral, enganxeu els enllaços a les xarxes socials i deseu-los. Podeu arrossegar i deixar anar fàcilment per tornar a ordenar els enllaços socials i també escollir obrir els enllaços a la mateixa o nova pestanya.

Blogging potent

El més important és que Powered facilita els blogs. No hi ha cap problema, només cal publicar les publicacions com normalment a WordPress i, si voleu, podeu inserir un URL de vídeo o àudio compatible. Les publicacions mostraran automàticament la imatge destacada a la part superior (o vídeo / àudio) i el contingut que hi ha a continuació. Les publicacions també mostren un quadre d’autor opcional amb enllaços bio i socials (introduïu els vostres enllaços socials mitjançant la configuració de l’usuari), enllaços d’articles següents i anteriors, així com una secció d’articles relacionats que mostra altres publicacions de la mateixa categoria o aleatòriament (basat en configuració del personalitzador).

Powered és una opció fantàstica per a qualsevol bloc i esperem que ho proveu! A continuació, podeu veure més funcions del tema o simplement descarregar el tema per aconseguir que el vostre bloc sigui impressionant avui!

Funcions del tema WordPress desenvolupades

 • Tema completament GPL GRATU FREET!
 • Disseny responsiu
 • 1-4 Dissenys de columnes per a les entrades
 • Opcions de la barra lateral esquerra, dreta o nul·la
 • Reixa neta i mínima: escolliu entre maçoneria o fila ajustada
 • Càrrega de logotip d’imatge personalitzada
 • Alguns paràmetres d’estil i tipografia
 • Giny personalitzat de mitjans socials
 • Publicacions recents personalitzades amb widget de miniatures
 • Quadre d’autor d’estil amb enllaços socials
 • Entrades estàndard, d’àudio i de vídeo
 • Articles Relacionats
 • Secció de publicacions populars
 • Comentaris roscats
 • Paginació numerada
 • Text de drets d’autor personalitzat del peu de pàgina
 • Tornar a la fletxa superior
 • Neteja i codi vàlid
 • I més!

Documentació relacionada amb el tema WordPress

Com començar amb el tema WordPress Powered hauria de ser bastant fàcil, però aquí teniu uns quants consells per utilitzar el tema.

Instal·lació: Instal·leu aquest tema tal com ho faríeu amb qualsevol altre tema de WordPress. Simplement descarregueu el fitxer zip. A continuació, utilitzeu l’importador de WordPress per instal·lar i activar el tema.

Opcions del personalitzador: Podeu trobar opcions per al vostre logotip personalitzat, amplades de lloc, columnes, colors personalitzats i molt més al personalitzador de WordPress en directe. Desplaceu-vos a Aparença> Personalitzar> Configuració del tema general per modificar la configuració del tema predeterminada. També podeu accedir a algunes opcions d’estil i color integrades a Aparença> Personalitzar> Estilisme.

motoritzats

Mides de la imatge: De manera predeterminada, el tema Powered no retalla ni redimensiona cap imatge, però podeu definir el retallat personalitzat a Aparença> Personalitzar> Mides d’imatge. Aquí podeu introduir l’amplada, l’alçada i la ubicació de retallada per a les diverses imatges del lloc. Un cop acabat, assegureu-vos d’executar una regenerar el complement de miniatures.

mides d'imatges alimentades

Entrades al bloc: Selecciona publicacions de bloc de la mateixa manera que normal Publicacions> Afegir novetat. Aquest tema també admet imatges, vídeos i àudio en estil. Simplement introduïu els vostres enllaços compatibles amb els oEmbed als camps de meta actuals que es mostren a l’editor de publicacions.

Secció de publicacions populars: La secció de publicacions populars opcionals es mostra just abans de l’àrea de peu de pàgina i es pot desactivar al personalitzador a la pestanya “peu de pàgina”. De manera predeterminada, es mostrarà per ordre de la majoria de les publicacions comentades, però també podeu instal·lar la Suplement del compteur de visualitzacions de publicacions en lloc de mostrar les publicacions més vistes.

Actualitzacions: Les actualitzacions es proporcionen automàticament. Si hi ha una actualització del tema, hauria de mostrar-se al tauler de comandament de WordPress. Si observeu que hi ha una actualització disponible, però no veieu l’avís d’actualització, sempre podeu tornar a descarregar el tema i actualitzar-lo mitjançant FTP.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map